Sziasztok!
Ann,
kaptatok hintát? Hanna névnap mikor van, a Johannával együtt? Kösz a megnyugtatást hízás téren, elmegyek megint két hét múlva méretni, hogy bebizonyítsam, hogy hízik. Remélem fog.
Klarissza,
mi kb. három hete, Gabi fél éves kora óta táplálunk hozzá, zéró sikerrel. A baracktól ráadásul ki is pöttyösödött, most nem is kap semmit a hétvégén, majd hétfőn valami mással próbálkozom. Gabi is olyan kis fancsali arcot vág, amikor etetem, remélem, azért nem akar majd 18 éves koráig csak cicikézni.
A köhögés fura, Gabi sosem köhög kaja közben.
Munka: én el sem tudom képzelni, hogy Gabi hagyna, pedig én egyelőre alapból itthoni munkát végeztem (majd szeretnék kicsit váltani). Mondjuk az az igazság, hogy én nem is nagyon vágyom rá, örülök, ha a házimunkát sikerül elvégezni Gabó mellett. Nekem nem is a munka hiányzik, hanem a felnőtt társaság, de most, hogy jön a jó idő, már gyakrabban tudunk majd kimozdulni, szóval jó lesz.
Anita,
ez itt sok-sok pozitív energia, hogy ne legyél olyan fáradt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++. Remélem elég.
Regi,
csokis muffin.
Barbi,
esés.
Remélem, már jobban vagy!
Ádi nagyon szépen fejlődik.
Fog.
Fogzás.
Hihi, ez nagyon távirati stílusú lett.
Mi még nem céklázunk, sajnos nem tudok segíteni.
Docka,
Andris nagyon cuki a képen!
Panu,
ez a csicsóka dolog tetszik, megpróbálok én is szerezni, hátha Gabinak is tetszik majd.
Engem érdekel bármilyen info, már meg is néztem a sok-sok internetes oldalt, és kinéztem egy-két helyet, ahol lehet vásárolni.
Ez a svéd helyzet elég megterhelő lehet a külföldi babáknak, az viszont tetszett, amikor ott voltunk, hogy tényleg majdnem mindenki nagyon jól beszél angolul.
DBarbi,
vadasparkért irigy-irigy.
Kérnénk egy kicsit Fanni étvágyából és mindenevéséből, Gabira is ráférne.
Tényleg nagyon hasonlítotok!
Edit,
ne stresszelj, hogy lemaradsz és felejtesz a babázás során, szerintem hamar behozod.
Én pl. úgy tudom, hogy az anyukák könnyebben tanulnak.
Mi továbbra is szörnyen alszunk, kb. öt ébredéssel egy éjszaka, ami nem túl jó, meg most Gabi szája is olyan kis csúnya a barack miatt, de ő meg olyan édesen vigyorog, hogy még!
Egyszerűen imádom ezt a kölköt, olyan fura, hogy fél év alatt ilyen sokat változott, először kis ösztönlény rongybaba, most meg olyan okos és ügyes már.
Elképesztő.
Na, abbahagyom itt az ömlengést.
Minden jót!
Zsizsa