Veronikusz
Millió gyógypuszi!!!!
Persze a többi betegnek is, csak most nekem úgy tűnik, hogy náluk van a legnagyobb gáz
Imádom ezt a topicot, ha mg nem mondtam volna
Pont azért, mert nem csak a pelenkákról szól, hanem tök őszinte, mintha sokkal jobban ismernénk egymást, mint a valóság és 1000 témáról tudunk csacsogni, elmélkeni
Eni Én kifejezetten irigylem azokat, akik ésszel mennek férjhez, nem csak szívvel! A barátnőm is ilyen sosem értettem, én képtelen lennék rá. Egyszerűen azért, mert engem mindenben az érzéseim irányítanak, ami nem mindig jó
Mi 4 év után házasodtunk össze, hosszú volt a lila köd, még lagzi után is tartott, oersze olykor eltakarta egy bazniagy viharfelhő, de aztán minden újra rózsaszín lett
Mi ilyenek vagyunk....Totál nem illünk egymáshoz, nem is értem mit eszünk egymásban
A józan eszemmel tudtam, hogy nem kéne Zsoltihoz hozzámenni, mert hosszú távon valszeg nem fog tudni boldoggá tenni, mert én iszonyúan érzelmes, szeretetéhes vagyok, ő viszont pont nem az
VAlahogy mégis nyomjuk az ipart
Memme, te azt mondtad, sosem hasonlítgattál, ilyenek. Én sem, de mégis, ha visszagondolok, tulajdonképpen a pasijaim 99%-a ugyanolyan típus volt. Az 1%, meg életem nagy szerelme, akivel viszont öltük egymást és örülten szerelmesek voltunk egyszerre, szal ez sem volt jó
Nekünk Zsoltival elég nehéz volt az összecsiszolódás és asszem még most is komoly része folyik, nem csak az ami életünk végéig tart, hanem a neheze. Így 8 év után is. Többször ki akartam lépni, neki nem mondtam, de sokat gondolkoztam rajta. Rácsaptam az ajtót napokra, volt, hogy már Ivánnal együtt is
Aztán arra jutottam, hogy mivel ha lépnék, legközelebb is hasonló típust választanék tudat alatt is, ez fix. Akkor minek
Inkább ami van, azt próbálom a legjobb formába hozni. Szóval őszintén...férjnek nem jó, apának....közepes...de mégis szeretem vagy megszoktam???
Nem is tudom...Viszont az a típusú pasi, aki nekem a hűha lenne, az nem létezik
képtelenség
Ő ugyanis a tetovált, agyonékszerezett, lányos arcú, de vagyány rosszfiú, aki mindemellett hősszerelmes és mindene a család
Na ugye, hogy nem létezik
De ha mégis, hát, akkor sem rám fájna a foga
Egy kicsit végiggondoltam....Ha Zsolti jópasszban van, akkor el tudok tőle olvadni
Csak sajna ritkán van ilyen passzban
De ha magam alatt vagyok, akkor előkaparom az első és legszebb szerelmi vallomását: "De, legyen , csináljunk meg azt a kistesót, mert szeretlek és tudom, hogy ez életed álma! És én szeretném, ha boldog lennél!"
Ezzel szemben az első bókja: "Az tetszik benned, hogy olyan lökött vagy
!" Na, a fenti szépség előtt én csak hasonlókat kaptam
De asszem pont ezt szeretm benne, hogy olyan lökött
Na, ez sem lett kevés.....
Együttlétek. Hát annyi előnyöm van, hogy én már előtte hozzászoktam, hogy másak az igényeink
Iván előtt 6 évem volt ezt szokni, így nekem már nem olyan katasztrófa megélni, hogy egymásból kevesebb jut. Neki rosszabb, de ő hősiesen tűr, kivár. Igaz, néha én is erőmön felül igyekszem
Olykor képes voltam (pocak előtt, most az alvás bárminél többet ér
) hajnali 2-3-kor kisettenkedni felébreszteni Zsoltit egy kis huncutságra
Persze tartok tőle, hogy kettő mellett már nem sok energiám lesz éjszakai pillangót játszani
És igen...ahogy Memme írta, ha 10 perc is, de az legyen intenzím szeretet-törődés dömping!!!
Valentina
Zsolti dettó ugyanez! Egyik gép elől ül a másik elé, aztán jön a TV. Ha ébren vagyok alszik, ha alszom ébren van. De tudom, hogy ezek időszakok és próbálom túlélni őket, már nem lázongok, mert semmit nem használ, inkább ront. A női taktikákat próbálom bevetni olykor, de ez sem mindig segít
Egyrészt tudom, hogy neki ez a kikapcsolódás, és mennyivel jobb, mintha a többi kollégával nyomná meló után a sört vagy játékgépezne...Másrészt bánt, hogy mellettem, velem közösen nem tud kikapcsolódni, holott azt is tudom, hogy annyira más dolgok érdekelnek minket....
Azt szoktam mondani, hogy bennünk egy közös dolog van...Iván
De mint azt írtam...mégis szeretm, mert ekkora gyereket és bohócot...aligha találnék rajta kívül
Ez viszont nekem már a boldogság fele
Na...behoztam a lemaradást...karakterszámban fix
Mikey! Boldog Szülinapot!!!!
Boldog Nénapot Dorka, Dóri és Dorottya!!!