Sziasztok!
Vagyok Én is csak sokszor addig jutok el, hogy olvasok.
Szerencsére mi jól vagyunk!!
Az oviban valószínű, hogy infulenza van, mert minden nap kiesett egy gyerek.
Remélem mi kimaradunk ebből.
Vikóka!
Jobbulást neked!!!
Tényleg nagyon sokat nőttek a gyerkőcök!!
Edit!
Szuper lett a fiúk jelmeze!!! Apának add át az elismerésemet!!!
Sajnos Én most nem tudom kiélni a kreativitásomat, mert nem tudom lebeszélni őket a pókemberről.
Lilla!
Húúú, nagyon sajnálom, hogy így kifogtátok ez a fránya szalmonellát.
Tudom, hogy nem kérdeztél a műtétről, de elmondanám a mi esetünket.
Ákos nagyon horkolt, így 2 évesen kivette a doki az orrmanduláját.
Egy ideig jó is volt, de újra elkezdte, és sokszor alig kapott rendesen levegőt. Először elküldött minket allergia vizsgálatra, és szerencsére mind a 2 gyereknél negatív lett.
Ákosnak is alig volt fél cm a két mandulája között. Sokszor folyt a nyála is, a beszédén is érzékelhető volt, sőt az étkezésén is meglátszott a nagyobb mandullák hátránya.
Csak javasolni tudom, hogy, ha sok gondot okoz akkor teljesen ki kellene venni a mandulláját. A felezéssel nem biztos, hogy megszűnik a horkolás. Nem tudom, hogy hányszor volt mandullagyulladása Dá-nak, Meg van még az orrmandulája?
A műtét óta, teljesen ki van cserélve Ákos. A közérzete is jobb, sokkal kipihentebb, mert kialussza magát, és enni is sokkal többet eszik, mint azelőtt, a beszédről nem is szólva.
Nory!
A névválasztás nem esgyszerű dolog, mert egy életre szól!!!
Nekünk is be kellett diktálni a lány nevet (Kitti, Gréta lett volna, de nálunk is 100% fiút mondtak) is, rangsorban.
Gyöngyi!
A múltkor elfelejtettem: nagyon gartulálok a pocaklakóhoz!!!!!!
Tali:
Már régóta szeretnék menni, de csak akkor tudok, ha péntekre szerveznétek. Ha mindenkinek jó, akkor Én is szívesen csatlakoznék.