Sziasztok,
végre idejutottam, reagálni.
Evelin! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok Maglódon!
Apa meg csak össszeszedi majd magát...Egész nap dolgoznak, szóval én értem néha hogy nehéz még otthon is kedvesnek, aranyosnak és vonzónak lenni. ( Nálunk is így van...)
Zsuzsa! jobbulást Nektek! ( Nem Timiéktól kaptátok?) Szülőknek jó az ajándék!
Orsi: grat a félévehz! Tesóddal mi történt ( felvételi)? Örülök a tanítványnak is!
( Barátnő sok van, de aki közel áll igazán kevés. És mióta gyerekem lett még kevesebb
- persze azért nem panaszkodom)
Csillám, örülök, hogy jobban! Nattancsnak is jobbulást!
Nincs már olyan világvégehangulatod, ugye?
Védám, előre is köszi a horoszkópokat! Csabi haver hogy van? És Lillu nem pörög, ugye?
Annának gratula a foghoz! Nagyszülők nálunk is hajlamosak az ölelgetésre, de én asszem megértettem velük...
Szabinak jobbbulást!
Iza nagyot nőtt és nagon ügyesen áll!
Lizy meg jól mászik! És örülök az étvágyának!
Sziszka, jó hogy jöttél!
Ildi, nem akarok megint nagyokos lenni, de szerintem meg kellene nyugdnod kicsit, tuti hoyg Kíra azt érzi, hogy feszült vagy kialvatlan, ideges ( pluszban nincs köztetek a pároddal se harmónia). Ettől feszült ő is és ezért sem eszik. Tudom hogy könnyű mondani, de hidd el ha majdnem 7 kg nem fog éhenhalni! Ne méregesd állandóan, kérlek! Próbáld meg kicsit elengedni, semmi baja nem lesz neki se Neked se, csak jót tehet! Csak egy napig ne mérd minden kajálását és 3 óránként ne keltsd fel éjszaka magadat is meg őt is! Hidd el jót fog tenni!
( Ha nagyon nem boldogultok, még tudok esetleg segítséget, kérlek írj akkor privit! )
Patri, Zoslti belejött a kanalazásba, azt hiszem!
Én pörögtem ma, főztem, vásároltunk, másfél órát sétáltunk, megnéztük a lakást, mosogattam, takarítottam. Zoli sokat volt Adéllal.
A lakás szóra se érdemes...Komolyan lányok, elkeserítő, hogy mennyi pénzért, mit szeretnének rásózni az emberre... Mikor találunk vmi normálisat?
Adél egyébként ismét a régi, aranyos,aktív baba. Újabban egész nap fecseg, verbálisan gyúr most mozgás helyett... Irtó édes!:)