Új privát üzeneted érkezett!

jaspis

Szia!
Ezek szerint több közös dolog is van bennünk, mert mi is lakásfelújítás alatt vagyunk, és terveink szerint március végére leszünk készen. Reméljük a babánk nem siet, hogy legyen hova hazavinni.
Ki a szülésznőd? És a dokid?
bcuca

Sóvágó László az orvosom. Elvileg Kuvikné Marcsi lesz a szülésznőm, de ebben most egy kicsit elbizonytalanodtam. Annyira az elején volt szó róla, lehet már nem is emlékszik rá.
jaspis

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.06 21:20-kor.
szonce82

Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne a szülésfelkészítővel kapcsolatban, mégpedig az, hogy kb. mennyi ideig tart egy ilyen?
Ildi
bcuca

Szia Ildi, elvileg másfél órás, de múltkor csak 7 után lett vége. Elég sok kérdése volt a részvevőknek, gondolom ettől is függ, meddig tart.

Úgy tűnik holnap mégis egyedül megyek, apának meló közbeszólt :( Na sebaj, majd otthon megpróbálom kiokosítani, esetleg 6 hét múlva pótlunk, elvileg még az is belefér....

Nekem is Sóvágó a dokim, én bírom, és szerintem egyátalán nem az a típus, aki csak a pénzre hajt, legalábbis nekem nagyon pozitívak az ezirányú tapasztalataim, igaz, csak első babám lesz. Azt nem tudom, ilyenkor elvállal-e még, én kezdetektől hozzá jártam, meg már a baba előtt is magánrendelésre.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

b.reni: Szathmáry Gábor állítólag a Jánosban a legjobb Ultrahangos, de nagyon kedves szimpatikus orvos! Én örülnék, ha ő lenne az ügyeletes amikor szülök....

szonce82: Azért volt nullán a méhösszehúzódás mert csak 1 korongot tettek fel... :wink: Majd ha kettő tappancsot tesznek fel akkor már nézik a méhösszehúzódást is. Szerintem azt a 37-38. betöltött héten kezdik nézni.

Kép

Kép

Kép
millye

zita 978
Köszi, akkor az időmmel így tervezek.

Tud valaki valami okosat mondani arra, hogy ne fájjon a csípőm? mert alig bírok lábra állni. Pár napja kezdte, ezért gondolom, lehet, hogy valamilyen torna segíthet rajta.
Kismama tornát 2 naponta csinálok, de az nem segített :(
bcuca

bcuca: Vannak gyógy masszőrök akik kimondottan Mamamasszázsal foglalkoznak. Lehet, hogy érdemes lenne elmenned egy ilyenre... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Millye,
köszi az infót.

Szerencsére már kicsit sem aggódom azon, hogy ki lesz bent a szülésnél és már várom a nagy eseményt (mondjuk ez azért elég gyorsan változik) :D

Puszi,
Reni
b.reni

zita978

Ha hozzá jársz terhesgondozásra, gondolom csak leesik neki, hogy szülni is nála akarsz :) De azért szerintem a következő alkalommal ezt tisztzátok, ha az egyikőtök félreérti, már akkor gond van.

Tuti nem a pénzre hajt, nekem drágább dokim volt előtte. A múltkor meg nagyon sokat kellett várnom rá, nem is fogadott el pénzt, mert hogy sokat vártam.

Ma még úgy néz ki, hogy holnap jön velem a párom, remélem ez nem változik meg. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezeket a légzéstechnikákat hogy fogják tanítani...
jaspis

Sziasztok! Dr. Molnár László még a Jánosban van, nem tudjátok, van esetleg, akinek ő az orvosa?
gombahölgy

gombahölgy: Molnár doki a Jánosban van még. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

gyors leszek, mert a hullámok a fejem fölött már szinte összecsapnak. Fáradt vagyok, nyűgi is, Marci baba ezerrel virgonckodik egész nap, este fogdoki... sorolhatném. Olvaslak Benneteket, igyekszem írni is rövidesen.
Mindenkinek nagyon szép napot.

Pusz

Zsuzsa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

gombahölgy,

Molnár Dokinál szültem 6 hete, holnap után találkozom vele 6 hetes kontrollra, már alig várom :D Viccet félretéve szeretnél kérdezni vele kapcsolatban ?

üdv

Zsuzsa

kubuspace

kubuspace: Gondoltam, hogy van valami mert már elég rég nem jelentkeztél! Remélem minden van a fogaddal!
:wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaspis, persze hogy nála fogok szülni, Ildire értettem, hogy nem tudom, elvállalná-e még a dokink őt ilyen kevéssel szülés előtt :D
Merthogy írta, hogy még hezitál a dokiválasztás miatt.

Milyen volt a mai felkészítő? Sajnos én kihagytam, párom sem tudott volna jönni, engem meg valami fosós vírus kapott el, így nem mertem nekivágni az útnak. Talán még nem lesz késő 6 hét múlva pótolni a leckét, elvileg még simán belefér, csak nem siet annyira a Julcsi :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Az elején egy nőci bemutatott pár hordozókendő kötési technikát, és osztogatott szórólapot, amivel 500 Ft kedvezménnyel lehet nálunk szoptatós párnát vagy hordozókendőt venni.

Aztán a légzésekről volt szó, ezt rajzokkal magyarázta a szülésznő, meg be is mutatta őket. Közös gyakorlás nem volt, pedig egész nap azon gondolkodtam, hogy az mégis milyen lesz :D

Volt szó az EDA-ról, hogy az bármikor kérhető, mármint éjjel-nappal. De csak 2-3 centis méhszáj tágulatnál, mert utána már pont a kitolási szakaszra hatna.

Ami nekem furcsa volt, hogy mondták elvben lehet vele sétálni (bár ha adnak mellé oxitocin infúziót, akkor amiatt nem), meg nem kell feküdni utána se.

Volt videózás is a végén, bemutattak pár szülést, mert hogy az is téma volt, hogy a párod hogy tud segíteni. Nekem úgy tűnt, hogy próbál lelket önteni a fiúkba, és bátorítani őket is :)

Számomra fontos infó volt, hogy lehet, sőt kell vajúdás közben inni, és lehet apróságokat (keksz, nápolyi, ropi) enni is.

Az nem nyugtatott meg, hogy a "mennyire gyakori az oxicotin adása" kérdésre azt mondta a szülésznő, hogy "hát szoktunk". Persze aztán elmondta, hogy mire jó és miért kell, meg hogy semmiképp sem azért, hogy időre vége legyen mert vkinek el kell mennie.

Most nem volt túl aktív a társaság, nem volt sok kérdés.

Ami fontos: két hét múlva (02.17) 4 órakor kezdődik, mert négytől ötig az angel care-esek tartanak újraélesztési bemutatót.
jaspis

kubuspace: Rosszul írtam bocsi :oops: remélem minden rendben van a fogaddal... :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaspis, köszi az infót. :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok,

Kati,

Elmúlt a szájpenész ? Remélem sikeres volt a kezelés ja és hogy nincs már székletproblémátok sem. A nyolc napot azért megmondom soknak tartom. Persze mi nem vagyunk 100%-ban anyatejesek, sőt egyre kevésbé sajnos, de én teáztatni szoktam, arra azt mondják hogy székletlazító. Idáig bevált.

Milán álomszép, egyszerűen zabálnivaló az a mosolygós képecskéje.
Olyan csodálatos érzés, amikor a kismanó már tudatosan mosolyog. Nálunk is több mint egy hete már állandó somolygás van, egyszerűen nem tudok betelni vele.

Erika,

Köszönöm amit írtál. Nem ismerek magamra, tényleg eléggé rapszodikus a hangulatom, egyszer nagyon fent, utána pedig lent a barlang mélyén. Hétvégén végre elkezdődik a suli, remélhetőleg ez leköti majd a szabad gondolataimat és csak jó dolgokra fogok gondolni.

Tényleg vérnyomás ? Mit mondott a dokid ?

b.reni,

sorry de egyiküket sem ismerem, ehhez én nem tudok hozzászólni.

Bcuca,

Ahogy Millyétől is tudjuk ilyenkor nem biztos, hogy van orvos aki elvállal, hiszen nem kezdetektől követte végig a terhességed. Egyet tudok mondani bármelyik orvos/szülésznő is lesz ügyeletben tutira jó kezekben leszel.

Szonce,

Emlékszem amikor én jártam CTG-re mindig kifogtam hogy azon az ágyon ülhettem amit tökéletesen lehetett látni mindenkinek aki az utcáról bejött, hiszen a rendelő ajtaja általában nyitva volt. Úgyhogy én is gyönyörű látványt nyújthattam mindenkinek.
2 tapaszt egyébként a betöltött 37 héttől fognak a pocakodra rakni.
Sajnálom a vérnyomást remélem mielőbb rendeződik. Van valami változás a viszketést illetően ?

Jaspis,

Egy kis kiegészítés ahhoz, amit leírtál

Mindenkinek csak javasolni tudom a szopipárnát, jó volt szülés után a gát miatt azon ülni, valamint könnyebb Marcit azon tartani szopi közben, illetve én a terhesség alatt is használtam, azzal aludtam, így könyítette az alvást.

A légzés nálam annyira nem ment, hogy össze-vissza csináltam mindent, ja és hiába mondták, hogy a szememet ne nyissam ki, persze nekem nyitva volt, meg is lett az eredménye, szépen be is vérzett, illetve az arcom, felsőtestem csupa pötty lett az erőlködéstől, persze ez pár nap múlva el is múlt.

Én nem kértem, de kaptam EDA-t és persze az oxitocin is csepegett és utána szigorúan feküdnöm kellett, emlékszem ott könyörögtem a szülésznőnek hogy WC-re kell mennem (ami persze nem volt igaz) és hogy fel akarok kelni, de sajnos nem lehetett. Huh milyen hisztit levágtam akkor is. Aztán egy óra múlva nagy nehezen azt megengedték, hogy a labdára ülhessek. Mondjuk két napig utána még olyan voltam, mint aki jól benarkózott. Erőm nem volt elmenni a csecsemősökhöz babuciért.

Gondolkozom azon hogy 17-én elmegyek az újraélesztési bemutatóra. A terhesség alatt szerettem volna, de nem is tudom miért nem jött össze.

Folyt köv.

Sziasztok

Zsuzsa

kubuspace

Már itt is vagyok,

Apa ma itthon van úgyhogy mondta hogy maradjak fejezzem be az írást nyugodtan, majd ő foglalkozik Marcikával.

Tegnap megjártam a fogorvost, 3 órát ültem ott, hiába volt időpontom, aki utánam jött (gondolom szintén időpontra) hamarabb bemehetett és a vége az lett hogy nekem nem hogy fúrtak volna, semmit nem csináltak. Majd elszállt az agyam. Úgyhogy jövő kedden ismétlés. Csak tudnám h minek az időpont !!!!

Ma megyünk UH-ra a dél-pestibe (remélem ez az uccsó alkalom hogy oda beteszem a lábam).

Ja holnap pedig könnycsatorna átmosásra, persze nem itt Pesten (mert anyósék szerint az a biztos ha az ő dokijuk végzi el) úgyhogy utazhatunk oda-vissza 160 km-t.

Hétvégén egyébként kimozdultunk meglátogattuk őket és ott is aludtunk. Minden rendben volt, de valószínűleg a depimnek tudható be hogy mindent magamra vettem, amit mondtak.
Pl. cumi kell a gyereknek, hogy a szopóösztönt fenntartsuk, kevés a luk a cumin, nem eszik eleget a baba, nem jó a bébihordozó, rakjuk inkább mózeskosárba, ne vigyem sétálni úgy ha nincs termoszban a kajája ! stb. stb. szóval ennek következménye, hogy holnap átmosatjuk a szemecskéjét. Már meguntam h állandóan ezt hallgatom. Pedig őszintén szerintem gyönyörű a szeme, de engedek a nyomásnak..

És persze esik az eső megint, agyrém és milyen nyomasztó.

Nagy a csend mostanság, remélem mindenki jól van.

Puszi

Zsuzsa

kubuspace

Millye,

a héten már nem dolgozol, milyen otthon ? Mit csinálsz napközben ?

pusz

Zsuzsa

kubuspace

Sziasztok!

Zsuzsa!

A szájpenészünk elmúlt szerencsére, a fején volt ilyen koszmóféle, de nem az, kaptunk krémet, de az is helyre jött. Most egy enyhe náthával küzdünk, de ez sem vészes. Remélem nem is lesz rosszabb.

Hát Milán mosolyával én sem tudok betelni. Meg az egész babucival sem. Teljesen el vagyok tőle olvadva, főleg akkor, mikor eleve ekkora mosollyal ébred reggel. Székletünk már volt 8 nap után, most vettem egy Gripe water nevű szert, ami maximálisan növényi eredetű, kapormagolaj, és általában ha három nap alatt semmi, akkor szoktam adni neki. Az segít. Bár engem nagyon bánt, hogy akár csak ilyen segítség nélkül nem megy magától a dolog, az orvos szerint nem kell aggódnom. Remélem a hozzátáplálásnál változik a dolog. Neked Zsuzsa a tápszer mellett van anyatejed? Nekem csak az anyatej van, és azt mondták, ne adjak neki teát. Pedig szerintem nem ártanék vele...

Pillanat és jövök

Kép
tatyi1983

kubuspace: Sajnálom, hogy nem sikerült a fogorvosnál elintézni a fogadat! Én terhesség alatt megcsináltattam a fogamat (2 fogat tömött) legközelebb fél év múlva kell mennem kontrollra. Az én régi fogorvosom is ilyen volt... hogy órákat kellett várni hiába mentem korán akkor sem úsztam meg, hogy ne kelljen 3-4 órát ott ülnöm... Miért viszitek a babát könnycsatorna mosásra? Nem javul? És biztos, hogy át kell mosni a könnycsatornáját?
Ne hallgass mindenben anyósodra csak a saját ösztönödre! Néha annyira vaskalaposak tudnak lenni... :?
Én mától vagyok itthon mert a főnökömmel hiába egyeztem meg, hogy múlthéten befejezem... nem tudott egyedül semmit elintézni.. ezért hétfőn és kedden mentem.... és úgy döntöttem ha törik ha szakad mától nem megyek és oldja meg mert volt rá bőven ideje hogy felkészüljön arra, hogy nem leszek. :? Lehet, hogy még 1-2 alkalommal bemegyek pár órára pl. fizetést utalni... meg számlázni de nem viszem túlzásba...
Az idő valóban nagyon pocsék, de remélem hamar jön a tavasz ami a kedvenc évszakom! :lol:

Mit csinálok itthon? Főzök, takarítok, vasalok stb... megcsinálom a házimunkát amit este szoktam amikor hazajövök a munkából.

További szép napot!

Kép

Kép

Kép
millye

Az én anyósom is folyamatosan irányítana, de általában nem hagyom magam. Én elég makacs vagyok, és nem birom, ha utasítgatnak. Viszont megbántani sem szeretek senkit, így ezekért a dolgaiért nem is szoktam szólni, csak emésztem magam, a férjem végighallgatja, míg kitombolom magam, aztán kész :D
Dehát az én anyósom nem is védőnő. Egy védőnő-rokonnak azért tudnék örülni :-) Zsuzsa sok türelmet kívánok neked, de azért ne hagyd magad mindig.
Milyen egy könnycsatorna mosás? Fájdalmas?
Nekem már a két hónapos oltásnál is minden bajom volt, hogy látnom kellett, hogy hát nem esett jól Milánnak. Dehát ha kell, hát kell.

Szopipárnám nekem is van, de nekem túl magas, ha a szoptatáshoz használom. Viszont nagy pocakkal aludni vele első osztályú volt. És Milán is szokott rajta feküdni, mikor összehajtom ilyen fészek szerűen. Olyankor is olyan bájos.

Szerintetek ha én november óta nem diktáltam be azon a telefonszámon Milán taj-számát, az gáz? És így utólag van értelme bediktálni? Csak mert páran mondtátok, hogy van, akinek ezt nem is mondták, hogy kell.

Huhh de sokat írtam. Dehát nem írok mostanság olyan sokszor...:(
Viszont a héten érkezik az új gépünk, és az majd többször használom.

Remélem mindenkivel minden rendben, babákkal, anyukákkal, kismamákkal kapcsolatban egyaránt.

Ui:képzeljétek! Jövőhét szombaton lesz Milán keresztelője...már alig várom :D

Szép napot mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

sziasztok!

olvasgattam, hogy mennyire dicsértétek a szopipárnát. én még csak most tervezem hogy veszek egyet, mert kezd kényelmetlen lenni az alvás(pedig még "csak" a 22.hétnél tartunk).. milyet és hol érdemes venni? eddig minimum kétfélét találtam a neten.. :)

köszi előre is!
mulan

kubuspace

Valahogy eddig is az volt az érzésem, hogy a szülésfelkészítőn elmondják hogy hogyan kéne csinálni, vagy hogy lenne szép, aztán a gyakorlatban meg csinálják, ahogy szokták :( Amit írtál, sajnos ezt erősíti meg.
jaspis

mulan: Szoptatós párnát a baba boltokban lehet kapni és a bevásárlóközpontokban. Én láttam a Corában is. Van a Brendonban és a kenguruban is.

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Mulan,
tényleg sok helyen lehet kapni.
Szerintem a nagyobb méret jobb, ha a terhesség alatt alváshoz szeretnéd használni.

Zsuzsa,
majd írd meg hogy sikerült a könnycsatorna átmosás. Drukkolunk!
Szerintem próbálj meg elsiklani a dolgok felett és ne vegyél mindent magadra, a jótanácsokat hallgasd meg, aztán csinálj mindent úgy, ahogyan te a legjobbnak látod, ne hagyd magad.
Ja, és holnaptól jön a jó idő, napsütés, úgyhogy ne aggódj :D

Kati,
a keresztelőről mindenképp kérünk képet.
Mit mondtak, miért ne adj Milánnak teát?
Én hol azt hallom, hogy kell adni, hol pedig azt, hogy nem.

Holnap lesz az első CTG-m, remélem minden rendben lesz...

Puszi,
Reni
b.reni

Jó reggelt!

Reni!

A teával kapcsolatban van, aki azt mondta, tönkreteszi a bélflórákat, és volt, aki azt, hogy megzavarom a cumisüveggel a szopótechnikáját, meg azt, hogy az anyatej szomjat is olt.

Nem tudom. Lehet hogy igazuk van, de anyukám azt mondta, nem árt a babának. A gyógyszerészem azt mondta, csak azért mondják, hogy nem jó, hogy erőltessék a szoptatást.
Én úgy gondolom, Milán elég jól eszik, csak anyatejet, tápszert nem, és mikor megkínálom a teával, és elfogadja, ha jól esik neki, miért ne ihatna...

pusz mindenkinek

Kép
tatyi1983

Jajj Lányok!
Elkiabáltam. Elmúlt a szájpenészünk, de ma reggel megint észrevettem az ajkán, és most nem a nyelvén, hanem az ínyén... :(

Mikor lesz ennek vége??

Kati

Kép
tatyi1983

zita978

A szülésfelkészítőn én először vettem részt, és csak javasolni tudom neked, hogy 6 hét múlva menj el a pároddal rá, mert szerintem a fiúknak ez nagy lelki támogatást ad, és mégis más az, ha egy szülésznő mondja, hogy hogyan tudnak segíteni, mintha mi oktatnánk őket ki. Nekem sem tudott sajna a párom eljönni, és amikor mondtam neki, hogy legyen velem nagyon kedves, akkor csak nevetett, úgyhogy jobb lett volna, ha más oktatja ki ez ügyben.

Egy dologra viszont rájöttem az előadás során, hogy nem lesz fogadott orvosom, inkább majd szülésznőt keresek, ha egyáltalán fogadok valakit. Nagyon megnyugtató volt a szülésznő előadása az ügyben, hogy minden orvos és szülésznő nagy gyakorlattal rendelkezik, úgyhogy bízom bennük.

Ildi
bcuca

b.reni: Én is ma voltam CTG-n... lehet, hogy pont akkor voltál amikor én? Én fél kilencre mentem...

Kép

Kép

Kép
millye

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.06 21:21-kor.
szonce82

Sajnos a János kórházban is látogatási tilalom van az influenzajárvány miatt.... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.06 21:21-kor.
szonce82

szonce82: Én ma voltam CTG-n és nekem már két tappancsot tettek fel... nem tudom, hogy mi alapján döntik el... :?

Viszont Ultrahangon a lepényemet III. fokban érettnek látták... és ez nem a legjobb :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

szonce82: Mindenkinél más és más a jóslófájás... van akinél méhösszehúzódás (keményedés) van akinek menses görcse és hát-derék fájása van.... :? Amit szüléskor érzel fájás az jóval erősebb és fájdalmasabb... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Kati,
köszi a választ :D
Sajnálom, hogy újra előjött a szájpenész... Remélem minél hamarabb elmúlik.

Millye,
én fél 8-ra mentem, de nekem ma még a szülőszobára kellett mennem, mert ma találkoztam először a szülésznőmmel.
De ahogy elnézem simán találkozhatunk a szülésnél, mert ugyanannyi idősek vagyunk :)

Szonce,
nekem a mai, első CTG-m két tappancsos volt és 37 hetes 4 napos vagyok. Nem tudom ez mitől függ.

Nekem ma elég sokat görcsölt a hasam. Nálam mensturációs görcsszerű fájások vannak és keményedés. Én nem tudom eldönteni, hogy nálam ez jóslófájás, vagy mi más, mert nekem eddig is előfordult ilyen.
Hallottam már olyat, hogy valakinek a méh csúcsától indultak a fájások, szóval előfordulhat, hogy ezek jóslók.

Reni
b.reni

Sziasztok.

A ctg-vel kapcsolatban, az én véleményem az, hogy szerintem az egyik gépnek csak egy tappancsa működik. :-)
Én ezt simán el tudom képzelni a mai eü. helyzet alapján. Szerintem csak ez az oka, hogy nem rakják fel a másikat, főleg ha ugyanannál a gépnél történik.
Én szerencsére nem voltam lent, mert mindig fent voltam a szülésznőmmel a szülőszobánál.

Lányok, higgyetek nekem, mindenki meg fogja érezni a szülési fájásokat. Millye ez nem neked szól!!! :-)
Úgy tudnám egyszerűen megfogalmazni, hogy olyan fájás, amivel már nem tudsz megülni a fenekeden, bár tudom mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de nekem is ezt mondták és nekem bejött.
Nekem nagyon sok jósló fájásom volt, de ezt megismertem egyből... :-) ha még a hasatok is épp akkor kezd picit menni, akkor meg végleg tuti a buli.

Zsuzsa: Nagyon sajnálom, hogy nem hagynak békén téged, ezek szerint egy védőnő a családban nem csak áldás tud lenni. Remélem nem anyósod miatt nem szenvedtetik szegény gyereket, ezt ne hagyd szerintem!!!

Vigyázzatok az influenzával!!!

Ja azoknak akik nem szeretik a látogatókat, gyerünk most kell megszülni...garantáltan nem lesz látogató...:-) kérek mindenkit, ne sértődjön meg, csak vicceltem.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

silverlion: Egyik szemem sír a másik nevet a látogatási tilalom miatt... mert nem lesz átjáróház ami szerintem nem rossz és nem kapják el a babák és az anyukák a bacit... viszont nehéz lesz a lányom nélkül és a férjem nélkül az a 3-4 nap... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: Igen elhiszem, hogy ez nem jó érzés, főleg, hogy nekem kellett sok segítség, amit a nővérkék sajnos nem tudtak megadni.
...de ki tudja mikor jön a babuci, lehet addigra feloldják majd a tilalmat. Beszéld meg a picurral, hogy várjon addig...:-) !!!

Nem tudom ezt hogy oldják meg egyébként, mivel az A, B és a 0-ás kórterem is kint van az előtérben...szóval vizsgálatra csak jönnek azért kintről, ők is hozhatják a bacit...ezt hogyan szűrik ki??? én a 0-ásban voltam és mindig úgy is éreztem, hogy valaki egyszer csak besétál az utcáról, mivel ez a lengőajtón kivűl van, az értékekre is vigyázni kell így nagyon! Mi megbeszéltük a szobatársaimmal, hogy mindig marad bent valaki, nem hagyjuk üresen ott a szobát.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

silverlion: Szerintem nem szűrik sehogy a kintről jövőket... ebben igazad van mert ők is tudnak behozni bacit... na mindegy... :oops: Az értékek őrzésére is gondolni kell... igazad van.. beviszem a fényképezőgépet meg a telefont és mire visszamegyek a fürdőből ellopják? Mi van ha olyan szobába sikerül mennem ahol 1 vagy 2 ágy van?! :? akkor ki vigyáz a cuccokra? Erre nem is gondoltam...

Kép

Kép

Kép
millye

millye: Én nem mondom, hogy ennyire rossz a helyzet, hogy amíg kimész WC-re ellopják a dolgokat, de ilyenkor jobb vigyázni.
Azt tudom, hogy az egyágyashoz van kulcs, velünk szemben is volt ilyen szoba és láttam, hogy amikor a csaj kijött bezárta és vitte a kulcsát. A mi szobánkhoz is volt kulcs, egy db, szóval be lehetett zárni azt is, csak tudni kellett, hol van éppen a kulcs, persze ehhez olyan szobatársak is kellenek.
Majd meglátod mi lesz a helyzet...

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion: a szülészet ugye a második emeleten van... és a szobák meg a csecsemős osztály az első emeleten mint régen? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igen a szülőszoba és a műtő is most már fent van a II. emeleten, a babák és az fekvő osztály meg lent az elsőn.
...hát 2 perces fájásokkal elég gáz volt felmenni a másodikra...:-) mert mire előkerítettem volna valakit a lifthez szerintem megszülök. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok,

Csendben mindig olvasok, de Fiam nagyon lefoglal... Irigylem akik szulni mennek, nem tudom de ahogy latjatok holnap lesz 1 eve hogy megszuletett a fiam es meg mindig hietetlen katartikus elmeny van bennem! Most eppen jonnek mennek a gondolatok :) Lassan eljon a negyed 3 es akkor jelezte a Kisfiam hogy Ő jönni akar közenk :) Most meg le föl setalgat a nappaliban es kozben eroteljesen kijelenti hogy mama, ez a legszebb szo amit hallottam valaha :)

Mas:

en egyagyasban voltam , es kulcsom is volt, vhogy jobb erzes egyagyasban lenni.... en mar tobbszor leirtam hogy vhogy ugy erzem hogy azok az utolso olyan napok amikor "nyugodtan" aludhatsz, es ha tobb agyasban vagy akkor eleg egy vki aki bevisszi ejszakara babat es ki tudja mi lesz.... de ez az en velemenyem....

Silverlion :)
Milyen nagy mar Botond :) Merete?
Merike most kb 9,5kg de 85cm :) hatalmas magas fiu!

Megyek mert Merse meg fent van, tul aludta magat! :S

Siasztok, es hajra!!!

Kép

Kép
cirkuszka

cirkuszka: állítólag nagy a kereslet az egyágyas szobákra... úgyhogy gondolom szerencsén múlik, hogy az adott időben legyen szabad szoba.. :?
Boldog születésnapot a pici fiadnak! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Új vagyok még itt... Még nem írtam ide, remélem nem baj, ha csatlakozom!
Szeretném megkérdezni, hogy ma is lesz szülésfelkészítő 17 órától az Auditóriumban?
Tudja valaki, hogy mi lesz a mai téma?
Ma mennék először...

Előre is köszönöm! :D
Szép napot mindenkinek!
moffly

moffly: Üdv. köztünk! Én úgy tudom, hogy minden kedden 17 órától van szülésfelkészítő... azt viszont nem tudom, hogy mi lesz a mai téma mert én nem járok... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?