Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!! Internet beköttetett!!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Megpróbálok írni képet tenni stb.stb. csak Nóri éppen rángatja a nadrágomat! Már alig vártam, hogy köztetek legyek!

Andi

Kép
Kép
andii

Márti! Nem is írtam! De gondoltam! Jó hogy újra írsz! :)

Andi! Üdv! :)

Olga! Ok! Majd ledumáljuk hogy is legyen. Legjobb lenne, ha Te vagy Dorkáék megírnátok két példányban, szerintem. Döntések el ki legyen az! ;)
szilbee

Sziasztok!

Első és legfontosabb a lányok imádnak itt lenni! Persze mi is, de Maján olyan változások láthatóak, amiket álmomban nem reméltem. Nem tudom minek köszönhető ez, talán, hogy együtt a család, jobban tetszik neki az ovi, vagy egyszerűen csak a környezetváltozás, de kinyílt mint egy kisvirág. Vidámabb, nyitottabb, imádja az ovit és rész vesz minden feladatban, ami a régi helyen egyáltalán nem volt jellemző rá.

Nóri pont beteg volt amikor költözködtünk és azóta még mindig elég sokat szopizik, pedig már nemsoká 1 éves. Le sem merem írni naponta hányszor. Egyébként vidám, szövegel, egész nap jön-megy, persze ezt még bútorok mellett és négykézláb teszi, de már nagyon sokáig ácsorog, ha nem veszi észre, hogy éppen nem kapaszkodik semmibe.

Lakást sitty-sutty belaktuk, persze ehez nagyban hozzájárult anyósomék és anyukámék részvétele az első hétvégén, mert a költözés és berendezkedés 90%-át megcsináltuk akkor. Ovi, bolt minden sétálós távolság, Lajosmizse "jó"részén lakunk. Eddig csak pozitívumot tapasztaltunk. Mindent meg lehet kapni, de ha mégis multira vágynék, a Kecskeméti Tesco 10 percre van.

Hát, röviden egyenlőre ennyi, ha még valami eszembe jut írok.

Mindenkinek boldog mindent! És elnézést, hogy nem reagálok, de egyenlőre lehetetlenség visszaolvasni.

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

nappali1

Kép

nappali2

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

konyha

Kép

Nóri vigyor

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

költözködünk!

Kép

halló

Kép

Maja az első reggel, ha Nóri felébred.

Kép

Pakolás!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Csak részben tudtam visszaolvasgatni, egyszerűen nincs időm (na nem csak erre) Látom, hogy Nikiék és Juditék is kórházban voltak. Úgy sajnálom!!! Basszus ez a hányós-fosós dolog nagyon veszélyes. Nekünk is volt de nem ilyen szinten. Szonja 2-3 nap alatt, Trixi 1 nap alatt átvészete. JOBBULÁST MINDEN KIS BETEGNEK!!!!!!!!!!!!!

kicsit rólunk: Szonikám nem igazán szokott még be a bölcsibe bár sokan azt monják, hogy 2-3 hónap is kell. El se hiszem, hogy egszer majd örömmel fog menni. Trixi 10 :shock: éves lett még nekem is hihetetlen.
MAjd rakok egy pár képet

phpBB: Kép
kati74

Sziasztok,

Andi, de jó, hogy tudsz újra írni, és ilyen jól érzitek magatokat!!! Szépek a lányok és a lakás is!

Olga, Balázs akkor nagyon beleesett... de ugye nem influenza? Most hallottam a rádióban, hogy már a megyében is duplájára emelkedett a betegek száma... Remélem MINDENKI elkerüli!!!!!!!!
Nálunk a gólyás (pelikános-sirályos) a menő... Protkót annyira nem csípi :)

Szilbee, én szívesen megírom duflán, ha kell, de teljesen mindegy amúgy... Maszkabálért Ed fel tud ugrani? vagy holnap tanítvány után elugrom vele, ha az úgy jó!

Judit, ti is sejtbankosak voltatok, ugye? ha érdekel titeket, második gyerkőcnél van 20e Ft kedvezmény, plusz beépítették az árba a 20e FT-os anyai vérvizsgálatot is, amit megcsinálnak majd a levett kzsvérből. Így 352.000 Ft cakkumpakk, és nem kell Pestre menni szerződést kötni.

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Nem sürgős, majd elugrunk mi érte a 7en vmikor.
szilbee

Andi!
Már hiányoltunk!
Klassz a lakás!!

Kata!
Jobbulást a fiúkak!
Robi picit taknyos,meg köhög de amúgy semmi extra
Hisztis a drágám,na meg összenőttünk mint a sziámik,aminek néha nem örülök,mert még pisilni sem enged egyedül :oops:

Kisvakond nekünk is megvan,de Robit semmi mese nem érdekli,ránéz és megy tovább,sűrős dolgai vannak amit nem halaszthat el :wink: :D

Szami!
Nincs bicis képünk,majd szólók apának(habár őt is csak este,alvásídőben látjuk)

Kép

Kép
katlina

Betarix! Isten éltessen 10. születésnapod alkalmából!
Kati! Képek szülinapozásról? Melóba neked beszokás hogy ment? A februári beszokatás a "régi" bölcsibe nálunk is beletelt pár hónapba. Majdcsak belerázódtok már ti is!

Dorka! Szilbee! Nekem mindegy ki írja a dvd-t! Majdcsak cserebelélünk valahogy!

Andi! De jó, hogy jöttél már! Jól néz ki a ház! Majának örülök, hogy ilyen pozítiv változások mentek végbe. Nóri nagyon aranyos a telefonálós képen! Konyhára irigy vagyok! :)
Nálunk még Balázs szopizik, szerencsére már csak este alvás előtt. Bár pontosan nem szopi, csak komfortszopi. De már van, hogy ki-kimarad egy-egy este. Ííííííííp ideje!!!

Dorka! Nem infúenza. Azt mondta doki néni, hogy Balázs: "ilyen hurutos gyerek". Halkan megjegyzem csak 3 hónapja.

Olga

Kép
juhaszolga

Lányok! Ugye jól tudom, hogy GYES ideje alatt fel lehet mondani a munkavállalónak? Mármint a munkáltató mond fel... Megvették a céget, ahol állományba vagyok, most kiváncsi vagyok mi lesz...

Olga

Kép
juhaszolga

Érdekelne a véleményetek!

Én eddig úgy gondoltam, hogy Szonja amikor 3 éves lesz( szept 14.) oviba megy. Ma reggel kérdeztem is egy pár anyukát, hogy mikor kell beadni az ovis jelentkezést. Mire azt mondták, hoyg Ők még maradnak egy évet. Szerintetek is ez a jó? Nekem teljesen természetes volt, hogy Szonja menjen oviba. Lehet azért mert Trixi amikor betöltötte a hármat (febr 10.) még év közben is, egyből ment oviba. Ne az oviban maradjon mége egy évet?

Köszi előre is.

kati74

OLga!

Köszi a köszöntést!
Én is ebbe bízom, hogy hamarosan már tényleg megszokja Szonja a bölcsit.
Nekem pedig még mindig furcsa újból dolgozni, még nem igazán érzem túl jól magam. De bizakodom. :)

Andi!

Szépek a ygerkőcök :) !!
A konyha nagyon szupi!

kati74

Kép

Kép

kati74

Szerintem nem lehet felmondani GYES alatt, de ezt csak gondolom.

Mi az ovit majdnem 4 évesen kezdtük, de előtte járt egy évet bölcsibe. Szerintem ez teljesen gyerekfüggő. Ha szereri a társaságot, igényel több impulzust mint amit otthon kap, szerintem menjen. Ha meg jól elvan otthon és a család is megengedheti, maradjon.

Az iwiwen most láttam, hogy megint szétment egy ismerős pár... Borzasztó hányan mennek szét mostanság. És persze itt is van gyerkőc. Én azt is megértem, hogy néha tényleg ez a legjobb megoldás, de nekem úgy tűnik, hogy manapság nagyon hamar feladják.

Andi

Kép
Kép
andii

Hali!

Megvagyunk, csak ettől a sok bezártságtól kicsit letompult az agyam, nincs ihletem. Bezártság oka: a kisebbek állandó melegen tartása taknyázás miatt... változatlanul.

Kép

Kép
szolkata

Én is gondolkodóban vagyok, hogy lemenjünk e sétálni, ha L. felébred. Ma nem volt láz... majd meglássuk... lehet még korai lenne. De Dévnek meg már nagyon hiányzik a levegőzés, világfelfedezés, motorozás... stb. stb. :roll:

Trixinek nagyon Boldog Születésnapot!!! 8)
szilbee

Köszi Andi!

Szilbee! Neked is köszi a köszöntést!

kati74

Kati: Dejó hogy írtál! :P

Nagyon boldog szülinapot Trixinek!!

Olga: Nem, 3 évig nem mondhatnak fel. Közös megegyezésre igen, de az más tészta. Balásznak jobbulást! Milyen bilit vetettek?

Andi: Itt is írom, nagyon jó, hogy újra írsz. Meghívó átment?
Nagyon jók a képek, klassz a kégli. Szülinapi készületek? Ajándékok?

Balwin: Hogy vagytok? Luca?

Márti: Üdv újra itt! :)

Anikó: Dobsz képet a bringaülésről? Én is gondolkodom. Egyelőre ilyesmit találtam.
Kép
jaimee1

Áve.

Megevagyunk, csak lustis vagyok írni :oops: Olvasni eccerűbb :mrgreen:

Trixinek Nagyon Boldog 10. Szülinapot kívánunk! :D

Kati, Márti, Andi, jó, hogy újra köztünk :) Csak aztán maradjon is így...

Judit, szép kis történet... :? :( :? A lényeg, hogy Leti jól van, meg túl vagytok rajta.
Mézecske nekünk is kéne majdan, 2 kg selyemfű. Rákaptunk (illetve Luci) a mézes teára :)

Köszi a megnyugtatásokat Pöttöm ügyben, most egész nyugis vagyok :) Épp ma mondtam Apának, hogy most fordítva van, mint Lucánál; nála úgy műxött, hogy 2 vizsgálat közötti időszakban kicsit parás voltam, most meg íppen akkor vagyok nyugodt :wink: Amikor nem buzerálnak minket... Azért várom ám a köv. uh-t :D

Nameg a Dorkáét is hétfőn! :lol:

Köszi a sejtbankos infót Dorka! Már akartam nekik mélt írni, hogy nincs é valamicske kedvezmény :roll:

Folyt.köv.

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! Pénteken úgy tünik megyek be a városba ügyet intézni, utána elugrok hozzátok (vagy oda ahol épp vagytok) a stuffal (1-7. Kisvakond... Kell még vmi? Wall-E, Verdák, Magyar Népmesék, Csodabogarak, Thomas?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.11 20:13-kor.
szilbee

Judit??? Csajszik? Hogy vannak?
szilbee

Sikerült végre a mobilomról feltenni egy videót a gépre... meg a netre...

Dávidom így repeszt a robogóján...

Aznap készült amikor megkapta. De hogy honnan tudta hogy kell haszbálni, nem tudom, mert nem látott csak nyáron (akkor pedig még kicsi volt) motorozó kölköket.
szilbee

Szilbee, Dávid jól nyomja :D

Olga, Balázsnak jobbulást! :( Feladtam ma este a sparos pontokat, remélem célba ér :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Trixi!
Boldog Születésnapot!!!

Kép

Kép
katlina

De ügyes Dávid a motoron. A fiúknak tényleg a génjeikben lehet...

Szülinap ügyben még nem nagyon aktivizáltam magam, pedig már csak alig 2 hét. A bébitaxit mondtam, hogy megrendeltem és ahogy megérkezett rögtön téptem ki a csomagolásból, olyan kíváncsi voltam milyen, hiszen használtan vettem. Szerencsére egy kopás, karcolás sincs rajta, nem tudom használták-e egyáltalán. Elővigyázatlanul ezt Nóri előtt csináltam, aki sokkot kapott a gyönyörűségtől. Fogta, rámászott, megkóstolta, nagyon tetszett neki. Így pöffeszkedni gyereket még nem láttam. Félő volt, hogy el sem tudom rakni a szülinapjáig, de éjszaka eltettem és nem kereste másnap. Hátha megint meglepődik! :)
Tortát én csinálok. Valamelyik hétvégén meg utazunk a nagyszülőkhöz is szülinapozni.

Akartam kérdezni, hogy 1 éves kor után ki mivel etette a gyermekét. Általánosságban reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi.

Andi

Kép
Kép
andii

Szebb Reggelt!

Nálunk most már mindenki göthös... Még Dév hője is felszaladt.

Kezdem lelkiekben feladni a harcot. Már hónapok óta csinálom... belefáradtam. Levente teljesen rácáfol arra, hogy aki bölcsisen átesett a kórságokon, az nem lesz beteges oviba.. :? :(

Mikor lesz már tavasz??? nyár??? :cry:
szilbee

Sziasztok!

Kati! Jó, hogy írsz újra, lányok szépségesek! Trixinek mi is boldog szülinapot kívánunk!

Andi! Véééégre!!!! :D Üdv újra itt! De jó, hogy jól érzitek magatokat! Nagyon frankón berendezkedtetek! Csajok meg nagyon édesek! :) Nórinak az a vigyor! :lol: Jó sok fogacskája van már! Bébitaxi legalább Nektek akkor összejött!

Kata! Hogy aludtatok?

Olga! Javul Balázs?

Szilbee! ((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))) Nem semmi, amit végigcsináltok tényleg, nem csodálom, hogy kifáradtál lelkileg-fizikailag... Dév nagyon ügyesen motorozik! :)

Jaimee! Töltöm a gépet, aztán csinálok fotót! Ez milyen, amit Te felraktál? Popi hercegnő hogy van? Éjjeleitek?

Balwin! A kórházi uh akkor változatlan... :x Atyaég, halad ám a Ti vonalzótok is!!! :shock: :D

Ennyit engedett a leányzó egyelőre...

donkoaniko

Szilbee: tudom, hogy ez nem vígasztal, de el fog múlni ez az időszak. Azt mondják kb. 5 éves korra alakul kii az immunrendszer. Nálunk tényleg mintha elvágták volna akkor a betegségeket. Persze azóta is beteg egyszer- kétszer, de nem 2 hetente. Nagyon kimerítő lehet most, főleg, ha még te is benne vagy. Kitarás és sok-sok ++++++++

Andi

Kép
Kép
andii

Köszi! Aranyosak vagytok nagyon! :) :cupp:

Andi! Ezt nem is tudtam! Hát akkor reménykedek... csak már ott tartanánk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.12 11:45-kor.
szilbee

Kata! Lenne egy kérdésem ... Anyukádhoz! :lol: (Persze ha más is tudja a választ, én annak is örülök!)

O. Ági azt mondta, hogy az autista gyerekek kevesebbet, szinte alig betegek. Homeopátiás fejtágításon mondták ezt neki... Kíváncsi lennék anyud erről mit tud. Tényleg így van e? És ha igen, akkor miért? Laikusként én csak odáig jutottam, hogy mert kevesebbett érintkeznek más gyerekekkel...
szilbee

Szilvi: +++++++++++++++++++ Kitartás!!!

Andinak igaza van, tesóméknál is kb. úgy volt, mint nálatok, sőt. Többet voltak betegek a gyerekek, mint nem. Még családi balhé is volt belőle, hogy nem vigyáznak rájuk eléggé, az nem lehet, hogy 2 napig egészségesek, aztán 1 hétig betegek hónapokon át.

Aztán keresztlányom már nagycsoportban sem igen volt beteg, amióta meg sulis, azóta 1x egy évben.

ANikó: Azt nem tom. :oops: 8000 Ft-ért láttam valamelyik webáruházban. Csak nem tom, ez jó e, mert amúgy 20 körüliek a többsége.... :roll:

Éjjeleink vegyesek, még éjjel van egy szopi, ha hajnalban vagy reggel kel Popi, tejitalt kap, elfogadja örömmel. Ja és olykor este elalvás előtt is van cici. Napközben egyáltalán nem kéri már.

Andi: Mi a sütifalóval jártunk hasonlóképp. :lol: :lol:

Kaja nálunk:

reggeli: egy flaska tejital
uzsi: tejpép gyümölccsel, de egyre inkább vajas kenyér/kifli/kalács feltéttel, hétvégén tojásrántotta, imádja.
ebéd: főzelék, husi rizzsel, tésztaféle husival zöldséggel
uzsi: joghurt, túró gyümölccsel, olykor túrórudi csoki nélkül
vacsora: olyasmi, mint az ebéd, csak könnyebb.
este: flaska tej, majd szopi
jaimee1

Sziasztok!

Betegeknek: Balázs, Dév, Levente jobbulást, szülőknek kitartást!

Dorka tegnap minden gond Nélkül bement az oviba, bár amikor mentem Érte kissé morci volt.

Andi: Végre újra itt! Nagyon szépek a képek a házatokról, örülök, hogy jól érzitek Magatokat. Ja, és természetesen a lányok is szépek.

Kati: Neked is szia! Ovis téma: Dorka októberi és idén kezdte az ovit, pedig én szerettem volna, ha már tavaly elkezdi, de nem jött össze, lekéstem a jelentkezést. Szerintem is teljesen gyerekfüggő. Ha Szonja bújósabb, félénkebb, szereti a babausgatást, akkor én hagynám a bölcsibe, de ha mozgékony, nem bátortalan, szereti a közösséget, akkor oviba vinném. Nem mondom, hogy megbántam, hogy Dorcsi csak most kezdte az ovit, de Ő az egyik legidősebb a csoportban.
Trixit Isten éltesse! Nagyon szép két kiscsaj!

Szilbee: Megkérdeztem anyát és is az autistákról. Tudod az Ő csoportjukba több is jár. Azt mondta, tényleg van benne valami, nálunk ritkán betegek.
Nekünk lesz fogadóóra az oviban, aki igényli. Nálatok van ilyen?

Jaimee: Jó huzata van Popinak. Szépen eszik.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Szami! Köszönöm a pontokat! A könyvek miatt meg úgy ég a fejem, pedig annyira figyeltem, hogy ne keveredjen! :oops: Cukrászda megvolt? :D

Jaimee!
Ezt vettem meg:

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Ebben a zöld színben. Gondolom te is találkoztál a boltokban az 500-1000 ft-os bilikkel. Azta, ha arra ráül a gyerek tuti kitörik a bili oldala... Ez meg nagyon erős anyagból van, meg hagyományos alakú.

Az előző ez:

http://www.arenaplaza.hu/cikk/kidskit-t ... -uzleteben

De ennél csak annyit csinált, hogy a fehér "belepottyantós" részt kivette, belállt a helyére, és kiabálta, hogy ropi! :shock:

Szilbee! Pontosan ezt érzem én is! Sose gyógyul már meg Balázs? November óta szuszog, szörcsög a gyerek!

Anikó! Köszi kérdésed, még kedd éjjel volt hőemelkedése, az azóta nem. Az orra sem folyik már annyira, viszont csúnyán szuszog, van még ott anyag sajna. Köhögés is van, ritkán, de mélyről jövő. Holnap megyünk vissza doktornőhöz, majd meglátjuk ő mit mond. Voltunk ma bent reggel a bölcsibe ebédet fizetni, 7.50-kor 3 gyerek volt bent a csoportba. Mondták, hogy a héten a 13 gyerekből 6-7 megy/ment.

balwin Judit! Köszi a pontokat! Még nem értek ide, de majd szólok! Köszi!

Andi! Én az étkezéssel kapcsolatosan már nem emlékszem kristálytisztán, de ahogy így olvasom Jaimee-t, hasonló volt a miénk is. Mondjuk én tejitalt (gondolom ez a vizzel kell higítani) sose adtam Balázsnak, tejet is csak most 2 évesen. Mi nem vagyunk tojásosak. Mostanság néha befigyel a bundás kenyér, abból szokott enni. Viszont amit régen nagyon szeretett és nyugodtan vessetek meg érte, de tényleg nagyon szerette és kérte, az a virsli. Régebben csak a Kaiser arnypulykavirslit vettem, de azzal most csináltak valamit, ehetetlen. Úgyhogy átpártoltunk az Orsihoz. Amit még szeret az a vaníliás Danette puding. Hmmm, nagyjából ennyi hirtelen.
De tudod, ahogy az öregek csinálták!!! Kapart szalonna!!! :lol: Engem a szomszéd néni ezzel tett sírba, hogy ők már ilyenkor (volt vagy 8 hónapos Balázs) már adták a gyerkőcöknek... Okés! :wink:

Ez itt nem a reklám helye, meg nem is hiszem, hogy nagyon kapkodnátok érte, de a decemberi disznóvágásunkból van eladó füstölt szalonna. Két hete lett felfüstölve. Nem tudom esetleg szülőknek kell-e. Össze se lehet hasonlítani a boltival, kimondottan házi (mester füstölte), mindenféle adalékmentes. Ennyi volt a reklám. 8)

Más: csajok, vannak jó szenvics-uzsonnakrémeitek? Jöhetnének!

Ja Kata! Írtad a multkor, hogy a mézes torta és mézes puding receptjét megírhatnám. A mézes tortát megcsináltam muffin formában. Hát puhának puha lett, extra könnyű, de az ízével nem voltam kibékülve. Alapmuffinreceptnek kiváló, csak fell kell turbózni valamivel (pl: aszalt gyümölcs, vagy amit szeretnél). Írjam?

Olga

Kép
juhaszolga

Csatlakoznék az "én gyerekem sose gyógyul meg?!" clubba...

Olga: írjad..

Kép

Kép
szolkata

Hali,

Szilbee, kitartást és gyógyulást nektek!!! ++++++++++++++++
Tudunk valamiben segíteni? Szóljatok nyugodtan!!!! Bármikor!
Dév nagyon technikás, én is csináltam vidijót Szabiról, csak még nem töltöttem fel.... Neki valahogy nem így sikerál.... :)
Wall-E, Thomas, Magyar népmesék is jöhet, igyekszem nagyon gyorsan kiírni őket!
A holnap nap olyan fél 6-ig elérhető leszek, utána színházba megyek, majd megbeszéljük a randit, oké????

És persze minden kis betegnek jobbulást, anyukáknak kitartást.... :(

Jaimee, nagyon szupi ez az ülés!!!!! Nekem tetszik!!!

Kati, Trixinek boldog születésnapot kívánunk mi is!!!! NAgyon szépek a csajaid!!!!!!

Judit, Leti szülinapjára készülődtök???
MIt kap a nallány?

Andi, kajaügyben mi is hasonlóan csináltuk, mint Jaimee, mi tápszereztünk, ennyi a kül.

Nemes küzdelemben sikerült a teszveszen testvérfellépőt szereznem! :) Kíváncsi vagyok, hogy műxik, Szabi kedveli-e majd, jó-e a babakocsinra stb.
MIvel pár napja 3 perccel a vége előtt csaptak le a kezemről 2 ruhát, most fifikásan a legutolsó percben licitáltam, pedig többen is küzdöttek :)

Kép
Kép
dorkáék

jééé, 2 számjegyű lett Kistörpe :) Mármint a születésig már csak 99 nap van :) Úristen, emlékszem, a 230. nap körül piszok rosszul voltam, nem hittem, hogy valaha 100 napnál kevesebb lesz hátra a születéséig!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Trixi nevében is köszönöm szépen mégegyszer a köszöntéseket!
A dícséreteket is nagyon köszi.

Niki!

Köszi az ,,ovis" véleményt. Hát bevallom, hogy most nagy dillemában vagyok. NA majd meglátom!

MIELŐBBI GYÓGYULÁST MINDEN BABÓNAK!!!!!!

OLga!

Szonja is nagyon ,,virslis" már régóta, na meg imádja a (pick) párizsit is.

kati74

Köszi Dorka! :D

kati74

Sziasztok!
itthon vagyok, nagyon elfáradtam.

Trixinek nagyon sok boldog szülinapot először is.

Kép

nagyon csinos kisnőci lett! a lényeg, hyog jó nagy a kerítésetek! :lol:

Hát én is azt mondanám a bölcsivel, ovival kapcsolatban, mint Niki. én beíratom most áprilisban Letit oviba, aztán majd látom, hogy a bölcsiben hogyan alakul a barátság, hogyan fog neki tetszeni, nekem könnyebb lenne egy helyre lerakni majd őket, de majd ahogy ő kívánja, úgy lesz.

Andi!
üdv újra!

jó, hoyg már berendezkedtetek, és az meg pláne szupi, hogy Maja ilyen gyorsan beszokott az oviba!

biztos, hogy Nóri örülni fog neki másodjára is!

Dorka!
egy biztos, annapeti a Bartos Erikától. még akartam valami íróeszközt, de Nikiék lelőtték az ötletemet :lol: (nagyon szeret Leti rajzolni, mindegy mivel..) játékra nincs ötletem, de nem is biztos, hyog lesz. semmi ötletem újfent, hülyeséget nem akarok...a könyvek az biztos.

köszönöm, megvolt a tanulás. kipasszírozták az agyamat...

Szilbee!
én is csatlakozom! nálunk is van mindig valami tartsál ki, majdcsak abbamarad egyszer.

tényleg nagyon ügyesen ráérzett Dév! kis gójmotoros!

Olga!
jobbulást nektek is! miért mi baj a virslivel?pár éve volt egy felmérés, hogy a virsli tartalmazza a legtöbb húst, a többi felvágottal szemben. na ez persze azóta lehet, hogy dőlt, de nálunk is esznek virslit a lányok előszeretettel, és mi is orsit szoktunk nekik.

nekem is jöhetnek szenyókrémek!

én csak az abáltszalonnát szeressem! :oops: :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!

[quote]D írta:e ennél csak annyit csinált, hogy a fehér "belepottyantós" részt kivette, belállt a helyére, és kiabálta, hogy ropi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka! Wall-E-t még lehet nem tudjuk... Levente rácuppant az extrákra.
Köszi, de igazából nem tudtok segíteni. Nem akarjuk átragasztani ... elég ha mi szenvedünk vele...

Erika! Én nem tudom mi az a tejital. :oops:

Nálunk mondjuk még mindig cicis tej van. Már harmadik napja csinálja, hogy pontban 13:45-kor kijelenti a pólólat tépdesve rólam "Kéjem! tej!" Közbe nagyokat nyel... nekem meg nincs szívem azt mondani (pláne hogy beteg) hogy kicsi fiam, nincs most tejcsi... Így kap. De olyan hálás érte... Meg tudnám zabálni olyankor (is). :lol:
szilbee

Olga! Te is mondjad, hogy melyiket írjuk (mármint Dorkáék) még ki nektek, ha kell!!!
Sajna mi nem vagyunk Bobosak... pedig én nagyon szeressem...
szilbee

Na közben haladok vissza és újra jutnak eszembe a dolgok

Kati!
végülis hova kerültél? mit csinálsz?

Kata! tartsál ki Te is!

Judit!
oksa, rendelést vettem, mézzel most már nagyon le vagyok maradva, de behozom, most mondta apa szombatig senkinek semmit, ő sincs jól, és kitöltötte a mézet már a piacra, nem akar újra nekikezdeni.

Jaimee!
jó ez az ülés!

Anikó!
örülök, hyog jók a nacik!

Kitten?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilvi: Semmi :oops: jel. :wink: Tudod, van tejföl és a frissföl. Ez utóbbi a mű. Ugyanígy van tej és tejital. Na ilyen tejitalt próbáltunk ki, talán MIlli??? És Réka imádja. :lol: :lol: Nem tud belőle eleget inni. A tartós fajta még jobban bejön neki.

BBJ: Passzírozott agyad is roppant éles, hogy még tudsz rejagálni. :wink:

Dorka: Gratula a 99. naphoz! :P Még emlékszem, milyen volt Rékával. Szupi!

Kata: Jobbulást nektek!++++++++++

Virsli: egyszer volt téma a Bumerángban a virsli összetétele....Betelefonáltak "beavatottak és szakavatottak"...háát...forgott a gyomrom. Ennek ellenére én szeretem, szilveszterkor ipari mennyiségben fogy. De Réka nem kap még egy darabig...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.12 21:26-kor.
jaimee1

Szilvi: Vicc vót. :mrgreen: Milupának van tejitala, 1+ és 2+. Réka nem fogadta el eddig a sima tápszert, ezt meg szereti. Ez nem minősül tápszernek sem. Sztem fontos, hogy igyon tejcsit, főleg, ha elválasztom. Hagy szopizzon Dávid, ha még így igényli és neked sem nyűg. Hogy én hogy állok a szopival, most nem írom le, talán majd olvasod a blogban. :wink:

Szép estét, jó éjt!
jaimee1

Szilbee :( Gáz ez így, hogy még betegség is szívja az energiáidat... Anyám, ilyen szituban én úgy össze fogok omlani, hogy ihaj :shock:
Gyógycupák!

Judit, üdv újra :wink: :lol: Méz ráér nékünk, csak jeleztem. Majd szólsz, ha tudod szállítani :)
Még a múltkor akartam a téma kapcsán kérdezni (bár lehet, leíródott... :oops: ), hogya kandallóépítést mikorra tervezitek?

Szami, nincs még pocakfotó :oops: Narászánommár magam :oops:

Jaimee, a felvágottaknál sem kevésbbé gyomorforgató az összetétel... :? Pedighát a házi disznótorok a bizonyítékai, hogy a sertés minden részét fel lehet használni - gusztusosan.

Olga, Apa kérdezi, hogy füstölt kolbi, vagy disznósajt nincs é :lol: Az érdekelné.

Nah, még akartam pár dolgot, de halasztok :oops: Jóccak!

Judit
Kép

Kép
balwin

Hajnal 5 óta sokkhatás alatt állok... ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Imádom, gyönyörű... máris másképp indul a nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaimee: én forgattam a szemeim a tejitallal kapcsolatos első beírásodon... , mert hogy az a bolti... tartós?! :shock: tejital a már semmire fel nem használható, de még pénzt lehet belőle csinálni része a tejnek... :roll: :roll: Aztán megkönnyebbültem :lol: :lol: A bili nagyon tuti. Hihetetlen, hogy néhány év alatt mennyi minden újdonság van a boltokban... minden nap rácsodálkozok... mióta Bence pici volt... Ez a bili :lol: :lol: :roll: :wink: Mi juhbeles virslit szoktunk venni kimérőset, oszt lefagyasztom... így ebben még kevesebb a tartósítószer, mint az előre csomagoltban.

"Remek a hangulatom..tom...tom...to...to..to..to..tom" ... megfejtéseket várom, honnan származik eme remek részlet ?? :lol: :lol:

Mindenki menjen ma szánkózni... úgy lehet ennyi lesz összesen a télből!!! (hogy mi hogy jutunk ki, azt még nem tudom)

Szilbee: kitartás... esik a hó!!!!

Andii: üdv. újra itt :lol: Nagyon szép lakásban laktok, és az meg külön szupi, hogy könnyen beilleszkedtek a csajok :lol:

Ahogy eszembe jutnak a dolgok: ha Marci kipöttyösödik a tojástól, amit megeszek, az nem azt jelenti ugye, hogy algériás lesz rá?! Remélem...

Bbj: hihetetlen erők vannak az agyadban, hogy még késő este idekukkantasz :lol: Leti okés már? Milyen rajzolósat taláűlt ki Niki? El lehet árulni?

Olga: akartam már kérdezni, hogy az Isparban pontokra megvásárolható kések ennyire megérik? Mert nekem úgy is drágának tűnnek... Vagy nem? Szendvicskréme, amit én szoktam csinálni: vagdalthús, tejföl, mustár, só, bors... botmixer, tetejére sajt... grillfunkció... ketchup, majonéz... és hamm bekapjuk :lol:

Dorka: én is megtekintettem a pocakod az iwiw-en... és egy olyan oldalrólkészülős? :lol: Jaj, szerdán megjártam. Mentem volna nagy lendülettel a csípőszűrésre Marcival... De nem találtam. Írtad ugyan, hogy a méteráru mellett fel, de csak nem akartam meglátni, úgy hogy ott rohangáltam a mínusz ezer fokban a bébihordóval, benne a cseppet sem pillesúllyú gyerekemmel, vadul hívogattam Szilbeet, aztán csak fellendültem a lépcsőn... mire ki volt írva, hogy a rendelés elmarad... Hát nem voltam iszonyat dühös... áááá. Majd következő szerdán megtennéd Nekem, ha sétáltok a városban, hogy arra kavarogtok és megnézed, hogy rendel-é a doki bácsi?!

Megtekintem a híradót, majd jövök :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata: Így félig felébredve csak annyit, kogy Alma együttes szülinapi száma. Mi a nyeremény?

Majd jövök, szánkóval akarom vinni Dorcsit oviba.

Niki

Kép
Kép
csni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?