Szép napot
Jaj, remélem, most Csabikám nem szól közbe!
Tegnap 45 perc után felébredt du. és este sem tudtam már letenni, még egy fél órácskára sem. De cserébe f9-kor elájult a cicin, és f12-ig húzta. Akkor cumival visszaaludt f3-ig. Akkor megszoptattam, majd valamikor 6 körül. És 7-kor keltünk. Egész jó éjszaka volt! Alakul ez!
És nem lázasodott be
Akata!
Julcsinak ölelés! Mondd meg, hogy mikor megláttam Marcit, bőgni kezdtem, és percekig nem tudtam abbahagyni...
Mi lesz velem, Katus, ha megszületik Titi édibébije?
Fel tud már kelni, mozogni?
Mártikám!
Te hiányosan írsz úgy, mint én akkor, mikor azt hiszem hiánytalanul...
A horoszkópról nem maradtál le, elég lassan haladok sajnos. Most következik Szly 2 gyerkőce, majd Kriszti Levije, és utána Lea. (Utánuk meg még jó hosszú sor
) De mindenképp küldöm priviben - is-, de ha nem bánod, ide is feltenném, mert ahogy a kíváncsi-fáncsi társaságot ismerem, itt mindenki szívesen olvassa más babáját is. Igaz, csajok?
A talira naná, hogy jösssz!!! Már alig várom, hogy téged is vendégül lássalak. De én már úgy izgulok, hogy csuda...
Drága Kike!
A könyv nincs fenn a neten, hanem e-mailben küldtem szerte-széjjel. Neked is elküldöm szívesen, csak dobj pü-ben e-mailcímet
Farsang mikor lesz?
Nincs valami anyuka ott, aki szívesen segítene vetkőztetni, öltöztetni. Valaki, akinek csak 1 gyereke van, és könnyebben meg tudja oldani, hogy segítsen? Vagy dadus?
Zsu!
Köszönöm
Nagyon örülök, hogy neked is tetszett!
Puszi Ágicának! Mondd meg neki, hogy az éteren keresztül is nagyon közel áll hozzám!
Bencuri!
Drága, te is küldj pü-ben e-mailcímet, és küldöm a könyvet
Olyan ritkán írsz...
Pedig szeressük ám, a társaságod!
Szonci miket eszik már?
Bence évvesztes, ugye? Mikor tervezed neki az ovit?
Bondim!
Megcsinálom nagyon szívesen, és szeretettel a te horoszkópidat is
Tudod, hogy milyen adatok kellenek! Majd küldd! A könyvet pedi akkor olvasod el, amikor teheted! Ne kérj már emiatt elnézést!
Pöttytelenedő Otit, és drága Nattancsot is puszikálom!
Tami!
Sajnálom, a nevelési elveket
De mikor a szüleidről írsz, úgy tűnik, hogy ők "jó" szülők voltak. Legalábbis a szavaidból szeret árad...
Érdekes ez, mert a férjem pl. fele annyira sem haragszik az apjára, mint én. Pedig hát ő volt az elszenvedő... Mégis sokszor látom, hogy szívesen felhívná, v. elmenne hozzá, de persze hiába... Az apja látni sem akarja... Nemhogy örülne, hogy a gyereke azok után is így ragaszkodik...