Újra itt, amég a kisfiam enged
Ezt most már mindig hozzáteszem
Bencuri Vikim!
A bölcsis sztorik nem Liluval estek meg, hanem még Lilu előttről való gondozónéni koromból
Pl. az egyik anyuka 6 előtt 5 perccel esett be a gyerekért. Már senki sem volt a bölcsiben csak én és a kisfiú. Na jó +1 kolléganőm, hogy együtt zárjuk az épületet, mert egyedül nem lehetett. Na, lényeg, hogy jól elvoltunk egy ideig, de bizonyos idő után láttam, hogy érzi, már késő van. Besötétedett, nagy csend honolt. Megérzik az idő múlását a 2 évesek is. Mondja: Aja bitó lekétett a butjól. (Nagyon beszédhibás volt a drágám.)= Anya, biztos lekésett a buszról.
Édes volt, 5 percenként ezt hajtogatta, mígnem már könnyes volt a kis szeme. A szívem szakadt meg érte. No, de Anyuka meg is jelent végül parádés ruciban, kisminkelve... Kiderült egész nap nem dolgozott, valami összejövetelen volt, ami olyan jól sikerült, hogy alig bírta otthagyni...
Másnap a kisfiú egyáltalán nem akart haza menni anyával. Anyuka nevetett, ezek szerint fiam, te itt jobban érzed magad, mint otthon...
Másik sztori: Anyuka+Apuka+több tesó elutaztak síelni, de a legkisebb 2,5 éveset itthon hagyták a nagyinak, nagyi meg napközben a bölcsinek, mivel Anyuka már sokszor lecsúszott a nagyokkal a bébipályán, és ha még a kicsivel is le kell 1X is csúsznia, hát ő belehal
Ezért a kicsi fiú ithhon maradt 1 hétre. Nem kívánom senkinek az érzést, ahogyan nézett rám végtelen szomorúsággal, és tőlem várt feloldozást. Dójikám, ude Anáék azéjt szejetik Bajnit?
Sokat, nagyon sokat öleltem, meg énekeltem neki, hogy tereljem a figyelmét, de nem volt egyszerű. Esetenként csak állt az ablakban, és nézett kifelé, és a pofija csupa könny volt.
Ezt most azért írom, hogy érzik, ha Anyuka illegálisan passzolja le őket. Amikor valaki dolgozni megy, vagy akár kikapcsolódik Apával, de ez el van mondva értelmesen, hogy ekkor megyünk ide-és ide, és ekkor jövünk, és sietek, és szeretlek... Az egész más. Erre nekik tökéletes antennáik vannak. Úgyhogy nyugi! Bár, tudom, mit érzel... Én imádok itthon lenni velük!
Lackó Vikim!
Micsoda sérója nőtt a legényemnek!
Pusszantom!