Sziasztok,
Innen írok a Ciris-ből. A körülményekhez képest nagyon jól vagyok, mondják is itt a nővérek meg a dokik, hogy nagyon jól viselem. A katétert nem bírtam, kiszedettem már 4 órakor. És megyek szépen a lábacskámon - meg Ibike vállaira támaszgotva - nagylányosan a dolgomat végezni.
Ehettem már kekszet, levest és ittam sok vizet.
A lényeg, hogy nem volt felesleges a műtét, endom volt. Nem nagy, de sok szerven (petefészek, petevezető, belek, meg még nem tudom, miket sorolt fel V. doki. a petefészek hozzánőtt a hasfalhoz. holnap mutatnak fotókat is). Azt mondja V. doki kb. 1,5 éve keletkezhettek.
Egyedül felülni még nem tudok, fáj is és tele vagyok levegővel, de tényleg semmi vészes. A műtét után, amikor felébresztettek, nagyon rosszul voltam. Azóta már sokkal-sokkal-sokkal jobb.
Ne haragudjatok, ha nem szólítok meg mindenkit, csak néhány dologra reagálnék, ami megmaradt bennem az olvasás során:
Zsu, én voltam a kanapén és szemben velem a férjem. Ha holnap lesz beülti, akkor lehet, hogy összefutunk, mert még én is itt leszek délutánig. Szorítok Nektek!
Fáncsi, kitartás. Nemsokára itt a péntek. Ha már nagyon izgulsz, inkább csinálj egy tesztet, de várj csütörtökig. Én is csináltam anno. Negatív lett, de azért titokban még reménykedtem, hogy másnapra a vévétel eredménye pozitív lesz. Amúgy nekem is van egy ismerősöm, akinek az első inszem sikerült és mindjárt két baba lett. Szóval, nyugi. Miért pont nem te lennél az, akinek sikerül?
Hugi, köszi az érdeklődést.
Nálunk is minden ok a katonákkal (sőt) és mégis kellett az ICSI...vagyis jó, hogy úgy döntöttünk, hogy fele ICSI, fele IVF, mert 9 IVF-esből csak 3 termékenyült meg, azok sem voltak szépek. Az ICSI-sek közül 9-ből 7 lett, az más kérdés, h. szétzuhantak szegénykék.
Kockaspled, jó hallani rólad. Nagyon sajnálom, hogy a mensid miatt nem tudtok haladni. Nem lehetne ezzel valamit kezdeni? pl. fogigátló vagy valami hasonló?
Andy, örülök, hogy jók az eredményeid.
Zsibyvel mi lehet?
Minenkinek mennek a drukkok és vigyázzatok magatokra lányok!
Jó éjt!
Ui: képzeljétek, én olyan lökött egy tyúk vagyok. Idejövök műtétre és felszerelkezek hajszárítóval, körkefével, hajhabbal, éjszakai és nappali krémmel, mikor még tusolni sincs erőm....