Új privát üzeneted érkezett!

bocsi csak önzőn rólunk :oops:

Szofi láza reggel 8-kor 38,2 :oops: ha nem ül az ölemben, megy a bömbi :oops: (szegény Zsófi!)
szóval 2x Bolus, 3xCocculin, 2x Deadalonetta kúp (ha hány 3x) + reszelt alma (ezt most próbáltam = fúúúúúj volt a válasz :oops: ) hideg, zsírmentes húsleves, főtt répa, főtt krumpli, híííííííg tápszer, és minden esetre egy beutaló a Szt Lászlóba, amit a férjem hoz el. Zsófi míg csak fosos semmi. Ha hány Cocculin (ha hány, hogy??? :shock: ) reggel viszont nem volt kaki :D :D :D :D

megyek, mert Zsófinak ennie kéne, bár Szofi meg az ölembe ragasztotta magát :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak gyorsan! Bocsánat! :oops:

Judy!

Részvétem! :? Valaki jön és valaki megy......Ez az élet rendje! (SAJNOS!!!) :cry:

Judit!

Nagy gratula Szonja babához!!! :lol: Tudtam én, hogy melyik nap kell írni, és előtessékelni a Kisasszonyt!!!! :lol: :wink:
Egyébként mennyivel született? Mert azt mintha nem olvastam volna! Cancan! Tudsz a méretekről is valamit? :wink:

Betegeskedők gyógyulgassatok!!! Megy Mindenkinek a tonnányi gyógypuszi!!!!

Ancsa!

Délután, ha lesz időm és alszanak a Csajok, küldök mélt!!!!

Tenci!

Megkaptam a mélt. Délután, ha géphez jutok felveszlek! :wink:

Pusza Mindenkinek!
No megyek a dolgomra! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronikusz!
Hogy vagytok????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

én is itt

csak gyorsan...

Judy! nagyon sajnálom :cry:

Andi! Anyukádért is nagyon szorítok, jó lenne ha már hatna neki valami,hogy ne fájjon ennyire a feje,és tudjon enni,hogy ereje legyen. remélem hamarosan jobb híreket kapunk!!!!!!!

Eni! igen,nektek most ez kell végigjárni, de a végén úgyis minden rendben lesz, ahogy eddig is. :!:

most mennem kell,majd jövök

Kép
gablaty

Sziasztok,

köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat, használt, mert mert varr van rajta..nem vérzik, kolos használja is.

a beteg babáknak nagyon nagy puszi, és gyors gyógyulás.
Veroniksuz nektek különösen.

Ancsa, de jó h Lara már jobban

Dorottyáknak nagyon Boldog névnapot!!!

Lilluska, micsoda rózsaszín dolgokat kap Dorottya. :)

bocsi akit kihagyam, szita az agyam... mennem kell kolos iszonyat nyűgös... :evil: :roll:
snooopy

Sziazstok!

ANDI, igen, sajnos ez lehet kemótól, ezt írtam, hogy nagybátyám is...

Durca!
Na, most megyünk Ablonczihoz. Új dokinál voltunk (hülye fejjel rosszul jegyeztem meg, nem ma, hanem tegnap kellett volna menni a régihez, de nem is bánom), ugyanaz a 0 tájékoztatás. de nem volt gennyes, az tuti, fülműtét csak ijesztgetés... Viszont most piros torok...

Eni! Tegnap elfelejtettem: reflux mekkora? 1-es, 2-es, vagy minimális?

Veronikusz. :(

mtunde

Andi, de rendes volt a nővérke... szorítok értetek!!!!
snooopy

Szép napot!!!

Dorka, Dóri, Dorottya!!!
Nagyon, nagyon boldog névnapot!
Még a napocska is kisütött!!!!

:wink:
Veronikusz,
Jaj szegény Szofi, és most már a kicsi is :-(( sok, sok gyógypuszi, nem lesz szükség a beutalóra!!!
Nagyon sok gyógypuszi, és drukkolunk!!!!
Férjed otthon lesz hétvégén? Remélem.

Kriszta,
Jaj szegény Petya!
De sokat evett van úgy köhög Ő is.
Szerdán voltunk dokinál, és akkor még csak köhögtünk és folyt a nozi, és tegnap hányta ki a teát kétszer, de igan azért mert úgy köhögött, és a kaja meg kijött hasmenésbe, az a pár szem ropi.
De aztán este már bent maradt.
Ja, kaptunk panadolt (de azt már mi is adtunk) meg valami gyógynövényes kanalast, meg calcimuscot, meg orrsprayt ,na azt nagy nehezen eddig mindig benyomtunk, így az orra tisztul is!!!!

Képzeljétek!
Éjszaka végre aludtunk, hajnalban felkelt adtam egy kis tápit, meg csináltam teát, amit reggelre megivott. Nagyon köhög még. De nem hajlandó bevenni a gyógyszereket! Ti hogy szoktátok? Most már kanálból sem akar enni semmit, mert azt hiszi gyógyszer! De a nozi már nem folyik annyira, és már eszegetett egy kis kekszet, sőt Ő kérte!

Steffi,
örülök, hogy jobban! Látom ott is süt a napocska!!! :wink:

Lilluska,

tök jók az ajándékok!! mikor lesz a köszöntés???
arról is kérünk majd képeket!!!

Aprooka,
ment egy B terv! :wink:

Tigrincs,
Jól tetted, hogy beugrottál!!!
várom! :wink:

Gabikám,
gyere ha akarsz!

Snoopy,
Akárhányszor leírom a neved mindig eszembe jut a dal, hogy Snoopy, Soopy gyere haza!! Honnan a név? Amúgy nagyon szeretem, Larának volt egy Snoopy rózsaszín baseball sapija amit most beledobott a tengerbe a koralloknál, így ki sem tudtuk hozni, csak néztük hogy mit csinál a sapi. Lara meg csak mondta, hogy sapi, sapi, és ha a tenerről volt szó akkor is mondta hogy sapi. Kerstük a parton is. De nem jött, vagy azóta már egy arab kisgyermek fején van! Na bocsi, csak ez jut eszembe a névről!

De jó, de jó. Örülök, hogy jobban vannak a kis ujjacskák!!!

Tünde,

jaj szegények! Mennek a gyógypuszancsok!!!

ancsaboszi

megetettem a kölyköt, ettől is lehetett nyűgös, mert éhes volt..bár még midig nyafi. :roll:
na h egy kis jókedvet próbáljak csinálni, felteszek két képet: kolos cornflakes-et eszik. :lol: Szabi azt mondta olyan mintha egy kisállatot etetne az állatkertben, kézből. :lol: :lol:
Kép Kép

Kriszta, Petinek gratula a mászáshoz!!!

Borsa
, köszi szépen.
hogy álltok lakásnézéssel??
mi is ugyan ebben a cipőben járunk, jó ideje nézegetünk...és talán most! ma reggel néztünk meg egyet, és iszonyat tetszik. igaz, van pár hátránya, nem untatlak titeket ezzel..de drukkoljatok h meggyőzzem a férjem h vegyük meg. :lol: :oops:
mi vagyunk jobb pozícióban mert a beruházó szabadulni akar tőle, a nyakán marad..pont a hátrányok miatt, de az orvosolható.

Reni
, jaj, sajnálom a nyűglődést a nem alvást... bizakodjunk h egyszer abbahagyja.

Tünde, írj ha megjöttetek, reméljük tényleg nem lesz műtét.

Ancsa
, igazából férjem találta ki a nevet. nem tudom honnan jött neki. amikor Kolos kitörölte a regemet, gondoltam nem ugyan azon a néven regisztrálok még1x hanem vlmi frappánsabbal. :)
snooopy

Nagyon jók a képek!!!De édes!!!
Mi is volt a régi neved? :oops:

ancsaboszi

Ancsa!
Mi a Nurofen adagolójával szoktuk beadni a gyógyszert. Kicsit szadi, de így legalább megy.

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa, orsi.k voltam
snooopy

Hát nekünk azzal sem most, régen nekünk is ment!
Most befeszíti a száját!!!

Még kisebb volt könnyebb, a nagynak el lehet magyarázni, Larának meg nem.
Mondta a dokinő, hogy mondjam neki, hogy ha nem veszi be és nem eszik akkor korház lesz! :twisted: Hát ezzel sokat segített!

ancsaboszi

Sziasztok!

Na szép...már azt hittem csak mi leszünk betegek!!!!!
De mi már lábalunk ki, bár Orsi tegnap nagyon fájlalta a fülét...bioptron, azt azóta jó...de kicsit süket szóval bizti van valami a fülével...

Durca, Tünde!Esetleg én is elkérhetem annak a füles dokinak az elérhetőségét???? Orsit azért megmutatnám egy jó dokinak, mert sajna az utóbbi időben elég gyakori a nagyotthallás nála :?

Ancsa!
Gyógyszerbeadás????? :D Hát regélni tudnék :D :D :D Orsi már ugye mindent bevesz, ő nem gond, de Dani érdekes...
Szóval a dokink azt ajánlotta, hogy ha hisztizik és ellenkezik akkor simán fogjam le, nyomjam a szájába a kanalat és ici picit nyomjam le a kanállal a nyelvét (az nyelésre készteti)...szóval ez nálunk úgy néz ki, hogy Dani hasra veti magát a kövön én megfordítom és ráülök...feje két térdem közé (közben Orsi fogja a kanalat) és akkor benyomom...és lenyeli...lehet brutál, de beveszi :roll:
A másik ami bevált az az actimel...abba beleöntjük és mivel azt imádja így megissza...

Veronikusz!
Mi is pont így voltunk két hete mint most Szofi!!!!! :(
Lázra nekünk akkor Belladonna vált be...bár ezelött még soha nem próbáltam, de mivel más nem vitte le a 40 fokos lázát (panadol, nurofen, hűtőfürdő SEMMI!!!!!!), így megpróbáltam és az levitte :)

Csajok!
A normaflor-t azt lehet abból a kis műanyag bigyóból inni, vagy muszáj valamibe önteni?????????

Dorkának, Dorottyának,Dórának boldog névnapot!!!!!!!

Andi!
Hát igen, a kemó...próbáltok valami alternativ dolgot is??????
Nem lehet valamivel enyhíteni a mellékhatásokat??????
Egy barátnőm is ma vitte be anyukáját korházba, mert találtak valami daganatot...ez olyan szörnyű...

Ja, és férjem itthon fosóshányós vírussal :(

Kép

Kép
cukipofa

Nem olvastam még vissza, most anyuéktól, csak AprooZSÓFI Neked küldtem egy privit, de aztán láttam, hogy nem tudsz válaszolni valamiért
jöhet ide is: somlovariheni-kukac-freemail.hu

Judittal beszéltem reggel.
Ugye tegnap 1-kor beszéltünk, hogy a szülőszobán van 3 újjnyival, Szonját meg 1.33kor utcai ruhában épphogy elkapta Vidadoki! :lol: :lol: :lol: :lol: 4100 gr és 58 cm a "kis" drága, jól vannak, szopizik. Az osztályon zárlat van ( influenza miatt) , úgyhogy se apa, se tesó nem látogathatja.

Na, megyek, majd otthonról jövök, ha Benus alszik......

Heni

Kép

Kép
cancan

Tenci, Mikey-nak BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kétéves naffiú!

Dóri, Lilluska Dorottyája és DORKA BOLDOG NÉVNAPOT!

Nagyon rendi tőletek, hogy "ilyen sokat néztek ki belőlem", de az igazság azért kicsit mélyebbről kicsit más. Szóval pozitív a hozzáállás, mert nem tehetem meg Jankaszávával, hogy nem ebben hiszek azok után, amiért ő megharcolt. Ennyivel tartozom neki. De az igazság az, hogy sajnos azt érzem, van egy "beteg gyermekem", akire nagy út vár. Kétségbeejt, hogy nekünk (is) ez jutott, bár remélhetőleg meg fog oldódni, azért remegek minden nap, folyamatosan.

Nem meséltem, de az is meghat, milyen "jó baba". Nincs hiszti, nincs éjjeli partizás. Eszik és alszik. Igaz, kétóránként kel éjszaka is, de ha ez az ára, hogy erősödjön, hát akkor ez van. Annyira látom rajta, hogy minden energiacseppért küzd, nem pazarol feleslegesen, és hősként tűri Benedek piszkálódásait. Mert persze, hogy piszkálja, amolyan kétéves módjára szereti. De szereti, és ez a lényeg.

Szilvi, köszönöm. Igenigen, mondták, hogy a húgyúti fertő elkerülése most a legfőbb. Penicillin lett volna a legjobb, de supraxot kap, mert a család fele érzékeny a p-re, ezt most nem kockáztatjuk... Tünde, még nem tudni, hogy biztos-e a VUR (reflux). Ezirányban lesz a jövő heti vizsgálat. Hólyagfeltöltés, cisztográfia, MCU. A vákuumágyas a következő, ezutáni lépés, az izotópos vizsgálat. Az lesz a radiológián.

Drága beteg gyermekeknek mielőbbi jobbulást, ez nagyon meredek...

Zsó, Levi csúcs, Bene sztem jóval később ült fel, de ő mindenben lusta volt.
vbea

Ez az, Judit. Istenem, Szonja milyen jól mutatna Janku mellett. Most már talán van 2750g is... :roll:

Igen, zárlat van. István volt akv-i kivonatért. Rendik voltak, levitték...

Én egyedül a két gyerekemmel, egyszerre alszanak, úgyhogy ki kell használnom. NAGYON rámfér. (Éjszaka is együtt alszanak, úgy érzem, nagyon jó ez nekik.)
vbea

Cukipofa
milyen alternatívra gondolsz??? :oops:jöhet privibe is
buzafűlé, homoktövis, gránátalamlé-ezek vannak most
szegény barátnőd és persze az anyukája???melyik kórházba??
de ma amúgy már jobban van anyu egyedül fürdöt!!!És ami a legfontosabb bennemaradt a kaja, csak egy kis sav jött ki!
DE úgy néz ki este be tudok én is menni, már nagyon várom!!!!

Ja cipőt nem találtam Balunak :?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
ez szuper!!!
Nagyon örülök, hogy jobban van Anyukád!!!!
Sok puszi nektek!!!!

Lesz tuti cipő is! :wink: csak egy kis türelem, nem lehet minden együtt!

Kati,
de jó, hogy már jobban vagytok!
és igenis mesélj! és köszönöm tippet gyógyszerbeadásra, nálunk az orrszívás és az orrbafújás megy hasonlóan!
De aranyos Orsi hogy segít!
Zsolti baba még porondon?

Nem tudom, azt írja a recept, hogy bele kell keverni valamibe. mért úgy meginná? Zsu?

Judit,
Nagyon szép nagy baba lehet!
Sok sok puszi nekik!

Eni,
Értem amiket írsz,
De mi akkor is nagyon büszkék vagyunk rád! És hagyd hogy azok legyünk!!! :wink: Igenis ügyes vagy TE is és a szuper CSajod is!!!
és akkor most így együtt Jankaszávának szólítjátok?
És hozott ajándékot Bencinek? és Apa mit szólt a második névhez?

Jaj szegények, hogy Apa nem mehet be!

ancsaboszi

Mikey!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!!
Sok, sok puszi

Kép

ancsaboszi

Dóri, Dorka, Dorottya boldog névnapot!

Orsi hát lakás még nincs de majd lesz..:D drukk nektek is!

Ancsa!
Akkor elkezdek fogyózni :D

Kisbetegeknek jobbulást!

Hát mi de voltunk lent motorozni és Emma úgy elesett (átesett a motorján is) hogy az egész arcát lehorzsolat minden tiszta vér volt... szerencsére valószínűleg csak az ijedség volt negy most 11 óta alszik szegény.....

még jövök...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa,

Jaj szegény Emmus!!!
Sok puszi a kis drágának!!!

Hát azért annyira nem kell sietni, ez a gáz helyzet nem kedvez a nyaralásoknak, különben is idénre már le van tudva.
De azért a Balcsi nincs elfelejtve.

Lara is 11 óta alszik!!!
Nagyon nyomják!!!

ancsaboszi

Tenci!
Boldog szülinapot Mickeynek! Gyere majd képekkel!
Kép

Orsi!
Szegény Emmus! Az én fiam bezzeg nem alszik :evil: Pedig alig bír már menni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

Anna is másfél órát aludt kint a babakocsiban :D Ez egy ilyen nap :D
De ollllyan szép idő van :D

Betegeskedők, meggyógyulni gyorsan!!!

Petyának gratula a mászáshoz, Levinek az ücsörgéshez!!! Mi még mindig ugyanott tartunk, kisasszony csak tolat. De mintha nem is akarna mászni, nyomja fel a fenekét, mintha fel akarna állni egyből :roll: No mindegy, előbb utóbb lesz belőle valami :D

Judit,
Szép "kis" hölgy :D De rossz, hogy zárlat van :( De nemsokára otthon lesztek :)

Borsa, Orsi,
drukkolok lakásügyileg :)

Steffi,
hogy vagy?

Gabi??
Zsófizsófi??

Dorka,
köszi, majd hívlak, hogy mikor megyek arra. Most úgyse tudom, hogy akkor hogy alakulunk... Berkusz hogy van?

Megyek, leállt a mosógép... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jaj, csak még:

Mickey, boldog szülinapot!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ancsa! amikor Enci nem akarja bevenni a gyógyszert én mindig abban a "cső"ben adom,tudod ami van pl a Panadolos üvegben is.amiben fel kell szívni az x ml mennyiséget. Na és amikor nem akarta kanálról bevenni, és abban felszívtam és mondtam hogy NYALÓKA, és be a szájába,ott meg már benyomtam. :lol: és így mindig bevette akármilyen ize volt.... :lol:

Kép
gablaty

Gabi
hogy vagy?(húúúú de hülye kérdés :oops: :oops: )
semmii változás???

emano/Andi
KépKép
emano

ja és Boldog szülinapot Mickey!

Kép

és Boldog névnapot Dóráknak,Dorottyáknak
Kép

és Isten hozott SZONJA BABA
Kép

Kép
gablaty

cső= adagoló :lol:

Kép
gablaty

ANdi nincs változás...ez már visszafordíthatatlan
viszont kérdésem: lakás hitelhez mi kell???
mennyi kezdőpénz? kell kezes? vagy a lakás a fedezet?

Kép
gablaty

Gabi
mi amikor felvettünk,(2007.februárba kezdtük inétzni) akkor nem kellett kezes
nekünk a lakáson van jelzálog
kezdőpénz meg szerintem ha van és minél több, annál jobb(na ezt jól leírtam)de szerintem menj el valamelyik bankba kérdezd meg, mert a "gazdasági válság" miatt nem tudom mi hogy alakult(nekünk OTP-nél van)
amúgy előbb kérdezd meg egy bankba, utána nézz lakást és utána tudsz csak hitelt intézni!!Legalábbis nálunk így kellett!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!
Lakáshitelben tudod mi is képben vagyunk, írj, hogy mi érdekel konkrétan és segítünk! juhaszsteffi@gmail.com

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi,
szerintem is menj el több bankba is, ha tudsz, mert különböző dolgokat kérnek... Én is a 3. banknál vettem fel hitelt (az első 2nél nem tudtam teljesíteni a feltételeket)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ritkán tudok jönni, ilyenkor pár oldalt elolvasok - remélem eljön az az idő, amikor lépést tudok tartani az eseményekkel.

Judy, Részvétem a Nagymamád miatt.

Andi, nagynéném tavaly ment át ezen - februárban vették észre a dagantot, azán 5 kemó, majd a sugár (decemberre lett ismét önmaga). A kemó alatt lefogyott, rossz volt a közérzete, fájt mindene - neki főleg a csontjai és az alkarjai. Nagyon nehéz időszak, a betegnek átélni, a családnak meg tehetetlenül nézni. Kitartás, egyszer vége lesz, és gyógyult lesz! Csak ilyenkor, ha az ember nem látja a végét, nagyon nehéz.

Gabi: Mi tavaly vettünk nálunk így volt: kinéztük a házat, megállapodtunk az eladóval, megnéztük a saját pénzünk mire elég (ügyvéd+közjegyző+földhivatal+banki költségek+felújítás+váratlan költségek, a maradék lett az önerő). Körbejártuk a bankokat, megnéztük, hol mi mennyi, hol kapunk hitelt, milyen feltételek stb el elkértük a szükséges papirokat. Aztán ügyvéd, ott átadtuk a foglalót, onnan földhivatal, a kitöltött és szükséges papirokkal bank, értékbecslő, megint bank, megint földhivatal és utalták a pénzt az eladónak. Azóta meg törlesztünk. :) :D :D
partedli

Sziasztok!

Tenci-drága: Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Mickeynek!

Dórák Boldog Névnapot kívánunk netek.

Steffi: Jó kérdés mért hisztis. Mostanában semmi se jó neki, se a leves se a második, se a vacsi, de még a kimenetelel is harcolunk. :x :x :x
Fél óra mire felöltöztettem és kituszkolom a lakásból. :oops: Aztán meg be nem akar jönni. Fogalmam sincs mi a baja és hogy tudnék neki segíteni. Mert ma reggel is elküldött, hogy ne aútózzak vele, aztán 10 perc múlva jött hogy még is kellek neki. :oops: :oops: :oops:

Borsa: Szegény Emma, Viktor is ezt csinálta, csak nekünk az állunk bánta.

Most megyek teregetni, majd este jövök, ha apát sikerül levakarni a gépről.
Szép napot mindenkiek.
V

valentina

Andi,
ez remek hír!!!! de jó hogy már jobban van anyukád. és remélem bejutsz hozzá este, de tudod ajánlatom még áll ha szükséged van egy dadára. :lol:

Levi, gratula 1x felüléshez, lesz ez még több is.

MICKEYNAK NAGYON BOLDOG szülinapot!!!!!

Kép

Szegény Emma!

Kolos is sokat aludt másfél órát, majd még 20 percet az ölemben. :)
most meg bámulja a forgalmat az erkélyajtóból. és kiabál az embereknek. :lol:
snooopy

Orsi
nem felejtettem ám el :lol: :lol: :lol:

Valentina
hát nem irigyellek

ruhásszekrényemet selejteztem :roll: hááát van egy csomó ruha amit nem is hordok....és mennyi hely lett a szekrénybe :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Valentina!
Lehet össze kéne kötni Martint Viktorral, ugyanezt csinálja. Én már nem idegesítem magam rajta, úgyis az van amit én mondok :lol: egyenlőre :roll:

Andi!
Este én is gondolok rád! múltkor én is selejteztem, de sajnáltam kidobni, eltettem a lányomnak :roll:

Aproo!
Grat a felüléshez, de édes lehetett, ahogy pislogott! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi,
azt nekem is kéne csinálni... már nem férnek be a cuccok, és szerintem a 2/3-át nem is hordom :roll:

Az előbb még ami lemaradt:
Dorottyáknak, Dóráknak nagyon boldog névnapot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hát nem lehet mondani, hogy csak a pelenkaméretek lenne a topic fő profilja.

[/b]Mikey! Te meg itt kétéveskedsz?! :D Hát puszi!

Dorka, Dorottya, Isten éltessen benneteket is sokáig!

Az van, hogy nemigen tudom követni, hogy ki milyen betegségbe esett bele, vagy jön ki. vagyis nem akarnék semmit kihagyni. Ezért hát legyen itt egy nagy ÖSSZNÉPI PUSZI.

[b]Petya, Levi
,: hajrá padlócirkálás... :) Ne törődjetek anyátokkal, vegyétek birtokba a lakást! :wink:

Andi,az már jó, ha a kaja benn marad. Csak legyen így. A kemó nagyon durva tud lenni, hiszen nem csak a beteg részt gyengíti. Lehet, hogy tudnának valamit segíteni más, kiegészítő terápiák is.

Eni, nyilván te érzed belülről, hogy milyen ez. De így kívülről: az én szememben már az is óriási, hogy volt egy ilyen születés, meg hogy nem kell most folyamatosan kórházban lennie.

Én szalma, Ember cégbúcsúztató bulin, leoldják kicsit az elmúlt hónapokat, nagyon kemény menet volt ott egy süllyedő hajón.
Nem kell sajnálnotok, jó most egyedül a lányokkal, Apja sokat dolgozott mostanában itthon (a másik cég, ahova ment, most költözik), persze olyankor nehezebb bírni a lányokkal is, nem értik, hogy ha apa dolgoz, akkor mért nem az ajtón kívül van. Bár Melinda nagyjából tiszteletben tartja a dolgozószobát, csak a nap vége felé már kiabál be neki, hogy "Apa, már ne dolgozzál!"
És mi tagadás, engem is zavar. Mert így nincs meg a szükséges átmenet a munkahely és a hazaérkezés között (ami a közben megtett út, ő nagy távolságokat autózik). Hanem még vacsora közben is elréved és látom, hogy hiába beszélek hozzá, nincs ott. A gyerekeket megfürdeti, vacsoráztatja, játék, minden megy, napközben is besegít, de közben siet vissza (érthető módon a melóhoz) és hát én meg nem tudom kivárni, mire hozzám eljutna. Elég volna egy tíz perc intenzív törődés, és ha nincs meg, hát bizony.... Mindig vannak ilyen időszakai, aztán visszalendül, de most nehezen viselem. És akkor már jobb, ha nem is látom.
[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Köszi Ancsa. :) Ja, hogy Apa mit szólt a 2. névhez? Semmit, mert nem akarta. Még a kórház felé vezető úton is bevágtam a durcát, mert akkor csak annyit kértem, hogy én szeretném, fontolja meg... határozottan elutasított. Aztán... hm. Perces fájások közben már nem volt ellenvetése. Sztem, ha akkor azt mondom, hogy szaladjon el Pécsre újságért, azt is megteszi. De azért Istvánt ismerni kell. Tegnap kijelentette, hogy már kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy a gyermekeink neve kötőjeles. Ő itt tart, és valahogy ez jellemzi egész egyéniségét.

Gabiékkal történtek önkéntelenül is átgondolásra késztetnek (engem is). Mármint nincs semmi hasonló gondolatom, csak az ember ilyenkor mégiscsak számot vet, hogy mi hogy is alakulunk. Népszerű nem leszek, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretem a Férjemet, de kezdettől tudom, hogy nem azért mentem hozzá, mert ő életem szerelme. De ő az, akivel egy irányba tartunk, akitől elvárhatom, hogy egymás társai legyünk akár egy életen át. Nekem akkor is, most is ez volt a fontos. Társam, és a gyermekeim (tényleg nagyon igyekvő) apja. Nem mondom, hogy ez soha, semmilyen körülmények között nem változhat. Ilyen az élet.
vbea

Aztaaaaaa Eni. A házasság-kapcsolatfejtegetős harmadik mondatod vége kicsit kemény..... Véletlenül sem akarlak bántani, félre nem értsd, de azért remélhetőleg Férjurad nem olvassa, mert tuti nem esne jól neki. Ettől függetlenül megértem mit akarsz mondani. Az ember életében vannak/lehetnek hatalmas lángoló szerelmek, aztán amikor az ember lyánya tovább is lát a rózsaszín ködnél, akkor gondolkodik, hogy oké, oké, hogy most perzsel, bolondít, dúl, boldogít, de.... egyszer ez is leülepszik és Ő az valóban aki úgy gondolkodik ahogy én, akit a gyermekeim apjának akarok? stbstb..... Nehéz. Mert az évek során mindenki változik, rohan ez a rohadt világ ( de még hogy! ) már semmi nem olyan mint 5 évvel ezelőtt, mások az "elvárások". Nagyon kell figyelni egymásra, értékelni a másikat minden tekintetben, mert ha nem kap az ember pozitív visszajelzést, máshol keresi. És itt borul a bili........ De néha olyan jó lenne nem gondolkodni, egy kicsit rosszalkodni - épp ahogy Memme írta egyik nap - minden következmény nélkül. Ettől nem lennénk rosszak, csak van az úgy, hogy az embernek kitörhetnékje van, hogy ne kelljen megfelelnie senkinek - elsősorban magának. Na, befejeztem, mert nagyon belelendülök!

[color=orange]Drága kicsi szülinapos Mickey-nk, névnapos lányaink Dorka, Dorottya - hatalmas puszi mindegyikőtöknek![/color]

Megyek, pityereg a lányom és különben is bundás almát ígértem neki .....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Hm. Intenzív és őszinte fórumba csöppentem...

Kicsit még tanulnom kell a szülinapokat, névnapokat, ezért elnézést, hogy egyelőre nem kívánok minden érintettnek boldog boldogot.
De látom, ma Mickey két éves! Gratula! Meg Dorkának is boldog névnapot!

Gabi kapcsán bennem is kavarognak a gondolatok, először úgy éreztem, hogy nem is akarok semmit írni, mert hát, nem is ismerem őt, a helyzetét, és iszonyú nehéz így bármit is mondani. Amúgy is, mert ezt igazából ők tudják eldönteni, megítélni. És Eni legutóbbi hsz-e, hát, kicsit hátradőltem olvasás közben. Valójában meg is vagyok kicsit döbbenve, hogy ilyen nyíltak itt a hozzászólások, őszintén nehéz ezekkel mit kezdeni... Hát, tényleg nem csak a pelenkacseréről van szó...
Most csak annyi, Heni (cancan ugye = Heni?), hogy nem biztos, hogy Eni férje megbántódna ezen.
Egyelőre ennyi.
Vendég

Na, mindjárt visszaolvasok, de a du. szunyák alatt néha elémugrik egy-egy hsz....azt mondjátok, ez már függőség? :lol: :lol: :lol:

Szóval Andi kérdezted és nem tudom, hogy válaszoltam-e:
Peti az István kórházban van! Miért?

Heni, válaszoltam!

Na, most olvasok...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mégis folytatom, mert mégsem ébredt fel Manesz. Bennem meg az fogalmazódik meg újra és újra, mióta Máté megszületett, hogy mi lesz velünk a párommal, mások hogyan csinálják azt, hogy úgy törődnek egymással, ahogy arra mindketten vágynak. És főleg, hogy mikor? Most már mindig hulla fáradtak leszünk és lopunk magunknak 10-20 percet? Mert ez tényleg nem elég... Nagyon más ez a gyerekes élet, SZINTE SEMMI időnk egymásra, és ez hatalmas váltás a gyerkőc előtti időkhöz képest, amikor csak egy gondolatunk volt: a másik, és minden lehetséges percet egymással töltöttünk... Én igazán boldog vagyok, hogy anya lehetek, és imádom a kisfiamat, de mi lesz velünk így a férjemmel? Egyelőre ezek nagy kérdőjelek bennem. És tényleg: nagyon hiányzik...
Vendég

Hú, mekkora Szonja baba....

Cukipofa, elvileg azért kell lötyi a normaflorhoz, mert oldani kell, tele van bacival. Azért írják ugye a tejet, hogy azzal jó főleg. Mivel töményen kikészítheti a gyomrot, nem ott kell hatnia....jól tudom? ZSu?
Illetve van ez a protexin, ez állítólag sokkal jobb, mint a normaflor, mert többféle bacitörzs van benne....

Jaj, szegény Emmus!Jobbulást, puszi a bibikre.
Nálunk megkezdődtek a fordulásokkal együtt-járó fejkoppok és ordítások....
HAjrá lakás!!
Orsi Nektek is....hol? Budafok?
Engem érdekel, miket kell javítani?

Mickey-t Isten éltesse!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi - ment vissza is :wink:

Vandini, igen , én Heni
Persze. Nem vagyunk egyformák, én ugye magamból indulok ki. Az tuti, hogy én férjem vérig sértődne, és mi tagadás nekem sem esne jól az ő szájából. De ez NEM MINŐSÍTÉS!

Veronikusz: mi van Szofival? És Zsófi???????

Lányok, én ma menetrendszerűen jelentkeztem VG-nél, a szokásos problémámmal.( letelt a 3 hónap ) Szerintetek mennyire van elegem belőle? ( mármint a vérzésből :oops: :oops: :oops: :oops: ) ráadásul most zárlat van, úgyhog randi csak jövőhéten...... mindegy is, már gyógyszerezem magam amit anno felírt azzal.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, mindjárt olvasom....

Ez egy ilyen nap, Levi is 2.5 órát aludt, persze cicivel a szájában, no de akkor is....viszont azóta le sem tudom tenni, azonnal üvölt és odaveri magát vhova, hogy oka is legyen a cirkusznak.... :?
Memme, szegény fejünk, azért még had foglalkozzanak velünk a lurkók, majd kamaszkorban le leszünk ejtve, elég az.... :wink:

Hú, tényleg ez az őszinteség....
Az az igazság, hogy bennem kamaszkoromban egy világ omlott össze: még 17 évesen összejöttem egy majd 30 éves sráccal és én tényleg nagyon nagyon odáig voltam.
Aztán a történet vége ismerős, mást kerestünk egymásban, mai fejjel inkább azt mondanám, egy olyan ideálba zúgtam bele, aki külsőre úgy nézett ki mint ő, de belsőleg én alkottam meg. Az ő személyisége nagyon távol állt attól, amilyenné én tettem magamban.....de ez már nem kamaszszerelem volt, én utána két évig kizárólag azért jöttem össze bárkivel is, hogy tönkretegyem és kivágjam. juj, tudom ez szörnyen hangzik, de akkor csak az éltetett, hogy minél több pasinak mutassam meg, milyen azt átélni ami velem történt. Annyira utálom magam emiatt a két év miatt, mert persze a célpontok totál rosszak voltak.

Na, aztán jött Peti, akivel annyira vicces volt már az összejövetel is, csak néztünk ki másnap reggel a fejünkből, ki ki otthon a saját közegében, hogy hogy lehetett ilyen balfék, pont "ezzel" összejönni. :lol: :lol: Szóval nehezen indult, aztán volt lila köd is, de nem túl hosszú, és én nagyon örülök, hogy így alakult, de ahogy Andi és Memme is írja, iszónyúan kevés idő jut egymásra, az is lopva, hallgatózva. Szóval igen, nehéz ügy. Mondjuk nálunk tutter lesz, mert vannak szuper nagyik, papák, akiknél ott lehet majd hagyni Levit, ha Ő is engedi, mert 100%os a bizalom....

Na, bocsi, kijött, de most már eldugulok...

Steffi, igen, írtó cukkancs volt. Hisztihez kitartás, már előre félek. Valentina, Neked is +++++

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Heni, nem jött meg...hova küldted?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, oda ahonnan küldted , a gmail-re.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?