Hajnal 5 óta sokkhatás alatt állok... ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Imádom, gyönyörű... máris másképp indul a nap
Jaimee: én forgattam a szemeim a tejitallal kapcsolatos első beírásodon... , mert hogy az a bolti... tartós?!
tejital a már semmire fel nem használható, de még pénzt lehet belőle csinálni része a tejnek...
Aztán megkönnyebbültem
A bili nagyon tuti. Hihetetlen, hogy néhány év alatt mennyi minden újdonság van a boltokban... minden nap rácsodálkozok... mióta Bence pici volt... Ez a bili
Mi juhbeles virslit szoktunk venni kimérőset, oszt lefagyasztom... így ebben még kevesebb a tartósítószer, mint az előre csomagoltban.
"Remek a hangulatom..tom...tom...to...to..to..to..tom" ... megfejtéseket várom, honnan származik eme remek részlet ??
Mindenki menjen ma szánkózni... úgy lehet ennyi lesz összesen a télből!!! (hogy mi hogy jutunk ki, azt még nem tudom)
Szilbee: kitartás... esik a hó!!!!
Andii: üdv. újra itt
Nagyon szép lakásban laktok, és az meg külön szupi, hogy könnyen beilleszkedtek a csajok
Ahogy eszembe jutnak a dolgok: ha Marci kipöttyösödik a tojástól, amit megeszek, az nem azt jelenti ugye, hogy algériás lesz rá?! Remélem...
Bbj: hihetetlen erők vannak az agyadban, hogy még késő este idekukkantasz
Leti okés már? Milyen rajzolósat taláűlt ki Niki? El lehet árulni?
Olga: akartam már kérdezni, hogy az Isparban pontokra megvásárolható kések ennyire megérik? Mert nekem úgy is drágának tűnnek... Vagy nem? Szendvicskréme, amit én szoktam csinálni: vagdalthús, tejföl, mustár, só, bors... botmixer, tetejére sajt... grillfunkció... ketchup, majonéz... és hamm bekapjuk
Dorka: én is megtekintettem a pocakod az iwiw-en... és egy olyan oldalrólkészülős?
Jaj, szerdán megjártam. Mentem volna nagy lendülettel a csípőszűrésre Marcival... De nem találtam. Írtad ugyan, hogy a méteráru mellett fel, de csak nem akartam meglátni, úgy hogy ott rohangáltam a mínusz ezer fokban a bébihordóval, benne a cseppet sem pillesúllyú gyerekemmel, vadul hívogattam Szilbeet, aztán csak fellendültem a lépcsőn... mire ki volt írva, hogy a rendelés elmarad... Hát nem voltam iszonyat dühös... áááá. Majd következő szerdán megtennéd Nekem, ha sétáltok a városban, hogy arra kavarogtok és megnézed, hogy rendel-é a doki bácsi?!
Megtekintem a híradót, majd jövök