Sziasztok Lányok!
Nagyon jólesett, hogy ennyien szorítottatok nekünk.
Sajnos, Bence pénteken hajnalban szinte eszméletlen lázas lett, nem csillapodott semmire, így az ügyelet mentőt hívatott, be a megyei kórházba. Szeptikus (vérmérgezéses) lza volt, a sok gennykeltő baci toxinjától...Kis híja volt, hogy elkerültük az agyhártyagyulladást...
Egy bikaerős gyógyszert kapott, állítólag ennek 1 adagja már láztalanná kellett volna, hogy tegye Bencét, hát nem sikerült, csak 38,7 vinni... ennyire beteg volt.
A két füléből kb. 1 dl genny jött le eddig, de sajnos, a tüdejére is ráment, azt is kellett kezelni...
Mindezt az idióta fülészek miatt, akiknek hiába mondtam, hogy nem tudjuk csillapítani a lázát, azt mondták, hát anyuka, ez eltarthat egy kis ideig...
Ma engedtek haza minket, de minden nap mennnk kell vissza, és most már gyengébb antibikát kaptunA kórházban elkaptunk itthonra...
A kórházban elkaptunk egy Rota-vírusfélét, előbb a szobatársunk gyermeke, anyukája, aztán én, Bencus egyelőre még jól van...
Hányás-fosi, hőemelkedés...és van egy POZITÍV TERHESSÉGI TESZTEM.
Az 5. hétben lehetek, szegénykém, most már a vírus miatt is aggódok, mi lesz a babával, de a dokik szerint ilyenkor a minden vagy semmi elve érvényesül, ha megmarad, akkor valszeg nem lesz baja.
Boboka, Betti, csak gyorsan lapoztam vissza, gratulálok nektek, és szorítok, hogy gondtalan, boldog terhességetek, egészséges kicsitek legyen!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkezett a párom, csak bedőlt az ágyba, tegnapelőtt este orvosi kérésre bentmaradt éjszakára is, mert ő ápolt minket, mozdulni sem tudtam (infúzión voltam).
Próbálok majd visszaolvasni, még egyszer köszönöm Bea segítségét, és a drukkokat.
Üdvözlöm azokat is, akikkel még csak most futok majd össze itt.
Puszi nektek!