Új privát üzeneted érkezett!

Hát én érdekesnek is tartom BEtti hogy lehet hogy az első három hónap a legkritikusabb és még sem nézik a kismamákat? :shock: És látod nem csak nálunk, hanem mindenkinél vannak vizsgálatok. Talán kérdezd már meg a dokit hogy van ez? Bár már lassan úgyis ott vagy a 12. hétnél. :)

Kép

Kép
melcsike70

Lecsórtam a képeket, mert jobbak mint amit én csináltam egy óvári portálról. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

na azt nem írom be mégegyszer ami elszállt.
:twisted:

Lyly,Bencus felépült?
És nagyon sajnálom, hidd el én egyáltalán nem akartam, hogy így legyen, nagyon-nagyon sajnálom!!!!Én még ilyen álpozitív dolgot nem hallottam, csak álnegatívat!

Nem szeretnék egyelőre váltani dokit, most is nagyon kedves volt a telefonban, meg tényleg Ő tud mindent.

Betti, nálunk a 12. hétig van vérvétel, belgyógyászati vizsg.

Bobokával mi van???Nem ír a másikba sem.
tünci28

Sziasztok!

Betti!

Nem tudom most, hogy vannak a vérvételek, de 2004ben én már a 12-13. héten kerestem a toxoplazma eredményemet (akkora már megvolt az eredmény, valahol…) voltam a Vasasban, ott mondták h. nincs, kint van a körzetben, kerestem az itteni védőnőnél, mondta h. nála nincs, nem is küldik hozzá, ok, vissza a központiba, mondták h. Nincs,
DE semmi pánik, az eredmény tuti jó, Különben sürgősségivel kértek volna másik vérvételt, tehát tudnának róla.
Okt.2án születtek meg a kisfiúk (háromasikrek) a 18. héten.(2005. márc 4re voltunk kiírva)
2005. Februárjában, meg hívott a körzeti védőnőm h. rossz lett a toxoplazma eredményem, valószínűleg ez indította be a szülést (vetélést) jahhhh…
rávolt írva a papírra h. azonnal ismétlés javasolt!!!
(minden más eredményünk szuper volt, és nem találtak semmit a boncolásokon se, ami okozhatta volna)
Az eredményem negatív volt a teherbeesés előtt, akkor is nézték, Pesten, oda (is) jártam dokihoz.
Nincs se macskánk, se kutyánk, állandóan kezet mosok/tam.
No komment…
Vendég

Tüncike,
köszönöm, javulgatunk, láz már napok óta nincs, orrfolyás még igen, a köhögés csillapodik, de már 10. napja antibika, nem is csodálom. Sajnos, a hányós-fosis vírus Bencust is kínozza, de inkább hígabb kakiban jön ki (bocsánat), igaz etetem a Normaflore-t vele, meg a C-vitamint is.
Tudom, hogy nem akartad, nem is rajtad múlt, nehogy ezen emészd magad!!! Nem voltak igazán terhes tüneteim, nem kellett gyakran mennem pisilni (mindkét babánál az első pillanattól 4-5 alkalommal is voltam éjszakánként), nem volt fent a hőm, ezért is lepett meg a pozitív teszt.
Most kötelező vizsgálatra mennél hozzá?

Melcsike,
nagyon bájosak Barciék, köszönöm a szép képeket!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly!
Mindenképpen kellene mennem rákszűrésre, aztán beszéltünk még immunológiai és genetika vizsgálatról, hátha összeférhetetlenség van közöttünk és nehogy egy újabb ilyen tragédia után derüljön ki.
De most mindez csúszik és ettől megint úgy érzem magam, mint két éve ilyenkor, ohgy mennek a hónapok és nem történik semmi..közben én már 30 leszek, a férjem 33..és tudom, hohy nincs még későn, de ha ma születik gyermekünk és én meghalok annyi idősen, mint apu és a párom annyi idősen mint az ő apja,akkor a gyermekeink még általános iskolába fognak járni, mikor mi itthagyjuk őket..Nekem sürgős, nem érek rá éveket erre.Érted a félelmeim?

ZOZO!
Ez szörnyű...nem is tudom mit mondjak..Három kisfiú, ez kibírhatatlan...

Én egyszerűen a második toxoplazma vizsgálatnál három nap múlva betelefonáltam a fehérvári ÁNTSZ-be ,ahol a nagyon kedves főorvosnő kikereste és bemondta, hogy negatív, nyugi legyek, tegyem el a számát és a harmadiknál is hívjam bizalommal Őt.Amúgy az elsőre másfél hónapot vártam.
tünci28

Nekem is soká lett meg a toxoplazmám. De jó lett. Nekem semmi rossz eredményem nem lett. Még egy vizeletlabor sem volt rossz. Mindig azt mondta a védőnő, olyan mint a nagykönyben. Akkor mi volt, ki mondja meg nekem?

Kép

Kép
melcsike70

Vérvételről annyit, hogy szegeden teljesen másként mennek ezek, mint itt nálunk. Engem pl. kétszer akart a védőnőm cukorterhelésre küldeni, a dokinőm pedig aki szegedi szigorúan megtiltotta, azt mondta teljesen felesleges a második, az első eredményem tökéletes volt.

goodfairy

Egyedül maradtam már megint? :(

Így jártam, sajna én nem tudok hamarabb jönni. :(

goodfairy

ZOZO
Én az AFP-vel jártam ugyanígy Szegeden, rá volt írva, hogy hívjanak vissza, mert sürgős, már másnap és fülük botját nem mozdították.
Nekem senki nem mondta, hogy menjek vérvételre, meg egyébre.
De még be sem tudok jelentkezni a védőnőkhöz sem, mert még az UH-n sem kaptam semmi papírt, hogy terhes vagyok, semmi nem igazolja, anélkül meg elhajtanak a fenébe.

De korábban is csak a 16. héten vettek vért mindenre, pedig akkor korábban bejelentkeztem.

Melcsike, azért az a 12. hét még messze van, még 4 hét teljesen.

Betti
Kép
betti0412

Elég pocsék napom volt.
A munkahelyen elbazilikáztam valamit elég komolyat, ami hónapok szorgos tologatása és most komoly forintokra rúg, és csak magam okolhatom érte, nem tudok annyit túlórázni, mint régen, mióta ingázok fáradtabb vagyok sokkal.
Már az is eszembe jutott, hogy felajánlom a lemondásom, attól tartok csúnya meghurcolásnak nézek még elébe.

Betti
Kép
betti0412

Még én is vagyok egyenlőre! Csak közben máshol is kalandozok.

Betti

Az már tudod milyen gyorsan eltelik. Hjajjjjajjj!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, vígasztaljon, hogy én is 3 hónap múlva belépek a 30-ba, párom meg a 35-be.
Második babámat, ha a sors megadja, majdnem 35 évesen fogom megszülni, akkor már a kor is kockázat.

Megyek a fejemre húzom a takarót és megpróbálok pihenni, bár nem nagy alvás lesz ma. Reggel meg újra szembenézhetek a kakával, amit hagytam ma. Hú de várom.
De pocsék egy érzés ez.

Betti
Kép
betti0412

Azt olvastam most, hogy első babánál nem lehet érzni a 20. hét előtt a mozgást.
Érdekes, hogy Franciskával napra pontosan az AFP-vérvétel estéjén éreztem, hogy mozgott, akkor egyet, utána napról napra többet.
16. héten, mintha korán akarta volna kezdeni, hogy legyen egy kis örömöm még vele.

Napi 3 folsavat szedek 1 elevit mellé, remélem a nyitott gerinc esélye minimálisra csökkent.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Csajok, megpróbálom az alvást!
Ugyis elpárolgott lassan mindenki, dehát nem is lehet minden estét már itt tölteni lassan.

Betti
Kép
betti0412

Betti! Sajnálom ezt a munka dolgot, remélem semmi kellemetlenséged nem lesz belőle. Én épp 16-dik hetet töltöttem Manóval, mikor éreztem, hogy mozog.

goodfairy

Én is megyek aludni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Én is elteszem magam holnapra. Csak még annyit, hogy sajnos Manó véreredménye még mindig nagyon rossz. A májfunkciós értékek még mindig borzasztó magasak (többszöröse a megengedettnek). :( Péntekre bejelentkeztem hasi UH-ra, és keresek gyerek belgyógyászt is. A dokinénink sajnos most nincs a helyzet magaslatán, igazából csak találgat, nekem az viszont nem elég. Én tudni akarom mi okozza a májfunkció zavart a gyereknél, mitől olyan az érték, mintha idült alkoholista lenne.

Emiatt nem is tudom, mikor tudok jönni...

Szorítsatok, kérek, hogy ne legyen semmi komoly baja a kicsikémnek. :cry:

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy

Sziasztok!

Kb. 2,5 órát ültünk a dokinál, azért nem tudtam eddig jönni, délelőtt meg du ugye kakiskodott a babanet... :evil:

Jótündér, nagyon szorítok, hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy mi okozhatja a problémát.

Lyly, sajnálom a pirit :cry: Hátha jövő hónap kicsit nyugisabb lesz, és utána jó sok hónapig nélkülöznöd "kell" a pirit.
Bencusomnak még mindig nagy puszi, és lázmentes napokat kívánok.

Betti, :x :evil: :twisted: a sok munka miatt. Passzold le a beosztottaknak :roll: Ok, ez tudom nem olyan könnyű.

Tünci, Melcsike, hogy vagytok?

A Picibabánk 10,8 mm-es :) Ma pont 7 hét 1 napos, és megfelelnek a méretei a korának. Már látszanak a kis kezei, lábai, fejecskéje:) Bár még kétszer meg kellett kérdeznem a dokitól, hogy hoool vannak? Mert nekem még először nem látszott, nem tudtam kivenni :oops:
Férjuramat is behívtuk, hallhatta, láthatta + még képet is kaptunk, egyet ő egyet én :)

Na, megyek aludni, mára kidőltem.

Holnap remélem működik a babanet 8)
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Betti,ezt nem gondoltam, hogy az országbanennyire eltérő a terhesgondozási protokoll,mindenesetre legyél erőszakos!!!
(én azt már eldöntöttem, hogy a legfontosabb vizsgálatokat majd magánúton csináltatom, ahol az afp egy napon meg van,ha kell minden pénzünk odahordjuk, már bármit megadnék érte.

Jótündér!

Képzeld évekke lezelőtt nekem is ilyen volt a májfunkció(gamma gt, mintha masszív alkesz lennék) az orvos szigorúan letiltott mindenféle gyógyszerről, algop, illetve bármi más fájdalomcsill, csak végszükség esetén) és néhány év alatt javult, de már sosem lesz az igazi, azt mondta, ohgy károsodott a fogi gátlótól.Fiatalon szedtem egy évet és tessék.
Remélem Manód is szépen rendbejön, de ne találgasson a doki! :roll:

Én is éreztem Viola mozgását a 16 hét környékén, akkor még finoman.Rá két hétre már egyértelműen látszott, ahogy rúg, meg is lepődött a doki.Dehát olyan lapi hasam volt, persze hogy látszott.
Néha megnézem egy két lány pocakképét a 18-20 hét környékén...teljesen elcsodálkozom, mert nekem a 26.-on sem volt akkora, pedig felszaporodott a magzatvíz.

Boboka!
Akkor most picit nyugodtabb vagy ,ugye?Szépen nődögél, ez a lényeg!!!!Férjurad elérzékenyült??? :)

Velem semmi extra, megyek melóba,jó vacak nap lesz, megint kettesben a főnökkel.Megvan a fizupapír, ami elmaradt és ígérte az ig., hogy megkapom, az nincs benne. :evil:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt, már 8-tól ülésem volt, most lett vége, most még kicsit regenerálódok.
Nagyon rosszul aludtam a problémák miatt, jó korán fel is keltem, 5.30.-kor, aztán inkább elindultam befele, úgysem tudtam aludni.

Tüncike, nekem sem várható jobb nap.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Jó tündér nagyon-nagyon szoritok én is hogy kiderüljön mi a baj. Hogy van ez hogy a doki sem tud rájönni?

Lyly

Nálatok Bencus rendbe van remélem már. És ne kenődj el. Talán még várat magára a kistesó, amig rendbejön kicsit anyagilag is az életetek. Nem gondolod?

Betti

Ne hajszold nagyon magad? Amúgy tényleg a munkahelyeden már tudják, hogy babát vársz?

Boboka

Szép nagy már a kis tesó. :wink: Csak semmi idegesség. Tényleg nem parázol kicsit? Vagy mit érzel amúgy?

Tüncike

Jó munkát neked is.

Ma megyek ....................

Kép

Kép
melcsike70

Hasli hova tünt? Jól vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok "lànyok"! :wink:

Jo tündèr!Nagyon szoritok neked,remèlem minden rendben lessz a picuroddal!Ezt èrtem ràtok is Lyly!

Az èn ujjamm kèsz van....-idegzsàba a hüvelykujjam ès a csuklo talàlkozàsànàl +huzodàs,de hogy mitöl azt nem tudom....-mindenesetre elèg kegyetlen fàjdalmakat tud produkàlni nèha! :shock:
-van 1 örült szomszèdunk aki most azt terjeszti ,hogy èn tehetek a babànk elvesztèsèröl...-azt àllitja nekem ,hogy màs mondta,de.....-na mind1 egyszoval elegem van ,de nagyon !!!
Tegnap a fittness-en kb 10-en kèrdeztek rà mi törtènt....,aztàn otthon mèg a fèrjemmel is összevesztem picit!!! :roll: :? :(

Ezt mèg tetèzi 1 kis (100km-es) szèlvihar meg esö,dehààààt szèp az èlet nem de! :wink:

Màr ,csak azèrt is nevetek az egèszen ès fütyülök mindenre,màst màr ugy se tudok csinàlni!!!Max fortyogok mèg 1,2-öt magamban aztàn kèsz! :roll: :wink:

Babàsok!Ràtok meg nagyon sokat gondolok,most minden rendben lessz!Veletek àlmodtam ...ès nagyon jot!
:wink:

Na megyek ebèdelni!Szèp napot nektek! :wink:
Vendég

Meli!Szia! :wink:

Kèpek!!!!?????!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Melcsike
Még a család sem tudja....20. hétig nem.

A főnökömnek tegnap szóltam, szigorú hírzárlat mellett, csak azért, hogy tudjon gondolkodni és időben találjunk megoldásokat. Ha kell.

Betti
Kép
betti0412

Betti,
jaj, ez a meghurcolás nagyon rosszul hangzik. Csak nem lesz tán olyan???
Én is azt ajánlom, verd az azstalt a toxo-ért, ezt meg kell csinálniuk az elején.
Próbálj megnyugodni, legalább egy kicsit, simogasd a pocit és lazíts....

Jótündér,
nagyon sokat gondolok a kicsidre, nem lehet baj!!! Nekem pl. hemangiómák (jóindulatú érdaganatok) vannak a májamon, időnként vacakol a májfunkcióm, igaz, nem nagyon, és többnyire normális. Hepatitisre nézték már a kicsit? Most a májműködési értéke rossz (albumin, bilirubin), vagy a károsodási mutatói (alanin-transzamináz, alkalikus foszfatáz és gamma-glutamil-transzferáz)? Bocsi, de ezeket így jelölök az eredményen. Mert ez sem mindegy. Lehet, csak egy sima gastroenterologiai kivizsgálás kellene. Az ismerősöm lányának krónikus vastagbélgyulladása volt, jellemző, hogy Telkiben kb, 1 millió Ft-ot hagytak ott, de nem jöttek rá, elvitte egy "sima" állami orovoshoz, aki 2 nap alatt megmondta, azóta ki is kezelték.

Lányok,
köszönöm, Bencus alakul, ma visszavittem, megnézték, még mindig ürül mindkét füléből savós váladék, ami már a gennyesedés utáninak mondható, afféle "tisztulás". Még 2 napig szedjük az antibikát, aztán jövő kedden újra vissza. Szerintem be fogják csövezni neki, de inkább az, mint ez a sok kínlódás, fájdalom.

Zozo,
istenem, milyen rettenetes az is, ami veled történt. Nagyon sajnálom, mélyen együttérzek veled. Én is ekkortájt veszítettem el a kisfiunkat, placenta-infarktusban, csak nem tudni, mi okozta ezt... A fertőzést kizárták a laborok és a boncolás alapján. Isten könnyítse meg a napjaitokat!

Tüncike,
nem fogsz meghalni olyan hamar, mert neked még küldetésed van itt a pároddal. Fel kell nevelnetek egy-két lurkót. MENNI FOG.
Nagyon jó korban vagytok, minden rendben lesz, nem lehet és nem lesz kétszer baj!!! Próbálok én is türelmes lenni, mást úgysem tehetek.

Boboka,
azta!!! Mekkora már Pötty! Ez igen, láccik, hogy jó pociban van... :lol: No, csak nevelgesd szépen, nyugodtan, aztán ha már mi is látunk valamit a foltokból, dobj egy képet! Hadd gyönyörködjünk egy kis új életben!

Nekem is korán megmozdult picur, kb. 13 hetesen éreztem, mintha ő is tudta volna, nem sokáig élvezem majd ezt... :cry:
17 hetesen 22 cm volt, és már szívódott fel belőle jócskán... Ezek az idióták meg azt mondták, nem érezhetem még a mozgását...
Egy jó nagy f.szt a se...kbe, azt érezzék ők!
ELNÉZÉST...

Haslika, nyuszika,
vigyázz az ujjacskádra! És ne veszekedjetek...

Melcsike,
mikor is mész dokihoz? Majd arról azért számolj be, szimpi volt-e.

Kép

Kép

Kép
lyly

Túl vagyok a doki nénin. Hát nem tudom milyennek kell lennie, egy pszichológusnak, de nekem jól esett, hogy beszélhettem neki. Jól ki is bőgtem magam. Majd este lányok irok, hogy mi volt. Most még van kis dolgocskám.

Kép

Kép
melcsike70

Én is hazaértem végre.

Csinálok spenótot.

Itt nálunk nem adnak képet Babáról, majd a magán UH-n a 12. héten felszerelkezek.

Melcsi
Én is sírtam az első alkalommal, de a doki néni is törölgette a szemét, a következő alkalommal meg visszakérdezett, hogy ne haragudjak, de ő nem tudott jegyzetelni a múltkor, annyira együtt érzett velem, mondjak már el néhány dolgot magamról megint.
Ők is emberek és biztos tudnak segíteni.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Melcsike, ha lesz időd kíváncsian várom mi volt a dokinéninél.

Betti, nagyon jó fej lehet a te doki nénid is. Nagyon ritka az ilyen aranyos együtt érző emberke sajnos.

Tüncike, igen, egy kicsikét megnyugodtam, meg inkább úgy mondanám, hogy már kezdem felfogni az egészet.

Lyly, majd teszek fel fényképet.

Betti, megnéztem Lackó kis "naplóját", Vele a 11. héten volt az első vérvétel meg vizelet vizsgálatunk.
A 17. héten volt az AFP (+ hepatitisz nézés)
A 24. héten pedig a vércukor terheléses vérvétel volt.

A mostani dokimnál meg úgy van, hogy ha megvan a vérvétel eredménye (holnapután megyek, kb. egy hét mire megvan), azzal, meg a doki igazolásával lehet menni a védőnőhöz.

Ahány doki / város stb. annyi féle eljárás.

Toxoplazmát külön néznek, vagy valamelyik kötelező vérvétellel együtt? Már régen beszéltünk Tüncivel erről, de már nem tudom visszakeresni, és nem emlékszem mit írt Tünci ezzel kapcsolatban :oops:
Vendég

Finom lett a spenót?

Nálam ma a kelkáposzta főzelék volt a nyerő :lol:
Vendég

A kelkáposzta is finom!
De rég ettem!
Csinálok is majd rakott kelt.
Nálunk a 16. heti AFP-vel vizsgálják a toxoplazmát is.

Betti
Kép
betti0412

Melcsi, ha ráérsz, tényleg írd meg, mi volt a doki néninél.

Betti
Kép
betti0412

Betti, főnök hogyan fogadta a jó hírt?

Én is csak a főnökhelyettesnek mondtam bent el, meg egy lánynak, aki viszi tovább a melómat. Meg anyunak. Meg egy barátnőmnek.

Múltkor meg tök aranyos volt, hívott az egyik barátnőnk, és mondta, hogy gratulál. Férjuram már elújságolta pár barátjának 8)

Remélem nem szóltuk el magunkat nagyon hamar. Próbálom ezt is úgy felfogni, hogy pl. egy baba sem attól lesz beteg, mert veszünk neki egy-két ruhadarabot a terhesség alatt. Babona téren ilyenekben már nem hiszek.
Vendég

Főnököt nem túlságosan izgatja.
Tudomásul vette.

Úgy eltelnek a napok, olyan gyorsan pörögnek, a délelőttök nagyon,de a délutánok is.
Lehet, hogy jobb dolgozni, sokszor eszembe sem jut egész nap, csak mikor hazaérek, hogy aggódnom kellene.

Betti
Kép
betti0412

Na szóval, a doki néni mondta, hogy mondjam el miért is mentem el hozzá. Először nem tudtam beszélni, hanem elsirtam magam. Ő mondta, hogy nyugodtan csak sirjak. Ahogy Ő mondta, nem természetellenes, hogy én gyászolók. A sirás valamilyen szinten segit feloldodni és a feszültséget is ki tudom vele engedni. Aztán elkezdtem beszélni a szülésről, Bogikáról. Közben észrevettem hogy elmélázott a kezemen, mert egyfolytában huzogattam az egyik gyürümet le-fel az ujjamról. Gondolom valamit levont ebből is. Aztán közben néha közbeszólt, azt mondta azt veszi észre, hogy én még nem engedtem el Bogikát. Pedig lassan el kellene, mert a családomnak mosolygós anyukára van szüksége stb. Meg hogy az ilyen pici babáknak nagyon kevés esélye van a túlélésre, mert ha megmaradnak, akkor kitudja képes-e lenne teljes életet élni. Tehát nem csak meghallgatott, hanem próbált talán a földrehelyezni. Beszéltem neki Rólatok is és nagyon jónak tartotta ezt a barátságot veletek. Valahogy Ő is megpróbálta megfogalmazni a másik dimenziót, amiben én is hiszek, hogy Bogika ott van Neki már más élete van, és nekünk meg kell próbálni élni nélküle. A gyászom természetes és több fázisa van, túl kell esni a gyász minden fázisán. És ha úgy érzem hogy sirnom kell akkor tegyem meg. Ne fojtsam el.

Kép

Kép
melcsike70

Biztos tanulják valahol!
Nekem is hasonló dolgokat mondott, persze másként, de ezekről mind szó volt.
Jól tetted Melcsike, hogy elmentél!

Betti
Kép
betti0412

Persze végig szinte sirogattam ahogy mondtam. A végén Ő is elővette a papirzsepijét. Meséltem neki hogy ketten már babát is vártok, és ő meg mondta arra gondoljak, hogy még én sem vagyok le késve róla. Persze elmondtam neki az előzményeket, és többször elmondta, hogy mennyire megérti, hogy milyen nehéz nekem amiken keresztül mentem évekkel ezelőtt, tudjátok úgyis miről beszélek.

Kép

Kép
melcsike70

És nagyon kedves volt. És mondta ha úgy gondolom, hogy szeretnék még beszélgetni akkor jelentkezzek nála. Csak ha tényleg akarok. És ne haragudjak a környezetemre, mert elmeséltem neki, hogy néhányan hogyan reagáltak a gyászomra. Mondta hogy sajnos néhány ember rosszul fejezi ki magát. De nem tudatosan bántanak meg.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nagyon nagyon örülök, hogy elmentél hozzá. Nagyon aranyos lehet ő is.

Milyen gyakorisággal kell hozzá menned?
Vendég

Nekem azt mondta, nem kell hozzá járni, hanem amikor úgy érzem, hívjam, nincs kötelezettségem.

Betti
Kép
betti0412

Háromnegyed órát voltam bent nála, aztán mondtam neki, hogy most egyenlőre nem tudok mit beszélni. Ja meg beszéltünk az orvosokról, valahogy próbált abba az irányba elvinni, hogy próbáljam őket is megérteni, de én mondtam neki hogy erről nem tud meggyőzni,mert igenis szerintem hibáztak az orvosok.

Kép

Kép
melcsike70

Nem kell nekem sem, akkor valamit rosszul fogalmaztam, mert azt mondta, hogy ha úgy érzem akkor látogassam meg újra.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike dologban van?

Én is megyek lassan, elég álmos vagyok már. Holnap délelőtt 2 ülésem is lesz, már elég volt belőlük erre a hétre.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Lányok!
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok még!

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti.

Én még maradok egy kicsit.

Melcsike, most már láttam, csak még azelőtt kérdeztem, hogy milyen gyakran kell járnod, mielőtt láttam az írásodat :oops:
Vendég

Akkor jó én meg azt hittem hogy a nagy irásban valamit elirtam. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Még én is maradok kicsikét. HOlnap csak éjjelre megyek dolgozni.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?