Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Bellana, remélem ma már jobban érzed Magad! Kép
És gyönyörűek a képek !

Zsuzsa, természetesen nincs harag! Kép

Lino szia, Te is korán kelő vagy?

Kinga, és ha mégis lány lesz?

Csicsóka, merre vagy, nagyon eltűntél. Mikor mész cukorterhelésre?

Mindenkinek puszi és kellemes napot,

Chello
chello

Ez lemaradt! Lino, Isten Éltessen !!! Kép

chello
chello

Jó reggelt,

Bellana,
Gyors javulást, kilábalást a bajból! Remélem, a hányás rövid ideig tart csak, és a hasmars meg teljesen elkerül. Dani lázasan is Atomanti? Az én Danim csak az első betegnapon szokott bágyadtabb lenni, utána semmi konyulás...
A fotó édes, az a mosolygós meg tényleg világszám!!!

Timi,
Szóval Dani lesz a vőlegény...? Igen, 6 év az kell is, mi Karcsival 8-at tudhatunk be magunknak. Lilla Bianka mit szól a többnejűséghez? Ugyanis Daninak már másfél éves kora óta (!) van menyasszonya, Viktória, de hát még van kb.20-25 év a döntésig!

Süncsi,
én Ciprus szigetére céloztam, állítólag ott született Afrodité, a szerelem istennője. Nagyon szeretjük azt a helyet, már többször jártunk ott, sőt, már Danit is visszavittük "születése" helyére. Meg már azon is gondolkodtunk, hogy idén október első hetében menjünk e nagycsaládostól...? Azt a helyet legalább már jól ismerjük, nincs meglepetés, stb.
Te is cukkolsz már ezzel a H&M-mel?! Akarom!!!

Tegnap (sok egyéb igazi mellett) nagy csalódás ért a ruhatáramat illetően...
Van két majdnem földigérő iparművész által tervezett ruhám, amik kicsit olyan kismamás stílusuak, na, felpróbáltam őket a tavasz örömére: kihíztam belőlük!!! És a kedvenc kis flanell kötényruhámat is, ami szintén olyan terhesfazonú...
Annyira lelombozódtam, mert már vártam ezt a csuda jó időt, hogy beléjük bújhassak. Most ott tartok, hogy van az utálatos kertészfarmer, van egy trapéz kismama farmer és egy kishíján mellben kihízott ruhácskám, amit a férjem kedvesen hegesztőruhának hív...

Zsuzsa,
nagyon jót kacagtam az öregedő nőkön és kandúrjaikon! Nekem egyébként bejött a kínai táblázat, Daninál is.

Orsi,
örülök a javuló aranyerednek! Bevallom, annak fogok legjobban örülni, hogy ha a találkozón azt mondod, meg sem kell már néznem, annyira jól van...

Panó,
köszönjük a táblázatot!
Ugye nem bántottalak meg a múltkor, amikor azt írtam, hogy most az anyósodnál biztosan éppen degeszre tömöd magad valami finomsággal...? Csak hiányoltalak, és eszembe volt, hogy nála vagytok. Én meg az anyósomnál (is) mindig finomságokkal tömöm az agyam...

Puszi mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ja,

lányok, ti nem akartok fotót Kingáról piros bikiniben?
ÉN IGEN!!!!

Mucska,
látom, a jó idő beköszöntével téged meg "majdnem elveszítünk..." Brühühü.
Le is utazom Szegedre, lemegyek a partra, és ott majd az orromra hagyatkozva megyek a fini illatok után...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szép jo reggelt mindenkinek!

Bellana,
Te szegény, jol elkaptad ezt a virust! Remélem mar javulsz! Szuperek a képek, szerintem mindkettön mosolyog a babad!

Chello,
köszi a gratulaciot!
Fu, de irigy vagyok, hogy végeztetek! Nalunk hétfön kezdödik a munka, 3 napig tart majd elvileg, aztan mikor visszaértünk Mo-rol még 1 napig. Pénteken meg - ha minden igaz - hozzak a kisagyat meg a pelenkazot. Ugy örülök, hogy igy beindultak a dolgok.

Zsuzsa,
ne izgulj, csak akkor lesz ho, ha én azt josolomKép

Lino,
szoval szülinapod van, vagy tegnap volt? Volt ünneplés? Isten éltessen sokaig!

Lusta malac KingaKép
remélem sikerült a ZH-d! Milyen volt?

Timi!
boxol, rug és mindenféle hihetetlen dolgot müvel a babad. Amig van helye, bukfencezik is szerintem!

Mucska!
Ma is a nyaraloban leszel? Amugy hogy allsz a babakelengyével? Nalam a rucik nagy része mar megvan és ha minden igaz, pénteken meg lesz a kisagy, pelenekazo és a szükséges agynemük.

Nalam nem jött be a kinai horoszkop, legalabbis eddig.
Csajok, én mar teljesen raalltam arra, hogy fiam lesz, sok ruci kékre sikerült... Persze én kislanynak is borzasztoan örülnék, teljeesn mindegy, de lesz meglepi, az biztos!

Bori,
Te is a nyaraloban vagy?

Ja, ma megyek fogorvoshoz délutan. Lesz egy kis tisztito kapirgalas + kontroll. Jo lenne meguszni furas meg egyebek nélkül, augusztusban voltam utoljara, akkor rendet raktak a szambanKép

Tovabbi szép napot,
Süncsi
süncsi

A, megvan Bori.

Aha, szoval Ciprus! A mi Dömpink meg lehet, hogy Szardinian "készült", de lehet, hogy mar itthon, par nappal késöbb. Nemtom sajnos. De az bizti segitett, hogy szuperul éreztük ott magunkat és én is barmikor visszamennék.

DE, DE AKARUNK PIROS BIKINIS KÉPET KINGAROL!!!

SüncsiEdit
süncsi

Süncsi: én is ma megyek, 4-re. Akkor gondolhatunk egymásra! Én júliusban voltam.

AnitaBori: A piros fürdőruci engem is érdekel, és ha ennyi barátnővel lopja a napot, tuti lesz egy, aki le is fotózza! Kép (KINGA)
Akkor te is megértetted kandúr ügyben, mire gondoltam Kép
A ruhatár téma nálam is így van. Nekem van 2 vékonyabb gatyim, amiből az egyik lassan ugrik is, így marad egy! Jó kilátások, mi?
Kispapa ma reggel megjegyezte, hogy jó nagy hombár hasam van (kis kedves). Mire én győzködtem, hogy milyen szép, formás, de szerinte olyan, mint a terhes bálna. Kérdeztem is, ahogy akkor nem is szép? Erre azt a választ kaptam, hogy nagy! Na, nesze nekem urvarlás! Lehet, hogy rossz helyen álltam sorba? Kép

Bellana: jobbulást nektek mára is!

Mucska: ti meg piknikeljetek helyettem is!

Timi: ma még lassabban gyalogoltál be a munkahelyedre? Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

A kínai akármicsoda nekem fiút jósolt, és az uh. pedig kiscsajt mutatott.Kép

Zsuzsa!

Öregedő asszonyoknak lánya???Kép Akkor már kezdem elásni magam a 24 évemmel!Kép Nekem Ricsim azt mondta, hogy röntgenesek nem tudnak fiút csinálni. Ő 5 évig tüdőröntgenes volt, és minden hapsi kollégájának lánya született. Szerintük a sugárzás kiöli belőlük a fiúnemzés képességét!Kép

BEllana!

Jobbulást a családodnak, és Neked is! A kép nagyon jó, úgy szeretnék én is ilyet a babámról!!!

Linó!

Isten éltessen sokáig!

Vérnyomi!

TErhességem előtt nekem átlagban 105/60 körül volt. Aztán mikor beköltözött a baba, akkor nagyon sokáig 85/42 és ilyenek voltak. Ha nagyon felidegesítettem magam, akkor felment 100/60-ra. És mindehez a pulzusom 92 körül volt. Sokszor nagyon rosszul éreztem magam, le tudtam volna fordulni a székről...De legutóbbi védőnénis mérésnél már tudtam produkálni egy 120/60-as vérnyomit. Kép Igaz, volt bennem előtte egy kv, de jobban is érzem magam, energikusabb vagyok.

Na, ezt jól kiveséztem!Kép

A cukorterheléses vacaktól mindig rosszul vagyok, ha azt olvasom!Kép Megkérdeztem anyósomat, és itt tömény cukrot kell inni! Lehet, hogy hányni fogok?Kép

Asszem most ennyi, 10-11-ig postán leszek!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

KINGA!

Fürdőrucis képet akarunk! Tudod, a pirosat! Kép
Kép

Zsuzsa, AnitaBori, EditSüncsi
zerko

Jó reggelt!

Ismét gyönyörű az idő, biztos mindenki megy ország-világ.

Bellana: Gyógyuljatok meg minnél hamarabb. Remélem menni fog és minél kevesebb kellemetlenséggel fog járni. Vigyázzatok magatokra!
Nagyon édes az UH kép. Hány hetes korban készült?

Panó: Kipirosítanád az Alina nevet (csak, hogy a lányok táborát színnel is erősítsük). Köszi!

Tegnap én is aktívan kutattan a ruhatáramban nyári ruhák után. De sajna a legnagyobbnak hitt dolgaimat is kihíztam Borihoz hasonlóan. Ezért kirúgtam a hámból és vettem egy rövid ujjú kismama pólót. (K.... drágán!) Pedig ha tényleg beköszönt itt a nagy nyár júliusig nem járhat az ember farmernagrágban meg hosszu ujjú felsőkben.

A ti ruhatáratok milyen a nyárra?

Azt hiszem elmegyek ma a piacra és veszek valamilyen zöldséget, úgy ennék ma egy kis főzeléket.

Vali
C.Vali

Timi: ez a rtg-es dolog érdekes. Lehet, hogy csak a gyors hímivarsejteket roncsolja, és azért lesznek lányok. De szerintem ez idővel regenerálódik! Kép
Kemoterápia után is van olyan, akinek fia születik!
A cukorba sok citrom is mehet, és úgy iható! Kitartás!
Akkor a te vérnyomid sem döngeti a felső határt!

CVali: akkor te is legatyásodtál ruhailag? Kép Hát, lesz olyan meleg is, hogy csak egy melltartóban, vagy pólóban leszünk itthon. Az olcsóbb! Kép
Jó vásárlást!

Zsuzsa
zerko

Lino! Isten éltessen!

Zsuzsa! Le ám! És még tartalékom sincs pl. előző terhességből. Majd szét nézek mit tehetek az ügy érdekében. Hálóingem és hosszú pólóm azonban van, mert mindenki azt modta, hogy úgy is be kell majd feküdnöm a kórházba. Most azonban úgy gondolom, mivel mindent megvettem már ami oda kell (11 új bugyi, 6 új háló ruci, zokni, melegítő, stb.) biztosan kihúzom végig itthon, mert ugye az úgy szokott lenni, ha minden meg van akkor nem biztos, hogy menni kell!

Ma este megyünk kontrollra. Kiváncsi leszek mennyit nőttek a babáim. Majd beszámolok róla, ha végeztünk.

Vali
C.Vali

Lányok!
Mikor (hány hetesen) érdemes elmenni 4D ultrahangra? Mikor mutat legtöbbet a bébi?
Baromi kíváncsi vagyok, a kínai horoszkóp szerint lány lesz. Végül is 50% esélye van.
Maci2
maci2

Bori!
Egyáltalán nem bántottál meg, hanem nagyon is eltaláltad, én is tömni szoktam a fejem anyósnál mindenféle finomsággal!

Bellana!
Remélem már jobban vagy, nagyon édes fiad lesz, szerintem is mindkét képen mosolyog!

Mucska!
Én is kint ülök a kertben egész nap. Azt a bográcsos tarhonyás krumplit részleteznéd nekem? Még nem hallottam ilyesmiről, de nagyon jól hangzik!

Süncsi!
Tetszik a kertetek meg a terasz, bár nem sok látszik belőle a képen. Csinálhatnál egy nagyobbat is! Most, hogy már tudsz képeket feltenni!

Vali!
Már tegnap is akartam írni neked, hogy sokat szenvedtem a babáid nevével a táblázatban, mert a táblázat Excellben van és egy rublikán belül csak egyféle színt enged. Tehát vagy mindkettő piros vagy mindkettő kék. De majd megpróbálok valamit kitalálni, csak adj egy kis időt!

Timi!
Férjednek gratula a vizsgához!

Maci2!
Beírtalak a táblázatba, csak a választott neveidet nem, mert három név nem fér be.

A kínai horoszkóp szerint nekem Peti is lány lenne! Ritánál bejött. Most is lányt jósol.

Kingáról én is szeretnék piros bikinis képet!

Panó
panó

Sziasztok!
Csak nem bírok nem hozzászólni...(Követem az eseményeket, csak nem akartam még több időt elcseszni írogatással, dehát ki bír ilyen időben melózni...Kép)
Szóval terhesruci ügyben én az Auchan-ban vettem magamnak nacikat, ha jól emléxem 2500-ért darabját, amik igen kényelmesek és végig hordhatók (pamut betét van az elején és a többi anyaga is rugalmas), és szerintem nem is csúnyák.

Amúgy mindenkinek gratula meg minden (Bellana, vigyori kép tényleg király!)

dzsungelcsiga (23+5, atyaisten!)
dzsungelcsiga

Hááát Lányok! KÉpzeljétek! Annyian voltak a postán!!!! CSak most értem vissza!!!Kép

Zsuzsa!

Nem hiszem, hogy befolyásolna bármit is a röntgenezés!Kép
Ez vígasztal, hogy citromot lehet bele tenni. Csak az a baj, hogy allergiás vagyok a citromra.Kép De végülis kibírom azt az egy-két hetet, amíg elmúlik az allergia hatása.Kép Inkább az, mint a hányás....

Én is álltam reggel hosszú percekig a szekrény előtt, hogy mit is húzzak magamra.Kép Mert ugye megboldogult fiatal koromban voltak toppjaim, meg ilyenek. Na ezek feljönnek rám, de a köldökömig sem érnek, a pocim kitartja. Szóval elég gázul néz ki rajtam. Eddig ki tudtam védeni a dolgot pulcsival, és társaival, de ebben a 100 fokban nem lehet. Remélem hétvégén ilyen idő lesz, mert kiülök anyukáméknál az udvarra, és süttetem a Lillámat!Kép

Én otthon egész évben bugyiban meg melltartóban vagyok. Ha jön valaki, akkor magamra veszek egy vékony rövidgatyát pólóval, de rohad le rólam állandóan...

Bori!

Veszélyes lesz, ha tényleg kislányom lesz!Kép Tegnap néztünk egy reklámot a tv-ben, hogy tini kislány mondja az anyjának, hogy egy fiú elhívta moziba a nagyszünetben! Erre Ricsim:" mi lesz, ha a mi lányunkat is elhívja valaki moziba?! Csak velem jöhet moziba!"
Annyit szoktunk röhögni, olyan megjegyzéseket tesz Ricsi. Azt már látom, hogy nevelés téren enyém lesz a nagyobb feladat. Kispapit le fogja venni a lábáról!Kép

Orsi!

Igyexem képet tenni fel, de a tegnapi túl nagy volt...

Zsuzsa!

Reggel valóban andalogtam a munkába. El is késtem kicsit!Kép De ilyen jó időben kinek van kedve lejönni egy alagsorba egy lyukba?!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

HELLO

Probalok kepbe kerulni. Tegnap elmentek a munkasok es apa is megjott, de a jovoheten mar megint utazik. Az alsoszint meg nincs kesz a melosoknak van meg kb egy het munkajuk, utana kezdjuk a felsoszintet. Most probalok kicsit pihenni, de ma meg a gyerekek jonnek, de kijelentettem, hogy nem fozok. Azert mindjart csinalok egy kis csaszarmorzsikat, hamar Soraya volt kedves idetenni a receptet.

Bellana
A kep szuper, es jobbulast kivanok Nektek.

Suncsi
Dömpike mar egy kilo? Nahat micsoda nagy legeny! Jo szorakozast a fogorvosnalKépFujj, de gonosz vagyok.

Zsuzsa
Neked is jo idotoltest, remelem mindkettotoknel minden rendben lesz.

Lino
Isten eltessen sokaig, fuled nojon bokaig! Meg is nezem mindjart milyen nevnap van ma otthon, mert gondolom nem Sandornak hivnak, de az is lehet, hogy a szulinapod van. No majd ezt is kideritem, de mindenesetre megegyszer istenke eltessen.

Pano
Legy szives javitsd ki a tablat,ha nem jelent nagy gondot, mert mindig osszekavar. Ma vagyok 23+3. Elore is koszike.

Mucska
De jo Neked, 21 fok, Itt meg mindig sok a ho, bar hideg nincs, tegnap a napon 16 fok volt, de el sem tudom kepzelni, hogy mikor olvad el ez a rengeteg feher valami a kertunkbol.

Bori
Ne keseregj a ruhaid miatt, huzz fel egy cicanadragot!

Sok puszi mindenkinek, megyek takaritani.

Ildiko
ps: Mikor latunk mar pocakokat? Nekem olyan nagy, hogy tegnap a baratnom azt mondta, olyan mintha 7 honapos terhes lennekKép.No de usse ko, majd elmulik julius vegereKép.
salla

CVAli: akkor majd a csini hálóingeidben flangálsz az utcán Kép
Számolj majd be, mi volt a kontrollon!

MACI2: bármikor szerintem a 16. hét után. A pénztárca szab neki határt! A 33-ik hét után már nehezebb mindent látni, de akkor meg a baba pofija mutatja jobban magát.

Dzsungelcsiga: ott én is vettem egyet hasonló áron. Nekem lassan csak az lesz jó! De ki tudja, van-e még!??? És az gatya, és nem ruha!

Ildikó: pocakokat? Én egy bő hete tettem egyet a profilomba! És a tiéd? Képet szeretnék!
Állítólag az enyém is nagy! De nekem hamarabb múlik majd el! Óvatosan a takarítással, és a fogorvosban én is bízom!

Na, akkor estig elmentem!

Zsuzsa
zerko

Helló mindenkinek!
Bellana:
Jobbulást Nektek,vigyázz Magadra!
A képek nagyon jók.Nekünk az arcát nnem akarta megmutatni.Kép

Zsuzsa:
Köszönöm,Gergő már teljesen jól van,bár ma megint produkált egy hasmenést.Remálem nem esik vissza!
Még egy ok,hogy lányom lesz:öregedő asszony vagyok már talán én is a 33 évemmel.De akkor mit láttam én a lábai között?Kép
Párod nagyon kedvesen tud udvarolni,nem mondtad neki?Szerintem nincs a világon szebb egy kismama pocaknál!!!!

Lino:Lehet,hogy figyelmetlen voltam,szülinapod van?
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Maci2:
Én 18 hetesen voltam 4D-n,és szerintem érdemes volt.Kép

Panó:Köszi a táblázatot!Kép
A kínai horoszkóp szerint nekem is 3 lányom lenne,Gergő pedig tuti nem az!És úgy néz ki,hogy Bence sem.Bár Mucska szerint majd a pelenkázásnál lesz biztos!Kép

CVali:
Várjuk az eredményeket!
Egy kicsit irigyellek az ikrek miatt,bár mi most már bajban lettünk volna,ha nekünk is bejön.Most cseréltünk autót,és nem mikrobuszt vettünk.Kép
Ajánlottad nekem az újpesti szülőotthont,de én a MÁV-ba járok,Bellana keres kórházat.

Puszi Nektek

Anikó
vakili

Sziasztok!
Kinga: hát akkor ha elméletileg minden okés nálunk egyidőben szülünk, te merre szeretnél szülni?
Látom te bízol, hogy be lehet fejezni a sulit. Ez az első diplomád? Én már csináltam pára vizsga időszakot, itt-ott, és attól tartok, hogy a nyári meleg, változtat a fizikai állapotomon, lesz egy vizsgám június 22, 27.-én.Hogy beérek-e azt nem tudom, mert Pestre kell felutazni. Te hol laksz egyébként?
Nálunk már nem kötelező a bejárás, csak elég a vizsgákra, de mivel majrés vagyok be-benézek a suliba, meg aznapokon van orvosom és előadás a kórházban Pesten így a kettőt együtt lazavarom.
Jelenleg én is a szigorlatra készülök, de éppen inkább irogatok, már mindent kitaláltam, hogy elkerüljem a tételeimet. Csalogat a szép idő kifelé, de hát…..
Krém: én is ma veszek Milupát, ha annyi embernek jó, nekem is jó lesz. Csíkoktól még mentesültem, nem örülnék nekik, ha bekopognának.
Elevit: erről megint hallottam jókat, persze olyan barátoktól, akik szedték és szültek már. Hogy mekkorára növeszti a babyt, meg majd nem tudom megszülni, stb. A dokibám nekem is azt mondta szedjem, mert ha ez igaz lenne, nem lennének ki súlyú babák. Bár sokan tényleg abbahagyatják a mamákkal, a 6. hónap után. Most még szedem, és majd a következő viziten megint megkérdem, mi az ábra ezzel és hogy nem kell-e külön vasat, stb szednem.
Hát kislányt várunk, és állítólag az is lesz. Dobler Aisa Zelina, a mostani favorit, remélem apuka nem felejti el az apasági nyilatkozatot…….Léna Lilient akartunk, de az mindkettő nyári név, és hát legyen neki több ünnepe az évben.
Nálatok mi a névválasztás?
Valahol olvastam egy listáról, hogy oda feliratkozhatnék. Hol, kinél, és milyen lista? Baba neve, várható születési időpont?
Zsuzsa: igyekszem úgy intézni magamat, hogy el tudjak menni, de értesítelek addig, és talán már kedden látom, hogy is állok a tanulással.
Hízás: hát pont az a probléma, hogy a babához képest sokat híztam, mert ő a cuccokkal együtt 1 kg, de akkor a többi 4-5 kg –ot ki szedte fel, mert az nem kell a babának, tehát azt én ettem meg. De jól eset. A szüléskor lemegy kb 7 kg, csak utána menjen le a többi is.
Védőnő: milyen gyakran szoktak menni? Mivel mi elköltöznénk addigra innen, vagy haza vagy máshová, ott kell majd bejelentkeznem, hogy legyen aki kijár és tanácsokat ad. Az itteninek már mondtam ezt, de nem értette meg, el akar jönni és meg akarja mutatni hová tegyük a kiságyat. Pedig az ő kiságya Esztergomban lesz….

Pussza
MI
nixi
Irország

Jó estét!

Megjártam a fogorvost, és 3 kicsi lyukat talált Kép Ez a baba elszívta a Calciumot belőlem Kép Egyet ki is nyitott, és a kicsi akkora lett, hogy idegvédő tömést is kaptam. Kép Kép Kép A babámnak nem tetszett a fúró hangja Kép
Jövő héten folytatás, és akkor remélem, vége is lesz!

A villamoson mindenki úgy tett, mintha nem is lennék terhes. Akkor most nincs is hasam???

Nixi: várom a jelentkezésedet!
Az utolsó táblázat <a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/72213.jpg" target=_top> ez volt</a>,látod, milyen adatokat kell így megadnod!
Amúgy a kilók a melledre,... is mennek. Ne aggódj, majd el is hagynak a szülés után, ha te is úgy akarod! Amúgy mire hazamentem a kórházból, nekem a 7 kiló 10 volt!

Süncsi: mi volt veled?

Anikó: akkor vigyázz Gergőre!
Hát, nem tudom, ez-e a legszebb látvány, de nekem sem esett jól!

Nos, mindenkinek jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Anita Bori!

Várlak ám, bár ma csak rántott hús volt kruplipürével, mert a páromnak fogakat huztak, így csak rághatóbb kaját bír enni!!!!!! De a hétvégen ismét bográcsos lesz.
Kb. 2-3 hét, hogy ki is költözzünk. Ma is olyan jó idő volt, hogy kiraktam Annát a napra. Azon röhögtünk, hogy nehogy csoki legyen, mire kibújik. Most értünk még haza. Reggel csak épp mosakodás, pakolás a kosárkámba és indulás. NAgyon élvezem!!!!!!!!

Süncsi!

Elég jól állok. A ruhák megvannak, kiságy, babakocsi, babahordozó meg van. De valahogy igy is úgy érzem, hogy annyi minden kéne még.

Zsuzsa!
A piknik meg volt helyetted is!!!!! Jót ettél ma is, garantálhatom! A holnapit még nem tudom, de szerintem valami grilles dolog lesz.

Vali!

Nagy puszi!
Én jól állok nyári holmikban! Igy jár aki 2 éve lefogyott 16 kilót és lusta volt kidobni a régi ruhákat. NA nem a legdivatosabb leszek, de hát az kit érdekel. MA nagyon meg voltam elégedve a kinti szekrény tartalmával. Mert oda rejtettem el, felkészülve, ha visszahíznék. A párom ki akarta dobni őket tavaly. Milyen jó, hogy nem engedtem!

Panó!

Uygyanúgy csinálom, mintha tűzhelyen csinálnám, csak bográcsban.
Apróra vágott hagyma kevés olajon pirítva, rá a tahonya, megpiritom, rá az őrölt paprika és felöntöm vizzel. Bele egy kis vegeta, bors,fokhagyma ha van egy kis gulyáskrém, és bele a krumpli, meg a karikára vágott virsli. Ha kolbásszal csinálom akkor amikor a hagymát piritom, akkor rakom bele. De jó az egy kis füstöl, vagy császárszalonnával is. Szóval egy egyszerű és gyors kaja! De nem diétás ez sem! De én olyat nem tudok!!!!!!!!!!

Timi!

Feltétlen rakj bele citromot és egy húzásra öntsd le az egészet. Akkor ki lehet bírni. Én jövőhéten megyek újra!

Ildi !

Nagy pusz! Az jó ha már kidobtad a munkásokat!Sajna csak rövid időre. Addig próbálj sokat pihenni, amennyire a Te kis családod engedi!

Linó!
Isten éltessen!

Lányok! Mindenkinek nagy puszi kivétel nélkül, de még csak eddig volt időm visszaolvasni!
Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hu, de eltuntetek, regen jart itt valakiKép Mar mindenki alszik?

Pedig el akartam ujsagolni, hogy voltunk ma a doki bacsinal es mindent rendben talaltKép Picurkank mar nem is olyan picurka, raadasul meg csak holnap leszunk 19 hetesek, de a meretei alapjan mar 19+4-et adott ki a gepKép
Es ugy nez ki, hogy jol ereztuk, az egesz csalad es kis futyisunk leszKép Ugyhogy egyelore nem nagyon beleelve magunkat, de mar Gergot varunkKép

Ma kulonben jo napunk volt, reggel elmentem megszerezni az AFP-met, aztan vedoneni, aki megint nagyon aranyos volt, ugy szeretek hozza jarni!Kép Kepzeljetek az elmult 4 hetben 5(!!!)cm-t nott a pocakom! Mondjuk mar most, hogy hordatok kicsit normalisabb ruhat rendesen domborodik is. Viszont az az 5kg szinte csak a pocakomra jott, domborodik rendesen, olyan kis formas, a suliban is mindenki odaig van erteKép
Aztan este doki, UH es szerencsere mindene rendben, a fejecskeje 49mm, szepen novekszik a szentemKép Es annyira kis edes volt, keresztbe tette a labacskait! Akkor meg mondta a doki, hogy nem nagyon latni, erre a dragam megmozdult es megmutatta, hogy van ott egy kis himbi-limbi, legalabbis mindannyian ugy lattuk. Most meg majd bemegyek a kinai horoszkophoz is, de ugy emlekszem, hogy nekem layt is es fiut is irt, mert tobb fele variaciot is megneztem. Aztan jovo heten 3D, akkor remelem mar egeszen biztos leszKép

Kakukkfu
Kriston Andrea telefonszama:2565452, sajnos a mobilt nem talalom, de ha ezen nem ered el, akkor menj be a Kiraly utcaban van ahol tartjak, a pontos cimet annak sem tudom, de mar majdnem a Deak ternel, ha arra fele mesz, akkor a jobb oldalon. Remelem jo lesz a telefonszam is! ~

Bori
A draga hatso felemet holnap nezi meg a doki bacsi, en ugy erzem, hogy rendbej ott, ugyhogy szerintem jovo szombatra mar csak rossz emlek marad!Kép

Vali, Bori
Ruha ugyben szerintem majdnem mindenki gondban van! En peldaul nyari ruha ugyben egesz jol allok, mert a regiek kozott akadt ~egy par, ami bovebb es jo lesz. De tavaszra nehezebb. Vettem egy nadragot, amit most oromomben, hogy jo lett az ido es az unalmas teli gatyoimat eltehetem minden nap felveszek, szerencsere vannak sztercs felsoim es igy kicsit valtozatos. Akartam venni egy tavaszi kotenyruhat, de az uzletben olyan benak voltak, hogy nem abbol az anyagbol csinaltak meg a hosszabb valtozatot, amelyikbol en szerettem volna, ugyhogy ez sem jott osszeKép Meg remenykedem, de nagyon benak, ugyhogy lehet, hogy mire meglenne mar itt lesz a nyar es hordhatom a lengebb dolgokatKép

Most megyek, mert kikeszult a derekam az ulestol!Kép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
18+6

avocado

Jó reggelt!

Úgy látom ma én leszek az első.

Tegnap voltunk mi is kontroll vizsgálaton. A doki szerint gyönyörűek a babák. Már több mint 600 grammosak, szinte minden testrészüket megmutatták, még a kis arcukat is.

Remélem mindenki jól van, és aki beteg volt elűzte magától azokat a kósza vírusokat.

Puszi

Vali
C.Vali

Jó reggelt,

Orsi,
tehát valószínűleg kisfiad lesz! Gratulálok, és ahhoz is, hogy szépen cseperedik. A hátsó felednek is örülök, meg annak, hogy a leveledből is érezni, pontosan 5 cm-rel a föld felett lebegsz.
Merre jártál ruhanézőben?
Anyukám tegnap elvitt egy kis beszerző körútra, de végül csak egy csíkos blúzzal és egy A-vonalú térdfölötti vékony farmerruhával tértünk haza. Felvettem jó néhány darabot, és annyira kifulladtam a végére, hogy a saját ruhámba már úgy kellett visszatennie anyukámnak...
A Megatoys megint átalakult egy kicsit, teljesen megszűnt benne a bútorrészleg (csak az RS, nem a babaszobás!), és a helyén óriási baba-mama ruházat nyílt, nagyon édes babaholmikat láttunk. Az anyuciknak meg rengeteg 2in1 és még sokféle márka kapható.
Láttam olyan helyes 56-os rózsaszín napozót, hogy majd' megettem. De nem vettem meg.

Vali,
Már mekkorák a gyerekek! Ma kérdezte a szomszéd nénink, mekkora a babám, mondtam, utoljára 40 dkg körül volt, de azóta már lassan az egy kiló felé kel járjon.
A nemüket illetően nem változtattak a dolgon, ugye? Azt biztos megírtad volna.

Többiek nagyon elfoglaltak ma reggel-délelőtt!
Megyek, én is takarítok egy sort. Imádom ezt az időt, csak már aggódom, mert mindenfelé 15 fokos lehűlésről beszélnek. Annyira rossz lesz megint visszaállni...

Puszi mindenkinek
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

A fogorvosnal csak egy kis tisztogatas, foginyigazgatas volt (ennél a dokinal ez a szokas, félévente tisztogatnak), de lyuk hal'Istennek nem volt. A bölcsességfogam most nö, ennek nem sok jövöt josolt a doki, de erre csak szülés utan térünk vissza.

Zsuzsa,
sajnalom, hogy Nalad 3 lyukat talaltak!
A férjed nem volt éppen kedves a pociddal kapcsolatban, de hat tényleg nagy a pocink! Ez van! Majd ha megszületik a kisteso, meglasd, milyen lelkes lesz!

Ildiko,
Ti aztan jol belemerültetek az épitkezésbe! Még a felsö szint is? Fu, tovabbi kitartast és pihizzél eleget (jol teszed, hogy hanyagolod a fözést néha)

Vali,
Gratulalok a szép sulyu picikhez!

Orsi,
Szoval kisfiu! Nevetek van mar?

Pano,
köszi a dicséretet a kertre, még varok egy kicsit, mig zöldülnek a dolgok és akkor teszek fel még képet. Szerintem is gyönyörü a kertünk, de nem mindenkinek tetszik am, a mezei viragainkat pl. mar sokan "gaz"-nak nevezték.
Majd Te is tegyél fel képet, OK?

BoriAnita,
még a hétvégén én is voltam babaruhaboltban és a kislanyoknak hihetelen édes dolgokat arulnak! Mondtam is a férjemnek, hogy jobb, hogy ugy hisszük fiu lesz, mert különben egy vagyont el tudnék költeni babaruhara!

Mucska!
sok puszi Neked, jol haladsz a babakelengyével! Ugyis minden rendben lesz, mire a baba megérkezik!

Sajnos velünk történt egy sz@r dolog tegnap:
a férjem masik két partnere ugy döntött, hogy nem akar a férjemmel a tovabbiakban együtt dolgozniKép Most nem részletezem, de nem szakmai okokrol van szo, hanem féltékenységröl és egyéb emberi gyengeségekröl...
Eppen kezdett jol beindulni a férjem része, igy mikor tegnap tudomast szereztem a hirröl, hirtelen azt sem tudtam, hogy sirjak vagy nevessekKépKép
Tegnap Tomi elémjött a fogorvoshoz és elmentünk egy közeli kis tohoz, hogy kibeszéljük a dolgot. Szoval a férjem most munkat keres, bitzosan fog talalni, mert nagyon jo a szakmajaban és sok tapasztalata van, de ez a bizonytalansag most nem hianyzott... Ki tudja, lehet, hogy egy fél év is eltelik, mire vmi rendes munkat talal.
Ez vanKép

Puszi mindenkinek!
Süncsi
Ui: a piros bikinis kisasszony merre bujkal??
süncsi

Sziasztok!

Zsuzsa, bocs, tényleg csak gatyát tudok, mentségemre szóljon, hogy én 40 fokban is azt hordok Kép

Remélem nem haragusztok, ha megosztom veletek a 3D UH-s tapasztalataimat, jó hosszú lesz, viszont hátha ti megmenekültök néhány nap sírástól. (És muszáj leírnom, mert felrobbanok dühömben...)

Szóval saját dokinál 4 hete voltunk, 20 hetesen, minden rendben.
2 hete elmentünk a Praxisba, "mozizni", meg kideríteni, fiú-e a pöttöm vagy lány. Itt közölte az UH-s, hogy a babával ugyan minden rendben, de a méhlepény elkezdett meszesedni, ami nagyon rossz, mert koraszülést okozhat. Azt mondta, ad leletet, amit adjak oda a saját dokimnak, ő majd ír gyógyszert(!), de ne aggódjak, gyogyóval kézben lehet majd tartani a dolgokat. Mivel aznap elutaztunk külföldre, már sajna neten sem tudtam utánanézni, mit is jelent mindez, viszont az "üdülésünk" végig arról szólt, hogy naponta 20szor bőgtem, mert aggódtam a picurért.

Tegnap voltam a saját dokimnál, mondtam neki, mi van, mire leültetett, és elmagyarázta:
- a meszesedés egymagában nem diagnosztikai értékű, több paraméternek is rossznak kell lennie, hogy baj legyen
- viszont ha meszes is, NINCS rá gyógyszer, ő igazán nem is tudja, miről beszélt az UH-s.
Ezután nekiállt megultrahangozni, aztán eltáttotta a száját, és közölte, hogy "dehát nincs is elmeszesedve!" Megmutogatta, mit kéne látni, ha meszes lenne, de nem az.

Hát ennyi, egyrészt halálosan boldog vagyok, hogy nincs baj (amúgy picurka teljesen remek kiscsaj), másrészt viszont fel bírnék robbanni, hogy 8e forintért csak egy bizonytalan diagnózist adtak.
Hú de jó volt most kidühöngeni magam. Kép

dszungelcsiga
dzsungelcsiga

Szia Dzsungelcsiga!

Sajnalom, hogy igy jartal, de vége jo, minden jo!

Eddig nem akartam irni, de én elöre bejelentettem a dokimnak a 3D-s latogatasomat és megkérdeztem a véleményét. Örült, hogy megyek, kért, hogy szamoljak be, de azt mondta, hogy az egész csak egy SHOW, amit latni kell, azt ö ugyis latja a hagyomanyos UH-val.

Csak ennyit akartam hozzafüzni.Kép

Puszika,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Orsi: én is gratulálok a kukacoshoz! Nem hiába, a fiúk tartani akarják az előnyüket! Kép

Bori: hát, akkor most sincs egy árva göncöd sem Kép Kép
Az 56-os napozó felesleges is lenne. Még egy 62, vagy 68-as hagyján! Kép
Tény, én elfoglalt voltam, de reggel azért elolvastam, ami volt. Most pihegek. A hűtő tele. Holnap rakott krumplit csinálok...

Süncsi: Zsófival nekem sem romlott a fogam a terhesség alatt! Most már fogynak a tartalékok! Kép
De nem fájt, és most sem fáj, így nem panaszkodom!
Lelkes lesz a férjem? Kép A szülés után ezért ne hidd, hogy azonnal eltűnik a pocak! Csak szép lassan. Engem is meglepett, hogy pár napig még egészen nagy, mert a méhed nem megy azonnal össze ám!
Hát, ez a munka dolog nem hangzik jól! És pont most kellett kiborulnia a bilinek? Kép Szurkolok a párodnak, hogy hamar rendeződjenek a dolgai. Addig maradhat? És te ne golyózz ezeken, jó???
És a dokidnak igaza volt. Tényleg látja, ha akarja! De egy jó emlék lesz majd, ha már nagy lesz! A Zsófinak pl. nagyon tetszik a sajátja! Kép

dzsungelcsiga: ki volt a doki a Praxisban?
Amúgy erre az esetekre ajánlom neked is a http://www.scheringclub.hu/azorvosvalaszol.php?action=k , ahol minden este van online nőgyógyász, és kérdezhetsz!
Nekem még a lányommal anno azt mondták a 34. héten, hogy a baba 1800g, amin én annyira kiakadtam, hogy 2 napig csak bőgtem. A 39. héten 2950-nel született, és semmi baja nem volt. Egy nő követte el akkor a dolgot, aki most a Praxisban van már! Akkor mondta a férjem, hogy ha nem lesz 3 kiló a lányunk, akkor garanciát vállal a 2.-ra. Röhögtünk is, hogy 50g-on múlott! Kép
Amúgy gratula a kislányhoz! Kép

Szép délutánt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Lányok: köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok! Márc. 17-én volt a szülinapom. Apa főzött, csajok rajzoltak, család majd a hétvégén köszönt.

Zsuzsa: én is remélem, hogy visszatér majd a normális (alacsony) vérnyomásom, úgy azért jobban éreztem magamat. Kínai horoszkóp: ma megnéztem újra, és Gömböcre valóban fiút mond, de eszerint apa meg nálunk lány Kép

Chello: aludnék én sokáig, dehát a lányok ezt általában másként gondolják Kép

Bellana: hogy vagytok?

Bori: ruhaügyileg ugyanúgy állok, mint Te. Tegnap kiselejteztem a ruháimat, és alig maradt valami a szekrényemben Kép

Jó nektek, hogy anyósnál jókat esztek. Az enyém még normálisat se tud főzni, nem hogy eleget (mert ők állandóan fogyókúráznak)

Fogorvos: előző két terhességem alatt kihúztak egy-egy bölcsességfogamat, most is el kellene mennem, bár most egyik se fáj. Zsuzsa: nem irigyellek a tömésekért!

Orsi, Vali: örülök, hogy az UH-n minden rendben volt, és hogy ilyen szépen fejlődnek a babák!

Süncsi: férjed munkahelye Kép

Mi ma Komáromban voltunk délelőtt, most jöttünk haza, csak gyorsan benéztem, most megpróbálok pihenni egy kicsit.

Lino
lino

Sziasztok!
Orsi,gratula a fiúcskához!Nekem már van Gergőm,ugye milyen szép név?

Vali:Örülök,hogy minden rendben a babókkal!Kép

Süncsi!
Azért ne keseredjetek el nagyon,biztosan minden megoldódik,a férjed szupi munkát fog találni,a társai meg majd jól tönkremennek!Kép

Dzsungelcsiga:
Nem tudod,ki csinálta az UH-t?
Én is jártam már úgy ,hogy egy téves UH diagnózis miatt 4 napig bőgtem egyfolytában.Nekem azt mondták,hogy meghalt a baba/6 hetesen/,és ha nem megy el magától,akkor hétfőn jelentkezzek egy kaparásra.Hétfőn már megvolt az ágyam is ,az időpont is,de azért csináltak még egy UH-t,hogy mennyire tisztultam ki.Szerencsémre egy másik doki csinálta,aki megkérdezte,hogy nem akarunk gyereket? Mondom,de igen!Akkor mit keresünk itt?Elmondtam a kis történetet,mire nézett egy jó nagyot,és megnyugtatott,hogy a babával minden rendben.Amikor elkezdtem sírni a boldogságtól,a dokim csak annyit kérdezett,hogy maga akkor is sír,ha szomorú,akkor is,ha örül?Természetesen a téves diagnózisról a papír szőrén-szálán eltűnt,én viszont azonnal kórházat váltottam.
Azóta nincs olyan nap,hogy ne jutna eszembe,hogy milyen picin múlott,hogy ma enyém a legszebb kislány a világon!Kép
Úgyhogy fel a fejjel,és nyugodj meg,biztos egészséges és gyönyörű babád lesz!!!

Puszi:

Anikó
vakili

Hello Csajok!

Ma csak olvasgattalak titeket, kicsit kivagyok. Nyűgös voltam egész nap, nem megy már nekem ez a péntek. Reggel nagyon rosszul esett a séta, alig vártam, hogy széket fogjak, fájt mindenem, teljesen rendezetlenek voltak a lépéseim.

Azért az pozitív, hogy Lillám ma nagyon aktív, eddig napközben nem nagyon éreztem, inkább csak este, mikor lepihiztem, és most reggeltől bulizik némi megszakítással.

Kispapit egyszer meg fogom falni.Kép Ma délelőtt azért hívott fel, hogy mi lenne, hogyha majd járatnánk a lányunkat lovagolni. Azthittem lefordulok a székről a röhögéstől. De ő teljesen komolyan gondolta, hogy kb. 5 éves korától milyen jót tenne a gyerek mozgásának a lovaglás.Kép És egyébként is azok a kiscsajok, akik lovagolnak, azok nagyon menők.Kép

Majd hétfőn reagálgatok mindenkire. Bocsi, de most nagyon kivagyok...Kép

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Nagyon helyes párod lehet!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok Lányok!Kép

Először megpróbálok válaszolgatni:

Bori
Ruhanézőben a Baross utcában voltam, ahol annyira tetszett a kötényruha, de szerintem nem lesz a dologból semmiKép A másik a C&A, ahol volt egy tök jó nadrág és felső együttes, de a felsőt szűknek éreztem, úgyhogy ma is arra vadászunk a drágámmal, végigjárjuk az összes C&A-t, hátha szerencsénk lesz!Olyan édes a párom, hogy végigcsinálja ezt velem, pedig utálja az üzleteket, de azért jönKép És ma reggel is azzal fogadott felkelés után, mikor felöltöztem, hogy "Szia csini kismama"Kép Olyan édes!
Babaruhát még én sem merek venni, majd talán a börzén. Pedig minden rendben velünk, de sajnos babonás vagyokKép Tudom, hülyeségKép

Süncsi
Ha tényleg fiú, akkor GergőKép
Sajnálom, ami a férjeddel történt, de hidd el, majd később visszanézve lehet, hogy úgy fogjátok gondolni, hoy így volt a jobb. Csak az átmeneti időszak rossz, át kell vészelni!
Mi augusztusban jöttünk haza 6 év után külföldről és egyáltalán nem találtunk állást, pedig mikor kimentünk vadászni kellett a zenetanárokat. 6 év alatt viszont minden megváltozott, úgyhogy én tiszta idegbe voltam szeptemberben, mert nekem volt egy félállásom és slussz-passz! Pedig én vagyok a nagy optimista, de akkor rendesen bepánikoltamKép A párom pedig, aki mindig tök pesszimista csak mondta, hogy ne aggódjak, rendben lesz minden, ő érzi! És láss csodát, ott ahol építkezünk éppen indították a zeneiskolát, véletlenül megtaláltak minket, mi megszerveztük az egészet, úgyhogy helyben lett állás, ráadásul a párom lett az igazgatóhelyettesKép Szóval várjatok ki, lehet, hogy még jót is tettek veletek azok az irigy kollégákKép Kitartás és fő, hogy ne idegeskedj!!! A baba a legfontosabb!!!

Dzsungelcsiga
Hihetetlen, amit leírtál, iszonyú hogy képesek így elnézni a dolgokat! Szerencse, hogy a dokid normális!!!
Meg amit Anikó is írt, az még hátborzongatóbb!!!

Zsuzsa, Lino, Aniko
Köszi a gratulációkat, már én is úgy gondolok rá, hogy kis kukacos, szóval hogy Gergő, de azért a jövő héten 3D és talán akkor még biztosabb lesz. Még nem akarom nagyon beleélni magam, ki tudja...Kép
A férjem unokatesójáéknak végig lányt mondtak és a 8.hónapban derült ki, hogy van neki fütyijeKép Szegényeknek pár napig elég rossz volt, pedig még a legelején fiút szerettek volna, de tudjátok, hogy van, beleéli magát az ember, aztán kicsit csalódás ha mégsem.
Nem tudom mennyire voltak értelmes mondataim, most már sietnem kell, mert mindjárt jön értem a párom és megyünk kismamaruha-vadászatraKép Kíváncsi vagyok sikerül-e lőniKép valamitKép

Timi
Édes a sztoridKép Az én párom már azt beszélte meg tegnap a picurkával, hogy majd milyen jókat fognak bringázniKép ő ugyanis nagy kerékpárőrültKép

Különben ma hihetetlen álomkór kerülgetett, titeket nem? Lehet, hogy ma ezért tűnt el mindenki?Kép
Képzeljétek két gyerek között volt 5 percem és elszunyókáltamKép

Lányok, Kinga hova lett??? Szerintem elolvadt a sok napozásbanKép

Na, megyek, jók legyetekKép

Jó pocakosodástKép

Egy hét és mi is félidősök leszünkKépKépKép

Puszi mindenkinek!!!Kép

Orsi
19

avocado

Sziasztok!

Zsuzsa!
Látom te is itt vagy már valahol a neten!

Orsi!
Gratulálok a kisfiúhoz! Akkor még ne írjam be a táblázatba, hogy Gergő? Várjuk meg a 3D-t? Mikor is mész?

Süncsi!
Én sajnos csak akkor tudok fényképezni, ha kapok kölcsön gépet, nekünk ugyanis nincs. De egyelőre nincs is mit fényképezni, elég ronda a kert.
Sajnálom a férjed munkahelyét, de talán igaza lesz Orsinak és így fogtok jól járni!

Dzsungelcsiga!
Engem is érdekelne, hogy ki csinálta azt az UH-t!!! Anikó esetén is teljesen kiakadtam.
Mi pont most gondolgodunk, hogy menjünk egyáltalán 3D-re vagy ne menjünk.

Bellana!
Hova tüntél? Remélem már nem a klotyón vagy!

Mucska!
Kint ragadtatok a telken?

Anikó!
Gergő most fog iskolába menni? Ő mennyi idős pontosan?

Ildikó!
Kijavítottalak a táblázatban, tényleg rosszul csináltam, mert mikor előrehozták a szülés időpontját kisebb terhesre javítottalak, nem nagyobbra. Bocsi!

Mindenkinek szép hétvégét!

Panó
panó

Szia Mindenki!Kép

Megjöttem!Kép Túléltem!Kép Végre elkotródtak a munkások és nagyjából rend is van. Szép lett a babaszoba, most már csak berendezni kell. Tegnap sokat takarítottam, ablakpucolás és egyéb nyalánkságok, de egész jól bírtuk a strapát.Kép Most megyek visszaolvasni.Kép

Egcsi
21

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Látom a férjed szerint nagy a pocakod. Mondd neki, hogy lesz ez még nagyobb is, szokja a gondolatot. Neki nincs pocakja? Nálunk még mindig a párocskámé a nagyobb, úgyhogy ezt nem vetheti a szememre.Kép
Együttérzek veled fogorvos ügyben, nekem is járnom kell.Kép Tiszta stresszes vagyok a fúró hangjától.Kép

TimiKép
Gratulálok a kiscsajhoz! Múltkor, mikor erre jártam még nem volt biztos, úgy látszik azóta kiderült.Kép

NixiKép
Azt hiszem te új vagy a topikban,kicsit megkésve ugyan, de üdvözöllek!Kép Nagyon különleges neveket találtatok a babának, még nem is hallottam róluk! Tetszenek!Kép Ráadásul én is dunaújvárosi vagyok eredetileg, most Egerben rontom a levegőt. A családom viszont ott él!Kép

OrsiKép
Üdvözöllek a fiús kismamák táborában!Kép

ValiKép
Gratula a hatalmas ikrekhez, már biztosan jó nagyokat tudnak rúgni és boxolni!Kép

LinoKép
Boldog Szülinapot, így utólag!Kép

BellanaKép
Gratulálok a 2. fiúcskához! Úgy látszik nálatok fütyi túlerő lesz a családban!Kép

Bocs lányok, de eddig jutottam az olvasásban, most mennem kell, mert Bertold baba megéhezett. Hétfőn jövök!Kép

Egcsi
21

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Sajna,vissza kellett bújni kicsit több ruciba,de azért megvagyok,csak Bencéztem.Most is éppen mindjárt megjön,kellene csinálnom ebédet,csak éppen irtózatosan összerúgtam a port a Kispapával,így most jelen pillanatban dühöngök.Vagy inkább őrjöngök.Na,mindegy,annyira nem is érdekel.Kép
Majd válaszolok,csak kicsit elhúzok főzni,csak annyit: én spec hordom a topjaimat,igaz,tényleg kilátszik a pocim,de olyan édi.Ráadásul még nem kellett kivenni a piercingemet,így nagyon dizájnos a pocóm.

Puszi,Kinga
nyinike

sziasztok!

Ahogy így olvasgatlak benneteket, a Praxis a jövő héten belőlünk él majd meg Kép

Most foglaltam le az asztalunkat 15 főre! 12 óra Marcello étterem, nem dohányzó! 1 hét múlva ilyenkor pocakosbuli Kép

Aki egyedül jön, vagy a biztonság kedvéért vágyik a telcsiszámomra, írjon nekem mailt! A címem ismeri, vagy megtalálja a profilomban!

Délelőtt sokat dolgoztam, és most apamentesen vagyok itthon, így géphez jutottam. Mindjárt le is dőlök.

Kinga: ez a sok pali nagyon megnehezíti az életeteket, nem?
Talán majd Bence mellett megnyugszol. Bár ki tudja, ha szegényke éhenhal Kép
Neked pierszinged is van Kép
Mi lesz a menü?

Egcsi: én most annyira nem is vagyok stresszes a fúrótól, csak csalódtam, mert arra készültem, hogy minden oké! De a babómnak nagyon nem tetszett! Kép
Neked mit csinálnak, hogy járnod kell?
A párom, amikor összekerültünk, a 175 cm-eréhez volt 63 kiló! Ez most már 70, de hasa most sincs! Amúgy tudja szerintem, hogy lesz még nagyobb az én hasam is! Lehet, hogy ezért parázik! Egyszer már végigcsináltuk! Kép
Pihenj, ha teheted!

Panó: aha, voltam itt, olvastalak is benneteket, de csak most írok!
Hát ez a táblázatosdi csak gonddal jár! Ez a sok előjel! Kép

Orsi: álomkóros lennék én is, csak nincs rá időm! Kép

Linó: jó pihengetést! Kép

Timi: az én lányom meg táncoljon! Az is jó alakot csinál, és azt is csípik a palik! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nalatok is eltüt a topik cime mellöl a kék kis fejecske?

Köszönöm szépen, hogy vigasztaltatok Kispapa-allas ügyben. Az biztos, hogy jobb igy, mert ilyen emberekkel nem érdemes együtt dolgozni, akik nem képesek a férjemet értékelni. Még nem tudom, hany havi bért fog még kapni, jövö héten szerdan kezdödnek az egyezkedések, nem lesz egyszerü, mert partnerkapcsolat fog megszünni.
Szegény férjem egész éjjel nem aludt, irta az önéletrajzat és gondolkozott a jövöjén. Azt mondja, hogy ez a bizonytalansag a jövö miatt nem hagyta aludni. Olyan kis lelkiismeretes, legszivesebben pofan vagnamKép mindkét ex-tarsat, de még azt sem érdemlik...

Zsuzsa!
én a lelkesedést nem arra gondoltam, hogy lemegy a hasad, hanem hogy nem is fog a pocakoddal foglalkozni a férjed, annyira örülni fog a babanak! A pocak meg ugyis eltünik egyszer, most élvezzük, hogy van (na jo, néha-néha, mar engem is zavar, de azért a legtöbbször büszke vagyok ra).
Mikor akarod, hogy a lanyod elkezdjen tancolni?En ugy banom, hogy a tanc kimaradt az életemböl, mert amugy nagyon szeretem csinalni! Jo lett volna rendesen megtanulni!

Egcsi,
tök jo, hogy végeztetek, gratulalok!

Orsi,
gratula a férjednek az allashoz és persze Neked is, tényleg jol alakultak a dolgaitok! Hogy all a haz?
Nekünk is megfordult most a fejünkben a gondolat, hogy Magyarorszagra hazamegyünk, bar a férjemnek itt vannak jo kapcsolatai, tapasztalata, de ha vmit otthon talalna, akkor nincs kizarva az sem.

Kinga!
Gyere, mesélj, ha van kedved!!!

Tovabbi szép hétvégét mindenkinek!
Süncsi
Idöjarasjelentés: Kép itt egy kicsit hüvösebb van, és kevesebbet süt a nap, de maradt a tavasz!
süncsi

Sziasztok!

Hat merre van mindenki???
Meg vagyok lepve, hogy alig kellett visszaolvasnom, maskor meg alig gyoztemKép

Most nem is irok semmi kulonoset, nem tortent ma semmi erdekes.
Mar en is nagyon varom a talitKép Erdekes lesz ennyi pocakosKép
Remelem a pizza is fincsi, mert mar nagyon ki vagyok ra ehezveKép

Pano
Legyszi meg ne ird be a Gergot, mert azert meg nem vagyunk benne teljesen biztosak, igaz mi mar GergozzukKép Szerda reggel megyunk a Praxisba, majd megirom meg aznap, hogy kiderult-e es mennyire biztos.

Suncsi
Kitartas!
A hazunk szepen halad,csak az ablakosok nem szallitottak idoben, ugyhogy volt egy kis idegeskedes, ami ugye teljesen meg nem mult el, majd csak akkor, ha vegre ott lesznek az ablakok hianytalanul. Elvileg jovo szerdara igertek, es ha be is tartjak, akkir csak egy hetet kesnek, ami meg nem lesz olyan nagy gond. Csak tudod a kivitelezonk pontos utemtervet csinalt, amit tartanak is es ilyenkor kicsit at kell szervezni a dolgokat.De remeljuk jovo heten minden megerkezik!

Na, puszi mindenkinek.

Orsi
19+1

avocado

Sziasztok,
Tényleg nem kellett most sokat visszaolvasni...

Süncsi,
Annyira jót vihogtam az egyik sorodon:"olyan lelkiismeretes, hogy legszívesebben pofán vágnám" (és itt jött a smiley) - azt hittem, itt a mondat vége!!! De hamar kiderült, hogy nem...
Remélem én is, hogy hamar rendbejönnek a dolgaitok.
Köszönöm az időjárás-jelentést, én nagyon hallgatok rád! De már igazi tavaszt akarok!!!

Egcsi,
Örülök, hogy túl vagytok a nagy megpróbáltatáson! Majd egyszer egy fotót szeretnénk!
Chello-tól is, az ő szobájuk is készen van. És még ki csinált ilyesmit?

Bellana,
kezdünk érted aggódni! Remélem, semmi komoly baj nincs veletek. Jó lenne, ha jelentkeznél már.

Kinga,
tehát várat magára a bikinis fotó...Kispapinak mivel sikerült kihozni a béketűrésedből? Féltékeny?

A többieknek most "csak" sok csókot kívánok.

Zsuzsa,
tegnap a nagycsaládi ebéden több rokon biztosított, hogy nagyon jó helyet szemeltél ki össznépi kajálásra és dumálásra.
Hogy alszotok mostanában? (Mint partra vetett terhes bálna...hihihi)
Én is óriási vagyok már, és egyre többször megfordul a fejemben néhány kósza aggódó gondolat, hogy most sok új problémára számíthatok - legalábbis az előző terhességemhez képest. Annyira más minden. Tényleg megöregedtem, és a testem közben elhasználódott kicsikét...?

Üdv mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Orsi,
sikerült valami kismamigöncöt vennetek? Én is meg szeretném nézni a C&A-t, ott tényleg voltak a múltkor aránylag használható dolgok.
A ház építéséhez további sok erőt, türelmet kívánok.

Pénteken újabb "megrázkódtatás" ért: miután anyukámnak meséltem, hogy a Danival hordott terhesmelltartóim már nem jönnek rám, elhozott néhány általa kihízott, gyönyörű Triump-melltartót, és jók is lettek rám...
De ezek 90D-sek!!!!!!!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Puszi Mindenkinek!

Mi élünk, virulunk, csak napközben a nyaralóban töltjük az időt. Baromira élvezem a jó levegőt. Kedden miután betöltjük a 28. hetet vár egy csomó dokihoz járás. Igy többet is tudok jelentkezni, mert itthon leszünk.

Mindenkinek szép hétvégét: Andi (Mucska)

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

A MEGATSZTÁR-ban tegnap megint előre megmondtam, ki esik ki, és eltaláltam. Most már nem lesz ennyire könnyű dolgom. A legjobb 3 maradt! Kép

Na, ma lesz utoljára tavasz? Kép Ugye nem?

Süncsi:
Nem tudom, mikor érdemes kezdeni, de nekem az öcsém elég jó versenytáncos, majd megkérdem. Szerintem ez is egy kemény sport, és szép alakot csinál! Kép

Orsi:
csak megjönnek majd azok az ablakok, és akkor haladhat tovább a meló. De ha már az ablakok jönnek, akkor jól haladtok! Kép
Hajrá a félidő felé, ez már a befutó Kép

Anita-Bori:
Tudom, hogy jó hely! Kép Éppen ezért kellett időben foglalni, mert ott szokott forgalom is lenni, bár elég kiszámíthatatlan!
Voltam már én ott sokszor csajokkal, már pocakosokkal is. A kaja jó, az árak mérsékeltek, az egész kóceráj nemdohányzó, könnyen megközelíthető, kell még valami? Ja, és van toalet is! Kép
Hogy honnan is tudod, hogy mint "a partra vetett terhes bálna"??? Sokat ébredek, és nem alaposan alszom sajna. Pedig már mindenhol párnák, takarók, hogy kényelmesebb legyen. De hiába! Kép
Nekem is minden más! Zsófival dolgoztam, és minden oké volt. CSak 3 év telt el, és én sem vagyok sokkal fiatalabb, mint te, de nekem is itt fáj, ott fáj... Nyügi vagyok estére, és nem tehetem meg, hogy kivonom magamat a forgalomból! Kép De az azért nem mondanám, hogy annyira elhasználódtunk volna, hogy öregek otthonába dugnának minket! Kép
Zsófi most viszonylag jobban alszik, csak hát az esti elalvási cirkusz ne lenne!
90/D??? Kép Ne áruld el a férjednek, mert akkor ezentúl evvel építi a sártat! Ez már nagy lakhely lesz! Kép Amúgy az a lényeg, hogy kényelmes legyen. Nekem most a 85/C éppen kényelmes. Úgyhogy nem vagyok nagyon lemaradva! Kép

Mucska:
Érezzétek jól magatokat, és vigyázz magatokra.
Nekem is lesz majd doki, de csak a jövő hét utáni hetekben. Andi, te vadul törsz a 30-as heteid felé! Kép

Én ma egy kicsit lazább vagyok, mert tegnapról van kaja, és most takarítanom sem kell! Kép
Hol vagytok eltűntek???
Szép napot nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa,most jött meg a barátnőm,29-én Zh-zom számvitel szervezésből és meg kell írnom minimum 4-re,hogy meg legyen a jegymegajánlás,így nem tudok mégsem menni a talira!Remélem,nem okozok gondot,eddig nem tudtam,hogy akkor írjuk!
Ezer bocs mindenkitől,ne haragudjatok rám!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok

Nagyon jo ido lehet otthon, ha ennyire keveset irkaltok!
Sikerult visszaolvasnom, latom mindenki tobbe-kevesbe jol van, aminek nagyon orulok! Gratula az kisfiukhoz, kislanyokhoz.

Bellana
Te hova tuntel? Nem beteg vagy ugye? Vagy igazoltan vagy tavol, csak lemaradtam valahol?

Suncsi
Annyira sajnalom a ferjeddel tortenteket. Ez borzalmas lehet Neki es Neked is. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy mihamarabb rendezodjon az eletetek!

Pano
Koszi, hogy kijavitottad, rendes vagy!

Zsuzsa
Mit mondott a ferjed, hogy nagy a hasad, hatha latna az enyemet!!!! Akkor biztos nem jutna szohoz! Majd csinalok holnap egy kepet en is es majd akkor lattok csudat!

Most megyek sutok egy kis fasirtot, holnap estetol megint ozvegy vagyok, ugyhogy jovok!
Csok
Ildi
salla

Szép estét!

Kinga: Kép Kép Kép és még egyszer Kép Kép Kép

Ildikó:
özvegy csak nem! Csak szalma, ugye? Kép
Amúgy tényleg nagyon szép idő van, de ez nem mentség a topik esti meg nem látogatására!
Milyen amúgy a fürdő? Ugye nem erőltetted meg magadat?
Amúgy azóta az én hasam is nagyobb lett, de kíváncsian várom, hogy a tiéd hol tart! A jövő héten meg majd megörökítjük a csajokét! Kép

Szép estét mindenkinek. Kerüljön már elő minden eltűnt!!!

Zsuzsa
26+6
zerko

Sziasztok!
Itt vagyok ám,csak elutaztunk a hétvégére.

Panó: Gergő most elsős,és nagyon jó tanuló,kitűnő lett a félévi bizije.Olyan büszke vagyok Rá!!Kép

Anita:90 D? De irigyellek,add nekem a felét.Én inkább le sem írom.Kép

Kinga :Nagyon szomorú vagyok,hogy nem jössz!Kép Kép

Bellana:Már kezdek izgulni,mi van Veletek?Ugye nincs nagy baj?

Puszi mindenkinek

Anikó
vakili

Sziasztok MIndenkinek!

Zsuzsa!
Tényleg nagyon török a 30 hét felé Süncsivel egyetemben. Kissé ijesztő, ahogy rohan az idő. De most nagyon jól vagyok, imádok kint lenni a jó levegőn. Jövőhéten nem nagyon megyünk, mert orvosokat járom. Csak az vigasztal, hogy nem is lesz olyan jó idő!

Mindenkinek nagy pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?