Új privát üzeneted érkezett!

Rana
Kép
Ilyeneket szeretnél? :wink:

Zsu
Merre vagy már??????
Vendég

Zsófi, azt hiszem, igen.... de talán megvárom a vérvételt szerdán.
mamba

Mabe, tökéletes lenne! :lol:
Ugye neked nem írt fel T szteroidos immunszupr. gyógyit, jól emlékszem????? Szted szedjem???? Tudom, hogy nekem kell eldönteni, de képtelen vagyok rá (mármint dönteni)!!! Nem lehet, hogy 30 felettieknek javasolt, 30 alattiaknak meg nem????? :roll: SOS!!!!!

Zsu, mi van már???????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mamba, amúgy is szerdán lenne értelme először tesztelned, ugye??? (Beülti utáni 11. nap a szerda, ugye??)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szasztok!

Egész nap nem tudtam belépni. :twisted:

12 petesejt termékenyült meg. :lol:
13-ból ICSI-vel 10; 6-ból "spontán" 2; 2 pedig éretlen volt.

Rana :D

Annyira örülök,hogy mindhárom megtermékenyült. Most együtt izgulhatunk azért,hogy rendesen osztódjanak nektek is és nekünk is. :wink:

Baba

Nagyon,de nagyon sajnálom. Pedig mennyire jó lett volna,ha összejön. De majd a következő!

Puszi mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Na végre Zsu, jó hírek! Megvan a focicsapat, az a lényeg! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meg még egy cserejátékos is! :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, én is szedek szteroidot, a Szűcs azt mondta, mindenképp szedjem folyamatosan, mert az immunparamétereim nem voltak rendben. Metypred, 16 mcg napi 1x, 29 éves vagyok.
Szerdán a beülti utáni 12. napon leszek!

Zsu, ez fantasztikus! Válogathasz kedvedre, melyikek legyenek a nagytesók... :wink:
mamba

A kismamiktól kérdezném:
éreztetek-e valamit (pl. görcsölgetés, mintha megjönne), az vérvétel vagy tesztelés előtt?
mamba

Köszi Mamba a választ! Akkor lehet hogy szedem én is, bár én nem tudom, milyenek az immunparamétereim (te honnan tudod a tiédet??? :shock: ), de sztem a doki se. :roll:

Én meg mindenkitől kérdezem, aki átesett már leszíváson (és vagyunk itt jópáran ilyenek, :D ), hogy normális az, hogy a leszívás utáni napon (azaz ma) irtózatosan hasogatnak a petefészkeim??? (pedig csak 3 petike lett leszívva, nem két focicsapat, mint Zsunak) :roll: Főleg baloldalt, és rohamokban jön, de akkor percekig mintha késsel szurkálnának, ilyenkor menni se bírok. Szegény Apára a frászt hozom (bár a legutóbbit már fel se vette. :evil: ). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Teljesen normális, én az első punkciómnál 4 napig alig éltem, négykézláb közlekedtem. Óriásira dagadt a hasam, szerintem hiperstimuláltak. A mostanit meg szinte meg sem éreztem.
Ha vérzel, irány a kórház!
Ha nehézlégzésed van, ülve aludj, párnával jól alápolcolva a derekadat, és másnap reggel kórház!

A 3. sikertelen lombik után (vagy ha a vérkép arra utal) rutinból megcsinálják az immunvizsgálatot, igaz, ez 17000 ft.-ba kerül.
Hááát, nagyot néztem, amikor szinte mindenre pozitív jött ki!
(lisztérzékenység, pajzsmirigybetegség, szisztémás autoimmun betegség és egyéb nyalánkságok...)
mamba

Aha. Hát nekem is van autoimmun pm gyulladásom, nem tudom, ez számít-e.... :roll: Voltam immunológián is önszorgalomból, ott minden nega lett (igaz, nem tudom, miket néztek, mert nekem kínai), egyetlen érték lett kétes pozitív.
Tök fura, hogy ilyen sokáig kell szedned szedned ezt a szteroidos izét. Nekem eddig mindig csak 4 napig kellett..
Érdekes, hogy nem sikerült az első lombikod, mert állítólag az enyhe hiperstimu még jót is tesz a beágyazódásnak....
És mindenütt megcsinálják ezt az immunpanelt a 3. sikertelen után? Te melyik intézetbe jársz?? (Tudom, hogy kb egy oldallal ezelőtt írtad, de lusta vagyok visszalapozni...)
Bár nem vagyok kismami, de emlékszem, hogy mondták a csajok, hogy mensiszerű görcsök, sőt barnázás is szokott lenni a (nem) várt mensi tájékán. Te is görcsölgetsz? Mondjuk ha a hőd még fent van, az jó jel.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Én nem szedtem szteroidot. Viszont annak biztosan oka van, ha javasolják valakinek.

Zsu
Ez igen!
Vendég

A BMC-ben megcsinálják a 3. után, a többi intézetről nem tudok.
Az első 3 lombikom a bp.-i Kaáliban volt, de onnan átjöttem a Szűcshöz. Itt jobban érzem magam. :D
Még szerencsére nincsenek komoly görcseim, csak néha olyan fura érzés... Csak a barnázás ne jöjjön! :?
mamba

Szép estét!

Úgy látszik én leszek az álommanó...

Rana, minden rendben lesz, ügyesek voltatok, csak így tovább!!! :lol: Kezem-lábam csuriban. :D
A tünetekre nem tudok mit mondani, én semmit nem éreztem.

Zsunak is hatalmas gratula! :D

Baba, csak soha ne add föl!(((((( Léleksimi)))))

Mabe, mi a tapasztalatod, altatásból való ébredéskor az ember általában beszél mindenféle zöldségeket? (Akármilyen hülyén hangzik, én az előző lombikos altatásnál ettől tartottam a legjobban.)

Tücsi, hogy állsz a Norprolaccal?

Megyek is, kimerítő napom volt. Délelőtt bevásárlás, aztán főzés, sütés, vendégség. Ráadásul a két gyerek órákon keresztül porszívózott, majd zongorázott. :roll: A porszívó játék, de a hangja túltesz egy igazin. A zongora meg igazi.

Szép álmokat!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Hali!

Alle, Baba
Nagyon sajnálom.Kívánok sok erőt és kitartást a következőhöz!!!

Alle
Elmeséled majd mi történt pontosan?

Zsu, Rana
Nektek pedig gratula!!!Mennek a drukkjaim az osztódáshoz!!! :D

Mi kirándultunk ma:Eger-Miskolc kör.A szokásos. :D Szép idő volt...majd teszek képet amin látszik az új frizkóm is...meg se fogtok ismerni. :lol: Aztán folytattuk itthon este a bulit szép lájosan kettesben :oops: ...nálam ez 3.cn...Piri szinte sehol...1-2 csepp a nap folyamán...szóval nem zavartattuk magunkat. :oops:
Ja ...és ma már ment a gonal is, tegnap szép kék foltot csinált apa a decával a hasamra...jól ki is púposodott miután beadta :shock: ...de mára már csak kék.

Na ennyit mostanra, fáradt vagyok már...

Pusszancs mindenkinek!!!
vizkriszisback

Kobzoszsu,
ez szuper, további osztódós drukkok!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rana++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamba,
nálam ET+5. napon kezdődtek a mensi-görcsök. Folyamatosan erősödtek, így meg voltam róla győződve, hogy mindjárt megjön :roll: - a Lányok vígasztaltak! :P - aztán jött hozzá a mellfeszülés, és nekem ilyen sosem szok' lenni. Ezt követte - nagyjából a teszt körül - a derékfájás, és olyan lufi-szerű érzés a méh tájékán. És az egész mizéria elmúlt ET+15-re, most nem érzek semmit...de ez nyilván midenkinél más...
Te mit érzel?

Dezsina, Vkrisz:
tüszőnövelők!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(én meg nem tok aludni :roll: )

tillidian

Sziasztok!
Baba,a fenébe :( Mikor lesz folytatás?Mást nem tudok írni,csak azt,hogy ne add fel SOSE!Asszem én csináltam itt köztetek a legtöbbször ezt végig,nagyon nehéz megélni a sikertelenségeket,de meglátod,lesz nektek babátok...még az ötödik után is tudtam,bíztam,reméltem,és asszem az élet kárpótolt.Ilyenkor ezek elég elcsépelt mondatok,és én is sokat hallotttam,hogy majd a következő sikerül,de mást nem tudunk tenni,csináljuk,csináljuk,csináljuk...egy nagy ölelést küldök!!!
Vendég

Rana,gratulálok a három csöppséghez(csak nem engem akarsz utánozni? :lol: )Mikor mentek értük?
Az immungyogyóhoz nem tudok szólni,én dokim nem akart adni...pedig rákérdeztem :roll:
Zsu,nektek is gratulálok,nagyon szép eredmény...blasztók lesznek?
Till,úgy tudom van koraszülött intenzív a Péterfyben.Priviben megírom én is a dokim nevét...Manócska jobban van?
Egerecske,legközelebb igazi pórszívót adj nekik,meg portörlő rongyot :lol: :lol: :lol:
Mamba,ragacsok mennek!!!
Vkrisz,Dezsi hajrá szurkák!!!
Vendég

Baba, miért írtad ezt? Mert hülyeségeket írok és szentimentális vagyok? :oops: :wink: :lol: Tényleg változik bennem valami. Erőszakos, véres filmeket nem nézek. Nem azért mert félek vagy undorító, hanem egyszerűen mindenem tiltakozik, hogy ilyet nézzek. Nem kívánom azt a látványt.

Mamba, nekem végig fájdogált a hasam ET után.

Zsu, gratula a kis csapathoz. Jó osztódást nekik!

skrisz72

Skrisz, azért, mert annyira meghatódtam és próbáltam poénnal elütni...Imádlak!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Egerecske
Nem szokott ilyesmi előfordulni :wink:
Ma már nagyon jó, biztonságos gyógyszerek vannak. Lehet szépeket álmodni :wink: (csak erősen arra kell gondolni az altatás kezdetén)

Zsu, Rana
Drukk a kicsikéknek!

Vizkrisz
Lila folt :cry: (árnika krém nagyon jó rá)

Olyan szép idő van, megyünk csavarogni :wink:
Vendég

sziasztok!

alle, baba: végtelenül sajnálom :cry: ölelést küldök nektek!

mindenkinek drukk+++++

igyekszem majd jönni időnként. (bár jövőhéten néhány napra elutazom) kérdeztétek, hogy miért a halasztás. jövőre muszáj befejeznem az egyetemet, és olyan óráim vannak/lesznek, ahonnan egyáltalán nem lehet hiányozni. így mellette lombikra menni esélytelen.

katica
katica30

Sajnos reggel jött a piri, 3 pöttyel. :cry:
Szerintem ez már nem beágyazódási vérzés. :cry:
mamba

Mamba! Hányadik ciklusnapon vagy???? És hányadik napra szokott megjönni??? Nem mérted reggel a hődet? Sokan véreznek ám terhesség alatt is. Nem tesztelsz egyet mégis???? :roll:

Telefonáltak a Kaáliból: mindhárom prüntyike 4 sejtes! :D Amin viszont kiakadtam, az az, hogy el akarják vinni őket 5. napig!!!
De miért??? Nem több embrikénél szokták ezt megkockáztatni??? Csak jobb nekik a pocimban, nem????? Úgy féltem őket!!! Lehet, hogy kint elpusztulnának 5. napra, a pocimban meg nem!!!! Próbáltam erőltetni, hogy ha minden okés, akkor legyen holnap a beülti, de úgy éreztem, hogy ebbe semmi beleszólásom nincs. :( Ezt sem értem, hogy miért van így: hiszen ha én ragaszkodok a 3. napos transzferhez, akkor nekik máris fizet a TB, de ha netán elmarad a transzfer, akkor nem kapnak egy vasat sem. Azt mondja a csaj, hogy optimizmus! Mondom az van, épp ezért kéne visszakapnom őket, és akkor tudom, hogy sikerülne!!! Azt mondja, ha lelassulnak vagy valamelyik leáll, akkor visszaadják holnap, de én nem akarok annak drukkolni, hogy lassuljanak le!!!! Azt se értem, miért nincs 4. napos alternatíva?? Miért csak 3 vagy 5 napos van????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, még eddig mindegyik lombikomnál ekkor jött meg. :cry:
Nem mértem a hőmet , és sajnos egyre erősebb vérzés. :cry:

Milyen érdekes, én meg azt szerettem volna, ha végre elviszik az 5. napig őket... A blasztókkal sokkal jobb a teherbeesési arány, mint a 4 sejtesekkel.
Pechem volt, mert közbejött a hétvége, amikor nincs ki visszategye, így csak 4 sejtesen kaptam vissza őket. 4 sejtesen még a petevezetőben kellene lenniük. A táptalajt naponta tudják cserélgetni, de én mit cserélgessek, ha már a méhemben vannak???
mamba

DE egyébként nagyon gratulálok a négysejtesekhez!!! :lol: :lol:
Klassz, hogy ilyen szépen fejlődnek! :lol: :lol:
mamba

Mamba,három pötty még semmit nem jelent!Tessék bízni!!!!
Rana,hú,ez nagyon nehéz.Beszélj a dokiddal,én biztos nem kockáztatnék...nagyon sokan el tudják itt mondani,akinek sok-sok embriója volt,hogy milyen kevés százalékban érik el azt az állapotot...és sok embriónál azért jobb,ha mégis elviszik őket,mert akkor lehet aszerint kiválasztani,hogy melyik kerüljön vissza,hogy melyek osztódnak szebben...de háromnál,nincs ilyen kérdés???
Ne hagyd magad,emlékezz Brizóra is,és ragaszkodj hozzájuk!!!!!!
Vendég

Jajj Mamba most olvasom :( hess piri
Én is szerettem volna ha blasztóig elviszik,de dokim meggyózött,hogy igaz nagyobb az esély,hogy megtapadnak,de kinn olyan nekik,mintha folytogatnák őket,és ezt sokan nem élik túl,amikből esetleg beültetve,a helyükön megmaradnának...És ott van Kukacka,második napon kapta vissza őket,és lassan majd szétrúgják az oldalát...
Vendég

Rana,
Örülök, hogy a picik szépen osztódnak, és
jajj, megértem az aggodalmadat, nagyon szurkolok, hogy minden jól végződjön.

Mamba,
és ebben már biztos vagy? Azért ha nem jön niagara, akkor tesztelj egyet holnap - szerintem.
(amúgy az egyikem nekem is négysejtesen jött vissza, és szerintem az maradt meg, mert a másik meg már eleve sejtvesztéssel osztódott...)

(((((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))))))))))))))))
Nem tudok mit mondani, nagy-nagy ölelés, és veled sírok.
Ha segít, én mindig arra gondoltam, hogy minden jég megolvad egyszer, és akkor majd sikerül!

Zsu,
gratulákok a picikhez, remélem mind szépen osztódnak!

Dezsi, Vkrisz, boldog szurkálást és tüszőnövelést nektek!

Katica, remélem nem apa órája miatt döntöttetek így, mert ő tudja milyen a Kaáli, és biztos nem lenne baj, ha lombik miatt hiányzol...

Mabe,
segítenél értelmezni a leletemet? (A dokim beteg.)
Mit jelentenek azok, hogy: BPD, FRONTO, Thorax, Humerus, Femur,
és az normális-e, ha három ér látszik a köldökzsinórban?

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Hát Nyulasz, nekem is pontosan ezek a gondolatok járnak most a fejemben!!!! Ha mondjuk lenne 4, és 3-at szeretnék vissza, akkor persze szeretném, hogy vigyék el 5. napig, és akkor a leggyengébb nem baj, ha elpusztul (úgyis megsemmisítenék a 4., mert egyet nem fagyasztanak)!! De én 3-at szeretnék visszakapni!!!!! És engem az nem vigasztal, hogy "így legalább 5. napig szem előtt vannak", ha a szemük előtt pusztul el akár egy is.
Tudod az a baj, hogy úgy éreztem a biológus hangjából, hogy semmi beleszólásunk nincs abba, hogy hányadik napra teszik vissza, és attól tartok, tudom is, miért.....
Na majd holnap újra kell telefonálnom 10 órakor, és akkor majd mondanak valamit. Addig még szorítsatok az én drágáimnak nagyon!!!

Mamba, tesztelj egyet!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,dokidat nem tudod elérni?Neki biztos van beleszólása...szerinted neked miért nincs?Nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Kisbuta,nem mondták el ott?Azt hittem lefordítják nekünk halandóknak,hogy minden okés-e...Pocaksimi :wink:
Vendég

Rana!

Már hogyne lenne 4 napos beülti!!! Én tavaly januárban 3 db 4 napos babót kaptam, mert másnap Apának el kellett utazni, így egy nappal korábban visszatették...(már balsztók voltak így is! Viszont a HCG-m 0 lett...most 3 db 3 napost hoztunk haza...) Én is ragaszkodnék hozzá!!! Ha Te úgy érzed, hogy MOST kell visszaköltözniük, ajánlom a mi indokunkat: nincs, aki bevigyen és visszahozzon az 5. nap...pl...

Mamba,
kitartás!!!!!! Mennyi progit kapsz? :roll:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, Rana

Vkrisz, Dezsina

Nyulaszka,
köszi a privit, délután írok! :P

Baba, Alle,
annyit jártok az eszemben!!! Hatalmas ölelést küldök Nektek, és olvassátok Nyulasz szavait!!!!! (Ki, ha nem Ő a példakép? :roll: :P )

tillidian

Nyulasz! Végülis most nem olyan égetően fontos, hogy beszéljek a dokival, hiszen a 3 napos transzfer is holnap délután lenne (megkérdeztem). Holnap délelőtt meg mindenképp hívom ugye őket, hogy mi a helyzet, legfeljebb majd akkor beszélek a dokival. Szal EMIATT nem vagyok ideges. Csak amiatt, hogy 5. napra minden rendben lesz-e.
Viszont most azt beszéltük Apával, hogy lehet hogy azért akarják így, mert lehet, hogy 2 darab 5 napos embrikének nagyobb esélye van, mint mondjuk 3 darab 3 naposnak... ?? (Mármint arra, hogy egy baba legyen belőlük.) :roll: És talán Brizonak azért vártak a 6. napig, mert látták, hogy nem fejlődött úgy, ahogy kellett volna, és tényleg nem akarták, hogy a nega tesztnél érje a csalódás?
Másrészt viszont lehet hogy tényleg jobb helyük van a pociban mint a petricsészében, és talán odabent több embrike marad meg, mint kint? Ezt sem fogjuk megtudni soha.
Többiek mi a véleményetek?????????

Ja, egyébként a sünis vicc mintájára eszembe jutott egy lombikos viccecske: (Amit az embriócskák mondanak, azt elvékonyított hangon kell előadni)

3 embrikének a lombikban egyszercsak megjelenik a Jótündér, és azt mondja:
"No, embriócskák, mindhárman kívánhattok egyet-egyet, teljesítem." Az első embriócska azt mondja:
"Hideg is van, sötét is van, szeretnék már az anyukám pocakjában lenni!"
Csiribí-csiribá, a kívánsága azonnal teljesül.
"Hát neked, második embriócska, mi a kívánságod?"
Erre a második embriócska:
"Hideg is van, sötét is van, szeretnék már az anyukám pocakjában lenni!"
És láss csodát, hirtelen eltűnik onnan, teljesült az ő kívánsága is! Ekkor a tündér odafordul a harmadik embriócskához:
"Hát neked, harmadik embriócska, mi a kívánságod?"
"Hideg is van, sötét is van, szeretném, ha itt lennének a testvéreim!"

Azoktól, akik ismerték az eredetit, elnézést kérek. :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, én debreceni vagyok, úgyhogy ha nincs aki hozzon-vigyen, akkor miért nem megyek taxival....
Jaj, nem tudom mi legyen!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ja, Till, feltételezem, hogy neked tavaly januárban nem csak 3 petesejted volt. Vagy igen???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, Utrogestan kúpot használok, 3x3-at.
A vérzés most abbamaradt, és mértem a hőmet is - igaz, az már nem ébredési - de NEM CSÖKKENT LE, SŐT!!! Már 37,4 a tegnapi 37,2 helyett.
Most kezdek újra bízni. :)
Tesztet nem szeretnék csinálni, mert szerdáig még bármi történhet.
(Arra is gondoltam, talán nem lett volna ekkora sem a vérzés, ha nem használok Fraxiparine-t, ami nem engedi megalvadni)
mamba

Mamba, Tényleg biztatóbb a helyzet! :D Neked miért kell a Fraxiparin?? Jól értettem, te 2 db 4 sejteset kaptál vissza 3 napra???
:roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,akkor holnap határozottan!!!! :D :D :D
Ja,nem vagy ám köteles taxival menni,ezt nem kérhetik :shock:
Mamba,bizony,nem feladni!!!
Katica,akkor kitartás addig!
Vendég

Rana,
a dokim nekem is azt mondta, hogy a babók nem szeretik, hogy folyton figyelik őket a lombikban, ő ezért szereti a korábbi transzfert.

Kép
kisbuta

Rana,
punkció utáni 2. napon kaptam vissza kettő négysejteset.
Három pedig ment a fagyiba, másnap szombaton, nyolcsejtesen. Fraxiparine nem tudom, miért kell, mintha ez is az immunbetegség miatt kellene.... :?
mamba

senki nem reagált a viccemre.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nekünk tetszett! Jót nevettünk a férjemmel! :lol: :lol:
mamba

Hali!

Rana
Nem tudok okosat mondani, intézet, orvos, páciens, biológus, petike függő minden.Reméljük, hogy mindenki a legjobbat akarja nekünk és sikerülni is fog!!! :D
Kiváncsian várom a híreket.

Mamba
Jaj...remélem még minden jóra fordul!!!Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Till
Kivi vagyok hány babó lesz! :D

Új frizkóm:
Nem a legjobb...ma még rámegyünk hamvasszőkével...de ahogy most nézegettem a barna képeim...nem is tudom...a végén kiderül, hogy a barna áll jobban...bár most szarul van levágva a hajam....nem az igazi így...
Kép
vizkriszisback

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem az első lombiknál 3. nap 3 8-8-9 sejtes, bíztatóak voltak...de :( A 2. nál 1 db 3 napos 4 sejtes... :( . a 3. nál 2 db 2 napos 4 sejtes.... :( .Remélem most ennél sokkal sokkal jobbak leszünk! :)
vizkriszisback

Vkrisz! Én is nagyon remélem, hogy mindenki a legjobbat akarja nekünk... :roll: Látod neked se akarta elvinni T 5 napig azt a 3 embrikét (és sztem igaza volt)!!! És pl Mambának se akarták elvinni 5 napig, pedig neki volt 5 embrije. Akkor velem miért kísérletezgetnek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Neked eleve 3 és 1 illetve 2 sejtet sikerült leszívni? És long protokoll volt mindig? (Már bizti mondtad, de elfelejtettem :oops: ) Mikor mész UH-ra???? Drukkolok nagyon!!
Sztem is jobban áll neked a barna és hosszabb haj! :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz!! Neked összesen hány embrikéd lett?? (Csak azért kérdezem, mert ugye neked 3 blasztot raktak vissza)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
nekem tavaly januárban 8 petiből 7 indult el, a 4. napra 4 maradt, de az egyik "csúnyácska", így a maradék 3-at vittük haza...de nálunk a 3 napos vált be idén :P

tillidian

Sziasztok!

Megyek visszaolvasni. Hétvégén mi is kirándultunk.Ma is és tegnap is Pesten voltunk a Mangalica fesztiválon. Hogy mennyi ember volt. :shock: Láttunk sok finomságot. :D

kobzoszsu

Rana :D

Focicsapat. :D Erre nem is gondoltam. :wink:
Előfordulhat ilyen szúrkálások.Igyál sok folyadékot,s sok fehérje. :wink: Nekem is van, de én most nem érzem olyan szörnyűnek,mint tavaly az elsőnél.
Gratulálok a 4 sejtesekhez! Én nem értem miért akarják mindenképpen elvinni blasztóig.Beszélj a dokiddal,s állj a sarkadra!
Drukkolok neked! Remélem nem lassulnak le, s vissza is kapod őket holnap. :wink:
Jó a vicc,nagyon. Apa itt röhög mellettem. :lol:

Nyulasz :D

Blasztonak szeretnénk,de majd megmondja a biológus.Ha el tudja vinni addig,akkor igen. a 12-ből nagy esély van rá.

Mamba :D

Ez biztos? A három pötty még semmi. Én drukkolok neked továbbra is.Msot olvasom,hogy erősebb a vérzés. :cry: Látom,alakulnak a dolgok. :wink: Bízzunk továbbra is! A hőd jó!!!!Drukkolok!!!!!

Csajok,mindenkinek köszönöm a drukkokat. Én most nagyon félek,hogy nem fog sikerülni.Várom nagyon a holnap reggelt,hogy mit mond a biológus. Holnap visszakapom-e őket,vagy szerdán blasztoként.Be vagyok tojva rendesen,hogy szépen osztódnak-e. :oops:

kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?