Sziasztok!
Hófordulós Bugrikát és Emmát Isten éltesse!
Köszönjük az együttérzést!
Ma sikerült alulmúlnunk a tegnapi éjszakát (alig hittem, hogy lehetséges....
). Nati, egyszerűen elaltathatatlan volt, fél 1-ig pörgött, utána is csak Apa ringatására aludt el. 3-kor ébredt enni, és nem is aludt vissza. Már csak a voodoot nem próbáltuk ki (Viki, hogy is kell???), aztán 5-kor lefeküdtem vele, fekve etettem, s akkor kinyúlt. Úgy tűnik, a kiságyában túl messze érezte magát tőlem (pedig egymás mellett alszunk), össze akart bújni velem. Hát, ha így alszik, akkor legyen... majd ha meggyógyultunk, visszaszoktatatom valahogy (Márti-módszerrel). Folyton fölverték egymást Ottóval: Nati sírt, Ottó köhögött, felváltva vagy egyszerre... hogy Apa milyen állapotban ment dolgozni, inkább nem mesélem el. Ő csak röhög rajta (mást nem is nagyon lehet...)
Amúgy Natinak már csak pici hőemelkedése volt, és Oti is csak estére produkált egy 38,1-et. Hála Istennek.
Julcsinak megy a drukk!!!!
Evelyn, sajnálom a felesleges túrátokat, de nagyon örülök a jó híreknek! Ügyes leszel a kanalas etetéssel!
Ami, örülök, hogy Áron "kinőtte" a rosszalvást!
Inkább ne akarj látni, amikor őrjöngök... még magamtól is megijedtem, ha mást így láttam volna, biztosan hívtam volna a mentőket...
Marcsi! Jókat röhögtem
te hogy vagy?
Viki:
nálunk az az egy nem stimmel, hogy Apának nincs mellkasszőre, amibe bele lehet kapaszkodni
Én nagyon drukkolok nektek!
Lacusod milyen tanulékony, hogy felnéz az idősebbekre
Édes lehet rugózva! (Nati tegnap fél éjjel ezt csinálta...)
Orsi: fentieken kívül még aloe first spray-t is javasolnék neked, ha van a közeledben, sebre nagyon jó!
Aventes bimbóvédő tényleg szuper, Nati is azzal eszik, Oti is azzal evett.
Annyira édesek a babák!
Wera: Nóri hihetetlen ügyes!
VKata: gyönyörű Dórikád is!
Emmák csodaszépek! Csípem a kócos kis bucijukat!
Bencuri-Vikim, nektek is kitartás! Egy beteg gyerek is sokat kivesz az emberből, hát még kettő...
A napokban elgondolkodtam azon, hogy
- 1. apácának kellett volna lennem, és nem lenne más dolgom, "csak" imádkozni a világért és a közösségemben sertepertélni,
- 2. lehet, hogy igazuk van olasz barátaimnak, akik nem akarnak gyereket, mert az fáradságos, olykor idegőrlő, szívettépő, és ha felnőnek, tojnak a fejünkre. Ne kövezzetek meg ezekért a gondolatokért, jó?
Dodó, de szép lehet a hó! Nálunk nem maradt meg...
TAmi: drága vagy, köszönöm a szívderítő gondolataidat, nekem is ezek jutnak eszembe.
Azért a törés-zúzás is megvolt, az áldozatok: két műanyag kiskanál és két kindertojásos kisautó...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a szüleidnél, s hogy jól megy az alvás Annának!
Azért mensi-ügyben ez nem normális, egy dokinak látnia kellene!
Orsi: Emma római ülése
Vkata, Dórika jól belehúzott! A drága!
Evelyn: neurológus lelete:
Éljen, éljen!!!
Meséltem már? Natikám tapsol, olykor vezényel is
De ha mondjuk neki, hogy tapsizzon, már csapja is össze a kezecskéit, és vigyorog az egy fogával
Viki: fotós reflex nálunk is működik!
Na, ezt most elküldöm.