Sziasztok Lányok!
Először megpróbálok válaszolgatni:
Bori
Ruhanézőben a Baross utcában voltam, ahol annyira tetszett a kötényruha, de szerintem nem lesz a dologból semmi
A másik a C&A, ahol volt egy tök jó nadrág és felső együttes, de a felsőt szűknek éreztem, úgyhogy ma is arra vadászunk a drágámmal, végigjárjuk az összes C&A-t, hátha szerencsénk lesz!Olyan édes a párom, hogy végigcsinálja ezt velem, pedig utálja az üzleteket, de azért jön
És ma reggel is azzal fogadott felkelés után, mikor felöltöztem, hogy "Szia csini kismama"
Olyan édes!
Babaruhát még én sem merek venni, majd talán a börzén. Pedig minden rendben velünk, de sajnos babonás vagyok
Tudom, hülyeség
Süncsi
Ha tényleg fiú, akkor Gergő
Sajnálom, ami a férjeddel történt, de hidd el, majd később visszanézve lehet, hogy úgy fogjátok gondolni, hoy így volt a jobb. Csak az átmeneti időszak rossz, át kell vészelni!
Mi augusztusban jöttünk haza 6 év után külföldről és egyáltalán nem találtunk állást, pedig mikor kimentünk vadászni kellett a zenetanárokat. 6 év alatt viszont minden megváltozott, úgyhogy én tiszta idegbe voltam szeptemberben, mert nekem volt egy félállásom és slussz-passz! Pedig én vagyok a nagy optimista, de akkor rendesen bepánikoltam
A párom pedig, aki mindig tök pesszimista csak mondta, hogy ne aggódjak, rendben lesz minden, ő érzi! És láss csodát, ott ahol építkezünk éppen indították a zeneiskolát, véletlenül megtaláltak minket, mi megszerveztük az egészet, úgyhogy helyben lett állás, ráadásul a párom lett az igazgatóhelyettes
Szóval várjatok ki, lehet, hogy még jót is tettek veletek azok az irigy kollégák
Kitartás és fő, hogy ne idegeskedj!!! A baba a legfontosabb!!!
Dzsungelcsiga
Hihetetlen, amit leírtál, iszonyú hogy képesek így elnézni a dolgokat! Szerencse, hogy a dokid normális!!!
Meg amit Anikó is írt, az még hátborzongatóbb!!!
Zsuzsa, Lino, Aniko
Köszi a gratulációkat, már én is úgy gondolok rá, hogy kis kukacos, szóval hogy Gergő, de azért a jövő héten 3D és talán akkor még biztosabb lesz. Még nem akarom nagyon beleélni magam, ki tudja...
A férjem unokatesójáéknak végig lányt mondtak és a 8.hónapban derült ki, hogy van neki fütyije
Szegényeknek pár napig elég rossz volt, pedig még a legelején fiút szerettek volna, de tudjátok, hogy van, beleéli magát az ember, aztán kicsit csalódás ha mégsem.
Nem tudom mennyire voltak értelmes mondataim, most már sietnem kell, mert mindjárt jön értem a párom és megyünk kismamaruha-vadászatra
Kíváncsi vagyok sikerül-e lőni
valamit
Timi
Édes a sztorid
Az én párom már azt beszélte meg tegnap a picurkával, hogy majd milyen jókat fognak bringázni
ő ugyanis nagy kerékpárőrült
Különben ma hihetetlen álomkór kerülgetett, titeket nem? Lehet, hogy ma ezért tűnt el mindenki?
Képzeljétek két gyerek között volt 5 percem és elszunyókáltam
Lányok, Kinga hova lett??? Szerintem elolvadt a sok napozásban
Na, megyek, jók legyetek
Jó pocakosodást
Egy hét és mi is félidősök leszünk
Puszi mindenkinek!!!
Orsi
19