Sziasztok!
Damara, látod, én eleve sima nőgyógyászati vizsgálat ürügyén kerültem a dokinkhoz, igaz, várandóssági tervekkel. Szerintem nem venné zokon, ha továbbra is hozzá járnál.
Elvégre akivel meg vagyunk elégedve, ahhoz ragaszkodunk, nem?
Lamme, és mi lett az Uh eredménye? Nálam is egy nagyon kedves és profi nő volt, én az általatok említett hölgyet nem ismerem. Szerencsére?
Nagyon jól csinálod, hogy engeded leválni Nikit, nem erőlteted sem az elválasztást, sem a további szopizást. Nekem annak idején az volt a legnehezebb, hogy ne ragaszkodjak a szoptatáshoz annyira. Végül Boriban bízva könnyen túl lettem az elváláson, ráadásul ez nagyjából egybeesett azzal az idővel, amikortól ő ki tudta mutatni a szeretetét, s ez kárpótolt. Mondjuk a La Leche Ligás szoptatós csoport is sokat segített, ahová jártunk.
Valóban most jegeljük a témát, mivel még 3-4 hét biztosan eltelik az influenza tetőzéséig, most már kivárjuk. Azon az 1 hónapon már semmi sem múlik.
Banyoszka, nagyon szép a pocakod! Én is akarok ilyet!!!!!!!!!!!!!!
Meg olyant is, mint Cosmo-é!
Bettyna, nagyon édes Szabi! Hol tanultad meg a kendőkötést? Nekünk van kengurunk, de ha eljön az idő, szeretnék egy kendőt venni, nagyon jól használhatónak tartom.
Aviubi, a hormonvizsgálat része ez az UH, van, akinek egy ciklus alatt többször is van UH, ezzel ellenőrzik a méhnyálkahártya vastagságát, a tüszőrepedést (azt hiszem), tehát a ciklus lefolyását. Akinek hormonproblémája van, ezek alapján állítják be a kezelést. A peteérést (vagy tüszőrepedést vagy mit) nálam mellfeszülés, sőt, kimondott fájdalom jelzi, de nem olyan régóta. Meg kisebb alhasi görcseim is vannak.
Lenkei-vitamin ügyében nekem mérvadó volt a könyve (Cenzúrázott egészség), s tudom, hogy vannak nőgyógyászok, akik eleve tiltják. De ha a mi dokink pozitívan áll hozzá, akkor felváltva fogom szedni az Elevittel (1 nap ilyen, 1 nap olyan), s így nem lesz hiányom semmiből, de túl sok sem.
Azt nem is tudtam, hogy hokizik a fiad! Ehhez külön gratulálok, az egy nagyon jó sport, a férjem is űzi hobbiszinten.
Kriszta, nagyon szép napotok lehetett! Ezért jó kisgyerekes anyának lenni!
Nem fogjátok elhinni, mivel telt a tegnapom: reggel begörcsöltem, 10 felé mentő vitt az Uzsokiba, onnan 4 után jöhettem haza, addigra megszűntek a panaszaim. Vakbél gyanú volt, a végére azt hozták ki, hogy vesehomok ürülhetett. Viszont így most kívül-belül mindenhogyan ki vagyok vizsgálva, s a vizeletben talált fehérjén kívül minden negatív. Volt hasnyomkodás vagy 10-szer, vér- és vizelet labor, urológia, hasi UH, nőgyógyászat - hiába ott voltak az előző napi papírjaim. ... ... ...
Közben Borikám hőemelkedéssel itthon már 1 hete, férjem szerencsére haza tudott jönni a munkahelyéről, ő vitte orvoshoz, aki persze nem talált nála semmit. Erre délutánra becsipásodott a szeme, ma voltunk szemészeten, enyhe kötőhártya-gyulladása van. A héten már biztos nem megy oviba. Így viszont itthon nem tudok dolgozni, pedig lenne mit, szervezném a party-mat is. Mi jöhet még?