Új privát üzeneted érkezett!

Vandini
de tudomást vesz róla, az első pillanattól kezdve, küzd és mindent megtesz, megtett azért, hogy meggyógyúljon
a nagynénémről meg annyit, hogy ugye azt kérte anya tőle amit kért, ám folyamatosan ő van bennt nála, tegnap a szemem,fülem hallatára úgy beszélt anyuval, mint egy dedóssal..........mindegy kezd belőle elegem lenni!!!MÁr kezdi a mártírkodást...na hagyjuk....

Dorka
szépek vagytok

Ancsa
megkaptam, majd próbálok valamikor írni

emano/Andi
KépKép
emano

Ja, és ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni!!! Szerintemaz ember nem azért mond véleményt, hogy valakit megbántson, hanem azért, hogy segítsen vele! Mindenki elmondja, amit gondol és aztán lehet mazsolázni, kinek mi áll közelebb a szívéhez! Mert lehet, hogy másnak olyan is eszébe jut, ami mondjuk nekünk nem!
Tudom, hogy sokan nem szeretik, ha valaki a szemükbe mondja a véleményét...Én pedig pont ez a megmondós fajta vagyok....ezért azt is tudom, hogy sokan nem szeretnek...Viszont cserébe én is elvárom, hogy velem is így tegyenek :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na most nehogy miattam itt összeveszés, harag legyen!!!!!

Renáta
anyu is szerintem tudni akarja, hisz ő úgy szeretne elmenni, hogy mindent elrendez maga körül!!!Én szeretném ha tudná, és nem csak én ha tesóm is ezt szeretné!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Jaaaaaj, remélem Te legalább nem értetted félre amiket írtam!!!!!! Ez az egész nem rólad szól csak ennek kapcsán jött fel!!!! Amint írtam Borsának is, ez pusztán az én véleményem!!! És eszem ágában sincs elítélni azt, aki nem ért egyet, másként tesz, stb...!
Azért ti is bejuttok anyudhoz?????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
nem értem én félre!!
Be tudunk menni hálisten hozzá minden nap!!
ma is megyünk este, öcsém meg szinte mindig ott van amikor lehet!!

emano/Andi
KépKép
emano

Reni! (Most akkor Reni vagy Renáta?) Tegnap vettem egy Kismamát, és a végén valahol láttalak benne Téged. Te vagy, ugye? Két másik csajjal hosszú ujjú szoptatós pólós hírdetés? :D

Képzeljétek Lányok (kis tavasz nekem:) Máté már harmadik napja alszik KÉT (!!) órát folyamatosan napközben!! De ezzel senkit nem akarok hergelni. :D :D :D
Na, most már tényleg keleget...
Vendég

v-Andi-ni
Arra a bálnára és a kis droidra gondolsz? :? Ja...mi vagyunk :? :D Ilyen rossz képet is csak újságban lehet látni :lol: De komolyan! Ennyir nem voltam tehén, Iván meg ritkán vágott ilyen "értelmes" képet :lol:

Máté alvás...hergelő pedig :roll: :lol: Az enyém itt kókadozik, de az Istennek nem akar aludni :? Sebaj, majd este kidől :lol:

Ja, és a Renátát szeretm, de írásban a Reni sem zavar :wink:

Andi
Örülök, hogy nem vetted magadra :D Az meg tök jó, hogy minden nap találkoztok!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Betegeknek gyors gyors javulást!
Veronikusz, jó, hogy nem lett kórház!

Jaj, már nagyon hiányoztatok csajok, pedig csak egy nap volt... :oops: :lol:

Persze, mire végigértem az olvasással, már úrfim hadakozik itten a pokrócon. Ma kaptunk oltást, szerencsére az utolsót, de.....
:evil: :evil: :evil:
Bemegyünk, megállapítják, hogy milyen ügyesen álldigál már Levi meg lépked és hogy milyen nagy már. Mondom, hogy igen, már rég behoztuk a műtéti lemaradást. Erre dokinő: ja, igen, volt műtét.....hmmm...akkor hol a zárójelentés. MOndom neki, már leadtuk. Ok.
Írogat, mi lemérjük Levit a védőnővel: Orsi, kérdezted, 7620 gr. volt ma, és sztem már bőven 70 cm felett.
Aztán odajön a dokinő, megáll mellettem és közli, hogy akkor adjam a zárót. Én meg nézek rá értetlenül, mondom neki megint hogy már leadtuk OKTÓBERBEN, ugyanis akkor volt a műtét. Láthatóan halvány lila fingucija nem volt, hogy milyen műtét, kik vagyunk....ok, nem azt várom el, hogy megismejen, dehogy, de ha már kérdez vmit, akkor 2 percre jegyezze már meg a választ. Amúgy meg a pylorus műtét nem olyan sűrűn előforduló dolog....
Na, bocsi, csak engem úgy fel tud bosszantani ez a doki.

Eni, írok majd mailt, de Levi most kicsit anyás....de elöljáróban, igen sokban hasonlítanak Bencivel....sinlac, sokan ehetetlennek titulálják, Levi üresen 150et vágott be tegnap belőle és a maradék ízlett nekem is. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halhihó!

Hogy vagytok?
Itt szakada hó!!!
de gyönyörű, és nem is látszik a vége!

Gabi,
sok puszi Nektek!

Elmondani, vagy nem elmondani! Hát nem tudom, hogy egy orvosnak ilyenkor mit kell tenni, csak annyit tudok, hogy mikor az én Apukám beteg lett, akkor elmondták neki, Anyukám és Bátyám volt bent vele, én kint ültem a folyóson. Mikor kijöttek nekem is elmnodták, hogy két év van hátra. Hát én sajnos akkor ott nem tudtam könnyek nélkül ezt elfogadni, így a Bátyám bevitt a wc-be, és aztán pedig Apukám vigasztalt, hogy fog Ő még táncolni velem az esküvőnkön. Sajnos nem táncolt :cry: , és így más se.
Ne de a lényeg, hogy Ő miután megtudta, küzdött,és bizott az orvosokban!
Gondoltam elmesélem, mert ez is egy vélemélny, és egy hozzáálllás.

Veronikusz,kérünk helyzet jelentést!!!

Dorka,
Nagyon szépek vagytok!!!

Kriszta hogy vagytok?????
Lelked???

Hercegnőm felébredt, mennem kell.

Szép délutánt és estét!!!

ancsaboszi

Sziasztok,

Andi, olyan nehez dolgok ezek...mennek a ++++++-ok!
nem akarok apukamrol irni, mert mindig, ha leirok vmit, egybol nem ugy lesz...

Veronikusz, jobbulast a csaladnak!

nahat, Aproozsofi, Levi 2 honappal fiztalabb, de mar sztem le is hagyta Zsofit, bar mi hetfon megyunk meresre, kivancsi vagyok, mennyi...meg a mi orvosunk is szokott meghokkentot mondani, mar alig varom, most mit talal ki...

micsoda ido, nalunk szakad a ho, nincs is kedvem elmenni ma delutan...

V-andi-ni, Zsofi szokott aludni napkozben ketszer 1-masfel orat, azzal nincs baj...viszont ejjel meg orankent ebred, es csak nalam nyugszik meg....most jon a harmadik foga, attol is extra nyugos...pedig van borostyanlanca, meg osanitja is...:)

Zsofizsofi, neztem a kepeket, sztem mindket lany annyira hasonlit rad! :) nagyon edesek!

Dorka, ez a motoros kep...:) nagyon jo!

banana

Csajok, jó olvasni titeket, annyiféle vélemény. Hozzá nem merek szólni, mert látom, hogy feszült a helyzet. De értékes olvasmány volt, egy ilyen hóeséses délutánon...
Vendég

Banana,
hogyhogy "egyből nem úgy lesz?"
Nyugtató puszedlik Zsófi babának!!! És a másik két foga már teljesen kijött (úgy értem, hogy magasan kinn van, vagy hogy mondják??), mielőtt megindult a harmadik? Nemtom, hogy szokott ez lenni. Boginak a második foga behozta az elsőt, mostmár egy szinten vannak, de még mindig épp, hogy látszik. Viszont jól bele tud vele harapni az orrunka :twisted:
Bogi is alszik napközben legalább 2szer 1,5-2 órát. Bár most nagyon nem akart lefeküdni, talán front van, vagy kitudja. Gyakorlatilag minden kaja után játszik, aztán leteszem.

Veronikusz,
nem mondtam még, hogy sajnálom nagyidat!!! :(
Hogy vagytok? CSAJOK???

MSE,
jaja vmi röntgenen átfuttatjuk, mert még a végén kiírtja a nagyvadakat :lol: :lol:
Vendég

hat pl mikor leirtam, h Zsofi jol alszik, onnantol nem aludt jol, meg ilyenek..
lent kint van neki a ket also kozepen, egesz nagyok, nem tudom nonek-e meg...felul meg mar kint van az egyik, es valszeg a masik is mindjart kier...de mar igy is iszonyu nagyokat harap belenk.. :shock:
tegnap felfedezte az eloszobai tukrot, h oda ki lehet menni, most ahanyszor leteszem, kimegy, es nezegeti magat, a kis narcisszusz...:)

banana

:lol: :lol: :lol: :lol:
na jó, legalább elfoglalja magát. Hiszen már régebben is a tükör kötötte le, lásd avatar kép :lol: :lol:
Vendég

Veronikusz!
Még nem is írtam, részvétem, nagyid miatt.
Megvagyunk. Hétvégén fülész (Tünde: Csány Márta :lol: ), hétfőn gyerekorvos Petyával, mert nagyon rondán köhög, aztán utána fülész kontroll, szerencsére antibigyó megúszva egyenlőre. Petyának calcium, ambroxol, orrcsepp. Ha nem javul, menjünk megint. Panka már nem is megy oviba februárban, mert dokinéni javasolta, bár most, hogy nem kell menni, mondja, hogy hiányzik az ovi. AHA. Én meg márciusra annyinak fogok kinézni, amennyi vagyok. Hogy Te hogy bírod hárommal?! Le a kalappal! Meg persze a többi kétgyerekes előtt is. Pedig Panka tök jó gyerek. De tényleg.

Kati!
Én is hadd gratuláljak a nagycsaládhoz.... Ikrek honnan?

És ebben a pillanatban Petya bukott a szőnyegre...Na megyek.

Kép
Kép
kriszta36

Köszönöm a kedves fogadtatást (hú de hülyén hangzik), de tényleg jó visszajönni közétek. Köszi az infókat is, úgy tünik a doki mégis bevállalta a négykézláb szülést a barátnőmnél és valószínüleg Fántzi Móni lesz a szülésznője, megoldódni látszik ez is.

Andi, küldtem neked privit.

Vdorka, édesek a csíkos-pöttyösék :D

Alvásügyben ha van valakinek csodaszere szóljon, mi is szenvedünk Benikével. Ő napközben alszik 1,5-2 órát és este is vidáman alszik el és semmi gond éjfélig. De aztán reggel hétig min 3szor kel fel. Sajnos rászoktattuk az ivásra, amikor eldobta a cumit, mert nem akart máshogy visszaaludni, de ez azóta sem változott. Kb 1 éve iszonyúan alszik. Most jönnek az utolsó fogai, reménykedem ha meglesznek, jobban alszunk, de már nagyon ki vagyunk, ez különben egész jó fogyókúra :evil:

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

Én sajnos az utolsó hónapban már nem találkoztam nagypapámmal. Én éppen terhes voltam Benével, és a család így kímélt, hogy ne menjek nagyapámhoz. (egyedül meg nem tudtam bemenni hozzá) Megmondom őszintén, olyan lelki állapotban voltam, hogy egy kicsit szívem mélyén nem is bántam. Nagyim elmesélése alapján nagypapám, aki amúgy előrehaladott parkinson kórban volt az utolsó nap, amikor találkoztak, már tudta, hogy meg fog halni. pajkosan rámosolygott, úgy búcsúzott, mert nagymamám másnap nem tudott bemenni, nagypapám pedig másnap ment el. Időzített. És közben nem is beszélt róla. Azt mondta nagymamám, hogy tiszta pillanataiban azt is tudta, hogy én várom a dédunokát. Szóval hihetetlen dolgokat éreznek/élnek meg.

De hogy egy ilyen konkrét esetben mit kéne tenni? Azt, amit a szívetek diktál, hiszen ti ismeritek őt is, és magatokat is. És az a legjobb döntés.

Kriszta! :) Mi most orrot mosunk hetente sós vizes oldattal. Elég brutál, de használ. (mármint Villőnek)

Ma lusta disznó voltam, és délután aludtam. Majd falánk disznó voltam,és utána ettem sokat, és kalóriadúsat. Úgyhogy ma este el kéne mennem tornázni már nagyon! És összeszedni magam, mert nemhogy a maradék 3 kiló nem megy le, de a többi is visszatér.

Na, kiírtam magam. :)

mtunde

és gyorsan egy novemberi kép a gyerkőkről :lol: Kép

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok Lányok! :lol: :lol: :lol:
Mindenek előtt szeretném megköszönni a sok jó kívánságot, a pozitív energiát ami felénk irányult az elmúlt napokban.
Valamint szeretném megköszönni a szülésznőmnek Ferenczi Böbinek, és Vida Gábornak, hogy mellettünk voltak ezekben a gyönyörű pillanatokban.

Szonja születése csodálatos élmény volt, amit soha sem fogok elfelejteni.Sikerült a születését egy utazásként megélni, végig befelé figyelni és sikerült őt a világra segíteni úgy hogy végig arra figyeltem, hogy az ő megszületése zavartalan legyen.

Csütörtökön reggel Lili lányomat kiraktam az óvodában, ahol a drágám közölte, hogy ne én jöjjek érte ma, hanem a barátnőm.Közöltem vele, hogy ez csak akkor lehetséges ha a kis huga szeretne ma kibújni.Lili lányom erre felbuzdulva elkezdett a pocakomnak magyarázni, hogy"Szonja baba gyere már ki......9 óra körül kezdődtek a fájások, ami meglepő volt, hogy minden átmenet nélkül 5 percesek voltak.Beültem meleg vízbe, gondolván ha ezek i már az igazi fájások akkor csak erősödni fog. Így lett. 11-kor felhívtam Böbét, (szabadnapos volt)hogy szeretnék bemenni a kórházaba, mert Szonja érkezik... :lol:
Mennem kell hív a csajszi.........sietek vissza

Judit

Kép

Kép
hjudith

Druszám GRATULÁLOK!!! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot NEKTEK!!! :) Örülök, hogy végre megérkezett a pici Szonja!!!! :) Várom a folytatást... :)

Sajnálom, hogy mostanában veszekedések vannak. :( Pedig tényleg nagyon jó kis banda gyűlt itt össze!! Én több topikba írok, de ez a kedvencem, ne veszekedjetek csajok!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kriszta!
Jaj! Jobbulást nektek! Sajnos Szofi, Zsófi + én is nagyon csúnyán köhögünk. :oops:
Hogy bírom :lol: most már szedem bőszen a Béres Mg+B6-ot :lol:

Ancsa!
Kata hajnalban hányt 2x + DE 1x. Zsófival nekünk még megy a haunk.

Borsika!
Orrharapás :lol: :lol:

Dorka!
Betojok milyen édesek!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Képek szuperek, puszi értük, olyan jó nézegetni!
Merci, szijjja, mi még nem "taliztunk"...lánykád fürtjei :lol: :lol:

Ancsa, bocsi,annyian vagyunk, néha elmarad 1-1 válasz. Már csak egy rossz emlék, meg egy nagy pacni a combomon....az hogy heges banya leszek 3-4 nyáron..hajaj, ez legyen a legnagyobb bajom, már nem érdekel!(csak néha picit)

Banana, igen, eddig az volt a gond hogy 5 kanál után szájzár, és nem emelkedett az adag, de most 4 napja....nem győzőm csinálni a kaját. Vissza is vettem a tempóból, mert ha így menne tovább, 2 hónapon belül nem kéne a szopi. Ugye, mi igény szerint eszünk és sztem soha nem csúszik le 100nál több, de az sokx. Most meg zöldség/gyümi/sinlac, 150 milli is, csak lesek..... rájött az úrfi, hogy jó enni. Kis beles lesz, mint a kedves papa. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Még egy kérdés:
amióta hozzátápizunk, Levinek nemcsak a kakija lett más szagú (ezt tudtam is) hanem a pipije is olyan felnőttes szagú lett...na, nem tudom másképp megfogalmazni. Persze inni nem iszik a kaják mellé, csak szopik, de sztem eleget, mert minden pelus eléggé pipis.
Egyszer láttam a színét is, jóval sárgább mint régen, de mondjuk aznap rengeteg répát evett, sztem az színezte meg.

Szóval ez az új "illatanyag" okés?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó
Sztem tök elvárható egy gyerekdokitól, hogy nagyjából képben legyen, főleg nálatok, mert tényleg nem egy mindennapi, ami Levivel történt...Ja, és nagy rend lehet ott a rendelőben meg a fejében is....ez a zárójelentés dolog :shock:
Pisi sztem normális, hogy más! Bár őszintén szólva míg pelusos volt én nem vettem észre különbséget, csak a kakiban..
Én mindig megkínáltam Ivánt vízzel kajcsi után pohárból. Nemtom te hogy csinálod, de én először szopi és ha még éhes, akkor evett mást is...így utána nem adtam cicit, szóval ezért a víz...

Kiscsillag
Ez sztem nem veszekedés, hanem vita, ami nem ugyanaz :wink: Legalábbis részemről nem veszekedés!
Szüléssztrval hogy állsz??? Nagyon kíváncsiak vagyunk!!! :D

Judit
Végre itt :D Ha lesz időd, akkor képet is :wink:

Veronikusz
Sajnálom nagyon, hogy ennyire dögrováson vagytok :roll: Mostmár csak jön a jobb idő és akkor végleg rendbejöttök!!!!
Bár nálunk hatalmas pelyhekben esik a hó :roll: Kicsit eltévedt, mert Karácsonykor kellet volna :?

Tünde
Hajrá lustdisznó nap :lol:

Ancsa
Sztem egy ilyen hírt nem lehet elfogadni csak úgy! Én is bőgtem 100x Nagyi miatt, annak ellenére, hogy tudtam, neki jobb lesz ez az út és az utolsó héten minden nap úgy mentem hozzá át, hogy az járt a fejemben, vajon holnap még találkozunk? Mégis nagyon nehéz volt, mikor megtörtént, de asszem neked sem kell ecsetelni, hogy tudni, számítani rá nem ugyanaz, mint megélni :cry:
Más...
Tényleg, Larát ide hordod vissza dokihoz vagy ott van most új dokitok? Hogy vannak a viharfelhők felettetek? Remélem oszlófélben :wink:

Csajok, egyszer már csak kisüt a nap és amit lehet, azt jobb színben látunk majd :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Igen, Ancsa, ezt én is szerettem volna kérdezni, hogy visszajártok-e dokihoz.

Kép
Kép
kriszta36

na, elaludt az ordogfioka, ugyhogy teszek fel kepet, hatha vidamabbak lesztek :)
Kép
sajna nalunk ko van az eloszobaban, meg kosz, ugyhogy annyira nem orulok, h ott tolti az idejet, de majd lehet, h teszek neki szonyeget :)

banana

Anna
Olyan fura nekem, hogy Zsófi már áll (meg Bogi és Levi...)! Iván ennyi idősen még csak épphogy mászni kezdett.... Nagyon belehúztak most a porontyok! Remélem Kispipim nem lesz ilyen aktív :lol: Akkor futhatok 2felé már elég korán....
A szőnyeg tök jó ötlet! De ha jól látom, akkor van ott egy elektromos doboz is...Na arra nagyon figyeljetek, mert ugyan lány és nem kifejezetten az érdeklődésiköre, de hamarabb megtalálhatja, mint gondoljátok! Ha esetleg ez nem jutott eszetekbe.....A kosz meg...edzett lesz az immunrendszere :wink:

Kriszta
Te hogy bírod, hogy Petya már bejárja a kecót? Bár azt mondtad, Panna áldott jó kislány :P Őszintén szólva néha megijedek, hogy hogy fogom ezt csinálni???? Azzal nyugattom ilyenkor magam, hogy más is megoldja :wink: Persze nem mindig vagyok ilyen borúlátó, de most az idő is....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

O, azt en is csodalom, h a ketto es a tobbgyerekesek hogy csinaljak, en mar egytol is teljesen lefaradok..:) mint a duracellnyuszi, faradhatatlan, megy, mint a tank, en teszem el elole a cuccokat, de nem zavarja, talal mast, most mindent rag, papir, ujsag, konyv, papucs, zsinorok, telefon, stb, semmi sincs biztonsagban, mint egy kiskutya...:) jah, a furdoajtot is csukni kell elotte, mert a masik kedvence a csatornafedel, ilyen lukacsos csillogo fem bigyo..

anyukam nagyot nott a szememben mostanaban (harman vagyunk tesok 2-2 ev korkulonbseggel)

banana

Reni!
Panna áldott jó kislány, csak baromi rendetlen, így állandóan résen kell lenni, nehogy valami apró dolog szanaszét maradjon, mert Peti azonnal lecsap rá. Úgy közlekedik, mint egy deszantos. Kúszik veszettül. Amikor meg hosszabb dolgom van, fejés, főzés, nagyon szadistán bepakolom a kiságyba, aztán van, hogy kiabál szegény. Ma meg Panna bedobált neki egy csomó játékot, amíg én CfBrigivel trécseltem a kapuban. (Brigi! Jók lettek???) A konyhában meg állandóan lekúszik a szőnyegről a hideg kőre.
Hát, egy kicsit nehéz, de bele lehet jönni. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Banana!
Zsófi nagyon édes! Nőci :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Szép jó estét Kedveseim! :wink:

Emse!

Igaz, hogy még ma van, és csak holnap lesz Jankó szülinapja, de nem tudom, hogy holnap lesz-e időm jönni, úgy hogy....
Sok Boldog 4. Szülinapot Jankónak!

Judit!

Még egyszer gratulálok Szonjához!!! Aztán, ha lesz időd, akkor képet is tegyél fel a Lányká(k)ról! :lol:
Bár, hogy mennyi időd lesz jönni.....hát ha magamból indulok ki és ugye másból nem tudok, akkor majd örülsz, ha egy nap egyszer legalább eljutsz a gépig és el tudod olvasni az 1-2 napos hozzászólásokat!!! :lol: :wink:
Tényleg, visszaolvasni sikerült valamennyit? Vagy meg sem próbáltad? :wink: Én bevallom őszintén, hogy meg sem próbáltam visszaolvasni a 4 napos lemaradásomat :oops: amit a kórházban töltöttem, mert annyit írtak itt ezek a Nőcik :lol: , hogy csak na! :lol:

Dorka!

Képek nagyon édik!!! :lol: És hogy Kiscsajos :lol: milyen ügyesen ül már egyedül a nagymocin!!!! (azért látom ám a segítő kezeket!) :lol: :wink:

Lányok!

Pancsika, Vera2, meg a többi "új" hozzászóló :lol: merre járnak? Vagy valamivel "elriasztottuk" őket???? :? Bocsánat, de nem mindenkinek ugrik be a neve! :oops:

Most megyek, mert teljesen szita az agyhelyem :lol: :shock: és már nem is tudom, hogy kinek mit akartam még írni!!

Betegek gyógyulgassatok!!! Sok gyógypuszi Minden Babának-Anyának-Apának!!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Kisjankónak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
kriszta36

MSE!

Jankónak nagyon sok boldog szülinapot!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Kisjankó!

Sajnos nem tudom, mi a kedvenc állatod, :oops: (pedig szerettem volna valami jót, de nem tudom :oops: )
de remélem a vaukat szereted!
Én igen, 8)
Nagyon, nagyon, Boldog születésnapot
kívánunk!!!
Legyen csodás napod!!!
Kép

Sok puszi Lara, és Anyukája.

Mit terveztek mára a szüleid? Szánkózás?
:wink:

ancsaboszi

Jankót Isten éltesse!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jankónak nagyon boldog szülinapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jankónak boldog szülinapot!

köszi az emailokat, priviket, de nincs lelkierő visszaírni!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emese, add át Jankónak nagy nagy gratulációimat 4. szülinapja alkalmából!!! Nagyon boldog szülinapot és sok sok puszi neki!!!

Veronikusz, hogy vagytok??

banana, milyne ügyin áll már Zsófi, tényleg jó korán kezdi. Kolos is mindig ott mászkál ahol nem lenne szabad, ő még a zokniját is állandóan lehúzza. én meg frászt kapok, hogy föl fog fázni a hideg kövön.

Judit, de jó hallani felőled. gyere olyan gyakran ahogy tudsz!

Merci, mi sem ismerjük még 1műst, szia. aranyosak a gyerekeid.

Ancsa, tartozol egy maillel. :lol:
snooopy

Veronikusz,
hogy vagytok?????

Snoopy

Nincs elfelejtve, de még mindig nem vagyok túl jól, és Lara meg csinálja feladatokat, ma úgy bekakilt, hogy mindent össze is kent.
Na hát rég csinált ilyet.
Látszik nem vagyok formában!

De ahogy láttam TE is tartozol! :wink:

Andi drága
Megértjük, gyere ha tudsz, és van kedved!!!

Kriszta,

Köszönöm a privit, és kérlek ne haragudj, hogy nem válaszolok azonnal de fogok.
Jó?

Apukám nem nagyon mondta, hogy szeretlek meg ilyenek, és aznap délután mikor meghalt mondta Anyukámnak. Szerintem olyan szép! Szóval igen, szerintem is érzi az ember. :cry: :oops:

Reni, Kriszta,
Nem, nem itt voltunk Csabán dokinál.
Aranyos volt, de hát nem tudom olyan furi még. Mert nem mondta, hgoy ha rosszul van a gyerek házhoz is jön.
Szóval úgy van, hogy onnan eljöttünk, és majd innen kikérik a papírokat, de ehhez most nem kértek semmit, majd legközelebb.
Én szerettem oda járni, de azért egy beteg gyerekkel nem a legjobb utazni annyit.
Szóval nem maradtunk ott, most sehova sem tartozunk.
Pont most fog elfogyni a popsikrém, szóval nem is tudom honna lesz! :roll:
Oda visszamehetünk, de hát már nem úgy kezelnek.
és a Doktornő meg mondta, hogy hát Ő szívesen lát minket, de ide nem jön. Meg is értem. szóval ennyi.

ancsaboszi

Judit!
Gyere, ha tudsz és meséld el a végét is, mert már eddig is izgalmas volt. Pláne, hogy ehhez képest kb. 2,5 óra múlva babáztál...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Látom mindenhol adnak munkát a manók :lol: Banana, Snoopy-Orsi, Ancsa .... :lol: Ancsa! szolidarítok én is veled. Zsófi is reggel öltözhetett át :D kis fosos még :oops: Már csak neki megy a hasa. Katának nem is ment :!: :shock: :shock: :shock: MA DU megyek velük dokihoz, hogy a nagyok kapjanak igazolást + hogy Zsófit nézze meg, mert nem tetszik ahogy köhög. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

KISJANKÓ! ISTEN ÉLTESSE AZT A SZÖSZI FEJEDET!

Orsikám!, hát hadd gratuláljak neked is az ikreidhez... :D :D

Kiscsillag
sztem sem veszekedés. Egyszerűen mindenkiből mást hoz elő egy ilyen dolog, mert maguk a családok is másképp reagálják le. Próbáljuk átrágni magunkban, mert látom, mindenkiben érzékeny húrokat penget meg.

Én még egyszer hadd mondjam el: én nem az elmondás-nem elmondás VAGY-VAGY-ját szerettem volna nagyító alá tenni. Hanem azt, hogy "két hét". És itt egy kissé elvonatkoztattam Andiéktól, de persze nem teljesen igaz, mert nem tudok nem rájuk gondolni. Én azt gondolom - és ha saját családtagommal fordulna elő, úgyis alakítanám a helyzetet - , hogy egyrészt: lehetőség szerint beszélni kell arról, hogy mi várható, mert akár tudomást vesznek/veszünk róla akár nem, valamilyen szinten a beteg érzi, hogy "hol tart". Nyilván, ha látjuk, hogy csak rosszabbodna az állapota, ha erőltetjük a dolgot, akkor hagyni kell.
Másrészt viszont az ilyen "pontos" időtartamok kilátásba helyezése (akár úgy van, akár nincs) esetleg nagyobb kárt tud tenni mindenkiben, mint az, ha ugyan nyíltan beszélünk róla, de nem adjuk meg, hogy eddig és eddig tart az élet.
Van Kosztolányinak erről egy szép novellája, Horoszkóp a címe.

A külső segítő: szerintem is sokat tud tenni. A párom nagypapája - daganattal a tüdejében - a családjának megtiltotta, hogy beszéljenek a betegségről (nem is nagyon kellett tiltani, hagyomány ott az elhallgatás), egyedül küszködött, a gyógyítás alternatív lehetőségeiről sem lehetett beszélni vele- a családtagoknak. De amikor négyszemközt maradtam vele, megeredt a nyelve, nekem a könnyem, de ez nem volt gond. Mert nekem nem kellett azt mutatnia, hogy ő a patriarcha. Én csak hallgattam, nem tehettem semmit, nem is akartam. A puszta meghallgatás kellett neki. Amint valaki belépett, rögtön mintha elvágták volna.
Ezért próbáltuk a párommal javasolni, hogy mással, nem a családból valóval, egy erre hivatott személlyel kéne esetleg összehozni a papát. Vannak ma már ilyenek. Nem könnyű, de valahogy, indirekt módon. Erre már nem maradt idő. :(
Én tudtam húsvét előtt hetekkel, hogy el fog menni. Ezért kértem a páromat, hogy vigyük el a lányokat hozzá, mert Esztert még nem látta a nagypapi. Így is lett. Eszter a maga három hónapjával még nem fogta (?), de Melinda, akivel addig pajtások voltak, ezúttal nem ült az ölébe, sírt, le sem lehetett tenni. Világos volt a helyzet mindenki számára, de mindenki cipelte magában. Itt sem arra gondolok, hogy agyon kellett volna lelkizni, hogy mi van, de mondjuk ne számítson kínosnak, ha valaki sír. Ne kelljen elnyomni.
Karácsonykor nem lehetett a nagypapit szóba hozni - bár nagymami mindig szívesen beszélt róla - de a család többi tagja azzal hárította a hiányán érzett fájdalmat, hogy agyonhallgatta.
Ez érhető, csak így nagyon nehéz. Egyébként sem könnyű, a gyász nehéz dolog. Senki sem csinálja végig helyettünk, a beteg helyett meg végképp nem járja senki végig az utat. De ebben az esetben úgy éreztem, a papi egyedül csinálta végig.
Azért írtam, hogy ebben az esetben ez így volt, mert nyilván mindannyiótok tud mesélni másfélét. Ők így élték meg, és rossz volt végignézni.

Szóval nagyon remélem, hogy nem sértettem meg senki érzékenységét, Andi, ahogy látom (látni vélem), te nagyon erős vagy, magában az a tény, hogy megosztod ezt velünk, nekem ezt jelenti.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
Te mindig olyan bölcs, okos dolgokat tudsz írni!!!

és úgy dönöttünk, hogy anyut "megpróbáljuk rávezetni"-nem tudom szebben megfogalmazni-hogy baj van és úgy néz ki, hogy nincs visszaút........hacsak ez a mostani kezelésre nem hoz csodát!!

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa és mindenki a beteg, Kata, és mindenki, tessék jobbulni! :)

Mi annyira nem a top-on, a rutin teljesen padlóra tett. Sikerült - és köszönöm a drukkokat - de talán életem első vizsgáján stresszeltem így (akkor is azért, mert egyszer egy sorbanállás közben a földig lehordtam a vizsgáztató tanárt, és csak később vettem észre, hogy mögöttem áll... :shock: :oops: :roll: :? - gondolhatjátok, hogy abban a félévben nálam többet senki nem tanult. Hozzáteszem: értékelte egyébként, mert a szemináriumon én lettem csak ötös, kollokviumon is csak keveseknek adta meg, de MINDENT kellett tudnom, és még annál többet is...és kicsit bele is szerettem:oops: ), szo, a rutintól annyira bestresszeltem, hogy még tegnap is iszonyú fáradt voltam. Persze Melindáék érezték, nyűgösebbek is lettek, Melinda elkezdett dacolgatni, tegnap Emberrel már padlón voltunk, pedig ilyen már régen volt.

Ja, Melinda megkért, hogy fogadjak már szót neki... :roll: 8)

Merci
,neked akartam még (vagyis barátnőnek): Aesculus C5-ös aranyérre nagyon jó homeobogyó, naponta max. 4-5 x 5 golyócska, 3 hét szedés, egy hét szünet. Azonnal hat. Ha nem bírja, akkor Mirrhafű (Myrris odorata) D2-D3-D4 potenciában. Kenőcs is van belőle. Kötőszövetek és vénák erősítésére nagyon jó még a Calcium fluoricum Schüssler, napi 3x1 a nyelv alá. Nekem rengeteget használt. És persze van a Kútvölgyinek saját fejlesztésű kréme (benzocainos krém) és kúp, akut panaszra, szülés előtt-után nagyon jó. Én ezekkel vészeltem át (Eszter előtt lett nagyon rossz a tünet), meg talán az is segített, hogy oldalt fekve toltam ki jó részét Eszter lányomnak. De hát ezt majd ott látják. A bogyókat anno Rákóczi Ági ajánlotta.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok
köszönjük szépen a jókivánságokat, csak gyorsan jöttem,mert ma van a farsang is , úgyhogy sürgünk-forgunk. Remélem este tudok hozni képeket csillagász kátránykámról. Buli majd hétvégén, úgyhogy tortávalkikentemazegészfejem képek meg akkor.

Zsuzsinak üzennék még, hogy bocs, csak hétfőn este vettem észre a hívásod(szokás szerint kabátzsebben a mobil), tegnap meg kiment a fejemből, :oops: :oops: , holnap de. csörgök, igérem!!!!

Andi,
sok-sok gondolatom a tiéd, nagyon remélem, hogy megtaláljátok a helyes döntést, már úgy értem, hogy mit és hogyan mondjatok el anyudnak, hogy az neki a legjobb legyen. Nem is remélem, hanem tudom, hogy így lesz, mert nagy-nagy szeretettel teszitek, amit és ahogy.

Gabi, rád is nagyon sokat gondolok,gyere és mesélj, ha van rá energiád, hogy vagy, hogy haladsz az ügyek intézésével, és Encivel mi a helyzet.

Most ennyi, de este próbálok jönni még...

Memme,
rutin? Oktató még jószagú?

Kép
Kép
paklincs

na jóvanakkor

Kép
Kép
paklincs

Ancsa, ment mail.
és gyógyuljatok! én tegnap öltöztettem át kolit, mert annyit pisit, h kifolyt és még a zoknija is olyan lett. :roll:

Memme, csatlakozni tudok Andihoz, annyira jókat tudsz írni.
és grataulálok a rutinhoz!! hajrá forgalom. :lol: szólj mikor mész vezetni és merre, hogy aznap arra ne menjek. :oops: bocsi, bocsi... gonosz vagyok. csak ezt nem tudtam kihagyni. még1x ezer bocsi, remélem nem veszed magadra. :wink:

veronikusz, örülök h kicsit jobban.
snooopy

Memme!

Hihetelten, hogy néha milyen "rutin" vizsgák fognak ki rajtunk. Nem?

Andi, Gabi
, sokat gondolok rátok!

Puszi

mtunde

Lányok!

Legújabb megbizatásom a munkámban az, hogy valami wellness-életmód kalkulátort fabrikáljak a honlapra, ahol dolgozok. Kicsit ingoványos nekem ez a talaj.

Nektek mi jut eszetekbe, ha azt halljátok? wellness? egészséges életmód? miket sorolnátok bele? meg ilyenek. Na persze, csak akiknek van idejük ezen agyalni. Jöhet priviben is.
mike.tunde kukac gmail.com

mtunde

Judit! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Szonjához!!!!

Jankónak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! :lol:

Zsófi (Aprooka), köszi én si örülök! Különben az én fiamnak is olyan jó férfias szagú pisije van, Olicskának sosem volt ilyen, még most sem.

Banana, nagyon édes a tükrös kép, gyönyörő a kislányod! Egy időben Oli is imádta a tükröt, hiába mi nők :) ! És tényleg milyen korán felállt!

Hú Kriszta, ez az apró játék nálunk is nagy para volt, de azért mégis megúsztuk valahogy. Azért egyszer vacsi és kenyérhéj rágcsa közben közben voltak nagy hátbavergeteések mire kiköpte Benike, akkor nagyon megijedtem, de játékot valahogy nagyon nem akart lenyelni. Annál inkább a kavicsot a játszótéren, marékszámra, Persze azzal is csak ijesztgetett, mert kiköpte ha kértem. Ma is a kajával van inkább gond, ha lusta teletömi a száját és nem akar rágni, aztán úgy kell kikönyörögni a szájából.

Andi, azért írunk szerintem, hogy megosszuk a mi tapasztalatainkat veled, hátha találsz benne valamit, ami segít. Te ne fáradj válasszal, de ha bmit ki akarsz írni magadból akkor tedd bátran, de úgy is tudod hogy veled vagyunk!

Snoopy! Szia én is örülök!!!

Memme, gratula a rutinhoz (nekem csak másodikra sikerült, az első vizsgáztatóm nő volt és már a nevem sem tetszett neki). Köszi szépen elküldöm a barátnőmnek. Az a baj hogy neki nincs most panasza, hanem valszeg az első szülésnél is maga a kitolás okozta, lehet a bogyókkal megelőzni is szted?

Tünde küldök emailt wellness témában.

Holnap mi is farsangolunk, Oli tündér lesz (tündér-Lonka), én meg Noddy :shock: Olicska tavalyi jelmezében, amit nem hordhatott, mert beteg volt éppen, rakok fel majd fotókat.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?