Betti,
jaj, ez a meghurcolás nagyon rosszul hangzik. Csak nem lesz tán olyan???
Én is azt ajánlom, verd az azstalt a toxo-ért, ezt meg kell csinálniuk az elején.
Próbálj megnyugodni, legalább egy kicsit, simogasd a pocit és lazíts....
Jótündér,
nagyon sokat gondolok a kicsidre, nem lehet baj!!! Nekem pl. hemangiómák (jóindulatú érdaganatok) vannak a májamon, időnként vacakol a májfunkcióm, igaz, nem nagyon, és többnyire normális. Hepatitisre nézték már a kicsit? Most a májműködési értéke rossz (albumin, bilirubin), vagy a károsodási mutatói (alanin-transzamináz, alkalikus foszfatáz és gamma-glutamil-transzferáz)? Bocsi, de ezeket így jelölök az eredményen. Mert ez sem mindegy. Lehet, csak egy sima gastroenterologiai kivizsgálás kellene. Az ismerősöm lányának krónikus vastagbélgyulladása volt, jellemző, hogy Telkiben kb, 1 millió Ft-ot hagytak ott, de nem jöttek rá, elvitte egy "sima" állami orovoshoz, aki 2 nap alatt megmondta, azóta ki is kezelték.
Lányok,
köszönöm, Bencus alakul, ma visszavittem, megnézték, még mindig ürül mindkét füléből savós váladék, ami már a gennyesedés utáninak mondható, afféle "tisztulás". Még 2 napig szedjük az antibikát, aztán jövő kedden újra vissza. Szerintem be fogják csövezni neki, de inkább az, mint ez a sok kínlódás, fájdalom.
Zozo,
istenem, milyen rettenetes az is, ami veled történt. Nagyon sajnálom, mélyen együttérzek veled. Én is ekkortájt veszítettem el a kisfiunkat, placenta-infarktusban, csak nem tudni, mi okozta ezt... A fertőzést kizárták a laborok és a boncolás alapján. Isten könnyítse meg a napjaitokat!
Tüncike,
nem fogsz meghalni olyan hamar, mert neked még küldetésed van itt a pároddal. Fel kell nevelnetek egy-két lurkót. MENNI FOG.
Nagyon jó korban vagytok, minden rendben lesz, nem lehet és nem lesz kétszer baj!!! Próbálok én is türelmes lenni, mást úgysem tehetek.
Boboka,
azta!!! Mekkora már Pötty! Ez igen, láccik, hogy jó pociban van...
No, csak nevelgesd szépen, nyugodtan, aztán ha már mi is látunk valamit a foltokból, dobj egy képet! Hadd gyönyörködjünk egy kis új életben!
Nekem is korán megmozdult picur, kb. 13 hetesen éreztem, mintha ő is tudta volna, nem sokáig élvezem majd ezt...
17 hetesen 22 cm volt, és már szívódott fel belőle jócskán... Ezek az idióták meg azt mondták, nem érezhetem még a mozgását...
Egy jó nagy f.szt a se...kbe, azt érezzék ők!
ELNÉZÉST...
Haslika, nyuszika,
vigyázz az ujjacskádra! És ne veszekedjetek...
Melcsike,
mikor is mész dokihoz? Majd arról azért számolj be, szimpi volt-e.