Sziasztok Lányok,
Nagyon sokat írtatok szerencsére, végre megint pörög a topic
Lukrécia, kb. 3-4 hónapos koráig Gabi tiszta apja volt, most viszont már nem hasonlít rá, de szerintem rám sem. Kiváncsian várom, hogyan alakul még a kis pofija. Arról nem is beszélve, hogy a szeme még mindig szürke, és a páromnak és nekem is barna szemünk van. Mondjuk ez még alakulhat.
Zsókuci, nagyon sajnálom ezt a meló dolgot
Nekem is volt az életemben pár mélypont, és volt, hogy csak azért maradtam egy melóhelyen, hogy a közeli szabival ne legyen gond
Remélem, beindul ez a körmös meló rendesen, reklámozd ezerrel, tényleg fontos... Nem tudom, van körmös-weblapod, nem? Fel kéne tenni a mukorom.lap.hu-ra.
Benszi, óriásiak már a gyerekeid, durva, ahogy nőnek! Nagyon szépek, és nagyon huncutok, a szemük se áll jól
Vicuska, és Te hogy érzel kistesó-ügyben?
Share, örülök, hogy Máté kezd megbarátkozni a helyzettel. Jó lesz ez!
Baby, nagyon cuki a kisfiad
Tényleg illik rá a neve!
Gabicsibe, szegény Boti!!! Ez az odacsukós baleset elég durva, de azt hiszem, kell még ilyenekre számítani... nálunk is van egy veszélyes fiók, nemsokára veszünk mi is ilyen zárakat. Meg persze konnektordugaszt meg lépcsőkorlátot... meg a polcokat is a falhoz kell erősíteni. Meg, meg..
Ballagyo, nekem akkor van időm magamra, amikor Gabi alszik. Megmondom őszintén, én akkor igyekszem a háztartási kötelező köröket lefutni, amikor ő ébren van. Viszem magammal mindenhova (szerencsére majdnem minden helyiségben van helye), és jól elszórakozik, miközben én molyolok. Amikor alszik, akkor nézek filmet, olvasok, netezek, ilyesmi. Estére így is kidöglök
Ja, én is kaját rendelek, mint Gabicsibéék, hétvégén meg anyósom főz, akivel együtt élünk, szóval el vagyok kényeztetve.
Inkább az esik rosszul, hogy be vagyok zárva
Ha elmegyünk sétálni, Gabi akkor is elalszik az első pár lépésnél, és így nem nagyon tudok vele bemenni boltba, ilyesmi, mert rögtön felébred és ordít. Szóval csak a környező utcákban mászkálunk. Ráadásul nem vezetek, BKV-zni még nem mertünk, szerintem fel sem bírnám rakni rá a kocsit.
Chesti, Niki nagyon kis komoly hölgy. Látszik, hogy nem vicces a kézművességgel
Witch, Gabinál is másfél óra volt egy-egy szoptatás... de most hujuj, 10 perc alatt lezavarja! Ahogy erősödik, és jobban tud szívni, egyre gyorsabban megy majd neki. Meg most még fárasztja is, azért is alszik be, gondolom.
Málna, sajnálom a rossz éjszakákat, és megértelek; az utóbbi időben mi is 4-5 alkalommal ébredünk éjjel
A természetgyógyász mit csinált? Nagyon aranyos a kisfiad, huncut
Bibar, tényleg türelem! Gabinak mostanában kezd alakulni a kukija, pedig iszonyat rég huzigáljuk... de még csak a hegye bukkant ki.
Agnese, gyönyörűek a fiaid!
No hát nálunk megint balhé van éjjel, ahogy Málnának is írtam. Másfél-kétóránként ébred Gabi, és az még csak hagyján, ha azonnal visszaalszik, de tegnap 1 órán át dorbézolt az ágyában. Nem sírt csak játszott, nyünnyögött, már azt hittem, sosem alszik el... Tiszta zombi vagyok már. Az a baj, hogy - annak ellenére, hogy úgy nyálzik, mint két másik, kicsit híg a széklete, és mindent a szájába tömköd- nem vagyok megggyőződve róla, hogy a foga miatt van, szóval nem akarok neki Viburcolt adni. Mindenesetre ha a köv. éjszaka is ilyen lesz, mégis beadom neki, mert az azért segíteni szokott. Talán akkor megússzuk 1-2 ébredéssel.
Aztán az van még, hogy kijött a felkarján egy kiütés, érdes a felülete, piros, nagyon úgy néz ki, hogy valamire allergiás, de nem tudom, mire lehet... A banánevéssel rögtön leálltunk, de nem úgy tűnik, hogy múlna a dolog. Kenegetjük neogranormonnal meg sima popsikrémmel, a dokinéni szerint valamitől majd csak elmúlik. Persze csak telefonos segítséget kértünk, nem akartam ebben az influenzás időben bevinni a rendelőbe a gyereket.
Különben más újság nincs. Még mindig nem ül, nem áll, csak kúszik rendületlenül, és felforgatja a lakást
Málna, ezzel a légzésfigyelős sztorival megijesztettél! Nekünk van, és használnám is 1 éves koráig, de muszáj voltam kiiktatni, mert állandóan beriasztott éjjel. Gabi ugyanis éjszaka többször körbejárja az ágyat, és mindig lemászott róla...