Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudok még egyelőre jönni, foglalt a másik gép, ez meg kb. 5-ször fagyott le 10 perc alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 21:48-kor.
Vendég

Én is csatlakozom a rossz naposok táborába. Ma egyszerűen semmi nem sikerül. Amúgy is eléggé kiszaladnék a világból hangulatom van... :x
Lányok, lehet, hogy már én is csak holnap jövök.

Szebb napot holnapra mindenkinek

Puszi és jóccakát
Vendég

Sziasztok meg jo èjszakàt is akkor nektek! :wink:
Én ,csak mostanra futottam be.... :(
Vendég

Szebb reggelt mindenkinek!

Reggel akkora köd volt, hogy az orromig sem láttam.
Ha nem szakad az eső, akkor se lehet semmit látni....lesz már egy normális reggel, mikor minden gikszer nélkül be tudok jönni? :roll:

Betti
Kép
betti0412

Szén napot mindenkinek :)
Vendég

Jo reggelt!

Az ujjam egyre csunyàbban nèz ki :( !Az orvosom siszüneten van,holnao màr lessz orvos ,de akkor céges sielès a pàromèknàl velem eggyütt.Nem marad màs ,mint az ügyelet :shock: ,mi a fene lehet ez nem tudom,de egyre jobban dagad az ujjam! :shock: :( :o
Nem akarok orvoshoz menni!!! Segitség!!! :o

Jo tündèr,most menekülök ,mint a manokàid! :wink: Remèlem ök màr ki heverték az orvos làtogatàst!!! :wink:

Na ma ràm szakadt a munka is itthon:mosonapom van ma ràadàsul romokban a lakàs.....-porszivozàs,vasalàs......stb! :shock:
-,ha valaki megcsinàlja helyettem ..... :wink: ......-akkor nagyon finom vacsit csinàlok neki!!! :wink: :D

Ja ,ès olvasom az otthon beszerzett ,Csernus:Nö cimü könyvét néha-néha!Hàt van benne böven igazsàg a mi bonyolult lelkünkröl... :wink:

Mindenki màs mit csinàl?
:wink:
Vendég

Tényleg, csütörtök az nálatok mosós nap :)

Én semmi különöset. Vasalnom kéne, meg anyuékhoz átmenni meglocsolni a virágokat.
Vendég

Hasli,az ujjaddal meg irány az ügyelet, nem játék. Reméljük semmi gond nem lesz vele. Nem ment bele szálka?
Vendég

Hàt ha hazajön a pàrom akkor megyünk vele.Nem szàlka,mert apro sàrgàs kis pöttyök vannak a piros gyuladàs közepèn... :roll:
Megyek le a mosokonyhàba gèpet cserèlni ,mert soha nem vègzek... :D
Vendég

Akkor nem lehetsz valamilyen állatra allergiás?
Nekem a macska allergiám hasonló volt, bár ott nem egy nagy piros gyulladás volt, hanem apró sárgás pöttyök a kézfejen.
Vendég

Nem macska allergia,abba bele is halnèk,mert szeretem öket!
Inkàbb emberekre vagyok nèha allergiàs :lol: ,de gondolom az te is vagy nèha :lol: !
A teraszomon van 1 bokor rozmaring(az elözö lako hagyatèka) na azt megpiszkàltam pàr napja.....-talàn attol lehet... :roll: :?
Na majd este kiderül! :(
Ma megint süt a nap ,màr 3. napja! :D Alig vàrom mär a tavaszt!

Boboka!Nincs kedved itt is vasalni? :D Naaaaaaaa lèccccci!!! :D :wink: :D
Vendég

Nincs :lol: De azért vacsit küldhetsz így is :lol: :lol: :lol: 8)

Itt is mintha már lenne valami kis napocska kezdemény :roll:

Attól a hétvégi melegtől viszont félek, nem nagyon bírom az ilyen hirtelen hőmérséklet ingadozásokat 8)
Vendég

Ma tavasz volt a levegőben, lehetett érezni, olyan jó volt!

Az én Uram elvitte magával a netet Horvátországba, az éjjel ment el és majd csak holnap jön, úgyhogy én este nem lenni.

Ha innen hazaérek, bemegyek a videóshoz, kiveszek legalább két cd.-t valami romantikussat és este azt nézem.
Csak érjek innen haza egyszer.

Betti
Kép
betti0412

Betti, legközelebb férjecske vegyen inkább magának egy netet elvitelre, Bettinek meg hagyja otthon az otthoni netet :!: :lol:

Jó kikapcsolódást estére a dvd-zéshez vagy videózáshoz :)

Várom már a tavaszt :)
Vendég

Sziasztok!!!
Gyorsan bekukkoltam ide is :lol: Nincs valami jó hangulatotok :cry: Én annyira kicsattanóan jól érzem magam most a bőrömben, hogy szívesen adok nektek is belőle.

Hasli!!! Az ujjad nem játék, gyorsan dokihoz vele, mert ki tudja mi lehet az. A hugicámnak egy ilyen gyulladásos nem orvoshoz elmenős eset majdnem a lábujjába/lábfejébe került. Még jó, hogy van anyja, aki elcincálta őt orvoshoz. Na jó neki van egy alap betegsége is és az miatt volt kicsit veszélyesebb, de akkor is!!!

Mondtam már, hogy kislányunk lesz??? Apától rendelésre kaptam. Fiú neki, lány nekem...

Szar idő van, meg minden, de azért nemsokára jön ám a tavasz!!! Egy kicsit legyen már jobb kedvetek!
hettuli

Vagyok, most értem haza, sétálgattam egy kicsit:)

Tényleg kezd benne lenni a tavasz a levegőben (meg persze itt a szmog :twisted: ), tök jó volt egy kicsit kint lenni.

Hettuli, akkor a rendelés most bejött :) De jó :wink: :)
Vendég

Hasli, írd meg lécci, hogy mit mondott a doki az ujjadra
Vendég

Huh, kicsit visszaolvastam! Teljesen fel vagyok háborodva!!! Mi az, hogy nem kérdezgetheted az orvost, meg aláírod, hogy mindenbe beleegyezel... :evil: Bezzeg a múltkor a tv-ben egy külföldi kórházban a magyar szülőket megkérdezték, amikor meghalt a babájuk, hogy végig tudnak-e menni azon a folyosón, ahol feküdt, vagy kísérjék őket egy másik útvonalon. Hol vagyunk mi ettől!!! :evil: :evil: :evil:

Melcsi!!! Ezer-ezer ölelés és nem mondtál csődöt!!! Ne érezd így, meglátod ezt fogja neked mondani a doki is. Szörnyű nagy a veszteség és nem kaphatsz választ a miértjeidre. Ezt nem szabadna csinálni szegény szülőkkel. Na csak felidegesítettem magam, de nagyon!!!

Én is sokat olvastam szomorú történeteket mielőtt várandós lettem, meg az elején. Kellett a lelkemnek úgy éreztem, de aztán elmúlt. Mára már én is csak a pozitív dolgokat látom. Szerintem mindenkivel így történik, kinek egyedül, kinek segítséggel sikerül. Lehet, hogy csak hosszú idő után. Ez egyedi. De senki sem jobb vagy rosszabb attól, hogy neki hogyan alakul. Nekem erőt adott ahhoz, hogy bármi jön el lehet viselni. Fel tudtam készülni arra, hogy ne nézhessenek hülyének a dokik meg hasonlók. Ne álljak értetlenül, hogy ilyen van, ha valami gond adódik. Értitek ugye?
hettuli

Sziasztok Lányok!

Nagyon jólesett, hogy ennyien szorítottatok nekünk.
Sajnos, Bence pénteken hajnalban szinte eszméletlen lázas lett, nem csillapodott semmire, így az ügyelet mentőt hívatott, be a megyei kórházba. Szeptikus (vérmérgezéses) lza volt, a sok gennykeltő baci toxinjától...Kis híja volt, hogy elkerültük az agyhártyagyulladást... :cry:
Egy bikaerős gyógyszert kapott, állítólag ennek 1 adagja már láztalanná kellett volna, hogy tegye Bencét, hát nem sikerült, csak 38,7 vinni... ennyire beteg volt.
A két füléből kb. 1 dl genny jött le eddig, de sajnos, a tüdejére is ráment, azt is kellett kezelni...
Mindezt az idióta fülészek miatt, akiknek hiába mondtam, hogy nem tudjuk csillapítani a lázát, azt mondták, hát anyuka, ez eltarthat egy kis ideig...
Ma engedtek haza minket, de minden nap mennnk kell vissza, és most már gyengébb antibikát kaptunA kórházban elkaptunk itthonra...
A kórházban elkaptunk egy Rota-vírusfélét, előbb a szobatársunk gyermeke, anyukája, aztán én, Bencus egyelőre még jól van...
Hányás-fosi, hőemelkedés...és van egy POZITÍV TERHESSÉGI TESZTEM.
Az 5. hétben lehetek, szegénykém, most már a vírus miatt is aggódok, mi lesz a babával, de a dokik szerint ilyenkor a minden vagy semmi elve érvényesül, ha megmarad, akkor valszeg nem lesz baja.
Boboka, Betti, csak gyorsan lapoztam vissza, gratulálok nektek, és szorítok, hogy gondtalan, boldog terhességetek, egészséges kicsitek legyen!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkezett a párom, csak bedőlt az ágyba, tegnapelőtt este orvosi kérésre bentmaradt éjszakára is, mert ő ápolt minket, mozdulni sem tudtam (infúzión voltam).
Próbálok majd visszaolvasni, még egyszer köszönöm Bea segítségét, és a drukkokat.
Üdvözlöm azokat is, akikkel még csak most futok majd össze itt.

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj,Lyly,Basszus-basszus!!!!!
Nincs jobb szó,Uramisten,Te is,ezt el sem hiszem ,ez szuper!!!!
Mind terhesek vagytok!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁ,engem se hagyjatok itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Lyly, nagyon gratula:)

Örülök, hogy most már otthon vagytok. A vírusos fertőzést meg sajnálom.
A picinek tuti, hogy nem lett tőle semmi baja.

Tüncike, na látod, már azért te is akarod egy icipicikenagyondeazértmáregykicsit, ugye? :wink:

Milyen napod volt ma?

Lyly, jó, hogy már tudtál jönni, nagy puszi a kis betegnek is

Lányok, megint foglalt a gép, ha ez nem fagy le akkor vagyok.
Vendég

Jaj és Lyly, nagy ypuszi a kis hős Bencusnak..

Boboka,most hogy mondjam..Teljes szívemből örülök Nektek és szorítok is és imádkozom .De eddig olyan nyugodt voltam és türelmes..és ez már oda van.Pedig még nem akarom ezt az egészet, könnyebb volt úgy.Most meg úgy érzem lemaradok, lemaradtam, mintha verseny lenne, pedig tudom jól, hogy nem az.
És nem akarom ezt érezni.Nem azért szeretném majd valamikor, mert Nektek már van,érted?
Mégis nyugtalan vagyok.
Egy időre lehet jobb lenne távolról figyelni csak titeket.
Amíg tisztázom magamban.

KépKépKép
tünci28

Tünci, ezt most nem egészen értem.

Azt a részét értem, hogy nem verseny ez, és nem azért akarod, hogy akard, mert nem akarsz lemaradni.
Azt a részét nem értem, hogy miért akarsz távolról figyelni.
Vendég

Úgy értettem, hogy lehet pár napig megpróbálok nem jönni ide, aztán meg kicsit ritkábban,lekötni magam valami mással, hogy ne ezen járjon az agyam egész nap..most megint csak a saját kudarcom erősödik bennem,érted?
tünci28

Lyly!Nagyon jo ,hogy jobban van a picurod!Sokat gondoltam ràtok! :wink: A babàs hir pedig fantasztikus!!!-màr 3-an vagytok! :wink: :wink: :wink:
Bàr bevallom talàn 1 picit fèltèkeny vagyok ,de nem ràtok hanem az àllapotra magàra...... :?

Boboka!Orvossal elcsusztunk erre a hètre mègis,mert levàgtam 1 aloe vera levelet ès a gèl-jèvel kenegettem.Kifakadt ès most megy vissza! :D Remèlem jobb lessz!Azèrt hètfön megyek dokihoz biztos ami biztos alapon!
Na holnap sielès
:shock: :? :shock: :D Ki tudja ,hogy jutok haza? Gipszben vagy anèlkül?!? :lol: :D

Hettuli!Holnap este mostmàr megy az igèrt privi! :wink:

Tünci!Tègy ahogy èrzed!Lehet ,hogy tènyleg jobb neked picit nélkülünk,nekünk nèlküled biztosan rosszabb! :wink:
Bàr ,ha neked jobb akkor inkàbb melözz minket,de ne sokàig! :wink:
Ajànlom neked a Hemingway-öreg halàszàt olvasni...-èn is most olvasom ujra,mert nyugtato ilyen szituban...(,de ez ,csak 1 ötlet volt
!mindig okoskodok :D )Ja ès holnap 2000 m magasban gyüjtöm neked a napfènyt!!!OK???
:wink: :wink:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Tünci,
drága, nem maradtál le semmiről. Először is, én már a 38. évemet taposom, tehát nem sokat tudok várni... Te azért jóval fiatalabb vagy, ha én is a 20-as éveimet taposnám, még aligha tartanék itt.
Másodszor: még csak egy tesztem van, igaz, piri sincs, de még a babát senki orvos nem erősítette meg.
Harmadszor: sajnos, semmi nem biztos, az is lehet, nem marad velünk ilyen-olyan okokból. Nagyon szeretném, ha egészségesen megszületne, velünk élne, de az előzményeket ismerve te is tudod, mennyire félek.
Ráadásul anyagilag teljesen a padlón leszünk, de ha Ő jönni akar, akkor tiszta szívvel várjuk.
Kérlek, próbáld úgy felfogni, hogy nekünk babásoknak most rendelte el a sors a következő terhességet, és Neked is el fogja hozni ezt a pillanatot. Talán idén, talán később.
KÉRLEK, NE MENJ EL!!! Ha nagyon rossz ez neked, nektek, akkor én pl. szívesen eltűnök innen, priviben úgyis megtaláltok, vagy nem írok egy szót sem az állapotomról (úgyis van elég gondom).

Hasli,
a fentiek nagyrészt neked is szólnak...

Ma is megyek vonattal, babakocsival Bencus fülét kezeltetni...
Lányok, annyit szenvedett ez a kisfiú, és olyan hős volt. Szétlőtték az összes kis vénáját, lila foltok a lábfején, könyökhajlatban, kézfején... és a fején is, mert végül már ott szúrták...
A fülét még ott is szúrták...á, nem is írom, még jó, hogy megálltam sírás nélkül, mert mindenhová mentem vele, meg is dicsértek, milyen ügyes vagyok.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Tegnaptól itthon vagyok szabin,próbálom utolérni magam, amint tudok jövök.

Lyly!
Annyira örülök,hogy végre otthon vagytok,és tényleg egy hős a kisfiad,szegénynek őrület mit kellett elviselnie, sok puszit küldök neki.
És szívből gratulálok a pocakodban növekvő élethez!!!!!!!!!

Olyan jó most olvasni Benneteket,végre boldogság sugárzik Belőletek.

Tünci!
Maradj itt,hisz olyan sokat segítettek Neked a lányok, nem hiszem,hogy az lenne a megoldás,hogy menekülsz. Lehet pont ez lesz Számodra a megfelelő löket ahhoz,hogy Te is akard,de persze nem azért,hogy lemaradj valamiről,hanem azért mert szívből szeretnéd Te is átélni újra a várakozás örömét. Babázhattok Ti még együtt mindannyian :wink: és nagyon szeretném,hogy babázzatok is!!!!! És maradjon meg ez a kis csapat még sokáig,hiszen a bajban találtatok egymásra, az öröm sem szabad,hogy szétszakítsa a barátságot!!!!!! Tudod én az "öreg" csaj :lol: ,már csak tudom milyen fontosak az ilyen kapcsolatok :wink:

Puszi Nektek!
beátab

Jaj, Lyly!!! Ez szörnyű! Mihamarabbi gyógyulást annak a kis hősnek. Ettől félek én is most az influenza járvány miatt. Na meg gratula!!! A helyzetetek nem irigylésre méltó, de mintha mégis... :wink:

Tünci, Hasli amit éreztek az a természetes. Aki már végigcsinálta és most visszanéz tudja ezt. Úgyhogy NEM ELMENNI!!! Itt van a legjobb helyetek.

Huh, tegnap kényeztető estét tartottam, a fiúkat lefektettem és én meg bevonultam a fürdőbe. Itt-ott szőrhiányos lettem jót ejtőztem a kádban, hajat mostam, minden porcikámat bekrémeztem. Most nagyon csini vagyok, de nagyon álmos is... Meg éhes!!! Reggelííííííít!!! Délben megyünk vonatozni a kisfiammal. Addig kéne gyorsan valami ebéd is. Remélem hugicám finomsággal vár minket.

Betegeknek gyógyulást, kismamiknak nagy pocakot!!!! (Mindenkinek!!! Akkor amikor eljön az ideje :wink: )
hettuli

Drága Lányok!

Átgondolom majd,de amit biztosan NEM akarok az az, hogy bárki is ne írjon ide, vagy elmenjen innen,nagyon fontosak vagytok nekem, tudni akarok rólatok, csak most kell egy kis idő, mert küzdök magammal, vagy magam ellen, ki tudja már...
DE EZ AZ ÉN PROBLÉMÁM,nem a Tiétek!!!!Ti csak írjátok szépen a gondolataitokat, az örömöt, a bosszúságot, bármit.
Rendbe fogok jönni, csak kell egy kis idő.

Szeretettel:Tünci

KépKépKép
tünci28

Tünci!!!
Persze, hogy kell az idő és az a természetes amit most érzel. De sehol nem értik meg ezt és senkinek nem mondhatod el úgy, mint itt. Ha nem egy sorstársnak mondod, hogy most irigység szerűt érzel azt mondja, hogy lehetsz ilyen!!! Itt azt mondják igazad van, majd elmúlik, túl leszel ezen is. Ebből az érzésből fakad majd az, hogy na akkor már én is készen állok rá. Hidd el! Nálam is így volt és a többiek is ezt mondják... Na meg kitől hallanál a legszívesebben kismamis dolgokat??? Gondolom nem a buszmegállóban cigizgető ezer abortuszos nőtől, hanem azoktól akik átélték amit te és most talán sikerül az is amiből kimaradtak. Kicsit csillapodik a dolog és utána már azt érzed, hát igen, majd nekem is így lesz...
hettuli

Jó reggelt!

Lyly

remélem minden rendben lesz nálatok.

MIlyen jó nektek, hogy igy alakult megterveztétek mikor szeretnétek a babát és minenkinek ilyen gyorsan sikerült. Örülök nektek. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Tünci, az az igazság, hogy én nagyon de nagyon próbálok arra vigyázni, hogy még véletlenül se traktáljalak titeket a babás dolgokkal. A vonalzót sem véletlenül hagyom le minden alkalommal, csak egyszer tettem be, mikor kérted. Nem szeretnék ezzel fájdalmat okozni senkinek. Tudjátok, még egyszer nem lesz olyan állapot, hogy mi vagyunk a mindenhatóak stb. stb. Szóval nem értem, hogy miért kellene távol maradnod innen.
Ez nem egy babás topik, értelemszerűen nem arról fogunk fecsegni egész nap, az, hogy örülünk más boldogságának, az szerintem csak jó, ennyi tragédia után. De attól még örülhetünk, mert nem hiszem, hogy az Angyalkáink attól lennének boldogok, ha mi egész nap sírnánk rínánk.

És nem mondtál csődöt, miben mondtál volna? Egyszerűen még nincs itt az ideje és kész. Nem szabad erőltetni.
Vendég

Nem én vagyok az illetékes úgy gondolom, de ha senki sem bánja, akkor vonalzót a kismamáknak!!!! Így nem kell rákérdezni, nem kell beszélni róla, mindenki látja, hogy ki, hol tart. Én nagyon szívesen látnám és szerintem egyáltalán nem hatna itt rosszul. Akiket rosszul érint itt elmondhatja úgyis. Azok az anyukák, akikkel régen történt tragédia és nem csak egy, hanem több prücsök vonalzójával írják le a történetüket csak azt mutatják van kiút...
hettuli

Én is vagyok végre, estére már lesz netem is.

Tünci,
ez jó, hogy nyugtalan vagy, ennyit már sikerült elérnünk a folyamatos tagadáshoz viszonyítva én már előrelépésnek veszem ám ezt.
Már kezdesz foglalkozni a gondolattal, decemberben még beszéd téma sem volt. :D

Betti
Kép
betti0412

Lányok,
nem örülünk előre, mert ma teszteltem egy akkora NEGATÍVAT, mint ailyen pozitív volt két napja.
Most lehet, hogy rossz valamelyik teszt (de melyik???),
vagy szegény kicsim nem bírta a megterhelést és elment... :cry: :cry: :cry:
Az is lehet, hogy nem elég erős a teszt, mert du-i pisiből csináltam, igaz az első pozitív is ilyenből jött. A teszt két különböző volt.
Szóval most várakozó állásponton vagyok, és vigasztalom magam, ha elment, akkor annak oka volt, egy vírus csúnya dolgokat tud okozni... ráadásul ma a párom is fosizott, Bence hányt, szóval épp elegem van...már megint...
Ha nem jön meg jövő szombatig, akkor megyek dokihoz.
Többi "igazi" babásnak drukkolok, hogy minden rendben legyen, Bence-puszikat folyamatosan átadom... :) (és köszönöm)

Kép

Kép

Kép
lyly

Hettuli

Te most csak ne legyél ideges. Jó! :wink:

Lyly

Szerintem ha már egy teszt pozitivat mutatott az nem véletlen. Lehet még túl korai és a tesztek sem egyformák. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ez igaz, de lélekben inkább arra állok rá, hogy most a sok idegesség, baci-vírus miatt inkább nem lesz... Kedves tőled, hogy próbálsz vigasztalni. Hogy vagy ma?

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát sz@rul. :cry: Mindennap úgy érzem. Én azt hiszem most elég mély hullámvölgybe kerültem. Egész nap csak a sirás folytogat. :cry: Délelött egyedül voltam és rendesen kisbőgtem magam. De nem akarok nagyon hülyeségeket irni. Majd csak lesz valahogy. Ti meg gyógyuljatok, küldök nektek gyógyimanókat.

Kép

Kép
melcsike70

Köszönöm! :)
Én is úgy vagyok, mint te. Azt hittem, megőrülök a kórházban. Mellettem egy anyuka feküdt egy 2 éves kislánnyal (ikertestvére a nagyszülőknél volt), a fenekét kinyalták a szülők, egyfolytában jöttek (ők kezdtek fosizni a kórházban, lehet tőlük kaptuk el), rengeteg pénzük volt (havi 1-2 milkóból gazdálkodtak), és folyton siránkozott...meg jajveszékelt, ha hányt a kislány... Én láttam el a kicsijét is, mert nem ébredt fel hozzá éjszaka, mindig én szaladtam a nővérekhez...Aztán át akartak rakni a fertőzőre minket, na azt már nem akartam, jött a potitív teszt, most a negatív... :?
És ne írj olyat, hogy hülyeség. ITT ilyen nincs. Mi normáis emberek vagyunk, csak nemnormális dolgokon mentünk keresztül. Na, ezt megírtam neked...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lányok!
Mindenkinek javaslok holnap egy nagyon nagy sétát a még elvileg holnap tartó napsütésben!
Csodákat tesz.

Én meg úgy vagyok, hogy itt nem akarom nagyon írni, mi van velem, mert ez hely nem "babás" hely, de a másikba meg nem tudok anélkül írni, mintha mi sem történt volna.
Itt érzem magam inkább "otthon", hiszen ott mindenki vidám és babás kötetlenül, nekem meg nem telik el nap anélkül, hogy eszembe ne jutnának a kétségek, ami meg ott nem hiányzik.
De itt jó.

Ma az UH az NST szoba mellett volt, a szívdübörgés ezerrel, a folyosó tele nagypocis mamikkal, és ahogy ott álltam éreztem, hogy csorog a víz a hátamon és mindegy hova, csak el innen. Fullasztó volt.
Ha nem szólít az orvos, nem tudom bírtam-e volna tovább.

Betti
Kép
betti0412

Itt nincs senki.

Én meg mindjárt elalszok.

Az Uram hazaért, de elaludt most épp a nappaliban, mert 20 órát ült az autóban szegény, úgyhogy nem sokat dumcsiztunk. :(

Betti
Kép
betti0412

Lyly, én azért reménykedek bennetek még és szorítok!
Lehet, hogy a tesztek minősége nem volt valami jó.

Betti
Kép
betti0412

Lyly, még csak annyit, hogy gondolom a fülész, ha most ráolvasnád a fejére, csak vonogatná a vállát.

Na tanulva Franciskával történéseimről, én is harcolni fogok magamért, nem fognak elküldeni, meg lerázni, meg félvállról beszélni.
A dokim most kellemes meglepit okozott, normális volt.

Hát mivel csak magamnak írok itt, el is köszönök, jó éjt Nektek!

Betti
Kép
betti0412

Én is úgy érzek, ahogy te Betti. Nekem sem telik el úgy óra, hogy ne merülnének fel kétségek. De próbálom minél több pozitív gondolattal ezeket a kétségeket elhessegetni. És se ide, se oda nem fogom írni, mert egyikben sincs ennek helye. Kicsit ma úgy éreztem, és nem tudom, hogy írjam szépen, mintha kicsit bűnösnek "kellene" magunkat érezni azért, mert már akarjuk... legalábbis abból, ahogy Tünci írta tegnap. Na mindegy...

Lyly, azért nagyon szorítok, biztos csak a teszt butáskodott
Vendég

Boboka,sajnálom, ha azt gondolod, hogy én azt sugalltam, hogy érezd magad bűnösnek, mert ezt biztosan nem akartam.
Végülis nem tudom távol tartani magam ,mert mindegy miért, sokat gondolok rátok.
Azért mert az én érzéseim zavarosak, a tieteknek nem kell/kellene annak lennie.

Igazság szerint Hettulihoz csatlakozva szerintem tegyetek ki vonalzót, úgy ahogy eddig is, mert ez sossem volt itt probléma.

Az jó, ha a kétségeket megpróbáljátok kizárni amennyire ki lehet, de azt nem értem miért ne lehetne erről írni.akár itt, akár ott.
Ha van szeme az ottaniaknak látják a vonalzódat.

Végülis minden dologgal együtt ez a topik címe:Élet azután....

Szerintem..

De aztán lehet, hogy megint nem jól fogalmaztam.

Lyly,biztos az első teszt volt jó.Olyan nincs hogy egyik nap még van hcg, a másik nap meg nincs.Én jártam így annak idején, egyszerűen nem érte elég ideig a v.sugár, aztán pár perc múlva próbáltam mártogatással és úgy meg tök poz.volt.

Betti mi volt az uh-n?Doki mit mondott?

Melcsike,nem úgy volt ,hogy ma mész dokihoz?

Boboka, neked mikor kell menni legközelebb?
Kiskönyvet kaptál már?
tünci28

Tünci

Jó hogy irtál, ha úgy érzed gondolkodnod is kell legyél akkor is itt velünk és ird meg a gondolataidat.

Kedden 3 órára kell mennem a dokihoz. De attól félek komolyan amilyen passzban vagyok, lehet egyből gumiszobába fog ajánlani.

Lányok mindenkinek szép jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, akkor nem jól írtam, amit akartam. Én azért írtam, hogy kerülöm itt a baba témát, a vonalzót stb., nehogy esetleg valakinek rosszul essen. + tegnap írtad, hogy inkább pár napra távol tartod magad a topiktól, és erre is írtam, hogy felesleges távol tartanod, mert itt nem olyan dolgokról beszélünk.

Az meg, hogy aggódunk bizonyos dolgok miatt szerintem természetes a mi helyzetünkben, ezzel is csak azt akartam írni, hogy nincs rózsaszín köd, lila felhő, szóval lehet, hogy te más miatt vagy most rossz kedvű, elkeseredett, csalódott, de attól, hogy mi egy picikét előrébb járunk, még ugyanúgy vannak nehezebb napok.

Szóval a lényeg a lényeg, gyere :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Tünci, kialakul minden szép lassan, és helyére kerülnek majd a dolgok mindenhol.
Lényeg, hogy itt legyünk egymásnak.
Azt, amit a 8. héten látni lehet, láttuk, ez ki van pipálva. Azt mondta, legközelebb a 12. héten dőlhetünk hátra, azonnal rávágtam, hogy akkor sem, mint tudjuk, nekem az nagyon szép volt, semmit nem mutatott.
Legközelebb március 11.-én kell mennem, ezzel a lendülettel bejelentkeztem Kecskemétre is másnapra. Mindenhová duplán megyek.
Kiskönyvért majd a 12. hét után, a védőnőközpontra külön erőt kell gyűjtenem, még mindig bennem vannak a sérelmek. A csaj, aki kijár, azzal nincs gond, de a központ az elég gáz.
Szóval most várunk 4 hétig nincs tennivaló. Én úgy vagyok most, mint a pályázatokban a mérföldkövek: határidő, feladatok kész.
Tovább nem gondolom.
Amit most látni kellett megvan, ez rendben van.
Csak úgy tudok előre mennei, ha se jobbra, se balra nem nézek.
De az UH előtti éjjel szörnyű volt, meg ott előtte és ez még csak a szívhangos volt. Mi lesz később, mikor jönnek a komoly dolgok...
Bocs, ha sokat írtam, de a kétségeimet itt tudom leírni csak, aztán majd mondotok rá valamit, vagy elküldtök valamerre....

Melcsike
A gumiszoba jó hely lehet, én sokszor bemennék egybe napközbe kicsit boxolni.
Ha nem engedne ki, viszünk neked kompótót, meg egy mobil netet, hogy tudjunk dumcsizni. :D
De szerintem kienged....

Betti
Kép
betti0412

Vonalzóm nekem Franciskával sem volt, szerintem most sem lesz.
Bár még lehet hozzá kedvem, fene tudja, majd látom.

Szép napot mindenkinek és irány délután a napra, a jó időre sétálni, csodákat tesz!
Holnaptól már jön a rossz idő.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?