Új privát üzeneted érkezett!

bocsi,
ha én ott tartanék :oops: ... én is tudni szeretném. Mégis csak az én életem és ne döntsön már helyettem senki arról, hogy hogy éljem meg az utolsó napokat. Az embernek lehetnek elvarratlan dolgai amikett még előtte szeretne lerendezni, elintézni. :oops: :oops: :oops:

Andi!
annyira sajnálom amit most átmész!!! én még nagyon bízom a másik kemóban!!! ha nem leszünk ilyen gethesek, akkor szívesen vigyázok Balura!!! Lányok biztos örülnének. :)

Heni!
enni már piciket eszik és inni is iszik ici-piciket, de az nudli!!! :oops: csináltam neki megint híg tápszert a Sodioralból (is raktam bele) 8) de bár elvette, bele se ivott. :oops: Talán ha a gyomra kicsit magához tér jobban fog inni!!! Az ilyen jeges dolgokat nem eszi. Még ha bele is kóstól, megrázza magát és otthagyja. Jó az ha adok neki ropit??? az sós, és talán iszik is rá!!! :idea: :idea: :?: :?: :?: :?:
Heni! bocsi, melyik ez a krém? Vichy??? :wink: én azzal szoktam néha meglepni magam :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsánat. Bocsánat, biztosan félreérthető voltam.
Véletlenül sem tanácsokat akartam volna osztogatni, hogy egy ilyen helyzetben (Andiék) mit lehet tenni. Azért írtam, hogy ez innen nagyon távoli.
Én is azt gondolom, hogy nem lehet/szabad titkolózni, nincs értelme, nagy kárt tesz.
De egy konkrét időhatárba beletenni az életet, ez is nagy bajt okozhat.
Egy betegnek tudnia kell, hol tart a betegségében. De elég szorongást vált ki a nagy baj tudata anélkül is, hogy közölnénk: "ennyi és ennyi van hátra".

Andi, remélem érzed, hogy nem okvetetlenkedni akartam. Kibuggyant belőlem az a kérdés.
Nagyon, nagyon sajnálom ami történik.

Kép

Kép

Kép
memme

A lehelete nem acetonos? Nyelve mennyire lepedékes? Itt tudod érezni / nézni mennyire vészes a helyzet....
Ropi jó, hátha arra iszik, de a legfontosabb az ivás. Ha mondod neki, hogy muszáj, mert különben kórházba kell megint menni, nem csúszik le pár korty? Vagy játékosan a nurofen fecskendőjével ( én azzal nyomtam Beni szájába a vizet amikor nem akart inni )
Krém: a Duoglasból :twisted: Lanaster-Aquamilk . Egy vagyon. :twisted: De nekem nagyon bevált......

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi: a kérdés - hogy muszáj-e megmondani neki - lehet, félreérthető voltam, - az időre vonatkozott. Hogy ezt nem kéne mondani, mert az orvos is "csak egy ember" nem a jóIsten és Ő sem tudhatja. Meg azzal a tudattal létezni, hogy két hetem van..... ááááá.... Azt, meg hogy mekkora a baj, gondolom anyukád is sejti. Én nagymamám is tudta, érezte már azelőtt mielőtt megmondtuk volna neki......

Heni

Kép

Kép
cancan

Szerintetek Beni vonalzóján miért mindig más színnel van ( most speciel egy alig látható ) a felirat? Én nem állítottam be semmit, tegnap még valami keki szín volt.
Szandién meg nincs szám a végén.... De ahogy elnézem másnál is van így.

Nemrég beszéltem Judittal, holnap jönnek haza. Unja a banánt, főleg, hogy zárlat is van.
Majd biztos jön.

Ja Veronikusz, a sima nyalóka is jó... nem is tudom - talán ezen a fórumon (? ) írta valaki...... Legalább cukor megy bele. Röhej, de most ennek is kell örülni.

Akartam képeket felrakni, de azt hiszem inkább máskor....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
nyelvét én is néztem, de szerintem normális. A lehellete meg ... :oops: az egyébként is acetonos szokott picit lenni. :oops: Messze nem egy nagy ivó. (ellentétben Katával aki egy kacsa) Szóval picit acetonos, de ezt mondtam is a dokinak. Viszont ... most már kezd Zsófi is aggasztani, mert korábban messze nem bukott ennyit! Ráadásul szopi után 2 órával is simán bukik. Igaz nem sugárban és nem 3 decit, de akkor is :oops: :oops: :oops: :oops:
Szofi viszont ha most felkel, akkor megint "támadok" a tápszerrel :oops: :?
Ja! Zsófinál meg a kutacsot kell nézni! ha behorpad akkor ..... sovány malac vágtában .... :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nyalókánk nincs, de adok akkor neki Negrót. ÚGyis köhög még (+orra is folyik picit) :oops:
köszi a tippet!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ajaj, ez most annyira, de annyira nem jó....

Veronikusz, nekünk a kutacsunk picit mindig be van esve, de mm-ben mérhető. Akkor esett az le, hogy így is okés, amikor a kórházban két 500as infúzió után is ilyen volt.
Zsófinál a pocakjánál nézd a bőrt, csiptetés után visszamegy-e. Illetve a lepedék a nyelvén.
De reméljük nem lesz baj!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

dehogy okoskodtok!!Hisz mindenki SEGÍTENI próbál!!!

Anyu sejti, hogy baj van!!!40 évet dolgozott egészségügybe!!!tudja mi az ábra!!!!!
nem értek soksok mindent!!!!már nem is fogom megérteni!!
Azt sem értem az orvos miért nem mondja meg "burkoltan"anyunak, hogy baj van!!!itt nem a 2héttről van szó............hanem hogy baj van és meg kell mást próbálni!!!!(Kapja a borítékokat pedig, nem kevés pénzzel!!!)

Most jöttem amúgy haza a kórházból, 5percet tudtam csak bennt lenni, mert megint hányt délbe és amit kapott fájdalomcsillapítót és hányáscsillapítót attól tiszta kába, és csak fogta a kezemet!!!

azt hiszem most jött el az az idő, hogy kell valami lájtos, homeós nyugtató, mert megőrülök....

emano/Andi
KépKép
emano

Aprooka!
igen, be van esve, hisz ott lenne még az agyat takaró koponya. Az hiányzik ott - gondolom!!! :roll: ha ott kitüremkedne akkor száguldani kéne már a kórházba. Én ezt olvastam!
Szofit meg ha ijesztgetem, hogy igyon, mert kórház lesz akkor belém csimpaszkodik és sír, DE AKKOR SE ISZIK!!! :oops: ropi, csak olyan szinten érdekelte, hogy "varázspálca!!!!" :evil: :oops: Negrót meg le se toj.... :oops: most ül a fotelben és fogja a tápszeres cumisüveget. De NEM ISZIK!!!! :oops: Férjem meg elment dolgozni. Szerintem felhívom, hogy most mi legyen! Ezt mi nem tudjuk "helyre hozni" :oops: :oops: :oops: ha lenne még egy beutaló, akkor vinném Zsófit is. Ott legalább jó kezekben lenne ő is. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
szívószállal sem akar?????
vagy apa sörös pohara??
nálunk ezek jöttek be :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

szívószállal már próbáltam, hogy hátha poénosan veszi, de nem :oops:
sörös pohár nálunk nincs, mert nem iszunk sört SOHA (brrrr, utáljuk :? :( :oops: :oops: )
kulacsot is próbáltam, de ... :cry:
nagyon megmakacsolta magát :oops:

nagynéném meg b@szogat, hogy milyen béna vagyok. :oops: Mért nem adok ezt-azt :evil: bakker ha felnőttről lenne szó az más lenne. Ez a lökött tyúk meg fosos-hányós gyereknek cukros kamillateát akart már megint adni!!! (a csecsemőket pont ezzel hajtják meg hogy kakiljanak!!! :evil: :evil: :evil: )
Múltkor meg mondta, hogy mi minden sz@rt összeszedünk és folyton betegek vagyunk (ez még tavaly volt) erre átjött észt osztani és 1 nap múlva már tetrengtek a 2 méteres, 110 kiló fiával és 1 hétig nem gyógyultak meg!!! kérdeztem is tőle, hogy "na! minden sz@r-t???" akkor belátta, hogy bikaerős vírus volt. :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, nagyon okosan látod a helyzetet. Igen, inkább rongyoljatok be a kórházba... DRUKK megy ezerrel, hogy javulás legyen.
vbea

Két kép...

Kép

Kép

Mióta itthon vagyunk, még mindig sikerült együtt altatni őket... :oops:
vbea

csak gyorsan...
Andi!
Nagyon sajnálom, ha bármiben segíthetek Balu vagy egyéb ügyben szívesen teszem. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz!
jaj szegénykém....Inkább mutasd meg dokinak.....szerintem ha nem válik be semmi...Berke is ilyen makacs..... :evil:

Mi is megjártuk ma az ügyeletet, Berke egy fokkal jobban van de nem tökély még, hiszti megy 1000-rel,Letti is zaknyos a hugomat meg petefészekgörccsel mentővel vitték kórházba....úgyhogy mi sem unatkozunk.......

Eni!
Nagyon édes ahogy alszanak ...... :) Benci látom a Jankától kapott kocsival alszik :lol: :lol: :lol: A Benci ágya már nem rácsos????
Nekem úgy tűnik,Janka Rád hasonlít az első képen.....

A többi témához is van mondanivalóm csak időm nincs, úgyhogy majd még jövök...... :)

KépKépKépKép
vdorka3

Eniiii... ez az ágyikós kép annyira édes......olyan szivetmelengető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Veronikusz: ha most bementek, tuti bent fognak Benneteket erre készülj. De ha éjjel meg holnap de. belelöknek x. liter infúziót és nincs gond, akkor saját felelősségre hazahoznám a helyedben. De legalább megnyugszol, hogy pótolták. Vagy nem is tudom, mit kéne csinálni. Férjedre mennyire tudsz számítani? Azért szerintem jobb bemenni, amit mondtál , az elég kevéske folyadéknak tűnik ........

Heni

Kép

Kép
cancan

Ugye nem csak én látom így, hanem Janka nagyon hasonlít a bátyjára?
Szerintem ha eleve így szokják meg, nem lesz gond az alvással.

Dorka: petefészekgörcs?az meg mitől van? uh... de nem terhes, ugye?

Heni

Kép

Kép
cancan

meghalt a nagymamám :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
részvétem!!!

Dorka
köszi,
Tesódnak jobbulást!!Mitől lehet???

Eni
szépek vagtyok

emano/Andi
KépKép
emano

Mi van?????
Jajj lányok.... Mi van itt mostanság?
Őszinte részvétem...... :cry: :cry: :cry: :cry:
Beteg volt? Mármint úgy értem, hogy "lehetett vele számolni" vagy hirtelen dolog?

Szofi? Mire jutottatok?

Heni

Kép

Kép
cancan

Te jó ég.

És gyümölcsöt nem akarna elfogadni Szofi? Befőttet vagy valamit.

Andi: Cocculus C12 napi 2X5 golyócska:idegkimerültség, éjszakázások, virrasztások és túlhajszoltság miatt. Str. ignatii C30: Túlfeszített idegállapotban, zokogás, hisztéria, gombócérzés torokban. Annak a szere, aki hirtelen megrázkódtatás vagy stressz miatt került rossz idegállapotba, titokban mereng vagy szomorkodik, nem tudja visszafojtani a könnyeit, a megpróbáltatásoktól lelkileg öszeroppan. Pulsatilla C12: Rossz hírek, aggodalom, érzelmi felindultság miatti rossz idegállapot, szelíd, érzékeny, sírós típusú egyénnél, idegesség a gyomrára megy, néha még hány is miatta.
De szerintem menj el egy homeopatához, hosszú távon mindenképp.

Kép

Kép

Kép
memme

Egy hete még olyan vidám volt a topic...mostmeg..... :cry: :cry: :cry:

Veronikusz
:cry:
Szofi és Zsófi???

Dorka
Jó, hogy jöttél, már akartam kérdezni, hogy javultok-e? De látom nem jelentős :(
Tesód????
Iván is simán alszik a mezei 90*200-as ágyon és nem esik le. Gondolom Benci is az a nyugiba alvó típus. Iván nem nagyon ficereg álmában, picit forog, de nem dobálja magát. Ez szerencse :wink:
Viszont a kiságyat meg szét kell majd szednünk, mert elkezdett azzal szórakozni, hogy ki-be mászkál :shock: Meg van nyitva az egyik oldala, de az uncsi, inkább a rácson mászik át :roll:

Eni
Nagyon édi ez a kép és Benci mellett a falon a vonatos falvédő....naggyon tecccc!!!

Alvás: A délutáni alvás úgy fest nálunk ki fog menni a divatból :roll: Ritka, hogy elaludjon....Azt már kitapasztaltuk, hogy 12 órát bír non-stop, aztán ájulda, így este 7- 1/2 8 között elalszik és reggel ugyanígy kel....De rendi srác, mert délután azért mindennap megpróbálom elaltani, de legalább összebújunk mesélni, addig is pihen. Ha megunta, akkor lekapcsolja a lámpát, rámcsukja az ajtót és közli, hogy Anyu alszik :lol: Így 15-20 perc jut nekem, hogy (viszonylag) csendben, sötétben, relaxáljak becsukott szemmel :wink: Ő meg addig a másik szobában eljátszogat...persze ha megunja, akkor jön és kijelenti, hogy Anyu fölébredt és kapcsolja a lámpát :D
Nem is gondoltam, hogy egy ilyen kis lopott nyugi ennyire fel tud tölteni 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem, de én is depis korszakomat élem.... :cry:

Sajna betegek vagyunk mi is, de olyan szinten, hogy Lilit hétfőn kell visszavinnem megint a dokihoz, hogy ráhallgasson a tüdejére... ha akkor sem lesz javulás, akkor irány a Heim Pál tüdőröntgenje :cry: :cry: Már 1 hete brutál módon köhög és folyik a takony (bocsi) az orrából... hólyagos torokgyuszival kezdtük de a dokinak pénteken sem tetszett a tüdeje... sajna kaptunk antibiotikumot, mert ez a hólyagos vmi nem akart elmúlni... szóval mi is várakozó álláponton vagyunk.. Ha be van horpadva Lilinek a kutacsa, akkor az nem folyadék hiányt jelent?? Mert a sok trutyi alul távozik a kiscsajnak és van, hogy 4 pelust is tele rak... kicsi fosok a kiszáradástól, éppen ezért sűrűn rakom cicire..

Aproo,
Hogy kell nézni a pocakján a bőrt?? ha visszamegy akkor jó??? Bocsi kicsit tudatlan vagyok :oops:

Andi,
Nagyon sajnálom anyukádat... Én is csak azt akartam írni, hogyha kikeverednék ebből a nyavalyából, akkor én is szívesen vigyázok Balura... vagy ha jobb, akkor talizni is tudunk... De remélem, hogy a másik kemótól javulni fog az állapota.

bocsi de mennem kell...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok! Te jó ég mi van most..... :( :( :(

Andi!
Én sajnos egy tapasztalatot írok le neked.... apu amikor már elég rossz állapotban volt bent az onkológián és rossz híreket kaptunk sajnos megosztották vele az orvosok. Én nem akartam de megtették, sajnos nem javított az állapotán. De hiszem hogy az új kemó segíteni fog a mamádnak és nagyon sok energiát küldök felétek!!!!! ++++++++ Emma néni tessék meggyógyulni! ++++++++

Veronikusz!
Őszinte részvétem.

Vica!
Örülök hogy jöttél de sajna nem jó hírekkel, szegény csöpp Lili! Jobbulást nektek remélem nem lesz korház belőle... (viszont bocsi nem okoskodni akarok de mi anno megjátruk a heim pált és borzasztó volt a tesóméknak a Madarásszal sokkal jobb tapasztalatai vannak)

Eni!
Annyira édesek :D Benci a nagyfiú és Jankusz a csöpp hugi akinek az álmát egy nagy testőr vigyázza :D

Hát tegnap nagyon belemerültetek a pár-kapcsolat elemzésbe, és köszönöm is mert nagyon elgondolkoztatattak ezek a hosszú okfejtések.... én is kicsit végig gondoltam a miénket. Én fiatalon mentem férjhez 17 évesen ismertem meg Lacit előtte voltak óriási szerelemim ugye, de mellette megismertem az együttélést és együttérzést, azt hogy milyen az önzetlen és feltétel nélküli szeretet, és hálás vagyok, hogy együtt lehetünk. Mellettem volt életem legnehezebb időszakában végigcsinált velem mindent amikor más már rég felállt és elsétált volna. 12 év van köztünk és az én hirtelen és meggondoltlan fellángolásaimat mindig helyre teszi optimális mederbe sodorja.
Mellettem volt mikor elvesztettem a szüleimet ápolta és szerette őket ezért életem végéig hálás leszek neki és olyan odaadással imádja a lányunkat ahogyan azt egy apának kell... nah hosszú voltam bocsánat ez most kijött

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jaj és Mikey-nak nagyon boldog 2.-at!!!! :D

Orsi

borsa

Borsa
köszi, megkaptam a mailt is......
nehéz ez az egész, mert igaziból csak az öcsém marad nekem és én neki!!!(és természetesen Balu és Bálint)
Anyukád is beteg volt??? :oops:

Memme
köszi amiket leírtál, utána nézek

betegeskedők gyógyúljatok

Dorka
tesód???

Veronikusz
lányok???

emano/Andi
KépKép
emano

háááááááááááát nem vagyunk jó valami jó formában.....
De mint szokták mondani "borura derű" "kisüt majd a nap"

Veronikusz!
Őszinte részvétem......
Hogy van Szofi?????

Tesómat kiengedték és itt van most nálunk, ápolgatom...ide akart jönni hozzánk :oops: :) Van egy ciszta a petefészkén és az görcsölt be neki..már jobban van.....

[color=red]MIckey!Boldogságos szülinapot kívánok![/color

CSUPA CSUPA JÓT KÍVÁNOK MINDENKINEK........

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
lányok?????

Dorka
gyerkőcök???

Vica
remélem Ti is azért jobban vagytok
infralámpát nem próbáltál???Nekem azt mondta a gyerekdoki, hogy mikor alszik akkor próbáljam a hátát melegíteni :?

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
Remélem nem azért nem jössz , mert Szofi rosszabbul lett????NAgyon nagyon szorítok :!: :!: :!: :!: :!:

Vica!
Szegény Lili.....mielőbbi jobbulást és rötgen-elkerülést kívánok....nem jó egy ilyen pici szervezetnek a röntgensugár......sztem csak akkor engedd megröntgenezni ha nincs más mód.....bocs nem akarok beleszólni

Steffi!
Te hogy vagy???gyerekek???

Berke este megint belázasodott, elég sokszor fent volt éjjel , ráadásul nekem is fájt a gyomrom szinte egész éjjel és még most is fáj......

Remélem mindenki jobban van :!: :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
Szegény Berke!!!Kapott valami gyógyszert??
Gyomrom nekem is fáj :( :cry:
Letti??
HOVA tabelettát írtad a múltkor???

vagy a Valerianat ismeri valaki???

emano/Andi
KépKép
emano

a Hova-t irtam.....én szoktam néha szedni....ha feszültebb vagyok....
A valeriana-t én még soha nemszedtem, de macskagyökérből van
A teákat szereted???ha igen akkor tudok neked mondani depi ellenieket....
Letti csak taknyos ,de nem lázas még.....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
írok mailt, ok?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
ment mail

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka nektek is jobbulást!!!!! +++++++++++++++++

Andi du írok mailt......

Orsi

borsa

Sziasztok!

Veronikusz
Részvétem.
Szofi hogy van??? És Zsófi? remélem javulóban mindkettő.

Borsa
Emmus? Sérülések gyógyulnak?

Vica
Szegény Lili. Jobbulást!

Dorka
Gyógypuszik Berkének. +++++++++++++++++++++++++++Meg testvérednek is.

Andi
((((((((()))))))))

Lányok
Nem nagyon tudok mit írni. Borzasztó, hogy ennyi rossz történik mostanában. Sok-sok pozitív energia mindenkinek.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok!
Szofi jobban van. Nem lázas. Piciket iszik. Sokkal aktívabb. Már volt 1x lágy, de nem híg kaki is. Hasán a bőr csípéssel nem mutat bajt.
Zsófi minden pelusa erősen hasmenéses. Viszont nagyon jókedvű, nem nyűgös, nem lázas. Pelusból reggelre kicsurog a pisi = nem fog kiszáradni!!!!
Nagymamám 89 éves volt és 20 éve rákos. Úgyhogy most intézem a temetést stb. + bátyám elhelyezését. (ő ui. beteg)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Veronikusz, őszinte részvétem.

Süt a nap... ez jó jel, nem?

Szofi éljen!!! Szorítok Lilibabának, Berke és Letti is gyógyulgassatok!

Dorka, hugod szegény. Nekem is hugom... sokat kellett bevinni így a kórházba, volt, hogy ue elájult. azért remélem, megoldódik.

Andi+++++++++. Citromfű tea. Nekem a sedatif pc nagyon bevált, vagyis remélem, nem ettől beszéltem hülyeségeket szülés előtt, hanem a végtelen endorfin-telítettségtől.

Heni, nagyon hasonlítanak külsőre, de habitusban gyökeresen eltérnek. Benedek mellett lábujjhegy, órákig ringatás és babakocsi, mire aludt 20 perceket egy nap kétszer. Jankaszáva királylány napi 3x alszik, összesen legalább 5-6 órát. Éjjel persze kel kétóránként enni, de én ennek örülök, mert az az ő állapotában nagyon jó jel, hogy van étvágya, és ennyire igyekszik összeszedni magát. Csodás kislány, büszke vagyok rá. Márcsak az eddigiekért is.

Dorka eszembe jutott valami arról, amit írtál. Hogy igen, az ember mennyire igyekszik elkerülni gyógyszert, antibgyiót, röntgent. Annyira szeretném én is. Bencivel sikerült is, soksok hónap vesződség után kapott olykor-olykor panadolt vagy nurofent, próbáltuk a fogzást is viburcollal megoldani. A sors fintora, hogy Janku szegény 5 napos kora óta ab-t kap, és a jövő heti, meg azutáni vizsgálathoz pl kontrasztanyagot, ami ugye nem szörpi... Beletörődtem, de nagyon nehéz. Ja, igen. Nem rácsok között alszik Benci, mert tudtuk, hogy az kell Jankának. Augusztusban vettük a "nagyágyat", húztuk a dolgot rendületlenül, majd egyszer csak ő maga intézte úgy, hogy ott alszik. EGyszer paffant le, de arra sem kelt fel.

Reni, a falvédő anyós... Néha egész összeszedi magát, és akkor jó dolgokra képes. De persze ezt is nagyon látványosan csinálta, ezerszer elmondta, hogy közben hányszor volt rosszul, meg ilyenek... mondtuk, hogy ok, unokájáért tette, nem értem.

Na, ez Benci kb ugyanannyi idősen, mint Janka.

Kép
vbea

Dorka, bizony, azzal alszik. A kukásautó anyuméktól van, de ott mellette a traktor is, az meg Jankától. Csak ezzel játszik Benedek, na meg idegeimmel persze...

Hátha jobb kedvetek lesz, elmesélem, miért is nem alakult első látásra szerelemből ez a házasság. Én paff voltam. Barátnőm nővére férjhez menni készült István legjobb barátjához (azóta el is váltak, c'est la vie). Én csajbuliba mentem. Ara nem bírta elviselni a tudatot, hogy a pasik tuti csupasz nő meg ilyesmi, úgyhogy felkerekedtünk, és berontottunk a kanbuliba (ne tegyetek SOHA ilyet :lol: :lol: :lol: ), épp láttuk a csupasz nőcit... István a szalonspiccnél enyhén meredekebb volt, azzal indított, hogy rámesett, vagyis épp ott álltam... egész éjjel le sem szállt rólam, én meg teljesen kész voltam tőle. Másnap nézegették a képeket, leendő férjem pedig megkérdezte engem látva, hogy "ki volt ez a csaj? nem emlékszem rá..." Majd felvilágosították, hogy pedig barátom, egész éjjel csaptad neki a szelet, szegény meg nem tudott hova rohanni... Na, ezek után még 2 v 3 buliban voltunk együtt, állapota változatlan volt. Nem is tudom, miért vállalkoztam ilyen előzmények után végül randira, tán kíváncsi voltam, milyen józanul. Aztán nálam tragédiák sorozata... ő meg kitartott. Ez mindennél többet jelent.
vbea

Ezt az e-mailt kaptam ma a tesómtól aki tud kérjük segítsen!!!!

Itt dekkolt a kapunk előtt 1 napig, végül beengedtük, megetettük, de sajnos nem tarthatjuk meg.

A kutyus 1-2 éves, kan, erdélyi kopó keverék, középtermetű. Rendkívül barátságos, kedves, ragaszkodó, játékos. Gyerekekhez biztonsággal engedhető. Pórázon vezethető.

Küldjétek tovább kérlek, akinek csak tudjátok!

Köszi,

Kép
Kép

Orsi

borsa

Adri, ma keletkezett egy új... lefejelte (homlokolta) a tv szekrényt, legalább most nem egyhangú lila az arca hanem már sárgás zöld is...:D

Orsi

borsa

ej lányok,ennyi rossz hír!!!!

nem is tudom,hogy kinek mit írjak....

VERONIKUSZ!
Az tök jó,hogy Szofi javul,meglásd nem lesz rosszabb már.A hasmenésre és podofilium peltátumot szoktam adni,minden fosi után 3-5 bogyót.
Az,hogy a nagymamád meghalt,nagyon szomorú,gondolom ennyi év betegség után várható volt.
A bátyád beteg?nem is tudtam.
Anyám,neked is van a hátadon egy rakat....

ANDI!
Neked sem tudok már olyat írni,amit a többiek ne írtak volna.Erőt kívánok neked,hogy elviseljétek a megváltoztathatatlant!

A házasság és egyéb mély eszmefuttatások nagyon nagyon jó voltak,de már nem szeretnék hozzászólni,annyi mondenkiért kell mostanság aggódnunk,hogy nem okvetlenkedek ezzel.
Mélyen egyetértek RENIVEL,MEMMÉVEL ÉS ENIBÉBIVEL!ami persze nem jelenti azt,hogy a többiek lovestory-ja hidegen hagyott volna,sőt!Aki élete szerelméhez ment hozzá,arra irigy vagyok egy kicsit:-)))

ENI!
Tudom mennyire nehéz elfogadni,azt,hogy egy beteg gyereked van,akiért az ember mindennap aggódik,és nem olyan mértékkel,mint az egészségesért.Nehéz megszokni,hogy néha napról napra változik a helyzet,neadj isten borul fel az élet..
Szomorú,amit mondok:hozzászokik az ember,megtanul ezzel élni,olyannak örül,ami másnak természetes vagy,ami miatt a másik épp szomorkodik..
Igen,nehéz út áll a lányod előtt,de nem fog visszafordulni és nem fogja feladni.Ha akarta volna megtette volna már..korábban..
Valószínű,hogy tapasztalt lélek,aki hite és ereje miatt vállalta,hogy egy beteg testben születik és vállalta,hogy TE leszel az anyja,mert tudta,hogy TE végigcsinálod vele,nem is akárhogyan,FELELŐSÉGGEL!érte,Beniért Istvánért,magadért!És ez érdemel dícséretet!

ja és persze azt se felejtsük el,hogy szerencsére,ez egy múló epizód az életetekben és ha minden jól megy egyszer elfeledhető lesz.

És ha már ennyire érzékenykedem itt,valamit írnom kell nektek lányok,számomra újaknak és a régieknek!

Nevezetesen azt,hogy köszönöm,amiért majdnem 2 év némaság után,úgy térhettem vissza közétek,mintha el sem tűntem volna!

szilvi

Kép

Kép
durca

Sziasztok!!!!
Háát olvasom csajok hogy épp nem a legjobb dolgokról írtok,sok sok beteg gyerkőc-mami rossz hírek..... :cry: -de kitartás.....

Szülinapi jókívánságokat köszönjük-igen igen kétéves Mikey nagyfiam!!!!-és milyen nagy Benedek melett.....
péntek óta köszöntik,de ma az egész család jön,hogy ígyis ünnepeljünk egy kicsit :lol:
ha lesznek képek holnap dobok fel,szülsztorit kicsit később írok....

Veronikusz-részvétem....remélem csajaid sokkal jobban vannak,sok gyógypuszkót küldünk
Dorka-nektek is jobbulást,szerintem vigyed Berkét valami autósTrabis helyre hátha energiát kap
Vica-jobban vagytok????????????????????

borsa-Emma jólnézhet ki!!!!!jöhet még egy kicsi kék szín is teljes színpaletta lesz!!!!a fejelés Mikeynak is jól ment :wink: :wink:

Heni-nagggyon jók a képek!!!!!!!! :lol: :lol:

Eni-képzeld nálunk dettó ez a helyzet!!!Benedek tök ellentéte Mikeynak-alszik négyóránként eszik,nincs nagy sírás,nincs ringatás halkanjárkálás-mondjuk Mikey melett nehéz lenne hiszen alapjáraton is nem egy csendes gyerek :lol: van hogy két etetés között nem alszik de tök elvan nézelödik hangokat ad figyel ránk -szóval nemmerem elkiabálni de asszem máááás mint Mikey!!!!! :lol: -már mondtam is Mikinek normális ez??????nem ehhez voltunk hozzászokva.......

Andi-nem tudok mit írni...... :cry: Hova gyogyót anyósom szedi ő azt mondja nagyon jóóóó-szerintem egy próbát megér

Valentina-lassan nálatok is kettő!!!! készülödtök????buli lesz????

TIGRINCS?????-hol vagy???Jázmin leköti az idődet???????????jól vagytok?????

Steff!!!-ti jólvagytok?????

Lépek,készülödünk....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Eni
Jó kis story :lol: :lol: :lol:

Borsa
Hát nem egyformán reagálnak az ember a rosszhírekre....
Viszont ennek ellenére azt gondolom, hogy nem szabad önzőnek lennünk! Ha valaki nagyon beteg és egy kezelés nem hozhat számára esetleg teljes gyógyulást csak némi javulást, aminek a vége egy újabb csúszás a lejtőn, akkor szerintem igenis a betegnek van ahhoz kizárólag joga, hogy eldöntse, így is válalja-e a kezelést vagy a rövidebb utat választja, aminek lássuk be, ugyan az a vége, mint a hosszabbnak, csak a nehéz, fájdalmas részét 2x kell megélni :? Ilyen esetben pl. szerintem egyetlen hozzátartozónak sincs joga eldönteni a beteg helyett, hogy miként éljen tovább!!!!
Persze ez nem minden esetre igaz!!!! Nálunk teljesen igaz volt. Nagyim tudom, hogy csak miattunk vállalta a műtétet, ami már a második kör volt, először sugarazták, ami ki is tartott bő 2 évig. A műtét után még 1 évig jól volt, de tudom mennyit szenvedett lelkileg (Végleges gégemetszés, nem tudott beszélni utána soha többet és nem érzett szagokat, ízeket sem igazán. A fertőzésekre a kanül miatt sokkal fogékonyabb volt és a kanült napi 2-3x legalább ki kellett tisztítani). Aztán egyre romlott az állapota, még kaphatott volna kezelést, ami valamit javított volna, de ő már menni akart, nem akart többet szenvedni. Az agyammal teljesen megértettem, de mint unoka...szörnyen nehéz volt elfogadnom, de sosem nyaggattam, bíztattam, hogy folytassa. Az ő életéről volt szó. Tiszteletben tartottam!
De mint azt már írtam, sem a helyzetek, sem a betegek nem egyformák, szóval nem olyan fekete-fehér ez a dolog......

Veronikusz
De jó, hogy Szofi jobban!!!!

Vica
Jajjjjj, szegény Lili!!!! Gyógyuljatok! +++++++++++++++

Dorka
Ti is megérdemeltek egy hatalmas baciölőbombát! Tesódnak meg jobbulást!

Andi
Magadra ne vedd, amit Borsának írtam!!!!!!!!
Mikor kezdik az újabb kemót?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok! Bocsi az eltűnésért, síelni voltunk, és mostanra sikerült visszaolvasni... Volt mit...

először is, hatalmas gratula az új babókhoz! Tenci, Tigrincs, Eni, Judit, sok boldogságot, tejet, és nyugis éjszakákat!
Eni, nektek külön drukkolok, hogy minden gyorsan rendbejöjjön, és ne kelljen orvosokhoz rohangálni Jankaszávával! Akinek nagyon szép a második neve (is)! És döbbenetesen hasonlít a bátyjára!

Andi! Nektek sok-sok energiát küldök, mást azt hiszem nem nagyon tehetünk... :cry: :cry: És szólj, ha tudunk segíteni, ha másban nem, Balura vigyázni! És gyere, írd ki magadból a szomorúságot, fájdalmat, meg mindent!

Gabi! Nagyon ledöbbentem. Amikor először olvastam, rossz poénnak tűnt, aztán ahogy olvastam tovább a lemaradásomat, rájöttem, hogy a dolog teljesen komoly! :cry: :cry: Te is szólj, ha bármiben tudunk segíteni!

Veronikusz és Judy! sajnálom a nagymamáitokat!

Veronikusz! Látom, Szofi már jobban. Nekem még az az ötletem lett volna, hogy ülj le, mesélj neki, és minden lapozásnál 1-2 korty. Vagy diafilmnél minden tekerésnél. Lénánál ez bejött, amikor máshogy már nem akart inni.

Dorka! Vica! Ancsa! Steffi! Nektek is jobbulást! Meg a többi betegeskedőnek!

AprooZsó! Hát, nem semmi, ez a forrázás dolog. És tényleg jobb bele sem gondolni, hogy mi lett volna, ha...

rólunk picit: voltunk síelni, vittük mindkét nagymamát, hogy vigyázzanak Lénára-Majára, merthogy ők nem síelnek. Hát, nem sült el valami jól a dolog... Igazából nem akarok panaszkodni, mert ha jól látom, itt most mindenkinek jóval komolyabb gondjai vannak, de asszem többet nem csinálunk ilyet... Inkább kevesebbet síelek. Az is igaz, hogy Maja még nagyon pici volt ehhez, meg valszeg még én sem voltam teljesen felkészülve. Na mindegy, jó drága tanulópénz volt...
Egyébként még mindkét csaj taknyos-köhög, de szerencsére láz nincs. Léna ezen kívül az egész síelés alatt hasmenéses volt, de se előtte se utána, kezdem azt gondolni, hogy pszichés???

Maja elmúlt 4 hónapos, több, mint 6,5 kg, és 65 centi (3,15-tel és 58??? cm-vel született) Imádja a nővérét, és szerencsére Léna is Maját.

Mindjárt keresek néhány képet!

Addig is azt kívánom mindenkinek, hogy most már jöjjön a tavasz, és múljon el ez a borongós időszak!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Csak egy pár napot nem tudtam jönni és annyit írtatok, hogy kb 1 óra volt mire visszaolvastam.

Eni: Mégegyszer grtulálok Janka Szávához! Nagyon tetszenek a képek amiket feltettél.
Csodálom az erődet és persze Durcáét is, hogy ilyen hősiesen viselitek a terhet. Kívánom,hogy Janka minnél előbb meggyóguljon.

Bevallom én rettegek, hogy Petyatesónak ne legyen semmi baja. Mikor Petyával voltam terhes, akkor is mindentől paráztam, de most jobban, főleg, mert Petya időnként megüti-rúgja a hasamat, persze nem erőssen, +mindenféle nyavaját összeszedtünk mostanában.

Judit: Szonját isten hozta! Gratulálok!

Borsa: Szegény Emma. Gyógypuszik mennek!

Veronikusz: Hogy van Szofi? Remélem Kata és Zsófi nem kapja el. Részvétem a nagymamád miatt...

Judit:
Részvétem a nagymamád miatt.

Andi: Bevallom nagyon ledöbbentett, amit írtál, nem is tudok mit mondani! Csak sok erőt és kitartást kívánok és természetesen vigyázok Balura!

Tenci: Isten Éltesse Mickeyt!

Lilluska: Dorottyát is Isten Éltesse!

Aprooka: Nem semmi ami a kezeddel történt! Jól vagy már? Levit el tudod látni?

Ancsa: Lelkileg rendben vagy már?

Bocsánat, ha nem mindenkinek reagálok....

Rólunk:
Voltunk megitn a Heim Pálban, uh-n mindent rendben találtak, de a vizeletében még mindig talátak gennyet, de most nem adtak rá semmit, hanem azt mondták,hogy 3 hónap múlva újabb kontroll.

Szerdán kell mennem Afp-re és úgy volt, hogy viszem a gyereket is, mert nincs kire hagynom, de gyereknek az orra folyik és nagyon köhög, így nem merem bevinni a kórházba, ezért felhívtam anyósomat, hogy vegyen ki 1 nap szabit és vigyázzon az unokájára.

Nekem a náthám aránylag rendbejött, de még mindig tüsszögök és folyik az orrom :(

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabi: Még neked akartam,hogy teljesen ledöbbentett amit írtál. Bevallom én nem gondoltam,hogy nálatok ilyen előfordulhat. valahogy mindig olyanok voltak az írásaid, amiből az derült ki,hogy teljesen harmónikus család vagytok és gondotok nincs. Sok erőt és kitartást kívánok!!!

Férj-szerelem: Én szerelemből mentem férjhez, ami bizonyos szempontból jó és bizonyos szemprontból rossz. Bevallom mai eszemmel lehet,hogy inkább ésszel, mint szerelemből mennék férjhez!

KépKép

KépKép
cukorfalat

És akkor néhány kép:

Maja egyre nehezebb már elől, úgyhogy varrtam magamnak hátihordáshoz kabátot. Marci nagy segítségével!

Kép

VigyoriMaja fürdés közben:
Kép

fürdés után:
Kép

Léna a hosszú út után másnap ezt játszotta: kifogyott a benzin, kell tankolni. És a fürdőköpeny övét bedugta a teknős lyukaiba, hogy megtankoljon...
Kép

Csajok:
Kép

VigyoriMaja 3:
Kép

Bocs a sok képért... Síelősek is lesznek majd, de azok anyu gépén, és még nem kaptam meg.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Andi! Nagy sajnálom, egyszerűen nem tudok mit írni!

Veronikusz
, részvétem! És közben meg örülök, hogy lányok jobban. Már talán nem aktuális, de a kiszáradás témában fontos tudni, hogy az étel is sok vizet tartalmaz! Ha nem inna, csak enne, már az is jó, mert a gyomorban szétválik vízre és a többire. Persze nem sok, de valami az is.

Eni! Őszíntén mondom, szerintem gyógyszer, stb nem számít. Nem ettől lesz bármivel is jobb, ha nem kap, ha megóvod, ha... Most neki ez az élete része, és cseppet sem természetellenes neki. Csak nekünk, kívülről.

Pussz

mtunde

A félreértés elkerülése végett én nem vagyok gyógyszerellenes , Ha kell akkor beszedem és beadom gondolkodás nélkül, mert tudom, hogy ezzel segítek magamon vagy a gyerekemen......Én a röntgenre irtam,hogy azt csak akkor ha nincs más út a vizsgálatra csak a röntgensugár.....A gyógyszer más....főleg Jankaszáva királyhercegkisasszony jelenlegi esetében......

Durca!
megkönnyeztem amit Eninek írtál.....nagyon igazad van :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Andi!!
sokat gondolok Rátok.
Millió ölelés, és próbálj meg minél többet vele lenni, most ez a legfontosabb. És szerintem is, az orvos is csak ember, jóesetben ért hozzá, de a diagnózis nagyrésze akkor is csak tipp. Még bármi lehet! Nagyon drukkolok, hogy anyukád még boldog dédnagyi is legyen!! (Én legalábbis az utolsó percig reménykedő típus vagyok, ráérsz aggódni ha megvan a baj, ne tedd tönkre azt az időt, amit még együtt tölthettek, ha mégis meg van számlálva :cry: :cry: :cry: bár szinte lehetetlen nem rettegni ) :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?