Sziasztok! Bocsi az eltűnésért, síelni voltunk, és mostanra sikerült visszaolvasni... Volt mit...
először is, hatalmas gratula az új babókhoz! Tenci, Tigrincs, Eni, Judit, sok boldogságot, tejet, és nyugis éjszakákat!
Eni, nektek külön drukkolok, hogy minden gyorsan rendbejöjjön, és ne kelljen orvosokhoz rohangálni Jankaszávával! Akinek nagyon szép a második neve (is)! És döbbenetesen hasonlít a bátyjára!
Andi! Nektek sok-sok energiát küldök, mást azt hiszem nem nagyon tehetünk...
És szólj, ha tudunk segíteni, ha másban nem, Balura vigyázni! És gyere, írd ki magadból a szomorúságot, fájdalmat, meg mindent!
Gabi! Nagyon ledöbbentem. Amikor először olvastam, rossz poénnak tűnt, aztán ahogy olvastam tovább a lemaradásomat, rájöttem, hogy a dolog teljesen komoly!
Te is szólj, ha bármiben tudunk segíteni!
Veronikusz és Judy! sajnálom a nagymamáitokat!
Veronikusz! Látom, Szofi már jobban. Nekem még az az ötletem lett volna, hogy ülj le, mesélj neki, és minden lapozásnál 1-2 korty. Vagy diafilmnél minden tekerésnél. Lénánál ez bejött, amikor máshogy már nem akart inni.
Dorka! Vica! Ancsa! Steffi! Nektek is jobbulást! Meg a többi betegeskedőnek!
AprooZsó! Hát, nem semmi, ez a forrázás dolog. És tényleg jobb bele sem gondolni, hogy mi lett volna, ha...
rólunk picit: voltunk síelni, vittük mindkét nagymamát, hogy vigyázzanak Lénára-Majára, merthogy ők nem síelnek. Hát, nem sült el valami jól a dolog... Igazából nem akarok panaszkodni, mert ha jól látom, itt most mindenkinek jóval komolyabb gondjai vannak, de asszem többet nem csinálunk ilyet... Inkább kevesebbet síelek. Az is igaz, hogy Maja még nagyon pici volt ehhez, meg valszeg még én sem voltam teljesen felkészülve. Na mindegy, jó drága tanulópénz volt...
Egyébként még mindkét csaj taknyos-köhög, de szerencsére láz nincs. Léna ezen kívül az egész síelés alatt hasmenéses volt, de se előtte se utána, kezdem azt gondolni, hogy pszichés???
Maja elmúlt 4 hónapos, több, mint 6,5 kg, és 65 centi (3,15-tel és 58??? cm-vel született) Imádja a nővérét, és szerencsére Léna is Maját.
Mindjárt keresek néhány képet!
Addig is azt kívánom mindenkinek, hogy most már jöjjön a tavasz, és múljon el ez a borongós időszak!!!