Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

KAta!
Hát Marci /nem tudom a többiek mit mondanak/ de teljesen olyan mint te! :D Édes kis mezítelen kép!
Köszke a progis választ!

fanna3

Niki! Köszi!
szilbee

Sziasztok!
ITTHON VAGYUNK!!!
majd visszaolvasok, aztán visszaigazodok a régi kerékvágásba!

Judit,
Kép
Kép
bbj

És egyébként hogy vagytok???
szilbee

Sziasztok!
Nem tudom hogy egy régi ismerőst vissza vesztek e magatok közé?Tudom nem szép dolog így eltűnni, na és persze szó nélkül, de mentségemre legyen mondva a hullámok átcsaptak a fejem felett és nem tudtam őket kezelni, de talán majd mostmár szépen lassan visszatér minden a régi kerékvágásba.Ha írni nem is írtam, de olvasni mindig olvastalak benneteket. Veletek éreztem mikor betegek voltatok, ha örültetek, ha születendő babákra vártatok.Egyébként nagy gratuláció a várandós mamiknak.
Egyszer majd talán mesélek az elmúlt közel 1/2 évről is. A jelen pedig az hogy közel 8 kg-ot fogytam, mivel a cukorbetegségem kezdeti stádiumban van, úgyhohy teljes cukormegvonás van. De ez még mind nem elég ehhez jön a köszvény és a koleszterin.Kalória, zsír és csökkentett szénhidrát diétán vagyok.
A gyerekeim jól vannak, nőnek mint a gomba.A munkahelyemen jelenleg megbízott helyettesként dolgozom. A férjem tavaly novembere óta magasvérnyomásos beteg, decemberben és januárban itthon volt tp.-en mert részleges izomszalagszakadása volt a jobb karjában.
A babák gyönyörűek és hihetetlenül nagyott nőttek.
Mellékesen megjegyzem ha eljön a tavasz kiárúsítást fogok csinálni a gyerekeim kinőtt ruháiból.
Nem untatlak tovább benneteket, köszönöm, hogy elolvastatok.
Mindenkinek további szép estét kiívánok, a betegeskedőknek pedig jobbulást és mielőbbi gyógyulást.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Márti szerintem mindenki örül neked!

Jobbulást a családnak!

BBJ!

örülök hogy ki jöttetek már a kórházból!!!

Mi el vagyunk!
Zajlik az élet!
A DM-ben tök jól érzem magam :-)
a suli az már kevésbé jó!

Bettike jól van nem beteg eddig. Viszont ismét van tetű az oviba!
de már a hír hallatától fel áll a szőr a hátamon vettem tetű írtót s már be is kentem a ksi fejét hogy nehogy elkapja :-)
fő a megelőzés!

most megyek mert olyan rossz ez az idő!

szép napot!

Kép
kbernadett

na itt vagyok, visszaolvastam, a lányok jól elvannak magukban most.

Köszönjük az aggódásokat

csütörtökön amikor már negyedjére hányt, nem maradt meg benne semmi, úgy gondoltuk most már kórház.
a kórházban az első trauma: miért ilyen sovány ez a gyerek, vagy alapból ilyen? igen, alapból ilyen, nézzen ránk, mi is kicsik vagyunk(még ha el is híztam, lentről verem a 162-t,) ez van. hát akkor felvesszük, habár nincs kiszáradás állapotában éppen csak elkezdődött. jó, ő az orvos, én csak az anyja. én megelégedtem volna egy injekcióval is, amit nem bír kihányni.

fent az elsőn:

a szoba szupi, csak mi vagyunk, egy kiságy, egy nagyágy, kapok kaját, ágyat hyper minden! tudomásul veszem a házirendet nem lehet kimászkálni (nem is akarunk) egyszerre egy látogató (nem nagy a család, apa Gréti jön majd, Gréti persze csak folyosón kívül, addig én kimegyek hozzá) wc, fürdő nincs az osztályon, aki keres, talál.
2 óra semmittevés után (hozzáteszem, a gyerek egyre jobban, bevert majd 3 dl teát) feljött a dokinéni, aki felvett bennünket, szétdurrantotta az összes vénáját, miközben a gyerek már önkívületben ordított, és nagy nehezen bekötötték a branült, persze vért a szurkálások ellenére sem sikerült venni.

Leti ez után rögtön bealudt, én alig aludtam, féltem, ha kiesik a cumija, sé rátalál a branüljére, azt gondolván, hogy az a cumi, kirántja. figyeltem egész éjszaka.

reggel 1/2 5 ébresszük a gyereket, pisit kell venni. a tegnapi pisizacskó ki, oh, épphogy van benne mérhető aceton nem lesz itt semmi gond.

2 infut írtak neki elő, másnap 10-ig az egy sem csöpögött le, ki is vették félúton. rosszul állították, hibás. nem is kell a másik, már semmi baja a gyereknek. (mondtam én, hyog elég lett volna egy injekció)
jönnek, vért venni. hurrá. első kérdésem, ugye ön laboráns? igen. hála az égnek gondoltam, legalább tud vért venni, és láss csodát, mit mond!? Te jó ég, mit csináltak ezzel a szegény gyerekkel? hogyan gondolták, hogy ha középen szúrják a vénát, az jó lesz? (ezt nem egészen értem mit jelent)a tény,hogy neki egy szurásba tellett, és jött minden szépen, kis sírással, aztán érdeklődő figyeléssel (kis vámpír)

Vizit, főorvos: minden rendben anyuka, holnap mehetnek is haza. olyan kis pici, húzzunk rá még egy napot a maira, biztos, ami biztos. Kedvesen érdeklődve: miért ilyen kicsi? és mennyivel született, és az apgar értékek, és a terhesség, és van testvére, és az is ilyen kicsi, de érdekes! na ja. mutogatni kellene bennünket. én az utolsó előtti voltam a tornasorban, apja is. majdcsak kibírják valahogy. diszkrimináció.

déli pisi, negatív (utólag kiderül, elfelejtik felírni)

Délben már el kellett előle rángatni a levest, és veszekedni, hogy nem ehetsz a rakott kelből, az az anyáé. még a konyhás nénire is rászólt, mikor az el akart vinni a levest, nem! na tessék, hát éhes ez a gyerek! na persze csak mindent módjával, kortyonként.
kaptunk hasfogó port, ha netalántán. napi 3 volt előírva
délután egy hígabb kakát produkáltunk. először és utoljára, de ez valahogy nagy becsben volt, mert valahogy mindig említést tettek róla, persze soha nem a jó időpontra téve a dolgot, ezzel si ásva alattunk a gödröt.

este vacsi, tejfölös kenyér! meg sem gondoltam hogy lehet ilyet is adni. de ezek szerint.

reggel 1/2 5-kor kelés anyuka, negatív vizeletet produkálni, mondom már volt, biztos, de nincs beírva. Leti fel, bilire, pisi, szuper, megintcsak negatív.
beírva, hurrá!

vizit: egy doki nem tudom hány osztályra + ambulancia 1/2 2-kor került ránk a sor:
Nővérke:
híg széklet reggel :shock: most lett csak neg pisi :shock: próbálok vitatkozni, de a karhatalom… zubog a hasa, kicsi a gyerek, könnyen visszafordulhat. jó, de tegnap a főorvos úr (próbálok hatni a feljebbvalóra hivatkozva, meg eszik, meg iszik, meg semmi baja...) nem. jó, belenyugszom. inkább itt, mint jöjjünk, vissza. ez a megint kicsi a gyerek, kikészít.

a nap további részében: Leti nem lehet kimenni a folyosóra beteg leszel, elkapsz valamit! na jó 10 perc, folyosón le, folyosón fel.
közben látogatók hada, nagy a pereputty. mármint nem a mienk.
ma reggel: alhatunk végre, a fene se néz ránk! ki jön vizitelni? főorvos úr! hurrá, akkor mehetünk, hááát vasárnap nem mindig engednek el, csak ha korábban megírták a zárót, ha nem engednek jövök. Leti tüsszög 1 -2- 3-4 fasza. folyik az orra is. várom a vizitet, jönnek, mehetünk. mondom: folyik az orra, megnézik torkát, tényleg, kicsit piros. na benyeltük valamit, akkor tényleg menjenek, meg különben is kell a hely, pakoljak. még melegen helyet cserélünk az új ksibeteggel.

szóval be könnyen, kifele, már nehezebb az út, de itt vagyunk, Leti apa szerint hangosabban sír. eddig erről is híresek voltunk a halkan síró gyerekkel. na majd valahogy visszaszokatom, étvágya mint egy lónak. széklet normál. elköszöntünk dokibácsitól, hogy legközelebb csak és kizárólag a corában. itt többet soha. sajnos kórház ellen nincs oltás, tutira beadatnám!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
akkor várjuk az újabb fejleményeket!

Gratu a felvételihez, és csatlakozom Jaimeehez, ez nem volt kérdés. az öcsém si 8 osztályosba járt. egyetértek Jaimeevel abban, hogy korában le van tudva az idegeskedés...stb. de ide mikósra nem adnám. mert nem színvonalas már, sokat vesztett a z image-éből.

Olga!
ok, majd összeszedem magunkat, csütörtökön Szegeden vagyok, de megoldjuk a mézet!

Kata, kis energiabomba!
a tanárnőé sincs elfelejtve!

Judit!
sajnálom a ráijesztést, kezdem azt hinni, hogy ez valami összebeszélés! engem si mindig ott ijesztettek halálra! de nincs semmi gond, csakhát... nagy a szó ereje.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép Dorotinak nagyon sok boldog névnapot!

Nagy Dorka!
Kép

Dorka anyuka!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee!
fehér pöttyökről nem tudok a fogakon.

Márti! gyere msot mr, örülönk neked, majd rakda linket, ahol árusítod, én bizti ránézek!

jobbulást akkor nektek, akkor tiapátok sem maradt ki a szerencsétlenségsorozatból!

cukor? jajjjj, és köszvény? te is mazopista vagy! ezek alapján mit eszel majd? alig valamit.

gyere mesélj, mi volt az elmúlt fél évben, én kíváncsi vagyok!

most hülyét kérdezek: a megbízott helyettes az most jó, vagy rossz?több pénz, több bajjal?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!
nagyon édes Dorci! a táska is tutkeráj, most keresek én is a neten Letinek, amivel mehetne a bölcsibe.

miket kapott? anyósék voltak köszönteni?

nacik ott vannak? Misi feladta őket valamikor.

Évi!
Férjurad visszajött már? hoyg van a vérnyomása? méri munka közben is, gondolom.

Betty!
éppen most láttam valami vegyszermentes szert reklámoztak a dokinál, tetű ellen, és már meglévő írtásra.. a nevére nem emlékszem.

na még mit akartam :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
a cigány az cigány. hogy a fene enné meg az összeset. csak nem összeverődött kisebbség szúrta agyon a kézilabdás fiút, véletlenül? csodálkoznék, ha nem.

káromkodni én szoktam. nem mondják utánam, csak azt hoyg basszuskulcs. hozzáteszem ennél cifrábbak si kijönnek a számon. apaén kevésbé. én vagyok a szabadszájúbb. :?

na töltöm az oldalt...

ja és pont csütörtökön ünnepeltük (volna) a 11. évünket Misivel!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!

Én most NIxet vettem neki mert tavaly harmadjára vettem ezt s az első kettő nem írtótta ki....ez igen...igy most ezt vettem megelőzésre...mert csak ez ne jöjjön mégegyszer a családba!!!!!

örülök hogy jobban vagytok!

Úristen!

Doráknak boldog névanpot!

el is felejtettem:-)

milyen kúsza vagyok:-)

Kép
kbernadett

Betty
nem nix volt, az tuti, majd mindjárt rákeresek. ha látom a szót, beugrik

megvan, neemoxan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.02.08 19:35-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Jó hogy végre ti is itthon (otthon) vagytok! Hát nem semmi amin keresztülmentetek... Én idegbajt kaptam volna tőlük.

Mostanában én is mondok cifrákat. Nálunk is csak a "basszuscsúcs" maradt meg. Egyébkén nem mondják utánunk. Levente idején egy csúnya szót nem ejtettem, de már fáradtabb vok és nem tudok úgy odafigyelni magamra. Hát ez van...
szilbee

Örülök Judit hogy itthon vagytok a kórházból. Kérdésedre válaszolva talán egy kicsivel több pénz, de munkával tekintve rengeteg. Ugyanisa környéken nagy divat lett az intézményi társulás, és ehhez csatlakoztunk mi is. Cibakháza, Nagyrév, Tiszainoka szociális intézménnyé alakultak. Cibakháza a gesztor település. De itt jön a csavar, hogya főnököm péteken megszült így most az inokai vezető asszony az egész főnöke 1 évig. Én ideiglenesen vagyok megbízva egyik kolleganőmmel helyileg a saját int. vezetésre, de neki pedig meghalt sajnos az apukája ( rutin epekő műtét miatt) és most csak én maradtam.
Diéta: kerülöm a cukros dolgokat, számolom a szénhidrátot és a kalóriát, nem eszem vörös húsokat, kolbászt és paprikás féléket. Mellesleg gyógyszert szedek.Főként zöldséget eszem, vettem egy párolót és próbálok változatosan étkezni.

Kép
Kép
bmárti75

Csákó!

Jajj Judit!
Mondta Judit hg bent vagytok...... :cry: Olvastam itt amit írtál.........hát kvra nem vicces....de ahogy írtad azért szupisztori lett!!!!! :wink: A fene enne meg ott mindenkit!!!!!!!!!!!Én is épp ma meséltem a műtétet egy ismerősnek és előjöttek az érzések belőlem.....ua mint nektek! Katasztrófa!! Ja ja te vagy az anyja....tudod milyen a gyerek....nyilván nem játszanál vele.....na mindegy....meg mi ez hg kicsi?????? Apám....én világ életemben szerettem volna alacsonyabb lenni....170vok...sztem meg tök jó! Rengeteg előnye van!!!!!!!!! Majd vmikor akkor lehet hg zavarunk méz ügyileg....csak még majd azt kell összehozni hg hol laktot mert ugye Juditék vittek..én meg az utat csak fél szemmel figyeltem....de sztem jövőhét után lehet.....

Márti!
Örülök....bár én is így vagyok mint te hg ritkásan tudok jönni...de még nem dobtak ki a csapatból.....vagy legalább is nem szólt senki.... :lol: :roll: :lol: És milyen párolót??? És jó??? Vannak jó receptjeid?

fanna3

Műkszik!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Véééééééééééégre!!! :D

Mégegyszer köszönjük mindenkinek a köszöntést!

Judit! Örülök, hogy otthon vagytok!!! Amit leírtál a kórházról: :( Ki a főorvos? Na meg az adminisztráció… :x És persze meg se hallgatják az embert, csak olvassák azt a hülye kórlapot…Az meg, hogy milyen masszívan tartja magát az a nézet, hogy csak a nagy gyerek lehet normális, egészséges…hülyék ezek. :evil: :evil: Már most látszik, hogy Dorci se lesz nagynövésű, de mi se vagyunk azok, én totál szarok már az olyan kérdésekre, hogy hány kiló? és tsai, nem számít semmit!!!

Gatyók ma jöttek, köszönjük, nagyon szépek, Dorkának tök jól állnak. :lol:

Miket kapott Dorka? Hát főként ruhákat, könyvet, meg végülis megvettük a bicajülést, igaz használtan, Römer Jockey, jó állapotban van. Persze mire a próbaútra sor került volna, elromlott az idő… :cry:
Anyósoméknak kimaradt az életükből Dorka első névnapja… Nuku köszöntés. Nincs benne a naptárban. :wink:

Márti! Jó, hogy írtál, gyere, amilyen gyakran tudsz! Hát igen, a társulásokra rá vannak kényszerítve az önk.-ok...

Dorka! Láttam ám a pocis képet az iwiwen! Csini vagy!

Hirtelen ennyi…

donkoaniko

A főorvos Kürthy Sándor, egy nagyon rendes, rendkívül precíz, és nagytudású ember, hatalmas empátiával, és gyerekszeretettel (ami nem árt) igazi főorvosnak való!

kimaradt? hát előferdül :? de gondolom a történtek után nem is nagyon hiányoztak

én kb 10 éve nem ültem bicajon. nem is mernék most már, meg nincs is min. :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj

De jó már...

Bár most megen nagyon fogok tudni jönni. Levente lebetegedett. Pont olyan mint a múltkor (láz, torok pirosodás). Annyi a különbség, hogy fájlalja néha a hasát. :? :(
szilbee

Jó reggelt!

Én is beköszönök. Apa délig itthon a gépnél, úgyhogy majd valamikor délután jövök én is.

Megnézegettem a képeket az iwiw-en sokmindenkiről. Olyan édesek a gyerekek.

Szilbee: A nővérke, aki fogja Leventét vagy Dávidot picinek, most a hurutoson van.

Anikó: Már biztos írtad, de szopizik még Dorka?

Márti, Fanna: Én is a ritkán jövőkhöz tartozom, de azért igyekszem lépést tartani.

Márti: Nektek is szebb napokat!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Judit, örülök, hogy otthon vagytok, főleg, hogy Leti jól van! Na meg annak is, hogy jó tapasztalatot szereztetek a főorvosról, mert én 5 éve iszonyatosan összevesztem vele, azóta is csak azért könyörgök, hogy oda ne kerüljünk többet :?

Nem vagyok valami jó hangulatban, fene tudja mi bajom van, valszeg unatkozom :? :wink:
Tegnap volt Csonginak szülőije, dicsérték a tanítónénik az osztályt, mind tanulmányi eredményben, mind viselkedésben. Remélem hosszú távon így marad!

Bocs, most ennyire telik tőlem, szép napot mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
úgy látszik, ő is megosztóember, nekem nagyon bejött, de tegnap találkoztam egyik ismerősömmel, érdeklődött felőlünk, sé mondta hoyg ők anno 6!!! hétig voltak bent, minden héten összeveszett vele, végül egyik ismerős doktornő saját felelősségére jöttek el. azóta sem tudják, mi baja volt a gyereknek.

Szilbee!
jobbulást Leventének! csak nehoyg hányjon! nekem ez lett a mumusom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Én is vagyok. Sajna Balázs megint itthon, péntek óta megint köhög, vasárnap éjszaka belázasodott. Kicsit unom már. Érdekes, hogy a másik bölcsibe soha nem volt semmi baja. Sajna így hugomék sem jöttek, pedig annyira készültem rá!

bbj Judit! Örülök, hogy végre itthon vagytok! Hát a "sztorin" egy-két helyen a fejem vertem az asztalba...
Méz: menjél csak nyugodtan Szegedre! Ráér még az a méz! Ma bontom az utolsó üveget. Úgyhogy jövőhét, vagy esetleg még az azutáni hét is jó nekem. De ha mégis beleférünk, akkor köszi! A virág és az akác árát írd már meg, szomszéd néni tán azt szeretne.

Évi! Felajánlanám, hogy kimegyünk a piros suli elé, ha mész Csongiért (spar ponrok ügyben), de elég kiszámíthatatlan, hogy hogy alszik-ébred Balázs.
Esetleg ha erre kanyarodtok valamikor, akkor leszaladok érte.

Niki! Okés jöhet postán a pontok! Sok bélyeggel tartozom már neked! :lol:

Márti! Üdv újra köztünk! Hát nem jó hírekkel jöttél. Én újra csak azt tudom írni, mint Szami Csabájánál: nem vagytok túl fiatalok ti még ehez? Köszvény? :shock:

Jaimee! Én is szombaton vettem meg a Brendonban a második bilinket! :lol: Most olyat vettem, ami arra hasonlít, ami a bölcsibe van hátha. De nem. Nem akar ráülni. Peti azt mondta, többet ne vegyek! :roll:

Majd ha összeszedtem a gondolataimat, majd még jövök.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Na, megvolt az első bicajos utunk ( bár csalóka idő van ). Hát... rosszul választottam meg az időpontot :oops: , mert Dorka már nagyon álmos volt ( reggel korábban ébredt ), így majd' elaludt az ülésben. Egyébként nem sírt, nézelődött, csak fáradt volt szegénykém. Ahogy hazajöttünk a boltból, el is aludt.

Niki! Már csak este van cicizés. :( Az is inkább komfortszopi, és mostanában van, hogy nem is kéri, mert bealszik... :(

Judit! Rá tippeltem volna, a ladányiak közül sokan hordják be hozzá privi a gyerkőcöt, dicsérik. Azért anyósomra számítottunk, főleg Pisti... na de egy csalódással több.

Szilbee! Jobbulást Leventének! A nővérkét én is ismerem látásból, tavaly én még a gyerekágyon láttam.

Olga! Balázsnak is jobbulást!!!

Kata???

Jaimee?

És a többi hiányzó???

Andiékkal vajon mi lehet? :roll:

Tegnap reggeli fotó: :D

Kép

donkoaniko

Anikó!
Nálunk is sokszor aludt már el Robi bicizés közben :wink:
Anyosód no coment...

Judit!
Hát nem semmi,hogy milyen ez az eü. :twisted:

Márti!
Gyere sűrűbben!!!!!

Ditke??
Ezer éve hogy nem írtál

Kép

Kép
katlina

Haligali!

Tegnap egész nappal aludt a Kisebbik... hát nem ment a babanet... :roll: De végül is most is alud mind a kettő :lol: Taknyosak, Marci is elkapta a kötőh.gy.-t, úgyhogy kezelésekkor egymás mellé fektetem a bandát... szemcsep 1,2,3,4, orrba fújás 1,2, 3, 4, orrszívás 1,2 Bencének mosással... ő full extrásan kapja :lol: :lol: De nagyon jól bírja. Marci meg vigyorog ahogy szívom az orrát. Mondjuk én éjszaka kevésbé vigyorogtam, amikor majd 11-kor elaludtam, 12 előtt ébresztő, szopi... szürcsög, liftezik benne az anyag, 2.15, 4.15 végleg feladta... ordít, visít sivalkodik... szopi, visít... nagy nehezen elaludt a nagypárnámon mellettem... 6.30 ébresztő visítás. Persze addig is csak a szörcsögését hallgattam. De most egész jól vannak. Bencéből dől a takony... bocsi, de szó szerint, remélem végleg felszámolom most... nagyon határozottan háborút indítottam a fejében lévő felgyülemlett váladékok ellen..., mert hát most már a dobhártyáját is nyomja (tegnap volt itt doki néni, ő mondta...., de nincs begyulladva, látszik, hogy ürül), így olyan vicces, de néha nem hallja, amit mondok. No ennyit rólunk.

Anikó: Bence is aludt már el bicikli ülésben... egyik kezemmel szoktam tartani a fejét, ki ne dőljön, és tekerek haza :lol: Dorka nagyon fogja élvezni!!! Fokozott huncutságú... kérjük vigyázzanak!!! (kép) Anyós... no comment...

Évi: hát ne unatkozzál!! Olvass, netezz... Úúú én úgy szeretek egy kicsit unatkozni, amikor lehet.

Szilbee: hát akkor jobbulást most már Leventének is!!! Kitartás :lol: Doki?

Bbj: Jól vannak most már a csajok? Mind a kettő? Leti eszik, iszik? Olyan horror ez a kórházasdi. Én nem értem... vagy mi utáljuk ennyire alapból, és azért is vannak rossz tapasztalataink, vagy tényleg ennyire szar... Majd írj, ha elindul a méz-körjárat.

Olga: jobbulást Balázsnak!!! Dokinál voltatok?

Jaimee: igen, a bili téma..., de minden egyes újdonságnak én is ugyanúgy örülök, mint Te... izgatottan várva a gyerek reakcióját... :wink:

Niki: Csajok jól vannak most már?

... mindenki helyzetjelentsen a gyerekekről...

Fanna: kicsit nem mindent fogtam abból, amit írtál :oops: :lol: Te most otthon vagy, nem dolgozol? Nem tudom, kire hasonlít Marci... a Pisti családja szerint rá... szerintem tiszta apám... hosszútávon kiderül.

Márti: Neked sem egyszerű... A gyerkőcök és a párod is eszi a reform kajákat vagy nekik külön kell főzni?

Balwin Judit: hun vagy hun nem vagy?

Kép

Kép
szolkata

ja. Tegap este kiiramodtunk a corába végkiárusításra. Apának vettünk egy szép anyagában csíkos fehér inget, meg akartam pl. 30x50cm-es fehér törülközőt 50 Ft-ért.... ha lett volna... meg más is...

Betti: jól emléxem, pont akkor leszel megint gyakorlaton, amikor Dorka és Balwin Judit lehet, hogy szülni fog?

Katlina: Robika jól van?

Dorka: Szabi jól van? És Te/Ti?

Szamóca: merre vagy?

Kép

Kép
szolkata

Anikó! Rendzsert csinálatnál abból hogy teszel fel képet! Ha naponta tennél se tudnám megguni... Olyan szép Dorci!

Anikó! Niki! A vörös hajúra gondoltok?

Olga! Tudom mit érzel.. én is így vok! :(

Kata! Voltak dokinál, mert az oviból hazajövet elkezdett felkúszni a hője. Bár egyébként is be volt táblázva a vizit.

Ha vkinek van vmi tuti tipje hogy operáljam le Dávidot Leventéről, akkor szóljon! Annyira imádja a bátyját... folyton bújik hozzá, puszilgatja, játszana vele... de egyrészt nem kéne hogy Ő is beleessen másrészt meg Levente is nehezen viseli az ostromot. :lol:
szilbee

szopiztunk egyet...most összevissza, minél többször..

Szilbee: Ja, az a vörös hajú nővér novemberben a gyerekágyon volt, ő segítőkész. Doki néni adott antibigyót?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Nekem anno a szülészeten! De gondolom uaról beszélünk.
Antibigyót nem, viszont a Fenistil helyett azt aCitizant.. vagy mit kell szedni, meg vmi homeós cuccot..
szilbee

Helló!

Betegeknek jobbulást!

Kata: Hát, kis tólzással állíthatjuk, hogy jól vannak a lányok. Dorka jól van teljesen, holnap kezdi újra az ovit (kíváncsi leszek).
Kata néha fájlalja a fülét és most megint el kezdett szörcsögni, bár az orrában nem sok van.

Szilbee: A 6. képen lévő nővérke. Nem vörös a haja, szerintem.
Cetirizinre gondolsz?

Anikó: Anyósomék sem vitték tólzásba a Dorka köszöntést. Miután beharangozták Neki, milyen szupi dolgokat fog kapni, hoztak 2 harisnyát és 3 bugyit. Ne érts félre, nem az érték érdekel, de egy kicsit fura volt.
Amúgy Ők nagyon sokat segítenek, sokat vigyáznak a lányokra. Most is Náluk volt Kata, amíg apával váltottuk egymást a kórházban. Szóval, nekem nem lehet panaszom Rájuk.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Azaz!! :lol: Cetirizin. Tartok tőle hogy lesz rá lehetőségem, hogy megjegyezzem a nevét.

Nővérkét megnézem!
szilbee

Nekem folyton más sorrenbe adja be, de kizárásos alapon csak a barna lehet, mert másik nővérkés kép nincs is feltöltve. :oops:
szilbee

Elsőre azt hittem Róla van szó:

Kép

De nem, hanem Róla:
Kép

Ugye?
szilbee

Szilbee!
igen, ő!

sztem nem fogod tudni elkülönítenia skacokat. ez van. ha az egyik, a másik is...

Kata!
ne halmozzad már ennyire az élvezeteket! jobbulást akkor a skacoknak is.

Leti köhög, és az orra folyik, de porszívózni nem kell, most már annyira ügyesen fújja kopp kopp kopp

Grétinek is folyik az orra, de max napi 2-3 fújás, ezt nem tekintem nagy bajnak

méz:
nem ígérem a csütörtököt, mert így is el kell jönnöm az utolsó óráról, yhog hazaérjek 5-re, hyog tudjam Grétit vinni angolra. majd látom, legföljebb angol után csak gyorsan bedobom.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: én is az első képre gondoltam... A másik nővért még nem láttam soha. (nem is nagy baj...má' nem azért, mert nem szimpi...)

Bbj: talán könnyebb is, hogy mind a kettő egyforma beteg(majdnem) :lol: Majd látod..., mi itthon vagyunk jellemzően.

Kép

Kép
szolkata

Áááá, Szilbee, akkor visszaszívtam, én is a vörösre gondoltam, régebben láttam a képeteket, és az ugrott be, mert már akkoriban is akartam írni... :oops: Szóval a barnát nem ismerem. :oops:
Most ez a kép ( az ébredős ) a kedvencem Dorkáról, azért tettem fel.
Vonalzóid nagyon tutik! :)

Kata! Jobbulást a skacoknak!!!!!!!! Marci mosolyog orrszíváskor? :shock: De szerencse azért ez!
"Fokozott huncutságú... kérjük vigyázzanak!!! " :lol: :lol: :lol: Ez tetszett!

Niki! Nekem se az érték számít/számítana... Bár beígért Dorkának egy triciklit a szülinapjára... :wink: Csak hát ő még sose vigyázott pl. a csajszira... A bő 10 hónap alatt ha 5-6 -szor látta... Ő ilyen típus, nem egy gyerek-unokaimádó...Hosszú.

donkoaniko

Sajnos nem tudom a nevét, pedig velem is nagyon aranyos volt a műtőben. Úgy rémlik ugyanis, hogy Ő nyugtatott mikor Leventét emelték ki vagy inkább rángatták. Persze lehet tévedek... végülis maszkban volt... :roll:

Nekünk is kellene majd méz, de még nem most! Ráér... 1-2 hét múlva is.
szilbee

Most látom, Judit is "skacok"-at írt... Pedig össze se beszéltünk. :shock: :wink:

Judit! Akkor Nektek is jobbulást!

donkoaniko

sziasztok,

kcsi betegeknek mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!!!!

Judit, nem semmi storyt "sikerült" hazahoznotok a kórházból... :cry:
De végre otthon!!!!!!

Anikó, nagyon édes Dorci lányka!!! olyan szép!!!!

MI még tartjuk a frontot, elvagyunk, mint a befőtt, Szabi Némó- és Kisvakond rajongó lett, a kockái jelenleg nem érdeklik....
Motoroztunk hétvégén mindkét motorjával, élvezné nagyon, tetszik neki, de egyszerűen nem érzett még rá, hogy hogyan is kéne hajtani...
Majd idővel....

Szilbee, miért nem a Fenistilt ajánlotta doktornő?
JObb már a hangulatod??
LÁz még ma is votl Leventénél?

Márti, jó, hogy újra vagy közöttünk! Gyere amint tudsz!

ennyi fért az időmbe... bocsi...

:oops:

Kép
Kép
dorkáék

Szép estét mindenkinek!

Judit, jó, hogy végre itthon vagytok! A kórházas sztori nem semmi, de a lényeg, hogy ismét együtt vagytok otthon.

Anikó, olyan nagynak néz ki Dorka a képen, pedig mintha Te írtad volna, hogy őt is "lekicsizik" néha, ugye?! Hát, nálunk is felejtették már el az én szülinapom, Annáét (s ilyenkor az a legjobb, amikor "magyarázatképpen" azt mondják: ennél fontosabb dolgokkal voltak elfoglalva...)

Kata, jobbulást a gyerkőcöknek! Annyira birom, hogy mindig (majdnem) olyan jó a kedved, ettől én is új erőre tudok kapni, ahogy olvasom! :oops: :lol:

Márti, jobbulást Neked és kitartást a diétákhoz! Nagyon örülök, hogy írtál, sokszor hiányoltunk. Teszel képeket a gyerkőcökről? Biztos nagyra nőttek már!

Szilbee, szerintem sehogy se lehet őket szétválasztani. Nálunk a két lány van néha összenőve, jókat mosolygok, amikor a doki bácsi is megemlíti, hogy különítsem el őket. Aha, és hogy?! :roll:

Évi, ha annyira unatkozol gyere hozzánk! :wink: :lol: Adok én Neked tennivalót... :lol: :lol: :lol: Apa egészsége?

Olga, Nektek is jobbulást! Biztos írtad már, de meddig jók még a Spar pontok? :oops:

Niki, ha keveset is tudsz jönni, mi mindig örülünk Neked! Majd mesélj, milyen volt az ovikezdet!

Betti, Bettike megszokta már az ovit?

Katlina, nincs biciklizős képetek?

Balwinom, tudom, hogy mindig ezzel nyaggatlak, de elkészült már az a pocakfotó? :wink: :lol:

Dorka, mikor is lesz a következő UH?

Anna, drága, nem teszel képet Nimiről? Jázminnal úúúgy szeretünk nézelődni :oops: :lol: Főleg ilyen helyes kis hapsikat (és ez minden fiús- és lányos anyukára vonatkozik: képeket kérünk!!! ) :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na, és most rólunk:

Vasárnap fergeteges Alma koncerten voltunk, de sajnos csak négyen, mert Jázmin belázasodott és az ügyeletes doktor néni azt mondta, kis hólyagocskák vannak a torkában, így ne vigyük közösségbe,de amúgy levegőzhet, minden mást csinálhat, gyógyszert sem kaptunk, csak egy (állítólag ) erősebb lázcsillapítót 39 fok felettre. Úgyhogy vasárnap még Mátráztunk is, ott éppen kifogtuk, hogy nem esett az eső. Ma reggelre már szerencsére semmi baja nem volt.

Annáéknál csütörtökön nyílt nap lesz, aztán szülői.

Mátéval meg készülünk a Zrínyi matek versenyre.

Én meg dühöngök, mert ma olvastam a neten, hogy a ház eladásából származó bevételt is be kell számolni a gázár támogatásba, még akkor is, ha az egészet az új lakásra költötted. Úgyhogy így bőven túllépjük a határt, mehetek a MÁK-hoz , hogy mégsem kérem a támogatást. Azért ez annyira kitolás, mert még hitelt is vettünk fel, nemhogy ebből az eladásból nyereségünk lett volna. :twisted: Bezzeg a MÁK által lenyúlt 1.200.000 ft-unkat még mindig nem utalták vissza... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka! Ha kell, akkor megvan az összes Kisvakond! ;) A Maszkabált, majd had kérjem már el... a farsang végett. Láz volt. A Fenistilt nem tudom miért cserélte le. :roll:

Szami! Magatokról??
szilbee

Előző kérdés STORNO! :lol:
szilbee

Sziasztok!
jók legyetek, írjatok sokat! jövök csüt. este!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Köszönöm szépen Nektek, hogy újra kösztetek lehetek, jól esett hogy hiányoltatok és gondoltatok ránk.Képeket najd a hétvégen teszek, ugyanis az oviban farsangi bál lesz, amire Angéla már nagyon készül. Vasárnap pedig a keresztlányunk 3-ik születésnapja lesz, tehát képek is lesznek. Mivel minden délután kötelező programon van, éppen ezért nem biztos hogy esténte tudok jönni, de reggel majd pótolok.Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
bmárti75

Jó reggelt,

kicsi betegek hogy vannak? Levente? Bence, Marci, Gréti, Leti, Balázs, Jázmin?

Szilbee, hogy telt az éjjel? Maszkabált mikor adjam oda? HOgy lenne jó?
Kisvakondot is elkérném, ha lehet! Aztán kiírjuk őket DVD-re, már a Némót is tevrezzük, de még nem sikerült kivennem a lejátszóból :)

Szami, majd hétfőn megyünk 4D-sre!
Hol volt Alma koncert? Van nekik honlapjuk, ahol lehet követni a fellépéseiket?

Judit, jó tanulást!!!!

Most ennyi, lassan körútra indulunk Szabival, bolt, egyebek....
Szép napot!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Balázsnak úgy folyik az orra, mint még soha. Egy perc alatt 4x törlöm neki. Persze szívom is porszívóval, olyankor egy fél órára megkönnyebbül. Sajna éjszaka megint hőemelkedése volt.

Judit! Tényleg ráér az a méz! De persze ha bepakolod, akkor jöhet!

Szami! Febr.15-ig kapsz pontot, és márc.01-ig lehet beváltani. Szülinapos hozzáállás rokonok részéről érdekes....
Csaba dolgozik már? Vagy még pihizik?
Mi sem vagyunk sajna jogosultak gázártámogatásra, pedig csak 48 m2-ünk van, meg egy lassan 5 éves autónk. Egy gyerek után nem kapunk semmi támogatást, Peti fizetése meg pont azon a határon van, hogy mindig kimaradunk a jóból. Mindenért 100 %-ot fizetünk. Ha egy picit kevesebbet keresne még lehet jobban járnánk... Na szóval érted... :oops:

Szilbee! Nem tudom lecsaphatok/nék-e a lehetőségre, de kisvakondot mi is kérhetünk? Könyvben szereti, mesében nincs meg. Nekünk megvan az összes Bob (4 dvd, anyósomtól kapta névnapjára), és Sam, a tűzoltó (5 dvd), ha valakit érdekel, meg a Pingu is (5 dvd)...

Dorka! Nálunk is a Némó a menő most! :lol: Mindig a cápás részre kell visszatekerni... :roll:

Márti! Erről a párolóról írhatnál bővebben! Nekem is fogyóznom kéne, ütöm lassan a 70-et.

Anikó! Niki! A ti lányaitok szülinapos/névnapos ajándékai sem semmik.

Kata! Persze, vittem hétfőn dokihoz, megkaptuk a szokásos antibogyót meg a többit. Majd csütörtökön, vagy pénteken megyünk vissza.

Minden kis- és nagybetegnek jobbulást kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?