Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !
Már nagyon régen nem jártam erre, most sem tudok visszaolvasni mindent.
Nalunk a késői alvas változatlan, mint az látható fél 3-kor jutottam ma is el ide. Niki már hangosan gagyarászik, beszélget, kacag, napról- napra édesebb. Persze, ha korán elaludna az maga lenne a csoda. Na de mindent nem lehet egyszerre. Párszor már próbáltunk almát enni, de nem volt nagy sikere. A banánt szereti, de az meg még korai. Én adnék neki szivesen répat, de nem bízom a boltiban. Néha gyanusan szépek a zöldségek.
Nem tudja valaki, hol lehet bio zöldségeket kapni dél Pest környékén ? Vagy az egesz nem éri meg és vegyek bébikajat , ( bár én nem nagyon hiszem el, hogy abban nincs mesterséges anyag)?
Edit
a férjem azt mondta, hogy okos vagy,hogy kicenzúráztad a képet, mert annyi perverz, idióta, barom van a neten !

úszás
Én is nagyon sajnáltam Nikit, mikor lenyomtuk a víz alá, szegény nagyon megijedt és jó sok vizet nyelt meg persze sírt is. Első alkalommal annyira elfáradt, hogy még a medencében elaludt a kezemben. Nekünk is azt mondták, hogy nem szabad eröltetni a merülést, de párszor meg kell próbálni. Mi kb. 5-6-szor merülünk egy úszás alkalmával és mostmár kezdi megszokni.
Zsófi
Mi az a pulmunológus?

Én is szivesen mennék talizni, remélem szerveztek máskor is, addig is mindenkinek jó szórakozást és jó éjszakát
Dorki
dorki

Sziasztok Lányok!

Gyorsan csak pár kép, este igyekszem majd bekukkantani írni is Kép

Sziasztok, Diti

Kép
Kép
Kép
Kép
diti

Sziasztok!
Mostanában és is csak hallga(tag) lettem! Nagyon köszönöm a szorításokat mikor orvosnál jártunk nagyon jól esett! Megjöttek a labor eredmények is: semmit sem találtak Ákosnál. Úgyhogy figyelni kell továbbra is, de ha bukik vagy hány rángás közben akkor meg kell csinálni a koponya CT-t (altatásban) mert az már epilepszia gyanú. Hát erről ennyit!
Sajna csak olvasgatni tudok, mert nagyon nyügi mostanában a kisfiam és hát itt a szép idő is!
Valaki kérdezte a fa etetőszék mennyibe kerül: 13 e. Ft - de ez Pécsen van!
Én is akartam kérdezni: Batka, Barbi: milyen nyelvre tanítjátok a gyerkőcöket? Gondolom magyarul elöszőr.
Na sziasztok!
Szti
(Láttam kikerültem a táblából Kép )
beszti71

Edit,
megkérdeztem anyut, és a cégednek semmit sem kell utánad fizetnie.Kép

Zit,
szorítunk!Kép

Barbi,
a rizspelyhet hogyan adod?

DBarbi,
Fanni nem küldene nekünk egy kilócskát?Kép Mi most a két hét alatt 1 dekát híztunk. Negatív rekord.Kép Mondjuk, kb. két hete forog és ügyeskedik rengeteget, szóval ez is közrejátszhat.

Ann,
fájdítod a szívünket itt ezzel a muffinnal. Ejnye!Kép Szépek vagytok Hamival.Kép

Zsuzsófi,
nem baj, szombaton/vasárnap is ráér.Kép

Dorki,
késői alvás.Kép Bio zöldség terén sajna nem tudok segíteni, nekem is jól jönne egy cím. Ti hova jártok úszni?

Diti,
nem igaz, hogy senkit sem érdekelt a ruhaoldal a neten, én már akkor feltettem a kedvencek közé, amikor írtad.Kép

Napról: nekem azt mondta a dokinéni, hogy az a legjobb, ha árnyékolunk napernyővel a babakocsin, még akkor is, ha macerás. Azt mondta, hogy a naptejtől sajna sok baba kiütést kap.

Regi,
kreol Domi.Kép

Hanzi,
fogacska kibújása.Kép Főleg, hogy már nem nyűgös.Kép Lehet, hogy Gabi is ezért ilyen akkor. Piros pöttyök lehetnek az alma savtartalmától, esetleg egy kevésbé savas fajta jó, meg a popsit sokat szellőztetni, gyakrabban pelust cserélni, esetleg bóraxos popsikenőcs?

Na, ennyit hagyott a kiscsaj.Kép

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Diti,
manók édesek, mint mindig!Kép

Szti,
ugyan nem én csinálom a táblát, de a kikerülésed tuti véletlen! Örülök, hogy nem találtak semmit Ákosnál!Kép Mostanában sajnos én is kevesebbet írok.

Futok panaszkodó gyerekemhez.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Hízás: A nagysúlyú babák nagyon hirtelen lassítanak le. A gyerekdokink szerint az ideális 1 éves 10kg-s. Balu ezt úgy hozta, hgoy 6 hónaposan 8kg volt, 7 hónaposan 9,1kg, majd nagyon lelassult, és 1 évesen 9,6kg lett.

Zsoma beteg lett Kép Úgyhogy szobafogság. Jövő héttől meg el kell kerülnünk a játszóteret, mert szombaton lehet, hogy begyűjtöttünk egy kis bárányhimlőt, és ha igen, akkor az jövő héttől már fertőzhet. Hogy ezek miért most jönnek, és miért nem akkor, mikor -10 volt???

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tuti biozöldséget lehet venni nagy szabadtéri piacokon öreg néniktől, öreg bácsiktól. Na ők tuti nem költenek pénzt növényvédőszerekre Kép
(pl: Bosnyákon szoktak ilyen kis öregek árulni) A Marczibányi téri Műv. Központ előtt régen szombatonként volt biotermelők piaca. Nemtom, hogy ez most létezik-e?

Lányok!
Átmentem csendes szemlélődőbe, mert a munkahelyem nem bírja nélkülem Kép + jön lassan az egyin a vizsgaidőszak + utazunk Debrecenbe 2 hétre a nagymamihoz + muszáj nyelvizsgát tennem stb.
Ja és van egy manóm is!!!!! Kép
Pusz mindenkinek! Anna Rebekának is!!!! Kép
klarissza

Sziasztok!
Biocuccokról: A neten megtalálod a www.biopiac.net oldalt, itt van egy csomó biobolt és biopiac. Ezenkívül állítólag van a 11. kerületben a Fehérvári úton a Műv.háznál is, ezt a védőnőm mondta, de erről nem találtam adatot, majd hétfőn megkérdezem tőle, úgyis mi is akarunk menni oda (sárgarépa etap jönne Kép). Kollégám, aki rendszeres látogatója a Marczibányi téri piacnak, azt mondta: érdemes oda korán menni, mert késő délelőttre sokan vannak. Ezenkívül találtam még a www.edenkert.hu oldalt, amelyen szintén találsz információkat a biotermékekről. Még én sem jártam egyiken sem, így véleményt nem tudok mondani. De itt egy kis olvasmány még: http://www.vital.hu/themes/health/biokaja1.htm

Cory! Bárányhimlő Kép, de ne búsulj, jövő héttől állítólag jön az eső Kép

Egyelőre ennyi. Üdv, Panu
panu

<font color="ff0000">Sziasztok!

Klarissza:
Boldog fél évességet Lacának!Kép

Cory:
Jobbulást Zsomának! Hajrá bárányhimlő, legyetek túl rajta, hétfőtől rossz időt mondanak!

Ann:
Mienk is katonacsalád Kép Apám, anyám, párom, én...Kép Szépek vagyunk, mi? Kösz a szorítást! Kép

Zsizsa, DBarbi nektek is köszi, remélem bejön! Kép

Fa etetőszéket egy eldugott kis bababoltban láttunk anno, hat-hét ezerért. Új volt, nem használt.

Diti:
Nagyon jók a képek Kép

Én meg tiszta büszke voltam tegnap, mert mindenki megdícsérte Benit séta alatt, hogy milyen csinos. Kép Ráadásul fel tudtam venni egy rég rám nem jött gatyát, így én is csinosan mehettem ki. Kép Kép Jó érzés volt Kép

Napsütéses szép napot mindenkinek!</font>

KépKépKép
zit

Sziasztok!

Klarissza: én azért nem bíznék az öreg nénikben a piacon. Én nyúl vagyok tőlük vásárolni.

cory

cory
Budapest

Hahó!

Majdnem másfél órát sétáltunk.Kép Tegnap mindenki megnézte Gabit az új kalapkájában.Kép

Ruha: én most nem adtam rá, csak egy vékony pamutkardigánt a body és a rugi fölé, meg plüsscipő és vékony sapi. A kardigánt ki is kellett gombolnom, olyan meleg volt.Kép Remélem jövő héten nem lesz olyan hideg, hogy megint overallt kelljen ráadni.

Cory,
ti hogy haladtok Zsománál a hozzátápival? Az én Gabim tutira nem lesz 10 kiló egy évesen, sőt, ha lesz nyolc, örülni fogok (most 6,61, és újabban nagyon lassan hízik). A védőnő szerint a zöldségek majd megdobják a súlyát, de egyelőre semmi sem ízlik neki (mondjuk eddig csak gyümit próbáltam). Betegség.Kép

Klarissza,
majd gondolatban sok pozitív energiát küldök, azt hiszem, rád fér.Kép

Panu,
köszi a sok infot!Kép Gabinak nem ízlik a barack sem, bár nem is csodálkozom, nem valami édes. Úgy sajnálom, hogy tavaly lemaradtam az eltétellel, mindig azt mondtam, hogy ráér még, ezt inkább megeszem, mert olyan finom, aztán egyik napról a másikra hirtelen nagyon rossz ízű barackok voltak csak.Kép

Zit,
hát a katonaság az én mimóza lelkemtől roppant távol áll.Kép Gatya.Kép Beni tényleg nagyon édi, joggal dicsérték.Kép

Na megyünk hozzátáplálni.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Azt nem is írtam, hogy Gabi ezerrel forog és mindent megfog és a szájába gyűr, már nem szabad várnom az elpakolással, meg kell ejtenem a hétvégén.Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: Zsoma rekordja 5 kanál Kép A védőnőd amit mondott nekem nagyon furcsa, mert a zöldségek energiatartalma tuti kisebb, mint az anyatejé. Valahol adatokat is olvastam, de most persze nem találom. De mindenesetre, ha te fogyózol, akkor leginkább zöldségeket eszel. Szóval ebben én nem bíznék. Viszont egy lánynál én semmin sem csodálkoznék. Vigyáz az alakjára Kép

cory

cory
Budapest

Cory,
Gabi is max négy-öt kanálhegynyit evett eddig, pl. most is, de már a harmadiknál elkezdi "kiberregni" a kaját a szájából, egyszerűen nem ízlik neki. Általában én szoktam megenni.Kép
Hát akkor nem várok túl sokat a zöldségtől, így nem ér majd akkora csalódás.Kép Vigyáz az alakjára?Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Tegnap nem jártam erre, sőt sehol sem jártam a neten Kép Vírusos lett a számítógépünk Kép Szerencsére a férjem megjavította, jobb mint volt Kép De este már nem tudtam írni, Zsoltika megint hamar beájult, még az esti pancsi előtt elaludt, és nem ébresztettük fel.

Ma ismét voltunk a doktornéninél, nagyon izgultam, hogy vajon gyarapodott-e Zsoltikám. A súlya 7640 gramm, ezek szerint 1 hét alatt majdnem 30 dekát hízott!!! A védőnő szerint a múltkor rosszul mérték. Én meg aggódtam... No mindegy, fő hogy Zsoltika szépen növöget KépKépKép És a főzelékekkel is jól haladunk, kicsi fiam bevágott már egy üveg Mildi sárgarépa-sütőtök pürét Kép Persze nem egyszerre, hanem 3 étkezésre Kép

Most csak magunkról írtam, de este talán még tudok jönni. Még szeretnénk lemenni sétálni egyet, ha már ilyen szép az idő Kép

További kellemes szép napot mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Orsi, köszi, köszi köszi.

Zsisza, Barbi, AnnAnn, köszi a megnyugtatást a hossssszú irásokkal kapcsolatban.
Az anyatejberizs jó ötlet, hogy én milyen lökött vagyok, hogy eddig nem jutott eszembe! A griz gyanus volt, azért kérdeztem rá.
Anita, neked volt valami jó hozzátápis táblázatod, el tudnád küldeni? Eddig amiket néztem mindböl csak az hiányzott ami érdekelet volna.

Zombiknak kitartást! A szomszéd kislány (most 1 hós) is bevezette hogy akár óránként ébred. Az anyukája meg zombisodik. Mondtam neki, hgy bizakodjon, lesz még ilyen máskor is Kép Kép Gonosz voltam.

Zit, engem nagyon érdekelne, hogym ilyen volt békefenntartónak lenni! Nem mesélnél róla? Az ember mindig csak a tvben hall ilyesmiröl, élöben teljesen más lehet, nem?
Egyébként nálunk is kb 2 mm lóg ki mindkét fogacskából, de nekem nem nagy élvezet, amikor a fiatalúr rágja a kezem..szabályosan fáj.

Szti, bocsi, bocsi, hogy kikerültél a táblából. Az a helyzet, hogy megint bedöglött a gépem, és ezek szerint az utolsó táblaverzió nem volt archiválva. Tényleg ne haragudj, láthatod, olyanokat sem vettünk ki, akik hónapok óta nem irtak. SOrry, sorry. Furdal a lelkiismeret.

Diti, a képek szuperek. Nekem a kengurus tetszik legjobban.

Zsizsa, köszi az adózós infót.

Egy - két képet felteszek én is.
Nálunk is volt társasági élet:

unokatesóval (8 hónapos)

KépKép

Gergövel (barátok, minden szerdán együtt babázunk, 9 hónapos)

Kép

kutyagolok - de nem ám, mint mások!
Kép

alvás a kertben tavaszi szerkóban
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja és Még:
Gabi, ez jó. hogy mégsincs Zsoltika súlyával gond. Bár a korábbi nagyobb hizása után én reméltem, hogy csak mérési hiba.

Klarissza, mit csinálsz a manóval amig dolgozol? Bölcsi? Megkérdezhetem mit dolgozol?

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Gabi,
örülök, hogy Zsolti ilyen szépen gyarapszik, én mostanában örülök, ha Gabi 10 dekát hízik egy héten.

Edit,
a képek nagyon jók, nagyszerű, hogy Botinak ilyen sok babatársasága van.Kép Az alvós kép szuper!Kép

Most nem fogok jönni egy-két napig (nem mintha eddig minden nap jöttem volnaKép), mert újratelepül a gépünk (a párom általKép), szóval nem lesz net.

Ma kétszer voltunk sétálni!KépKépKép Egyszer majdnem másfél órát, aztán meg háromnegyedet. El sem tudjátok képzelni, milyen fantasztikusan érzem magam, hogy ilyen frankó időben sétálhatok. Nekem a tavalyi nyár teljesen kimaradt az életemből, végig kellett feküdnöm az egészet, és már tavasztól pihenésre voltam ítélve. Így most olyan, mintha ezer éve jártam volna kint ilyen szép időben. Szerencsére Gabi is jól bírja, bár az elején mindig nyűgi egy kicsit, aztán megadja magát, és elalszik.Kép

Szép hétvégét mindenkinek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok :o)

Diti, naazééé, hogy tettél be képeket :o) Tündériek, mint mindig!

Zit, és te azok után katona lettél, h a szüleid is azok voltak? Jujjjj Kép Én azt az egyet tudtam, h bármi más leszek, csak nem katona KépKépKép
Büszke is lehetsz magadra, h milyen csini vagy :o) Nekem kéne venni egy nagyobb tükröt, h beleférjek. Vagy legalább soványítót, mint az elvarázsolt kastélyban van :o))))))
Csinos anyuka gyönyörű kisfiával - szépek lehettetek :o)

Zsizsa, el is hiszem, h megnézték Gabit, nagyon csini a cuccban :o)
Sztem se fog hízni a zöldségektől, max a krumplitól, nem? Vagy asziszi, h cukrozva adsz mindent?
Van egy kislány a ltp-n, ő is Hanna, 4 nappal idősebb Haminál és már HÉÉÉÉT kilo - mintha ez verseny lenne... mé kell ezzel dicskedni? Biztos mással nem tud KépKép Szerencsére nem nekem mondták, hanem az anyukámnak... Hami se lesz 10 kilo 1 évesen. evvan.
Gabi nagyon ügyi, hogy ilyen forgolódó lett :o)

Gabi, számítógép Kép Súly elmérés Kép Kép Naugye!!!

Edit, kutyagolás Kép

Holnap Bp út 2. felvonás. Szorítsatok már, h kapjunk valamilyen hintát. Haminak névnapja lesz, muszááááááááj megvenni!!!!

Kellemes pihenést mindenkinek!
Cupp
Ann
annann

Cory:
Gyáva nyúl vagy! Kép
Zit:
Köszönjük nagyon kedves vagy! Kép
(Irigyellek a figyelmességedért, sajna én még a legközelebbi hozzátartozóimról is rendszeresen elfeledkezem)
Diti:
Nagyon cukik a picik! Az első képen hirtelen azt hittem Laca van Kép
Zizsa:
Mióta próbálkoztok hozzátápival?
Laca sem akar enni, nem is érti mit csinálok vele. Látszik rajta, hogy tiszta hülyének nézi az anyját Kép Ráadásul, még ha le is csúszik valami mindig köhög egy picit, mintha egy kicsit félrenyelné. Anyám szerint így tanulja meg a kaja lenyelését. (Ez szerintetek is így van?) De nem szoktam erőltetni, hagyom, hogy ő tegye a kanalat a szájába. De hogy milyen pofákat vág! Kép Hááát, szerintem ez még nem az evés öröméről szól.
Edit:
Ja nem megyek vissza dolgozni, csak tanulmányokat kell majd itthon írnom (Sanda Ipsos Kép
Ma Ikeáztunk (Zsófival és Bencével) és ügyintéztünk reggel 10-től délután 4-ig, tök jól bírta Laca a dolgot Kép
Na jó, hogy megfogadtam, hogy visszavonulok Kép
klarissza

SZiasztok!
Klarissza! Ma én is beszéltem (teljesen más ügyben) az egyik főnökömmel, és csak azt hajtogatta, hogy mikor megyek már vissza. Bevallom, jólesett. Hogy hiányzom. Legalább neki, és még pár kollégának. Anyám szerint kellene egy kicsit dolgoznom, ha már nem szopizik napközben Lizi. Persze, csak heti 2x, vagy 3x félnapot. Háááát, nem tudom mit szól hozzá a főnök, Apa, és a kiscsaj. De azért szeretnék egy kicsit dolgozgatni. Ráadásul nálunk Apa is "tömbösítve" dolgozik. 3 ill. 4 nap egy héten, de akkor egésznap, ebben a hétvége is benne van. Szóval megoldható lenne bébicsősz nélkül.
Zsizsa! Köszi a barack-lelőhelyet. Először megpróbálom a meggyet, aztán meglátom, nem lelkesítettél nagyon Kép
Diti! A gyerekek gyönyörűek! Kép
Edit! Nekem is az alvós kép jött be. Az a csúcs! Kép
Holnap megyünk a biopiacra. Majd beszámolok a tapasztalatról.
Gabi! Nagyon jól haladtok a kajával. Nálunk ma egy kissé csirizesre Kép sikerült az almás krumpli, így aztán nem sok csúszott le belőle.
Ann! Drukkolok. A hintához, az utazáshoz, és egyáltalán. Hami pedig úgy jó, ahogy van. Tényleg nem verseny a súly! Kép
Klarissza! Csatlakozom Coryhoz - ne bízz feltétlenül a piacos öregnéni-bácsikban, mert ha permetszert nem is vesznek, azért biztosan trágyáznak. Ha van vidéken rokon, inkább ott beszéld meg valakivel, hogy adjon el nektek zöldséget, gyümit. Én például Zalában a volt elsős tanítónénimtől vettem most almát. Garantáltan rendben van, gyönyörű, nem túl savas, és nem utolsósorban olcsóbb is, mint itt a fővárosban.
gyermek 5-től fürdetésig ordított, kivéve, amiokr levegőt vett. Aztán gyorsan bealudt. Kipurcantam.
üdv, panu
panu

Sziasztok!

Gyors olvasásra jöttm. Eléggé fárasztó napjaink vannak, Robó ismét nyűgi vszínű a fogacskák miatt.Aludni nem akar, nappal jófirmán csak 1/2 órákat, este is sűrűn ébred.Eléggé fáradt vagyok, most meg még névnapozni is voltunk, ez már csak hab a tortán.
A képekre reagálok azértKép:

(jó lenne még több képet nézegetni......)

Diti: Tüncike nagyon édi. Azok a gyönyörű ajkakKép. Csodaszép és rengeteget változott Ő is. Csibi pedig nagyon ügyesen bicajozikKép, igazi nagyfiú már.

Edit: Boti és unokatesója, barátja nagyon édesek. Főleg az alukálós kép tetszik, nade a kutyázós se semmiKép.

Panu: Lizinek boldog félévességet kívánokKép.

Klarissza: Lackának is utólag boldog félévességet kívánokKép.

E kép az ünnepelteknek:

Kép

Holnap én sem hiszem, hogy jövök, legyetek jók, szép napot , jó hétvégét mindenkinek!

Jó éjt: Anita
anita77

Sziasztok!
Ezer a dolgom csak "beszaladtam" pár szóra. Kismanók nagyon édesek, Boti nagyon tünemény ahogy húzza a lóbőrt a járókában! Kukuccsoló Tünci és tekergélő Csibi is nagyon aranyos!
Mi ma összesen kb 2 órát voltunk bent, egész nap csavarogtunk és sétáltunk.
Ja, és végre van muffin sütőm, isteni csokisat sütöttem ma! Kép
Holnap megyünk Egerbe, és semmit sem pakoltam össze, úgyhogy húzok...
puszaj
Regina
gregina

Zsomának jobbulást kívánunk, Dominika puszit küld neki Kép
gregina

Sziasztok!

Dijazom,hogy kisfiam ilyen jó lelkü, egy vacak éjszak után engedélyezett egy normálisatKép Esti lerakás után 7-ig aludt egyhúzójában, vele együtt én is. Akkor szopi és próba szerncse alapon visszaraktam az ö ágyikójába.(idáig ilyenkor átvittem magamhoz, de tegnap leesett az ágyunkról, amikor én kijöttem...Még nagyban aludt, de szerintem most már álmában is mászik...)
És nyertem,még aludtunk fél 9-ig...Szóval kicsit pihentebb vagyok.
Szegény Ádámkám, mindig bekoppantja a kobakját ide-oda, pedig annyira próbálok mindent levédeni...Pl tegnap megpróbált bemászni az autója alá, és ott is beütötte a fejét. Ilyenkor egy kis sirás, és megy is tovább.Szerencsére nem nagyon töri le a lelkesedését, mászik tovább. Söt, most már második napja fel akar állni mindenhol. Odamászik magasabb bútorhoz, vagy hozzánk, és szépen kinyomja magát felállásba. Hirtelen nagyon sok mindent akar csinálni.

És megjelent a második fogacska csücske is, vagyis egyszerre 2-t növesztünk, nem aprózzuk el. Még nem tört át az elsö sem, de teljsesen látszik a csikocska. Ennek örömére hasemenése is van, alig várom,hogy vége legyen ennek a fogzásnak...

Ma délelött kiszaladtam az udvarra, hogy kivigyem a szemetest, és az egész teraszunk sik jég volt, akkorát estem, mint az ólajtó.Rá a gerincemre, még levegöt sem kaptam, és szédültem is. Vicces lehettem, ahogy a szemtéttel a kezemben egyensúlyozom és végül ráesek a lépcsöreKép Szóval most fáj a könyököm, a tenyerem és hátam is egyszerre...

Hm, Ann, ez a muffin nagyon fincinek néz ki Kép.Nekem is sütni kellene, párom mindig ilyenekért rajong reggelire.(boltban szoktunk venni, de lehet megpróbálkozom vele én is. )

Bocs, most nem irok másnak, viszont a képeket megdicsérem,nagyon édik, föleg az alvó Boti..Kép

Megyek ebédelni,igy 2 óra körül...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. Mostanában kevésbé van időm írni: Olyan klassz az idő, hogy próbálunk minél többet a levegőn lenni.

Munka: én nagyon szívesen dolgozgatok itthonról. Visszamenni 4 órában nem szeretnék, de szerencsére van lehetőségem itthonról dolgozni, így néha elvállalok 1-2 munkát. Mondjuk nagy segítség, hogy most - ideiglenesen - a férjem is itthon van Kép

Mindenkinek a legjobbakat, a babák továbbra is gyönyörűek és nagyon szépen fejlődnek!!!

Docka & Andris

Kép
Docka

Van nekem egy (csikos gatyám helyettKép) muffin gyüjteményem, nem próbáltam még, csak örizgetem "egyszer-csak-lesz-idöm" napokra.
Ha valakit érdekel, olvassa-nyomtassa:
<!--attachment: MUFFIN-72751.doc*mime_msword.gif*application/msword*49.7*Muffin+receptek*MUFFIN%2edoc --><center><pre>
KépMuffin receptek
MUFFIN.doc (49.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Docka, Andris minden képen egyre szebb, ha ez egyáltalán létezikKép!!

Sziasztok
Barbi
(még mindig sajognak a porcikáimKép)

Kép
Kép
barbi

Panu:
Végre még egy anyuka, akinek hiányzik a munka Kép (Általában hüjének néznek, ha erről beszélek valakinek.) Megkérdezhetem, hogy a "szellemi szabad" a profilodba mit takar?
klarissza

Ja, most látom Docka is szivesen dolgozik Kép
klarissza

Anita!
Kép Laca puszit küld!
klarissza

Klarissza! Rádió
panu

Panu:
De jó!!!! Kép Izgalmasan hangzik. Nem akarok faggatózni, de ott mit vagy mivel? Kép
klarissza

Csak ha nem túl tolakodó kérdés...
klarissza

Klarissza! Szülés előtt gazdasági rovat, szerkesztő-riporter-műsorvezető, Inforádió. A főnököddel is interjúztam már, ha jól emlékszem.
panu
panu

Más. Ma vettem a biopiacon csicsókát, és egyszerűen falta a leányzó. Pedig egy kicsit többet csináltam, mint szoktam (abból is mindig maradt bőven), mondván, hogy mi is megkóstoljuk, és alig tudtuk megkóstolni Kép Kép És nem is drága. Ha jól emlékszem 150-200 Ft kilója. Szóval bejött. Biopiacról még pár szót: Marczibányi tér, parkolni nehéz, ha késő délelőtt mész, kicsi helyen van a műv.ház oldalában a teniszpályák felé, saját portékát árulnak a termelők, a többség legalábbis, a "hivatásos" termelőknél kint az igazolvány, hogy tuti biocuccaik vannak, zöldség van bőven, nagyon finom a sajt, de van más tejtermék is, sok méz, magvak, csírák, stb. Persze, van banán és kivi, meg narancs is, de nem ez a jellemző. Összeségében: nem rossz, ajánlom, ha elérhető nektek. Hétfőn még megkérdem a 11. kerületit, ha érdekel vkit.
üdv, panu
panu

ÁT TÖRT AZ ELSÖ FOGACSKA!!!!KépKépKép

Most ennyit,remélem késöbb még tudok jönni.(szalma vagyok ma is.)
Barbi

Kép
Kép
barbi

<font color="6633CC">Sziasztok Lányok!

Barbi: gratula a fogacskához Kép

Megnéztem a képeket, minden baba gyönyörűűűű Kép

Ma voltunk a Vadasparkban, tökjóó volt Kép Elfáradtunk ám rendesen, el is felejtettem, h ott milyen nemegyszerű a terep Kép Mégjó, h a nagy babakocsit vittük, nem mondom elég volt feltolni az emelkedőkön.
Viszont jó nagy tömeg volt, ahhoz képest, h tulképp nem volt valami jó idő Kép Alig volt parkolóhely.
Hazafelé beugrottunk a Tescoba is, Fanni ott már végig aludt.

Képzeljétek, ma reggeli tápi után megevett egy szelet sajtkrémes kenyeret. Már nem elég tápláló neki a tápi. Ja és persze mindezt ugye fog nélkül Kép Kexet (háztartási) is nyomatja ezerrel, inkább azt adom mostanában, mint babapiskótát.

Tegnap spenótot evett anyuéknál. NAgyon kivi voltam, h megeszi-e...hát úgy kellett kikaparni a tányérból a végét. Persze ettől sem ment a falnak (200 gr bébiétel volt). Megfigyeltem, h a paradicsomos krumpli, répa-krumpli...ilyenek már nagyon lightosak. Az a jó, ha zöldség-hús-krumpli/tészta van benne Kép

Énis teszek föl egy közös képet, ma készült a Vadaspark elötti játszótéren Kép

Kép

Most megyek énis pihizni egyet, Fanni fél7-kor kelt. Mintha megérezte volna, h 7vége van és apjuk is tud(na) pihenni picit tovább KépKépKép Most mindenki alszik nálunk Kép

dbarbi </font>Kép
DBarbi

Hali, megint itt vagyok egy szóra.

DBarbi, Fanni csudaédes, és ha még nem mondták volna, szerintem egy-az-egyben Rád hasonlitKép Aranyosak vagytok a közös képen!Kép
Egyébként én is katonás családból származom, apukám volt 16 évig hivatásos. Na, nekem se kell belöle az tutti...

Lányok, akinek céklát eszi, illetve MEGeszi a gyermeke, áruljátok már el, hogyan csináljátok...Ma másodjára próbáltam, még almát is reszeltem bele (mint mostanában majdnem mindenbe, hogy édes legyen...Kép), de még igy se nagyon kellett. Igaz, hogy most extraválogatós is a foga miatt, meg már inkább aludni ment volna, de szerintem ha izlett volna neki, jobb kedvvel ette volna. Ötlet???

Most nevessetek ki, visszavittük az autósüléstKép
UGyanis végleg rájöttünk,hogy ez igy még nem jó Ádámnak, még cm és kg is hiányzik a határhoz. Plusz még 5 hónapig elvileg jó lenne háttal ülnie, ezt az ülést pedig nem úgy tervezték, hogy háttal is be lehessen kötni.
Viszont már kinéztük a következöt, holnap hoznak az üzletbe, lecsapunk rá.Remélem ezzel végére értünk az autósülés beszerzésnek.

Panu-Klarissza, ügyik vagytok,hogy baba mellett még munkára is futja. Én úgy vagyok a munkával, ha nem szenvedi kárát a bébi,miért ne. (van nagyi, vagy közeli rokon, akit hébe-hóba meg lehet kérni) De ha a munkába-menetel miatt kell bölcsibe-gyerekmegörzöbe beadni egy ilyen pici babát, azt tuttira nem dijazom. (ez van egyébként itt mifelénk is).Nekem ez a véleményem.

Diti, a képek tényleg csuda aranyosak, és még képzeld én is megnéztem annak idején a babarucis oldalt, kiváncsi voltam mi pénzért árulnak ott ruhákatKép

Szti, mi kizárólag magyarul beszélünk egymáshoz is, a kutyánkhoz is, és természetesen Ádámhozis. Van néha, persze, ha pl dokinál vagyunk, muszáj angolul megszólalni, de nem hinném,hogy ez bármi furcsaságok okozna még neki.

Fogacskánk tutti szúros, már annyira érezni, meg látni is lehet. És persze kocog a kanál a fogacskánál...A második is nagyon készülödik, kiváncsi leszek, azzal is ugyanigy végigjárjuk-e a höemelkedés-hasmenéses utat...

Na, elbúcsúzom,jó 7végét, jó beszerzö utat(Ann), bár már lehet túl is vagytok rajta.

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

<font color="FF00FF">Hihi, mindenki azt mondja, h Fanni kiköpött én KépKépKép Én pedig kiköpött anyukám vagyok, ha 3man együtt vagyunk le sem tagadhatnánk egymást Kép

Barbi: sztem jól tettétek, h visszavittétek az ülést. Még szükség van arra, h dönteni lehessen, Fanni is alszik benne nagyokat Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Panu:
valahogy megéreztem, hogy izgi amit csinálsz...Kép
(nagyszakállú Ádám bácsihoz jövő héten megyek..)
klarissza

Sziasztok!
Hazérkeztem a bevásárlásból. Utálok ilyen későn menni, mert már fáradt vagyok, de muszáj, ha nem akarok sok néppel találkozni.

Docka! Andris gyönyörű gyermek! És jó neked, hogy otthonról is lehet a munkádat végezni.

Barbi! Gratula Ádibádinak, meg a kocogós fogacskának. Mi is várjuk már e nagy napot, biztosan bevésem majd a babamemoárba. Nehéz ügy ez az ülés-vásár: ezek szerint 1 éves koráig lesz neki egy új ülés, aztán meg újra kell majd venni? Ez nem túl nyerő a pénztárcátok szempontjából Kép

Dbarbi! Tényleg nagy a hasonlóság! Helyesek vagytok együtt a fotón. Csinálhatnátok 3 generációs fotót is (mama-anya-Fanni) Kép!

Klarissza! izgi, de szeretem Kép, ahogy te is a munkádat, ha jól érzem Kép, meg talán Ádám bácsit is Kép

üdv, panu
panu

Ja, és Barbi! Osztom a véleményed munka-gyermek összeegyeztetése-ügyben. De most hallottam egy nyerő indokot a bölcsire: magyarok külhonban, ahol a helyi nyelv mellett még az angol kötelező második nyelv már az óvodától. Szóval a gyereknek 3 nyelvet kell megtanulni aránylag rövid idő alatt. Otthon magyar, bölcsiben svéd, és mellette az angol. Másfél éves korától jár a kiscsaj bölcsibe, hogy ne hátránnyal induljon majd a suliban. Ez azt hiszem elfogadható érv. Csak érdekességképpen írtam meg, főleg neked, aki ezt jobban érti, értheti, mint a Magyarországon élő magyarok. Kép Kép Kép
panu
panu

Klarissza, Panu, csatlakozom a munkát szeretök klubjához Kép
Nekem nagy bánatom, hogy vagy itthon vagyok, ami jó, vagy dolgozom, ami szintén jó; ha nem vagyok bent, akkor nem vesznek bele a melóba, pedig lenne amit lehet itthon is csinálni. Néha egy-egy cikkjavitás, ilyesmi van, de csak ritkán.
A fönököm nekem is gyakran kérdezi, hogy mikor megyek már vissza és akkor ugye szeptembertöl tutira számithat rám Kép Én meg mondom, hogy ha nem jön össze a kistesó, akkor igen, de ki tudja...hát nem repes az örömtöl sok bent most a meló és kevés az ember. De hát ez van.
Én meg stresszelek, hogy lemaradok és mindent elfelejtek itt a nagy babázásban.
Viszont annyira jó a fiammal lenni és napról napra nézni ahogy fejlödik, az értelem csillogását a szemében és az örömöt, ahogy meglát. De talán ezzel talán mindannyian igy vagyunk.
Na ezt jól kiveséztem. Szép vasárnapot mindenkinek!
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Ann,
kaptatok hintát? Hanna névnap mikor van, a Johannával együtt? Kösz a megnyugtatást hízás téren, elmegyek megint két hét múlva méretni, hogy bebizonyítsam, hogy hízik. Remélem fog.Kép

Klarissza,
mi kb. három hete, Gabi fél éves kora óta táplálunk hozzá, zéró sikerrel. A baracktól ráadásul ki is pöttyösödött, most nem is kap semmit a hétvégén, majd hétfőn valami mással próbálkozom. Gabi is olyan kis fancsali arcot vág, amikor etetem, remélem, azért nem akar majd 18 éves koráig csak cicikézni.Kép A köhögés fura, Gabi sosem köhög kaja közben.

Munka: én el sem tudom képzelni, hogy Gabi hagyna, pedig én egyelőre alapból itthoni munkát végeztem (majd szeretnék kicsit váltani). Mondjuk az az igazság, hogy én nem is nagyon vágyom rá, örülök, ha a házimunkát sikerül elvégezni Gabó mellett. Nekem nem is a munka hiányzik, hanem a felnőtt társaság, de most, hogy jön a jó idő, már gyakrabban tudunk majd kimozdulni, szóval jó lesz.Kép

Anita,
ez itt sok-sok pozitív energia, hogy ne legyél olyan fáradt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++. Remélem elég.Kép

Regi,
csokis muffin.Kép

Barbi,
esés.Kép Remélem, már jobban vagy!Kép Ádi nagyon szépen fejlődik.Kép Fog.Kép Fogzás.Kép Hihi, ez nagyon távirati stílusú lett.Kép Mi még nem céklázunk, sajnos nem tudok segíteni.

Docka,
Andris nagyon cuki a képen!Kép

Panu,
ez a csicsóka dolog tetszik, megpróbálok én is szerezni, hátha Gabinak is tetszik majd.Kép Engem érdekel bármilyen info, már meg is néztem a sok-sok internetes oldalt, és kinéztem egy-két helyet, ahol lehet vásárolni.Kép Ez a svéd helyzet elég megterhelő lehet a külföldi babáknak, az viszont tetszett, amikor ott voltunk, hogy tényleg majdnem mindenki nagyon jól beszél angolul.Kép

DBarbi,
vadasparkért irigy-irigy.Kép Kérnénk egy kicsit Fanni étvágyából és mindenevéséből, Gabira is ráférne.Kép Tényleg nagyon hasonlítotok!Kép

Edit,
ne stresszelj, hogy lemaradsz és felejtesz a babázás során, szerintem hamar behozod.Kép Én pl. úgy tudom, hogy az anyukák könnyebben tanulnak.Kép

Mi továbbra is szörnyen alszunk, kb. öt ébredéssel egy éjszaka, ami nem túl jó, meg most Gabi szája is olyan kis csúnya a barack miatt, de ő meg olyan édesen vigyorog, hogy még!Kép Egyszerűen imádom ezt a kölköt, olyan fura, hogy fél év alatt ilyen sokat változott, először kis ösztönlény rongybaba, most meg olyan okos és ügyes már.KépKép Elképesztő.Kép Na, abbahagyom itt az ömlengést.Kép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok lányok, babák!Kép

Gabi:
Na ugye, hogy nem kell folyton aggódni a súly miatt! Kép Szépen növöget Zsoltika!

Edit:
<font color="0077aa">Most nem írok a misszióról, mert nincs annyi időm, majd ha lesz. Annyit azért mondok, hogy itthonról mindenki úgy gondolja, milyen jó, aztán kint ált. koppan az ember. 2002 nyarát végig panaszkodtam itt a chaten Coryéknak, most meg ezerrel mennék vissza. Kép Hiába, az idő ugye mindent megszépít. Kép
Nagyon jók a képek és tök tuti a tavaszi ruci! Nekünk is ilyen zoknink van. Kép</font>

Ann:
Köszi a dícséretet, csak el ne bízzam magam! Kép Az az igazság, hogy fénykoromban jóval vékonyabb voltam, mint most, jól írtad: szépek lehettetek. Kép Bár Beni még most is szép. Kép Kép

Panu:
Ordítás Kép Remélem azért azóta tudtál kicsit pihenni!

Barbi:
Esés Kép Jobban vagy már? Gratu a pici fogacskájához! Kép

Docka:
Tündéri Andris ezen a képen! Olyan édes pofija van! Kép

DBarbi:
Fanni is gyönyörű a képen és tényleg totál rád hasonlít! Kép

<font color="119911">Nálunk egyre több látszik a fogából, kb 3mm. Kép Ma először megállt pár másodpercig kapaszkodás nélkül és utána nem esett el, hanem popsira huppant. Tiszta büszke volt utána, itt vigyorgott. Kép Jó sokat eszik, már kis dagadék. Kép Szereti a spenótot krumplival, most meg kezdjük bevezetni a husit is. Tegnap sárgarépa volt csirkével, imádta. Hasával nem lesz gond úgy nézem. Kép Mi is sokat sétálunk ezen a jó levegőn, már nem alszik, hanem nézeget, minden érdekli. Végre nem sír ha idegent lát, hanem megnézi és később mosolyog is. Kép
Beni is ügyes, meg okos is, rájött, hogy a porszívót be lehet dugni, próbálja is, csak a vakdugó miatt nem megy neki. Tündéri ahogy nagy komolyan és elmerülten próbálkozik. Kép Arra is rájött, hogy amikor sír és nevettetjük, azt másnak is jó csinálni, pl amikor egyszer elbőgtem magam, odajött és el kezdett vigyorogni rám. Kép Kép Meg a tv-ben látott egy síró nőt és neki is mosolygott. Kis okosom. Kép

Na nem ömlengek tovább! Szép napot nektek!</font>

Kép

KépKépKép
zit

Orsi:

Benedek babának boldog névnapot!!! Kép

zit
zit

Edit:
és te mivel foglalkozol? A picit beadnád a bölcsibe? (De még olyan pici lesz szeptemberben Kép )

JA ÉS EGY JÓ HÍR!!!!
Laca ma (2004.03.21.)megevett egy negyed kispohár őszibarackpürét!!!! Megtanult nyelni, semmi öklendezés! Nem mertem többet adni neki, mert még csak ötödik alkalommal próbálkoztunk és eddig szinte semmit sem evett. Ugye jól tettem?
HURRRÁÁÁ!!!
Pusz mindenkinek!!
klarissza

Sziasztok :o)

Zsizsa, Hanna névnap 3 van egy évben, 2 május végén, meg egy most márc. 28 Jóhannával együtt ahogy írtad, bár semmi köze a 2 névnek egymáshoz! KépKép Mivel nekem május végén van a szülinapom, nem halmozzuk az élvezeteket, inkább most tartjuk!
Barack-pöttyök Kép Alvás-talanság Kép

DBarbi, tényleg nem tagadhatnátok le egymást KépKépKép Nem baj, legalább tudjuk, hogy milyen lesz Fanni, ha nagy lesz Kép Vadaspark KépKép Nem semmi étvágya van!

Barbi, üdv a katonagyerekek táborában Kép Jó, h visszavittétek az autósülést, ha nem jó, nem jó... Fogacská(k)hoz gratula Kép No meg a sokminden csináláshoz is!
Nekünk szerencsére megint megállt a dolog. úgy van, h pár napig nyügi, ki se jön a kaze a szájából, utána szünet. Na most megint szünet van, pedig a fogak már egész fent vannak, de még igazán várhatnak a sorukra, nem?

Regi, muffin Kép Milyen volt Egerben?

Docka, látszik, h Andris nagyon élvezi a hintázást Kép Az az édes mosoly,.... Kép
Panu, csicsóka, dejódejó!!! ugye mondtam, h fincsi - bár főtt állapotban még nem ettem Kép

Zit, álldogálunk, álldogálunk? Kép Ez a sírásra nevettetés annyira megható, tényleg olyan ügyes, okos!!! KépKép

Orsi, Benének boldog névnapot! Kép

Mi meg túléltük a tegnapi napot - elég hosszúra sikeredett. Hami már nyügi volt a végén, aszittem bedől az ágyba, de nem.. Itthon leraktam az ágyra a nyügi gyereket és feléledt: játék, könyvzabálás, félórás székfoglaló beszéd a hintában... Kép Csak lestem
Ebből is kiderül, h végre kaptunk hintát, sztem olyat, mint Regi Domcijáé, csak egy kicsit más zöld Kép Meg vettünk egy pár hosszított bodít=napozót. Meg kinéztük az etetőszéket, de még nem vettük meg, mert van még 2 hónapunk, meg mittoménmitvettünkmég, de elégedett vagyok Kép
Most megyek, mert mindjárt szopi, utána torna, de annyirasemmikedvemnincsenhogycsaknaaaaa!!!!

Pussz
Ann
annann

Klarissza:
Hurrá - Hurrá Kép őszibarack! Ügyesek vagytok! Észreveszed ha kell még neki, akkor nyitja még a száját.

Ann:
Köszi, hogy mindig dícsérsz minket, olyan rendes vagy! Én meg ettől hatódok meg KépÖrülök, hogy ennyi mindent vettetek , édes lehetett Hami a "székfoglaló beszéddel" a hintában!KépTessék csak tornázni, legalább te nem vagy lusta, mint én. Nekem is kéne.Kép

Délután játszottunk Atival és felkapott a vállára, én meg sikítoztam, Beni meg jött és közben nekiállt sírni, azt hitte bánt az apja. Olyan édes volt!!Kép

Pussz!
KépKépKép
zit

Sziasztok!

Barbi: gratulálok a fogacskához, végre már nem szenved Ádi sokat és jól tudtok aludniKép.Biztos édi lehet egy foggalKép.Céklát még csak kétszer adtam Robónak. Elég kemyény így jó sokáig főztem, majd kis krumplit főztem hozzá és így turmixoltam össze. Robónak ízlett nagyon.

Docka: párod segít sokat otthon? Gondolom így tudsz egy kicsit dolgozgatni Andris mellett.Milyen jellegű munkákat csinálgatsz? Andris olyan nagy fiú már, szépen ücsörög a hintában és a mosolya is gyönyörűKép

DBArbi: aranyos Fanni nagyon, tényleg nagy a hasonlóságKép, tiszta anyja a leányzó. Fogacskával hogyan álltok, semmi jele nincs még?

Klarissza: érdekes szakmád lehet neked is.Hozzátápi: én úgy csináltam, hogy új dolgokból egy két kanál először, utánna ennyi jólesik neki. Azért megvártam neogy gondot okozzeon egy-egy ételféleség.

Edit: mennyi időre mennél vissza? Ki lenne Botival addig?

Zsizsa: nagyon szépen köszönöm az energiát, küldhetnél még belőle, rámférne. Jólesett, hogy legalább Neked szemet szúrtKép.Látszik ki mennyire figyeli a másikat.Te mindig odafigyelsz a másikraKép. Aranyos vagy nagyon!!KöszönömKép.

Zit: gratulálok a fogacskához. Tényleg nagyon kis okos , értelmes fiacskád van.Kép.Drága lehetett Bebi, ahogy lereagálta az apával való játszástKépMondom én, kis okos palántátok vanKép

Ann:örülök, hogy sikerült hintát kapni és rucikatKép.Sikerült mindent másodjára beszerezni??

Sokan eltűntek, főleg a régek közül. Merre vagytok lányok????

Nálunk továbbra is maradtak a rossz éjszakák, hosszú napalokkal. Robó kevest alszik és egyre fáradtabb vagyok. Búcsút is intek , megyek teregetek egy halommal van.

Jó éjt:Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?