Nyulasz! Végülis most nem olyan égetően fontos, hogy beszéljek a dokival, hiszen a 3 napos transzfer is holnap délután lenne (megkérdeztem). Holnap délelőtt meg mindenképp hívom ugye őket, hogy mi a helyzet, legfeljebb majd akkor beszélek a dokival. Szal EMIATT nem vagyok ideges. Csak amiatt, hogy 5. napra minden rendben lesz-e.
Viszont most azt beszéltük Apával, hogy lehet hogy azért akarják így, mert lehet, hogy 2 darab 5 napos embrikének nagyobb esélye van, mint mondjuk 3 darab 3 naposnak... ?? (Mármint arra, hogy egy baba legyen belőlük.)
És talán Brizonak azért vártak a 6. napig, mert látták, hogy nem fejlődött úgy, ahogy kellett volna, és tényleg nem akarták, hogy a nega tesztnél érje a csalódás?
Másrészt viszont lehet hogy tényleg jobb helyük van a pociban mint a petricsészében, és talán odabent több embrike marad meg, mint kint? Ezt sem fogjuk megtudni soha.
Többiek mi a véleményetek?????????
Ja, egyébként a sünis vicc mintájára eszembe jutott egy lombikos viccecske: (Amit az embriócskák mondanak, azt elvékonyított hangon kell előadni)
3 embrikének a lombikban egyszercsak megjelenik a Jótündér, és azt mondja:
"No, embriócskák, mindhárman kívánhattok egyet-egyet, teljesítem." Az első embriócska azt mondja:
"Hideg is van, sötét is van, szeretnék már az anyukám pocakjában lenni!"
Csiribí-csiribá, a kívánsága azonnal teljesül.
"Hát neked, második embriócska, mi a kívánságod?"
Erre a második embriócska:
"Hideg is van, sötét is van, szeretnék már az anyukám pocakjában lenni!"
És láss csodát, hirtelen eltűnik onnan, teljesült az ő kívánsága is! Ekkor a tündér odafordul a harmadik embriócskához:
"Hát neked, harmadik embriócska, mi a kívánságod?"
"Hideg is van, sötét is van, szeretném, ha itt lennének a testvéreim!"
Azoktól, akik ismerték az eredetit, elnézést kérek.