Heni, mindjárt olvasom....
Ez egy ilyen nap, Levi is 2.5 órát aludt, persze cicivel a szájában, no de akkor is....viszont azóta le sem tudom tenni, azonnal üvölt és odaveri magát vhova, hogy oka is legyen a cirkusznak....
Memme, szegény fejünk, azért még had foglalkozzanak velünk a lurkók, majd kamaszkorban le leszünk ejtve, elég az....
Hú, tényleg ez az őszinteség....
Az az igazság, hogy bennem kamaszkoromban egy világ omlott össze: még 17 évesen összejöttem egy majd 30 éves sráccal és én tényleg nagyon nagyon odáig voltam.
Aztán a történet vége ismerős, mást kerestünk egymásban, mai fejjel inkább azt mondanám, egy olyan ideálba zúgtam bele, aki külsőre úgy nézett ki mint ő, de belsőleg én alkottam meg. Az ő személyisége nagyon távol állt attól, amilyenné én tettem magamban.....de ez már nem kamaszszerelem volt, én utána két évig kizárólag azért jöttem össze bárkivel is, hogy tönkretegyem és kivágjam. juj, tudom ez szörnyen hangzik, de akkor csak az éltetett, hogy minél több pasinak mutassam meg, milyen azt átélni ami velem történt. Annyira utálom magam emiatt a két év miatt, mert persze a célpontok totál rosszak voltak.
Na, aztán jött Peti, akivel annyira vicces volt már az összejövetel is, csak néztünk ki másnap reggel a fejünkből, ki ki otthon a saját közegében, hogy hogy lehetett ilyen balfék, pont "ezzel" összejönni.
Szóval nehezen indult, aztán volt lila köd is, de nem túl hosszú, és én nagyon örülök, hogy így alakult, de ahogy Andi és Memme is írja, iszónyúan kevés idő jut egymásra, az is lopva, hallgatózva. Szóval igen, nehéz ügy. Mondjuk nálunk tutter lesz, mert vannak szuper nagyik, papák, akiknél ott lehet majd hagyni Levit, ha Ő is engedi, mert 100%os a bizalom....
Na, bocsi, kijött, de most már eldugulok...
Steffi, igen, írtó cukkancs volt. Hisztihez kitartás, már előre félek. Valentina, Neked is +++++