Eni,
olyan jó, hogy ez a kép nyitja az oldalt, szeretem az ilyen oldalakat!!!
Veronikusz,
hogy vagytok? Estét lezavartad?
Büdöske?
Mi tegnap felébresztettük, és még a gyógyszereket is beadtuk félálomban, úgy be is vette, ma már ébren nem
(mi ugye dokinál voltunk, és hát jobbnak láttuk megfürdetni)
jaj most olvastam, hogy megint hányt a kis drága!!!
Sok gyógypuszi!!!!remélem már alszanak, és nem lesz éjszakai müszak!!!mennek az energiák is Neked!!
hú, Dorka,
ezt olvasni is nagyon rossz volt!
Sok gyógypuszi Nektek!!!
Snoopy,
jaj szegény Kolos! Küldünk egy nagy nagy gyógypuszit a bibire! Lara egy hónapja vágta el az úját, de azóta is emlegeti, ha a lenti fürdőben mosunk kezet, mindig mondja, hogy bibi
, mert azt is ott mostuk le először.
Kriszta,
hú, már egy éve!
Szegénykém emlékszem! És előtte voltatok valahol pihenni, vagy rosszul emlékszem.
Hú, de ügyes Petya, gratula neki!!! Neked meg gatyó fel!!!
Nem lehet semmi két örökmozgó!
Memme,
Remélem már jobban! Segítséged most van?? szitter? Vagy ilyesmi?
Reni,
Küldtem egy két álommanót!!! remélem odaért! vagy most buliztok?
Borsa,ok, ok
akkor majd szólok, de mi lesz a túlsúllyal?
Így is volt 6 kg.
lakás????
Nektek is mennek az álommanók!!
Heni,
ezt olyan szépen írtad le! És tök jó, hogy még láthatta a dédunokáját!!!!ÉN mit nem adnék, ha Apukám láthatná az unokáját!
Sikerült Judittal beszélned?
Andi,
Anyukám megkérdezte, mikor vége lett a kemónak (fél évig kapta) hogy mikor múlnak el a hatások. És mondták, hogy évek. És rengeteg mellékhatása van. Most lesz majd tavasszal egy éve hogy befejezte, és most hétvégén is annyira zsibbadtak az ujjai, hogy nem tudott fogni! Nagyon drukkolok nektek!!!! Anyukád egy szuper Anyuka lehet, aki két ilyen szuper gyermeket nevelt!!! Meg kell gyógyulnia!!!!!
vettél cipőt?
Emese,
és Te mit csináltál még Jankó számolt?
Etenci,
Jó hogy jöttél, de pihenj csak sokat, mi itt leszünk és várunk!!!
Bagolytárs?
Na most már aggódom! Remélem nem vagytok betegek, csak csurog a tejci ezerrel! Majd azért ugorj be ha erre jársz!
Ja, és köszönjük a gyógypuszikat, úgy néz ki, hogy lassan de jönnek. Lara 9 óta alszik, és még nem köhögte fel magát egyszer sem. És este már evett két darabka krumplit, répácskát és egy kis kompótót! Remélem most már javulunk, és ma az ágyamban alszom.
Nyugodt éjszakát!!!