Új privát üzeneted érkezett!

Nem is baj most, hogy nem egész napot dolgozol. Pihenj amennyit tudsz, és sírdogálj, ha jól esik. Szerintem azért menj el a doki nénihez még egyszer kétszer. Írd össze azokat a dolgokat, amiket kérdezni szeretnél tőle.

Nálam is nagyon érik egy pszichológus vagy kineziológus látogatás. Még nincsen baj, csak a jövőre nézve is szeretnék nyugodt lenni, szeretném egy szakember szájából hallani, hogy szerinte a feldolgozásban hol járok. Nem szeretném, ha pl. 20-30 év múlva egy komoly betegségben nyilvánulna meg pl., hogy most nem adtam ki minden bennem rejlő, megbújó fájdalmat.
Vendég

Sziasztok, megjöttem, de jó ,hogy itt vagytok!!!!
tünci28

Gyógyszerekről nem is beszélt. Mondjuk semmiképp nem is szednék. De azért jó volt hogy nem ajánlgatott gyógyikat.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tüncike :)
Vendég

Szia Tünci!

Milyen volt a napod ma? Úgy érzem van mit mesélned igaz?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike
Nem értem, hogy irathattak alá veled olyan papírt, hogy nem kérdezel semmit! Eszem megáll! Hát kinek másnak, ha neked, és az apukának van jogotok tudni mindent, ami a kisbabátokkal történik? Szerintem ez simán jog ellenes. És ezzel bizony igen sokmindent elvettek tőled, ahogy írtad is :( Elkeserítő, komolyan :( Sajnálom!

Boboka
Azt hiszem te kérdezted, Rolika a terhesség 32. hét 5. napján született. És lassan 15 hónapja már, hogy elment :(

Sok erőt mindenkinek!

Tündi
tündi30

Ja és nem tudom irtam- e azt mondta a doki néni, hogy nyugodtan higyjek a másik dimenzióban, lehet pont ez fog hozzásegiteni ahhoz hogy elfogadjam azt amit már nem lehet megváltoztatni.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,náalm a 11. héten vettek kb 1 liter vért, abból csináltak toxot, meg hepatitisz, meg azt hiszem nézték az ellenanyagot is, de azt lehet hogy később.ezzel mentem már a 12. heti uh-ra.

Melcsike, de jó, hogy ilyen jól sikerült a találkozód,lényegében nekem is ugyanezt mondta a doki.

Beszélgettünk a férjemmel, kicsit "rendbetett"..szörnyen magam alatt voltam(remélem ez a mostani állapot tartós), hogy ne maz a lényeg ,hogy nyáron leszek e terhes, vagy csak jövő ilyenkor, hanem ,hogy egészséges baba legyen, meg én is egészséges maradjak...hogy akkor is barátkozunk itt, ha nektek lesz egyéves gyereketek nekem meg még nem...És talán nem maradok le semmiről...

Szóval ne haragudjatok rám...
tünci28

Szia Tündi!

Beleolvastam én is blogodba, de még nem vagyok rá felkészülve azt hiszem, hogy olvassam. Amikor a képeket láttam a müszerekről csak azt láttam amikor Bogikám elment. :cry: És én nem tudtam mi mit jelent. Nekem senki nem mondta, csak mindig rettegtem hogy mi lesz ha elkezd csipogni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.02.10 21:35-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tündi!!!!
:)
Reggel írtam, azt megkaptad, ugye?
Sokat gondolok a Te írásaidra,én nem tudtam kiállni úgy Violáért,most így utólag már sokmindent másképp csinálnék..nem is tudom, talán akkor még valahogy mintha lebénult volna a szívem lelkem, elmém...
Holnap lopok időt egy hosszabbb levélre, mert már nagyon sok minden kikívánkozik belőlem!!!

Ma egyébként elhangzott az osztályvezetői értekezleten, hogy újabb létszámleépítés várható..de most próbálok nem gondolni erre, mert az én drága Férjecském olyan csodálatosan meglepett, mire hazajöttem, ott várt az ajándékom, még sírtam is....jaj, úgy szeretem, meghalnék nélküle!!!!

KépKépKép
tünci28

Tündi30, nagyon sajnálom Rolikádat :cry:
A blogot én is elkezdtem olvasni, de a kórház, a műszerek nagyon előhozta az emlékeket. Össze kell szedni az erőt ahhoz, hogy végig olvassam.

Tüncike, dehogy haragszunk.

Hidd el, ha én nem éreztem volna azt, hogy készen állok rá, akkor a mai napig nem próbálkoztunk volna. Itt le kell tojni azt, hogy ki hol tart, a lényeg az, hogy lelkileg összeszedd magad, és csakis akkor akard, hogy jöjjön a kistesó, ha már készen állsz rá.
Szerintem most kicsit próbálj ne erre gondolni, mármint arra, hogy már "akarnod kellene", mert múlt héten nagyon így gondoltad. Jön minden szépen magától. A márciusi vizsgálat hamar itt van, akkor majd szépen megmondja a dokid, hogy minden ok veled, és akkor ráérsz majd ezeken a dolgokon rágódni.

Akárhogy is legyen, férjednek megint csak igaza van (boboka most a jó pontért hajt :lol: :lol: :lol: ), egy a lényeg: Te is és a baba is egészséges legyen majd!
Vendég

Igen Boboka lehet jó pontért hajt de annyira jól megfogalmazta. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, mit kaptál férjecskétől?
Vendég

Sziasztok!
Vendég

Boboka,Ámen!!!!!!!

Kár, hogy Bettiről lamaradtam.

Én úgy hiányolom Ledát is,meg azt hiszem Kisanya már más életet él.Ami jó is, csak mégis hiányzik, de remélem rendbe jött az élete.

Lyly már alszik, de Hasli vaj'h mit csinál? :wink:
tünci28

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, és a drukkokat. Pénteken megyünk Manóval UH-ra, előtte csütörtökön bőrgyógyászhoz és 23-án pedig belgyógyászhoz. Addig megyek, míg valaki meg nem mondja mi baja van az én gyönyörűségemnek. (Dacos smile van? )

goodfairy

Helló Hasli, helló Jótündér!

Gyerkőcök?Olvastam Lyly nagyon profi vér témában. :)

Képzeljétek szobabiciklit kaptam..hiányzott a spinning és ezzel lepett meg..És képes volt a szoba jataját ahová betette leragasztani. :lol: Olyan édes volt, én meg úgy leképedtem, mert mondtam neki, hogy nem kell semmi, mert az Ő szülinapja is ugye nem sikerült és én sem kérek semmit, csak az a lényeg, hogy együtt legyünk és vett ki szabit is és holnap csak mi ketten....
tünci28

Lyly! A GOT és a GPT értéke ami nagyon magas, az első ötszöröse a második nyolcszorosa a max-nak. Illetve még az eozinofil magas nagyon. A többiben csak apró eltérések vannak. Gamma GT érdekes módon inkább alacsony. :roll: :shock: Nem néztek még hepatitist, de most az az egyik gyanú a hepatitis C, bár nem tudom mitől lenne az. Egyébként ez az érték nagyon sok mindentől lehet magas, kezdve a hepatitist, az epevezeték elzáródáson keresztül lehet gyógyszerallergia, bőrgyógyászati probléma, és amire gondolni sem akarok májrák. :cry:

goodfairy

Gyorsan ,csak bekukkantok...-mèg irni is fàj! :( Holnap 11-re kell mennem ujbol dokihoz,mertr valami nem stimmel...... :shock:
Màr zsibbad nèha az egész karom ès nagyon fàj is!

Megyek is..... :( !

Jo èjt nektek lànyok! :wink:
Vendég

Sziasztok későn jövők :lol:

Jótündér, van dacos szmájli: :x
Vendég

Jó tündér!

Ja istenem ilyen rosszakra ne is gondolj kérlek. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Hasli. Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb helyrejöjjön az ujjad.

Tünci, férjecske egy igazi kincs :)

Én még nem köszöntelek fel majd csak holnap 8)

Jótündér, ilyen rosszakra ne is gondolj légyszi.
Vendég

Boboka, én azt hittem az a "kissé dühös vagyok" smile. :oops: :)

goodfairy

Ha nagyon dühös vagy tegyél mellé még egy szomorú ördögöt is :lol: :lol:
Vendég

Most én is megilletődtem Tünci a szülinapod miatt. Holnap van ugye? Sugjatok már lányok. :oops: :oops: :oops:

Nekem is van egy szobacajgám, kb. 3 éve kapta karácsonyra fél évig használtam azóta a sarokban ruhaállvány. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, hajnalban van, nem akartunk akkor kelni!!!! 8)

Meg komolyan láttam rjata hogy olyan izgatott! :D Szerintem legalább annyira akarta, hogy nézzem meg, mint én ,hogy nézzem meg!!! :D

Hasli jobbulást!!!
tünci28

Igen Melcsike, holnap van 8) de csak neked súgtam meg halkan.

Tüncike fogja be ilyenkor a fülét :wink:
Vendég

Hasli! Jobbulást az ujjadnak. Remélem semmi komoly.

Tünci! Egyet értek. Az ilyen férj kincs. .) Egyszer egy barátnőm kapott elipszis trénert a férjétől és kikérte magának, hogy ő nem kövér. Hetekig veszekedtek ezen. :roll:

Nem gondolok. Egyszerűen olyan nincs, hogy az én Manóm beteg legyen. Amin én keresztül mentem vele a terhesség alatt, és hogy megmaradt a sok tortúra ellenére, azok után nem lehet most beteg. Nem, és kész.

goodfairy

Hú,Melcsike ruhaállvány????
Szegény ,magányos bicóóóó...
tünci28

Bizony, nem lehet beteg :!:
Esetleg pesten nem próbáljátok meg a Bókay utcai gyermekklinikán megvizsgáltatni? Vagy egyszerűen csak megmutatni az eredményeket más dokiknak is?
Vendég

Nem magányos van mellette egy Yucca fa. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ami eltakarja. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jótündér, így van, egészséges és punktum!

Most mennem kell,fáradt vagyok,puszi Nektek!
tünci28

Ja, a mi elliptikus vagy ellipszis :?: :oops: trénerünk is ruhafogasként szolgál az elmúlt hetekben :oops: Pedig amikor megvettük váltig állítottam, hogy áááá, minden napos használatban lesz majd 8)
Vendég

Aludjál jól. Holnap akkor nincs meló ugye Tünci?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka! De megmutatjuk másik dokinak is. Azért viszem most azokhoz a dokikhoz, akiket írtam. :wink:

goodfairy

Jó éjt Tüncike. Én is megyek aludni. Született feleségekben már megint ismétlés van :shock: :x :evil: :twisted: (nagyon nagyon dühös szmájlik) :lol:

Jótündér, ne idegeskedj, minden rendben lesz :!:

Melcsike, Jótündér, puszi nektek, jó éjt

Holnap jövök
Vendég

Remélem Jó tündér hamar kiderül mi a baj és hogy nincs nagy baj.

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi Jótündér, biztos valamit félreolvastam :oops:
Igazatok van, több szem többet lát :wink:

Nagy puszi a lurkóknak is :wink:

Melcsike, Barbikának is puszi :wink:
Vendég

Én is megyek lányok.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Aludj jól Tünci! És, ha holnap nem tudnék jönni most kívánok egészségben, boldogságban gazdag nagyon boldog szülinapot.

goodfairy

Boboka! Semmi baj! Elég késő van már. :wink: :) Van itt a városban egy magán orvosi központ, mindenféle szakorvosokkal, oda viszem Manót.

Melcsike! Már az előbb is akartam, csak elfelejtettem. Örülök, hogy jó volt a doki néninél. Talán mostmár kicsit könnyebb lesz neked is.

goodfairy

BOBOKA!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÈSNAPOT KIVÀNOK NEKED ,S MÈG MINDEN MÀST IS EGÈSZSÈGET,BOLDOGSÀGOT BETELJESÜLÖ VÀGYAKAT!!!S MINDEN MÀST IS AMI SZÈP ÈS JO!!! :wink: :wink: :wink:

Kriszta
Vendég

Melcsike! Jó, hogy rászántad magad, és jó, hogy pozitív tapasztalatot szereztél a pszichológussal kapcsolatban. A nála tett látogatás(ok) biztosan segíteni fog(nak) neked. Persze, hogy nem vagy beteg (mint ahogyan itt senki sem), csak krízishelyzetet éltél át nemrégiben, és idő kell a feldolgozásához. Ennek egyetlen lépcsőfokát sem lehet kihagyni. Ebben tud támogatni egy kívülálló szakember.

Betti! A munkahelyi "gikszer" nem helyrehozható? Elég rosszul hangzik, amit írtál, de hátha másodszorra ránézve a dologra, lehet valahogy korrigálni. Drukkolok neked!

Lyly, Hasli, Jótündér! A legjobbakat kívánom a betegeskedőknek! Mielőbbi teljes egészséget!

Tündi és Rolika blogját azt hiszem nem olyanoknak kellene olvasgatni, akik mostanában átestek hasonló történeten, hanem olyanoknak, akiknek a tágabb környezetében volt ilyen eset, hogy jobban megérthessék a szülőket, hogy miken mentek át. Az "érintetteknek" talán inkább kevésbé tragikus olvasnivalókban lenne jó elmélyedni, a gyógyulás érdekében. (esetleg szintén blogot - vagy egy kockás füzetben naplót - írni, kiírni a fájdalmakat, ugyancsak a gyógyulás érdekében)

TÜNCI! Boldog születésnapot kívánok neked! Kép
aarnika

Jó reggelt!
Lemaradtam az este rólatok

Tüncinek boldog szülinapocskát kívánok én is.

Betti
Kép
betti0412

Nem tudom mi van velem
Ezek az éjjeli nem alvások kikészítenek.
Ma éjjel, hó ha 4 órát aludtam, azt is forgolódva.
Úgy szeretnék normálisan pihenni, reggel már szédelegtem a kialvatlanságtól, most sem jobb sokkal.
De lefekszem és elkezdődik a pörgés, a gondolatok, az ideg.
Altatóra gondoltam, de azt azt hiszem ebben az állapotban nem igazán lehet.
Ha ez így megy tovább nem tudom hol lesz a vége.

Betti
Kép
betti0412

Jo reggelt mindenkinek! :wink:

Betti valami levendula csokor az àgyad mellè ,vagy valami tej+mèz nem segitene.....-persze ezek ,csak ötletek.Mondjuk nèha semmi sem segit... :?
Nekem is volt igy,aztàn 1 homeopàtiàs cucc segitett....-most maximum a kezem miatt èbredek fel ,mert fàj!
Na ,de majd ma 11-kor mond rà valamit a doki,legalàbbis remèlem. :roll:
Alegjobb az egèszben,hogy a ma 59 èves nagynèninek ma meglepit akarunk.Föznöm kell estère ,mert öt meglepi rokon jön vacsoràra.Ezèrt ,ha ma bekötik vagy valami rosszabb ,akkor megörülök!!! :evil:

Na majd jövök..... :shock:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Tünci

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?