Új privát üzeneted érkezett!

Nika!
Nagyon bájos a fiad!

Bibarka!
Dobd csak be a gépbe.Én ki sem fordítom!Vagyunk-vagyunk csak a büdösökkel napjában 2x kell levegőre menni,mert annyio az energia bennük!Délelőtt 8 felé szaladnak a kertben,délután meg babakocsizunk!És rohadtul fáradt vagyok,mert már Dóri jön át éjjel,nem csak a Balu!Dóri ráadásul kígyósat játszik és tekeredik össze-vissza álmában!Csók

Chesti!
Édes ez a csaj!Annyira röpül az idő!Harapás az frankó lehet!
Minitalin nem nagyon volt gyepálás,mivel az én kettőmnek nem volt ismeretlen fogalom egy másik gyerek,mivel ők már megszokták,hogy ketten vannak.Amúgy nem agresszív fajták.Idáig!Gyorsan le is kopogom!Max.szeretetből lökik fel egymást!
Vendég

chesti!

Szeme alakulgat, de most hasonlókkal küdzünk mint Nika, tegnap 1,5 óra cici, és csak az utolsó fél órában adta elő a műsort, aztán 0,5 órán át evett tápit, azthittem végem van. Tegnap egyész nap evett, éjjel is kétszer...
Niki édes ahogy koncentrál :)

Képzeljétek, 9 cmt nőtt 5 hét alatt a csajszi, fergeteges. Mintha nyújtanám. Viszont ehhez csak 640 got hízott...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Baby! Itt is gratulálok Bendegúzhoz, nagyon édes baba és nagyon jó a kép is. Tényleg huncut:)

Csajok! Minden baba nagyon szépen fejlődik, jó benézni néha hozzátok! :)

Nálunk tegnap kiderült, hogy egy pici fiú és egy pici lány növekedik a pocakban:)

Örömteli babázást kívánok mindenkinek és pusszantom minden baba baba pocóját! :)
nellike

Helló Lányok!

Remélem emlékeztek még rám, nagyon nehéz évem volt, ritkán de próbáltam olvasgatni, hogy mi van veletek!

Nellike, remélem te is emlékezel még rám Szívből örülök hogy sikerült!!!!!! Nagyon szorítok nektek!!!

Ha valaki segít nekem mint ügyetlen fórumozónak akkor én is szeretnék feltölteni fényképet! Kérlek áruljátok el hogy kell!!!

Baby én is nagyon nagyon gratulálok!

GAbicsibe gyönyörű gyermeked van!

Lukrécia, Bibar mindig figyeltem rátok nagyon aranyosak a manók!!!

[/img]
málna79

Málna
hát hogyne emlékeznénk :lol: :lol: sőt ha hiszed ha nem egyik nap eszembe jutottál hogy mi lehet veletek :wink: miért volt nehéz éved?hogy vagytok?képet én ugy töltök fel hogy melléklet feltöltése,ott kiválasztom a képekből amelyik kell,lekicsinyitem aztán hajrá,na gondolom most nem sokat segitettem :oops: :oops: nekem is nehéz volt az elején,mert béna vagyok az ilyesmihez :oops: :oops: azért remélem sikerül majd felraknod mert kiváncsi vagyok a bébikédre :P

Nellike
de jóóó :P :P gratulálok és irigykedek,ha ikreim lettek volna én is vegyes párost szerttem volna :wink: :wink: na ezt jól megmondtam :wink:

Benszikém
miért büdösök??? :lol: :lol: puszi a kis kigyóknak :wink:

Chestikém
édes ahogy koncentrál,és milyen nagylány már :lol: nagyon aranyos :wink: na az én fiamnak nem kell napközi hogy harapjon,engem állandóan megharap és naaagyon fáj:(remélem leszokik róla...

Nika
na kérjük a jelentést :wink: :wink:

Lukikám
itt árválkodok,uuuutálom ha nincs itthon a ház ura :cry: még jó hogy a két véreben itt szuszog tőlem 2 lépésnyire :wink: na puszika

bibar

sziasztok!
a budai meddőségi centrumról szeretnék tudni többet!!
meg a dr.Zeke Józsefről!!

köszi Üdv Linda
linda

Sziasztok!

Megvagyunk. Alakulunk. Máté egy kisangyal. Büszke vagyok a fiamra!!! Iszonyat türelemmel tűri, h szinte egész nap rajtam lóg Kornél, és rá nincs időm. Napok óta nem játszottam vele egy jóízűt. :x :x :cry: :cry: Megszakad a szívem, amikor látom, h csak lődörög.

Szoptatással kínlódunk még mindig. Nagyon szeretném elhagyni a tápszert, ha már egyszer van/lenne tejem. Most ezen dolgoznék.

A sokat cicizés normális ebben a korban. Használjátok ki a lehetőséget egy kis tejserkentésre. :wink: Második gyereknél már macerásabb megoldani.

Puszi!

Kép
Kép
share

Chesti

hú asztaaaa,nem semmi ez a koncentrálás és olyan nagylányooooos!!!!!

Bibarkám

arról a két vérebről beszélsz akik még a postással is labdáznak??? :lol: :lol: Nopara,biztonságban vagytok :lol: :lol:

Share

örülök hogy alakultok.Szegény kis Máté,nem lehet könnyű :(

Málna

NA VÉÉÉÉÉGRE!!!!Mesélj mi van veletek????Képeket kérünk!!!! :P

Nellike

De jó!!!!Szuper párosítás!!!! :D :D :D

Linda

Zeke doki szuper szakember,de nem egy nyali-fali,lélekpátyolgatást ne várj.Én imádom. :D

Kép
lukrécia

Benszi!

Köszi! :)

Szóval, a helyzetjelentés:

Tegnap olyan volt a kisfiam, mint a kis angyal. :)
Evett és aludt. Hisztinek, és plusz cicizésnek nyoma sem volt. :)
Holnap lesz 1 hónapos, és 1 kilót hízott. Olyan kis hurkás lett.... :lol:
Ma egy kicsit nyűgös volt reggel, mert fájt a pocakja, de egyébként a mai nap is okés.
Tejem hála az égnek van elég.....remélem így is lesz jó darabig.

Bibar!

Azt hiszem Te mondtad a múltkor a kuki "problémát" ......
Én is megkérdeztem a doktor nénit, és nekem is azt mondta, hogy 1 éves?? koráig nem kell hozzányúlni....
Holnap jön a védőnő, majd tőle is megkérdezem, kiváncsi vagyok Ő mit mond. Az 1 évet nagyon durvának tartom.....

Kép
nika28

Kép

Helló!

Ez itt a próba, itt még csak 4 hónapos volt!
málna79

Hát, köszi lányok a tippeket szabad idő ügyben! Benszi! A tiédet mindjárt a hétvégén meg is fogadtam: megkértem délelőtt az Uramat, h vigye el Somát sétálni, amíg én befejezem az ebédet. Erre ő értetlenkedve rámnéz és azt mondja: hétvége van...

No comment. Lényeg a lényeg, ha húzta is a száját, elmentek sétálni, én meg nyugodtan főzőcskéztem :roll: Azt hiszem, a jövő hétvégén is megjátszom ezt :roll:
ballagyo

Sikerült!

Szóval amikor megkérdezik, hogy jó baba??? Nem nem jó, nem szeret aludni, ha elalszik akkor is nagyon sűrűn felébredt. Nekem még ott volt a vállalkozás, így sokszor olyan vagyok mint egy hulla. Most januárban elkerültünk egy természetgyógyászhoz, aki egy kezelést adott és most már jobban alszik. Pl. régebben napközben egy órát aludt, akkor az alatt 4-szer ébredt fel!!! Semmit nem tudtam csinálni. Nem hittem el, de segítettek és most már napközben is alszik ébredés nélkül 2 órát is. Éjszaka azért még ébred 3-4 szer de hol van a 20 ébredéshez. 10 hónapig fejtem magam amivel rengeteg időm elment. Most már gyönyörűen eszik mindent. Jönnek a fogaink, a 6 és a 7. nagyon szenved velük. Részlegesen töri át az ínyét a foga, van hogy 4-5 nap mire a fog másik fele is kibújik. Karácsonykor kórházban voltunk fertőző osztályon, mert hasmenés, hányás volt. Utána megijesztettek, hogy nagyon nagy a pocakja, ezért heteken át izgultunk, nem e lisztérzékeny. De szerencsére nem! És amikor ébren van akkor egyfolytában dolgozik, mászik, lépked, pakol. Nem unatkozom!

Közben járunk úszni:

Kép Kép
málna79

Még rakok fel néhány kedvenc képet:

Kép Kép
málna79

Kép

Napjainkban:::
Kép
málna79

Málna! De édi a kisfiad! Látszik, hogy csupa mosoly, huncutság! :wink:

Csajok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy mit érdemes feltétlenül beszerezni és mire nem érdemes pénzt költeni? Ilyesmire gondolok, hogy szoptatós párna, cumisüveg melegítő, sterilizáló, bébiőr stb.

Rengeteg a költeni valónk és nem szeretnénk "felesleges" tárgyakra költeni.

Vagy például azt se tudom, milyen mellszívót vegyek, jók-e a kézik, vagy semmit se érnek és inkább az elektromosra költsünk. Ha jók, akkor milyen márka vált be és melyiktől óvakodjunk.

Előre is köszönjük, nagy segítség lenne minden ötlet, tapasztalat, mert egyenlőre káosz van a fejemben:)
nellike

Málna!

Nagyon édes a kisfiad!

A fejhallgatós kép haláli! :)

Kép
nika28

Málna
nagyon édes a kisfiad,te meg ügyi vagy hogy felraktad:)))sajnálom a kórházasdit,a lényeg hogy jól vagytok :oops: :oops: hallod ez az alvás durva lehetett :oops: :oops:

Nika
én irtam igen,háááát ha ujra kisfiam lesz nem várok 1 éves korig az tuti,tiszta stresszben vagyok fürcsi elött mert huzogatni kell de nem MŰKÖDIK!a dokik szerint türelem :oops: :oops:

Nellike
én a mellszivóban az elektromos medelára esküszöm.
cumisüveg melegitő nekem nem kellett,forró viz is megtette amibe beleállitottam az üveget,sterilizáló mindenképpen jó volt hogy volt,nekem egyszerübb volt mint kifőzni az üveget,az nekem mikrós volt és avent.Bébiőr mindenképp a lelkem megnyugtatására kellett.
szopis párnát feleslegesnek tartottam,jó volt a rendes párna is :wink: majd még gondolkozok csak megyünk fürcsizni :lol:

Linda
Zeke doki szuper szakember,nem lehet kenyérre kenni de ugye nem is ezért megyünk hozzá :wink: BMC_benszuper emberek dolgoznak és babát készitenek garantáltan :lol: :lol:

na léptem kukit kenni :twisted:

bibar

Aranyosak vagytok!

Nellike!

Én 10 hónapig csak fejtem, mert nem akart szopizni. Nekem Avent kézim, volt, tökéletes!!!! Egyszer amikor a kicsikém kórházban volt, a barátnőmnél aludtam a Kórháztól nem messze, és kölcsön adta az elektromos mellszívót, kb. 40 ml tudtam leszívni. Teljesen elkeseredtem, aztán csak elővettem az enyémet, és rögtön még 80 ml-t sikerült még leszívni. A védőnőm szerint is jobb a kézi, mert nem olyan monoton mint a gépi, ugye a baba is váltakozóan szív, ezért jobban tud termelődni.

Aventes mikrós sterilizálom van, az is jó. Szopis párnám nem volt, utólag kiderült hogy nem is kellett volna.

bébiőr szerintem fontos, én sokkal nyugodtabban aludtam. s bizony hallottam, hogy volt akinek nem volt, és 11 hónapos baba, ameddig ő fürdött meghalt. Mi Valentin napon leszünk 1 évesek, de bevallom, még bekapcsolom.

Nekünk szivargyújtós cumisüveg melegítőnk volt, amikor utaztunk autóval jó volt.
málna79

Sziasztok!

Málna, a kisfiadtól oda vagyok!! Extra cukkancs!! Igazi kis csibész!! Az a szuper alakú nő meg Te vagy a vízben mellette?? Nem semmi bombázó lehetsz!! Gratulálok!!

Én is az elektromos Medelára esküszöm!! Légzésfigyelő is nagyon kell.

Hú, Rami rosszalkodik!! Megyek

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Édesek vagytok, hogy írtatok! Köszönök minden információt. :)
nellike

Sziasztok!

Bocs, de csak képeket dobok fel a lurkókról(sokat), jól vagyunk Zalán már több mint 1 kg hízott, hál istennek van tejem bővem. :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!
Olyan valakit keresek aki több sikertelen lombik után spermadonorral lett terhes úgy akinél a férjnél volt probléma.
Sperma donorrál ha a nő egészséges akkor inszem lehetséges?
Légyszi privibe válaszoljon valaki ha magára ismert.
Köszike.

Kati76
kovacsne.kati

Helló lányok!

visszatérve a mi viharos alvásunkhoz, azok a kismamák akiknek egyszer vagy még annyiszor sem kell fel a baba, el sem tudják képzelni hogy milyen egy rossza alvó baba. Sőt akkor vagyok mérges, amikor még panaszkodnak, hogy nem bírják tovább.

Most hogy jön a nagy betűs élet, szívesen veszek tanácsot, hogy milyen ételeket, desszerteket adjak neki amelyek nem tartalmaznak tartósítószert. Ti hogy oldjátok meg?
málna79

Sziasztok!

Málna!
Gyönyörűek vagytok.Nagyon huncut a kiscsóka!Sajnálom a rossz éjszakákat.Mi iskűzdünk még.Nyakában csodalánc van?Mit csinált a természetgyógyász?

Agnese!
Jaj de szépek és hasonlóak.

Share!
Látod lassan beáll az élet!

Nellike!
Grat a vegyespároshoz!Nekem elektromos Avent mellszívóm volt,sterilizáló kell,mert nem bizti,hogy végig tudsz szoptatni,abból is a mikrós avent volt.Szopipárna nekem nagyon bevált,mert úgy tudtam tzandem szoptatni mindkettőt és utána meg ráfektetve egyszerre nyomni a tápszert.Bébiőrős légzésfigyelő és egy külön légzésfigyelőnk is volt.Azokat el akarom adni,ha gondolod és érdekel,írj privit.Nevek?

Bibarka!Luki!
Mindjárt lesz a nászéjszaka!

Witch!
Szépen nőttök.Szerme?

Ballagyó!
Ne törődj apával csak passzold le neki.

Vicuska!
Apával minden ok?

Nika!
A te babád is jól gyarapszik.

Kukihúzogatás!
Hát én már az első naptól kezdve húzogatom neki és gyönyörűen kibújt már.Semmi gondom nincs vele.

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok,

Nagyon sokat írtatok szerencsére, végre megint pörög a topic :)

Lukrécia, kb. 3-4 hónapos koráig Gabi tiszta apja volt, most viszont már nem hasonlít rá, de szerintem rám sem. Kiváncsian várom, hogyan alakul még a kis pofija. Arról nem is beszélve, hogy a szeme még mindig szürke, és a páromnak és nekem is barna szemünk van. Mondjuk ez még alakulhat.

Zsókuci, nagyon sajnálom ezt a meló dolgot :( Nekem is volt az életemben pár mélypont, és volt, hogy csak azért maradtam egy melóhelyen, hogy a közeli szabival ne legyen gond :) Remélem, beindul ez a körmös meló rendesen, reklámozd ezerrel, tényleg fontos... Nem tudom, van körmös-weblapod, nem? Fel kéne tenni a mukorom.lap.hu-ra.

Benszi, óriásiak már a gyerekeid, durva, ahogy nőnek! Nagyon szépek, és nagyon huncutok, a szemük se áll jól :D

Vicuska, és Te hogy érzel kistesó-ügyben?

Share, örülök, hogy Máté kezd megbarátkozni a helyzettel. Jó lesz ez!

Baby, nagyon cuki a kisfiad :) Tényleg illik rá a neve!

Gabicsibe, szegény Boti!!! Ez az odacsukós baleset elég durva, de azt hiszem, kell még ilyenekre számítani... nálunk is van egy veszélyes fiók, nemsokára veszünk mi is ilyen zárakat. Meg persze konnektordugaszt meg lépcsőkorlátot... meg a polcokat is a falhoz kell erősíteni. Meg, meg..:)

Ballagyo, nekem akkor van időm magamra, amikor Gabi alszik. Megmondom őszintén, én akkor igyekszem a háztartási kötelező köröket lefutni, amikor ő ébren van. Viszem magammal mindenhova (szerencsére majdnem minden helyiségben van helye), és jól elszórakozik, miközben én molyolok. Amikor alszik, akkor nézek filmet, olvasok, netezek, ilyesmi. Estére így is kidöglök :( Ja, én is kaját rendelek, mint Gabicsibéék, hétvégén meg anyósom főz, akivel együtt élünk, szóval el vagyok kényeztetve.
Inkább az esik rosszul, hogy be vagyok zárva :( Ha elmegyünk sétálni, Gabi akkor is elalszik az első pár lépésnél, és így nem nagyon tudok vele bemenni boltba, ilyesmi, mert rögtön felébred és ordít. Szóval csak a környező utcákban mászkálunk. Ráadásul nem vezetek, BKV-zni még nem mertünk, szerintem fel sem bírnám rakni rá a kocsit.

Chesti, Niki nagyon kis komoly hölgy. Látszik, hogy nem vicces a kézművességgel ;)

Witch, Gabinál is másfél óra volt egy-egy szoptatás... de most hujuj, 10 perc alatt lezavarja! Ahogy erősödik, és jobban tud szívni, egyre gyorsabban megy majd neki. Meg most még fárasztja is, azért is alszik be, gondolom.

Málna, sajnálom a rossz éjszakákat, és megértelek; az utóbbi időben mi is 4-5 alkalommal ébredünk éjjel :( A természetgyógyász mit csinált? Nagyon aranyos a kisfiad, huncut :D

Bibar, tényleg türelem! Gabinak mostanában kezd alakulni a kukija, pedig iszonyat rég huzigáljuk... de még csak a hegye bukkant ki.

Agnese, gyönyörűek a fiaid!

No hát nálunk megint balhé van éjjel, ahogy Málnának is írtam. Másfél-kétóránként ébred Gabi, és az még csak hagyján, ha azonnal visszaalszik, de tegnap 1 órán át dorbézolt az ágyában. Nem sírt csak játszott, nyünnyögött, már azt hittem, sosem alszik el... Tiszta zombi vagyok már. Az a baj, hogy - annak ellenére, hogy úgy nyálzik, mint két másik, kicsit híg a széklete, és mindent a szájába tömköd- nem vagyok megggyőződve róla, hogy a foga miatt van, szóval nem akarok neki Viburcolt adni. Mindenesetre ha a köv. éjszaka is ilyen lesz, mégis beadom neki, mert az azért segíteni szokott. Talán akkor megússzuk 1-2 ébredéssel.
Aztán az van még, hogy kijött a felkarján egy kiütés, érdes a felülete, piros, nagyon úgy néz ki, hogy valamire allergiás, de nem tudom, mire lehet... A banánevéssel rögtön leálltunk, de nem úgy tűnik, hogy múlna a dolog. Kenegetjük neogranormonnal meg sima popsikrémmel, a dokinéni szerint valamitől majd csak elmúlik. Persze csak telefonos segítséget kértünk, nem akartam ebben az influenzás időben bevinni a rendelőbe a gyereket.
Különben más újság nincs. Még mindig nem ül, nem áll, csak kúszik rendületlenül, és felforgatja a lakást :D

Málna, ezzel a légzésfigyelős sztorival megijesztettél! Nekünk van, és használnám is 1 éves koráig, de muszáj voltam kiiktatni, mert állandóan beriasztott éjjel. Gabi ugyanis éjszaka többször körbejárja az ágyat, és mindig lemászott róla...

Kép
elan

Nellike

én is az elektromos medelát ajánlom.Én béreltem és jóóóó drága de megérte.

Benszi

gyönyörűek!!!!Már nagyon szeretném őket élőben is látni!!!Na de majd..... :D

Ágnese

tündériek a fiúk!!!! :lol: :lol:

Málna

nagyon édes a kisfiad!!!! :P :P :P Jó hogy végre nem rejtegeted tovább :wink: :D

Elan

sztem pedig hasonlít Rád. :D A dokitok ki volt???Haha :lol: Lestrapált poén.... :lol:

Vicuska

tényleg mizu nálatok?alig írsz magadról.Képekkel sem tömöd a fejünk :lol:

Kép
lukrécia

Itt a jó idő :lol: (már el is múlt :cry: )

Kép

Szerelmesen..... :P

Kép

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Elan, és úgy teszek mint Te, megpróbálok akkor ügyködni amikor fent van és ha alszik akkor végre netezek, olvasok, szemöldököt szedek.. :lol: (néha bajuszkát is..hihihi)

Benszi, kölkök eszméletlen szépek, szuper jó fejek!!

Luki, Ti tényleg szerelmesek vagytok!! Nahát.. :lol: :lol:

Férjemmel minden oké, bárcsak mindig ilyen lenne..de megjött a lakás és a kocsi új törlesztőjéről az értesítő..így kistesó project még húzódik..amúgy meg pont ma jött meg, így elég durcis vagyok..

Ma voltam Ramival fodrásznál és levágták a haját. A srác annyira jó fej volt. Készült keksszel és ingyenes volt az első vágás.

Béna képek de hátha látszik valami.

Kép Kép

Kép

vicuska2007

Elan, Tényleg olyan, mintha csak tegnap lett volna ott a kórházban. Olyan kis picurok voltak, most meg … :D :wink: Nagyon cuki a képeken Gabi, annyira kis mosolygós! :D
Sajnálom az ébredéseket! Nálunk Zsani bőre elég csúnya :oops:, többször vannak rajta piros foltok, picit érdes a felületük, most pl. a hasán van. Mi sem voltunk vele a dokinál, mert mindig le szokott rázni, hogy majd kinövi, mert ez ilyen ekcéma szerű dolog. Én nem fedeztem fel semmilyen összefüggést a kajákkal.

Luki, Nem vagyok én ügyi az altatással, nem az én érdemem, a gyerekeim nagyon jók! :wink: Édes nagyon Falatka! :D

Bibar - Benszi, Minitalis képek szuperek, látszik, hogy élvezik együtt! :wink:

Zsókuci, Sajnálom a munkahely dolgot, néha hozunk hibás döntéseket! Kitartás! Jó lenne ha a körmözés beindulna! Váci kiruccanásról beszámolót kérünk! :wink:

Vicuska, Ez igen, ez a hangulatingadozás nem semmi! De az bizti, hogy a férfiagy más rugóra jár, ezt tapasztalom én is a páromnál, nekik egy csomó minden nem nagy ügy, nem is értik mit problémázunk! :lol: Szuper lett Rami új haja! :D Már nagyon hiányoltam a képeket róla!

Gica, Az enyémek is egyszerre alszanak, csak van olyan amikor az egyiket pl. negyed órával rakom le később, mert akkor már azonnal elalszik. :wink:

Rozsaag, Nekem Szűcs doki volt az orvosom, bátran ajánlom őt, de bárkihez kerül, jó kezekben lesz! Akkor még nem volt magánrendelése, nem tudom most már van-e.

Baby, Nagyon kis cuki Bendegúz, milyen picike!:wink:

Gabi, Sajna ilyen balesetek még lesznek, sőt most kezdődik igazán! Nálunk is megvoltak az első kék-zöld foltok, Zsaninak már felrepedt a szája, beleharapott a nyelvébe, szóval zajlik az élet, és hát a kis fejecskék is rendszeresen koppannak. :oops: Sajna elég sok kő felület van nálunk, meg parketta, szőnyeg alig. :roll: Gratula a felálláshoz! Nagyon cuki a képeken!

Ballagyo, Egymásra nekünk az esti fektetés után van időnk, 22 után. Sajna nem sok, de ez van. Meg hétvégén egy kicsi, ha alszanak napközben, akkor szoktunk pl. közösen filmet nézni, ilyesmi. Pihenni napközben csak akkor szoktam ha már nagyon-nagyon fáradt vagyok, házimunkázni akkor szoktam amikor alszanak, vagy ha fent vannak, de eljátszanak a járókában. Persze sokszor ordítás van közben, de nem tudok mit csinálni. Főzni én nem szoktam, csak nagy ritkán, rendelünk, vagy hideget eszünk. Amikor anyum itt van, akkor meg eltudunk menni pl. moziba, vagy nézelődni kicsit.

Nika, Hogy vagytok? Édes a fiatalember! :D

Chesti, Niki tündérbogyó! Milyen komoly munkában van!

Málna, Hát a képekről az látszik, hogy nagy kópé a kisfiad! :lol: Ez a sapkás kép szenzációs! Sajnálom ezt a nem alvást, az biztos hogy rettentő rossz lehetett!

Nellike, Cumisüveg melegítő szerintem nem kell, mi forró vízben melegítettünk. Én a szoptatós párnát sem tudtam használni, nekem valahogy nem jött be. A sterilizáló nagyon hasznos, nekünk mikrós van, célnak tökéletesen megfelel. Bébiőrünk is van, én így vagyok nyugodt, még mindig használjuk. :oops: Nekem Avent kézi mellszívóm volt, teljesen jól működött.

Agnese, Nagyon aranyosak a fiúk!

Nálunk semmi különös nincs, csajok már körbemennek kapaszkodva a járókában, meg az ágy mellett is lépegetnek. Mi tegnap elkezdtük a felső szintet csinálni a házban, úgyhogy nagy projektben vagyunk. Szerencsére létrán járnak fel, így különösebben nem zavarnak, kivéve egy kis zajt. :D Chesti és a kedvedért két kép :D
Kép Zsanna Kép Blanka

Kép
rebe
Dunaharaszti

Málna
De jó,hogy jelentkeztél,egyik nap az Iwiwen rátok kukkantottam ám :D Nagyon édes ez a kis kópé :D Boti is keveset aludt napközben mikor pici volt,aztán volt egy idő mikor úgy aludt mint ahogy a nagykönyvben megvan írva.Most meg?!Mióta kúszik,feláll azóta napi 2X40-45 perc.Igaz így éjszaka csak 1X,esetleg 2X kell.De elötte volt idő mikor 4-5 alkalommal is fent volt és mindig szopizott.Megértem,hogy kivagy!Viszont örülök,hogy minden rendben veletek!

Chesti
Alkotni csak komolyan lehet :D nagyon édes

Agnese
Miló levett a lábamról :D

Vicuska
Milyen kis divatos frizkója lett Raminak :D

Share
Kitartás!Látod napról napra jobb és ez így lesz továbbra is.

Nika
Boti is sokat volt eleinte cicin,volt hogy másfél órát szoptattam(vendégek meg megkérdezték,hogy halat evett a gyerek,hogy ilyen sokáig elmaradtunk).Szépen bele fog jönni,majd jó pár hónap múlva majd az lesza bajod,hogy 10-15 perc alatt lerendezi a cicit :D Nálunk most ez van.A kukis témát pedig pedig szerintem kezd el már most,mert látod hárman is ezzel a problémával küzdünk.(persze hallgasd meg a védőnőt is)Nekünk már krémet kell használni és alakul a dolog :D

Benszi
Hihetetlen,hogy már labdáznak :shock:

Nellike
Nekem mellszívó kézi Aventes van, én utálom!Szerintem pasi találta ki,mert kényelmetlen.Mereven kell ülnöm,hogy a vákum megmaradjon és fárasztóbb mint egy szoptatás.Van olyan márkájú ahol lehet állítani a fejet így tudsz fekve is fejni.Eleinte pedig ez előny,két legyet egy csapásra,még pihenni is tudsz közben :D Sterilizlást előszőr a főzicskével kezdtem,de 2 hét után váltottunk a Tefal elektromosra,nagyon szeretem mert bekapcsolom és 10 perc múlva már kész is van.Ára sem volt vészes.Szopipárnát jelenleg huzatfogónak használom,mert másra nem volt jó.Bébiőrünk is van,nyugodtabb vagyok így.

Elan
Nem lehet a bébiőrötökön az érzékenységet állítani?Lehet csak az a gond.
Próbáld meg a Calcimusc ampullát, 2X negyed ampulla és ha allergia akkor tuti elmúlik.Új mosószer?

Lukikám
Nem csodálom,hogy szerelmesek vagytok :D A randiról pedig sok-sok képet csináljatok :D

Rebe
Szegény Zsani :(
Boti tegnap úgy lefejelte az asztalt,hogy púp lett a szemöldökén,hát szegénykém elég keservessen sirt,de lejegeltem.

Kép Szeretek itt molyolni
Kép Őrült professzorom
Kép Elfáradtam,kicsit pihenek
Kép Fincsi a kacsa
gabicsibe

Rebe!
De édesek! És milyen nagyok már! :)
Építkezés. Kemény menet.

Vicuska!
Nagyon csini a csaj! :) Ezek szerint jól viselte a fodrászkodást Rami? Ott voltatok helyben?

Luki!
Milyen kis törékeny Falatkád van! Annyira szép! :)
Melléfekvősdi: Kiságyak közé egy pléd, arra ráfeküdni és éneklés, mesélés, simizés (a rácsokon keresztül).

Elan!
Éjszakai ébredések. :( Sajna nálunk is vannak. Volt pár szép éjszakánk, aztán újból elkezdődött. Nyöszörgés, felsírás, óránként, másfél óránként. Hol egyik, hol másik, hol felváltva. Zsuzska mostanában igényli, hogy magam mellé vegyem, és együtt alszunk, aztán visszateszem.
A bezártság tekintetében teljesen megértelek. Sajnos én sem tudok eljutni sehova a gyerkőcökkel. Vezetni nem tudok, Bkv-val közlekedni ikres babakocsival nem tudok. Mostanában meg nem is nagyon bírják a babakocsit. Így még egy ideig marad a ház körüli séta a kutyakakis :evil: fűben. Utálom, hogy mindenhova odakakiltatják a kutyákat a gazdáik, és a gyerekek nem lehet leengedi a fűbe.
Sajnálom a piros foltokat. Ha nem olyan gáz, ne is vidd le a rendelőbe Gabit.

Nellike!
Mi elég lazán vettük a dolgokat. Se bébiőr (39 m2 - es lakásba nem kellett), se légzésfigyelő (szerintem értelmetlen, ha egészséges a baba, de erről mindenkinek más véleménye van), se sterilizáló (kifőztem mindig). Szopipárnám viszont volt, még most is használjuk a reggeli tejcsihez (mert az még cumisüvegből van), és
mellszívó avent eletromos- ezt ugyan csak 2 hónapig használtam, mert alig volt tejem, de a közel 1 órás fejéseket kézzel nem bírtam volna. Örülök, h nem kézit vettem. Cumisüvegek is aventesek voltak.
Úgy látom, mindenki mást mondott, nem lesz egyszerű döntened. :)

Agnese, Málna!
Szépek a gyerekek!

Benszi!
Jó nagyok! Valaki egyszer azt mondta, h 1 és 2 éves kor között már nem nagyon látszik a különbség a gyereke között. Igaza volt. Az enyémek is ilyenek. Bizonyatani persze nem tudom :oops: , mert le kellene kicsinyíteni vhogy a képeket, amit a gépem nem tud, uh. be kell érned a becsületszavammal :)

Chesti!
Remélem beválik az óriásűző manós dolog! Jó lenne, ha tényleg lehetne kezelni ilyenekkel a gyerekek félelmeit.
Aranyos Niki a foglalkozáson. Tényleg nagyon lekötötte. :) Már ilyen ügyes, h festeget?

Holnap Prevenár. Remélem minden rendben lesz.
Amúgy jól vagyunk, Zsuzsu sokmindent mond már, sőt próbálkozik a boci,boci tarka éneklésével is. Gergő is igyekszik, ő most kezdte mondani az anyát is, és érdekes, mindketten a szavak első szótagját ismételgetik és utánna jön később a többi.

Na megyek aludni (ha hagynak :wink: )
Jóéjt Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Gabi!
Mekkora már Boti is! Én még mindig ott tartok, h megszületett, pedig hol van az már.... :)
Gica

Kép
gica1

Rebe!

Köszi jól vagyunk. :)
Tegnap óta ugyan kínlódunk a pocakkal....
Idáig a mecsek baby tea használt, de valamiért pár napja nem akarja elfogadni, egyszerűen nem értem miért...
Így tegnap be kellett vetni az espumisant, igaz ezért sem rajongott túlságosan. Olyan képet vágott hozzá....:)

Egy pár friss kép:

Kép Kép még nagyobb is leszek nála Kép a mimóza Kép a morci

Bocs, ha sok voltam.... :oops:

Kép
nika28

Gabi!

A cicizés időtartama attól függ milyen hangulata van.
Van amikor fél óra alatt végez, de akár 1 órát is tud "nyámmogni" :)
Ma megint cicin lógós nap van/volt. Már leszakadnak a mellbimbóim. :oops:
Ráadásul úgy cuppan le róla, hogy betámaszt a kezével, és eltolja magát...azt hiszem nem kell kifejtenem, hogy mit érzek olyankor. :?

A kuki kérdést ma elkezdtem. Tisztába tevésnél amennyire tudtam már megpróbáltam. Még nem volt a védőnő, de sztem, ha nem erőltetem, csak finoman csinálom, nem hiszem, hogy rosszat teszek.
Inkább így, mint később kelljen kínlódnia. Emlékszem anno az öcsémmel mennyit járt anyu a dokihoz.

Kép
nika28

Nika, nekem egy lány azt mondta akinek 8 éves a kisfia, hogyha lenne még egy fia, annak tuti hátra húzná a kukit és tisztítaná, mert utána őrület ami volt. És nem ő az első akitől ezt hallom!

Kép

vicuska2007

Jaj, lányok, mennyi sok szép gyerekünk van :!: :!: :!:

Jó, hogy jönnek az újak is!

Vicuska, klassz Rami sérója, nekünk is be kell jelentkezni, mert nagyon belelóg már a szemükbe, főleg Dorkának és félek, hogy nem tesz jót a szemüknek. A csattot meg kiszedik, v. maguknak v. a másiknak :roll:

Száraz, ekcéma szerű tünetekre. Dr. Wolf Linola Fett krém, ill. fürdetőolaj nekünk jól bevált. Tüdőgyógyászunk javasolta, aki allergológus is (Dorka arcán vannak kis pöttyök, szerinte gykori ekcéma valszeg a tejtől, majd kinövi)

Bezártságos tüneteket tökéletesen megértem, egyedül nekem is nehéz elindulni a két gézengúzzal akárhová is, ebben az influenzás időszakban nem merek baba-mama klubba sem menni, kicsit most mi is beszorultunk a négy fal közé, csajok is nehezen bírják...

Nellike, nekem is Avent gépi mellszívóm volt én nagyon szerettem, a kórházi PIC-es időszakban életmentő volt nekem, mikrós Aventtel sterilizáltam és nekem avent tejmelegítőm is volt, igaz ez kölcsönbe. Angelcare légzésfigyu, én még mindig használom :oops: de most talán elviszik a Vaterán és akkor kénytelen leszek leszokni róla...

Judit

jucicuki

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Átálltam a házi sütésre:

Kép Kép

jucicuki

Lukikám
ééédesek vagytok :lol: :lol: :lol: holnaputánérkezünk :P :P :P :P :P

Benszikém
nagyon cukik a kis labdások :lol: még kéne egy pár és meglenne egy focicsapat :lol: :lol:

Rebe
nagyon szépek a lányok :wink:

Gabicsibe
huncut nagyon a kisfiad :lol: mekkora haja van,nem semmi :shock:

Nika
annyira jó ujra ilyen picit látni,nagyon cukorka :wink:

Vicuska
nagyon jó a frizurátok,igazi nagylányos :lol: hááát a ház törlesztönk nekünk is megugrott rendesen :cry: :cry:

na én is dobok pár képet,el ne felejtsetek minket amig Lukiéknál vagyunk :lol: Kép boldogok vagyunk:)))

Kép fini ez a spenót:))

Kép száguldás az életem:)

Juci
összefutott a nyál a számba arra a sajtos kiflire :lol: hogy neked mire van időd :roll:

bibar

Sziasztok!
De jó volt nézegetni ezt a sok képet! Annyira szép mindegyik gyerkőc :D

Juci, látom van már segítséged. Így könnyű otthon sütögetni :D

Gabicsibe, Rebe, mekkorák már a srácok :shock: Ha belegondolok, hogy jövő ilyenkor nekem is ekkora lesz...

Jegyzeteltem az ötleteket, amiket Nellikének írtatok. Na, majd győzzük eldönteni.

Az én pocakom is növöget, majd dobok friss képet. Pöcsös (apja így sértegeti mostanában :D ) rugdos rendesen. Lassan nekiállunk a lakásfelújításnak és a gyerekszobának. El se hiszem, hogy itt tartunk.

Sok puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Mindenben egyet értek az előttem szólóval! Nagyon édik a gyerekek és annyira repül az idő!

Na meg az ötleteket is köszönöm még egyszer!

Benszi! Írtam privit.:)

Sünike! Fel van adva a lecke! :twisted:

Kérdeztétek a neveket , nálunk a Zsombor/ Zsófia a nyerő páros, vagy még esetleg a Jázminon filózunk. Utóbbiért a párom ragaszkodik, úgyhogy lehet, hogy Zsófia Jázmin lesz a kicsi lány és akkor nem lesz vita. :)
nellike

Nellike, neked meg nem is gratuláltam még a vegyespároshoz. :D Egy cseppet irigykedem ám, no de majd spontán összehozzuk a hugicát, csak előbb a pöcsös szülessen meg egészségesen :D

Íme egy szombati fotó:

Kép

KépKép
süni76

Köszönjük:)

Azért látszik, hogy ki ér rá MÉG a fürdetési időben :lol:

Szépen növöget a pocód :wink:
nellike

Sziasztok!!

Tök jó hogy ilyen sokat irtatok! :lol:

Süni!!!

nagyon csini a pocakod!! Jól viseled egyébként??

Benszi!!

Nagyon tüneményesek a skacok! Jó hogy ketten vannak és tudnak egymással játszani. Meg az udvarotok is jó nagy. Pont a multkor gondolkodtam azon hogy itt nálunk se közel se távol nincs ilyen hasonló korú gyeekőc mint a Bence! Kivel fog majd játszani????

Luki!!

Falat nagyon édes kiscsaj! De lehet hogy elkeserítelek de sztem nőtt a drága. Legalábbis a motoros képen én úgylátom!!

Agnese!!

Gyönyörűek a fiaid!!

Chesti!!

Ezt a koncentrálást!! Hiába aki gyes az ügyes!! :lol: :lol:

Gabi

Annyira nagyfiús Boti ezeken a képeken!! Gyönyörűséges és húúúúncut!!!

Bibar!4

Oli változatlanul naggggyon vonzó kispasi. Nekünk is van már motorunk /kb 1 éve :lol: :lol: :lol: / de még nem vettük elő! de ugylátom itt az ideje :lol: :lol:

Juci!!!!

Hű nagyon guszta dolgokat sütöttél!! Főleg az a sajtos.... nÉpp a fogyókurám kellős közepén teszel fel ilyen fotókat!!4Hát szabad ilyet???? :lol: :lol:
A csajok nagggyon gyönyörűek és jó sokat nőttek :lol: :lol:
Persze hogy tudsz ilyen finomakat sütögetni ha van aki takarit helyetted :lol: :lol: :lol: :lol:

nika!!

Attila nagyon helyes kispasi!! :lol: :lol:

Majd később jövök most megyek mert fürcsizünk.

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

NNNa itt is vagyok!

Rebe!!

A csajok egyszerűen gyönyörűek!!!! nemtom de most mindenki úgy nől mint a gomba :lol: :lol:

Vicuska!!

Naggggyon jó csajszis az új frizu!!!

Málna!!

A kisfiad egy igazi kis huncut rosszcsont a képeken!!! :lol: :lol:
csak imádni lehet! Még a szeme se áll jól :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek mi is fodrásznál voltunk!!
Rettentően kiváncsi voltam hogy vajon hogy oldjuk meg ezt a hajvágást...Ugyanis Bencének egy minutum ideje sincsen. :lol: :lol: Miota tudunk menni azóta szinte meg sem állunk!! És képzeljétek! Beültettem az ölembe a fodrászcsajszi meg a Bence ölébe tett egy fiókot ami tele volt csavarókkal kisebbel nagyobbal, meg hajcsatokkal, csipeszekkel, gumival... és az én Bencém mondhatni észre sem vette hogy levágták a haját!!!Mondtam is a Melindának,hogy nem vihetnénk haza véletlenül ezt a fiókot??? :lol: :lol: :lol:
Jaj nagyon édes lett a szentem!! Olyan igazi nagyfius!
Ma a drágám bevacsizott olyan igazi házi kenómájassal :lol: :lol:
Remélem alszunk az éjjel... :lol: :lol:
Nekem meg az a bajom ezzel a legénnyel,hogy nem hagyja magát egy kicsikét dajkálni. Este fürcsi után ugyszoktuk,hogy összebújva issza meg az esti tápi adagját.És mire a végére ér már majdnem alszik és én utána még olyan szivesen dajkálnám egy kicsit de nem akarja. Ő a kiságyba akar menni és ott szeret még molyolni egy kicsit a takarójával meg a fülessel. és úgy alszik el. Én meg úgy szeretném még puszilgatni egy kicsit olyan jószagú . de nem engedi.Kb 10 perc alatt bealszik csak utána be kell takarni.
Puszi mindenkinek Kép

Kép
Pussssssszi

Kép

Kép
fiona66

Most én tartok ott, ahol a múltkor Gabicsibe. Ide nekem egy kötelet, hogy felköthessem magam...

Napok óta óránként, van, hogy félóránként ébredünk éjjel... Hogy az ég rogyasszon rá bármit a fogzásra :(

Viburcol, Osanit hatástalan, fog.sincs, mi a túrót csináljak... Tegnap már sírtam este a kimerültségtől. Tudom, hogy másoknál eleve rossz alvó a gyerek, és pici kora óta ez megy, de valahogy ez nem vígasztal.

Kép
elan

Elan
biztos hogy fog???nálunk ilyen soha nem volt hogy ennyira gyakran keljen és sirjon,pedig most már jön a 13. és 14. fogunk :oops: :oops: én gyógynövényes fogzselével kentem neki esténként az inyét,nem mondom hogy nem viselte meg igy is,de ilyenkor vele aludtam és ugy könnyebben átvészelte :oops: :oops: kitartás neked :oops: :oops:

Nellike
nagyon szép nevek,és Zsombi olyan ritka :wink: :wink:

Sünike
nagyon csini vagy :lol:

Fiona
jó lett a sérója a kiskrapeknak :wink: :wink: én is félek mi lesz mikor elöször vágja a fodrásznénink a haját/aki egyébként Benszikénk lesz/ :P :P de majd csak megbirkózik vele,no nekünk még nem kell hajvágás :oops: :oops: majd nyáron,talán addigra lesz mit levágni :lol:

bibar

Witch,

a homeopatia.info.hu-n találtam, talán érdekel:

"Kedves Doktornő/Doktorúr!

Kisfiam most 4 hónapos és már másodszor voltunk könnycsatorna átmosáson.A szemész véleménye szerint nagyon erős,makacs az elzáródása.Most kaptunk Tobrex antibiotikumot,de így sem biztos,hogy végleg megússzuk a további kezeléseket.Születése óta csipás,sajnos hónapokig nem jól lett kezelve:kamilla teával borogattuk hetekig,utána antibiotikumoztuk,majd újra kamilla teáztuk... Átmenetileg mindig elmúltak a tünetek,majd újra kiújultak.Van esetleg olyan homeopátiás szer,amivel kiegészíthetnénk az antibiotikumos kezelést és gyorsíthatnánk kisfiam szemének javulását,hogy megelőzzük az újabb könnycsatorna átmosást?? válaszukat előre is köszönöm!

Kedves kérdező!

A babának adjon Argentum nitricum 9Ch napi 1x5 golyócskát és Euphrasia 9Ch szintén napi 2x5 golyócskát. Emellett ha szükséges, használhatják az Oculo Heel homeopátiás szemcseppet.

Remélem ezzel rendbejön a baba .

Javulást kívánok: Dr. Németh ZSuzsanna"

Kép
Kép
share

Köszönöm mindenkinek a gyerekeim dícséretét!

Bibarkám!
Milyen nyáron hajvágás?A következő családi kiruccnál :lol:
Ma anya feladta a kupont:
Anyám az a vigyor!De még a fülembe cseng a sátáni kacaja,amiért megzabálom!Most olvasom vissza!Focicsapat?Elgurult a gyógyszered Drágám?Az én idegeimnek?Vicces jány vagy te!

Luki!
Anyám betojtam a fenyegetésedtől!CSak látnám már,hogy itt vagy!Egyébként gyönyörűek vagytok.

Nika!
De drága és milyen pici!No nem úgy csak az enyémekhez képest most.

Vicuska!
Az a mosoly,nagyon szép!Sajnálom,hogy jegelitek a babaprojectet!

Gica!
Szólj apának tanulja meg a kicsinyítést!Boci-boci,de jó!
Prevenarral minden ok volt?

Gabicsibe!
Kész nagyfiú már a fiad és milyen huncut!

Elan!
Fogzásra:ANESTETICA ECSETELŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legjobb,hidd el,mi nagy fogzósok vagyunk!

Süni!
CSodaszép kismama vagy!

Fiona!
Hatalmas lett ez a szép legény!Dajkáld nappal,örülj,hogy magától alszik!

Juci!
Én úgy irigyellek,amiért ilyeneket bevállalsz,mint a kifli.Én csak odáig jutok,hogy bedobom a kenyérsütőbe oszt ő megcsinálja!CSajok szépek.

Rebe!
Gyönyörűek ezek a csajok!
Vendég

Kép
Vendég

Share!

KÖszi az infót, egyenlőre használt a szemcsepp, most nem csipás, meglátjuk meddig :)

Lányok!

Édesek a csöppek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?