Jaj, oké Patr! De az a sz.szám jó, amit küldtél?
Tita! Nagyon cuki az a süni!
Viki nagyon nyűgös!
Katák! Szeretném a segítségeteket kérni. Teljesen el vagyok keseredve, ma voltunk a dokinéninél, de semmit nem mondott...Kicsit dühít is.
Na arról lenne szó, hogy Viki nem akarja enni a tápszert. Este egyáltalán nem, most sonkás kenyeret vacsizott
Ugyanis kezdtük tápszerrel, majd bele kakaó, majd az a tányérba, bele sinlac, majd sztracsis pép. De semmi. Ha közelítek felé cumisüveggel, akkor már kiabál. Aztán sikerül a szájába gyömöszölni elkezdi inni, de mihelyst megérzi az ízét, azonnal hatalmas ordításba csap.
Aztán a sűrűbb lötyivel próbálkoztunk, tátotta a száját, de az ízét megérezte és megint sírás.
Így ha már csak a kanállal közelítettem, akkor is sírás lett.
Ezért maradt a sonkás kenyér+tea
De annyira éhes volt, gondoltam majd már csak azért is megeszi. De nem.
A doktornéni mondta, hogy tegyek a tápszerbe vaníliás cukrot, vagy maci kávét vagy kakaót. Hát a kakaóval próbálkoztam, nem jött be, ezek után kétlem a többit is!
Ilyenkor mi van? Mit csináljak?
A pépet úgy-ahogy megeszi, de az sem egyszerű. Főzelék minden mennyiségben, de ha már belerakom a tápszert, akkor nem kell. Én nem értem.
Cseréltünk tápszert is.
Először humana aztán milumil, ezeket ette egy darabig. ezeket felváltva adtam neki, mikor melyik volt a nyerő.
Most egyik sem, vettem banános humanat. Na gondolhatjátok...Most mildibét vettem, ezt mindig megette. Na már ez sem kell.
Mi a fenét csináljak? Azért Ő még csak 8 hónapos, kéne neki a tápszer!!
Na befejezem, hosszú lettem, bocsi!
Ne haragudjatok, hogy ilyennel zaklatlak Titeket, de ha valaki tud valami okosat, az nagyon jó lenne nekem, mert szegény Mütyikével kiabálok, rohadt egy érzés utána...