Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, nagyon köszönöm. Egy fokkal már jobb, valahogy az első sírógörcs után megérkezett a csendes elfogadás. Valahol belül úgy érzem, ennek így kellett lennie. Valakinek el kell menni, hogy valaki jöhessen. A másik nagymamám akkor ment el, mikor Annát vártam. Most a hugom pocakjában lakik valaki. De az én családomban most elfogyott egy generáció. A következő már a szüleimé - remélem nagyon sokára. Hú, ez most nagyon filozofikusra sikerült :oops:

Eni,
Nagyon jó olvasni ezt a pozitív hozzáállást tőled. És Jankaszáva valóban egy fantasztikus kis nőci. :)

Judit,
Üdv Szonjababának idekint!!! :D

Szofinak és Larának jobbulást - meg ha van még akit kihagytam és betegeskedik, akkor neki is! Bocsánat, de nem emlékszem most mindenre. :oops:

Na, azért hogy valami apró öröm is érjen ma: ezer éve hajtottam karfát a régi Graco babakocsinkra. Mivelhogy ez travel system, és a hordozó is megvan, csak épp a karfa hiánya miatt nem tudtam együtt használni a kettőt. Mindenhol közölték, hogy régi modellekhez no alkatrész, felejtsem el. Nézzek körül a vaterán, és vegyek egy ugyanilyen babakocsit, ami ugyan rossz állapotban van, de megvan a karfa, és rakjam össze a kettőből. Ma elvonultam a Dunakeszi Kenguruba csak úgy körülnézni, és egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem egy eladót. Erre előhozott egyet a raktárból! Csak úgy. Kiderült, hogy nincs ilyen nekik készleten (úgyhogy még 15 percig rohangált az üzletben, hogy milyen kóddal tudnák beütni a számítógépbe), csak egy kollégája vette egy babakocsihoz, amihez viszont nem jó. Ja, a vicc az egészben: a Brendon szervizben vették, ahonnan én is indultam, csak velem közölték, hogy régi modellhez semmi :? :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

ZSófi!
Nálatok mindig zajlik az élet... Levi: Én meg nem emlékeztem, hogy ilyen hamar kell rohangászni. Ráadásul súlyosbítva egy bazi rendetlen négyévessel, aki mindent széthagy.
És hogy vagy egyébként? Fáj még nagyon?

Veronikusz!
Hogy vagytok? Szofi nem semmi kicsi nőci.

Kép
Kép
kriszta36

Már megint jöttem panaszkodni!! :cry: :cry: :oops: :oops:
Jajj lányok, tesómat beengedték anyuhoz(szájmaszk+"műtős"ruha)
és azt mondja nagyon fáj a feje és folyamatosan hányingere van :cry: :cry: :cry: :cry: kapja a fájdalomcsillapítót, de nem nagyon használ...
félek nagyon, hogy valami nagy baj van!!Tudom nem szabad így hozzáállni, de 2 hete fáj így a feje!!!!!!! :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

AndiAndiAndi++++++++
Bárcsak több lábon állnék jelenleg. De van két kezem... meg két fülem...
vbea

Jaj Apróka,
a legfontosabb az meg kimaradt, ne haragudj,
szóval hatalmas gratula a mászázshoz!!!!!
Örülök, hogy jobb a kedved!
Hú, ez az ügyelet nem lehetett semmi!

Eni,
akkor jó, a lényeg, hogy nektek jó volt.Csak az számít!!!

Na mennem kell, az én kis betgem itt van, most könnyen kimászott, mert a két zsákját összhányta, így most nem barbamamaként érkezett, hanem csak ide szaladt.
:lol: :lol:
JudyÖrülök, hogy picit jobb. És jó amit írtál.

Szép estét mindenkinek!!

ancsaboszi

Eni
még mindig nagyon szépek vagytok!!!

ancsaboszi

Andi drága,
csak most láttam!!!! :cry: :cry:
Mind Veletek vagyunk, és szorítunk.
És ha jól értem holnap már a kedves párod is otthon lesz, és akkor tuti lesz erőd!!!
puszi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ancsaboszi

Ancsa!
Láttam, hogy írtál privit, de egyszerűen nem bííírom megnézni, mert nem nyitja meg a babanet.

Kép
Kép
kriszta36

hát! most tényleg elég sokunknak van elég sok baja :oops:

Szofi még mindig a hányós tállal :oops: viszont nincs jól :cry: most épp ülve elájult a fotelben :oops:
én meg egyedül vagyok a 3 csajjal! férjem 3 ügyféllel üzleti vacsin. :oops: Megyek! fektetem Katát, majd fürdetem Zsófit. Szofival nem tudom mit csináljak! Már tegnap este se volt olyan jól hogy megfürödjön. Szerintem ma is büdöske marad. :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
ez a lép annyira de annyira .... :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nem "lép" hanem KÉP!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judit, Szonja babát Isten hozta idekinn! sok boldog pillanatot, rengeteg tejcsit kívánunk!!

Eni,
le a kalappal, nagyon jól nyomjátok, Janka cica meg egy hősnő!!!! Bencit meg egész este emlegette a mi "kölykünk" :wink:

Larának gyógypusszok és persze Szofinak is!!

Judy,
mi is hasonlóan jártunk, én is ezt a gondolatsort jártam be... ölelés!!!

Zsó,
nagyon kemény, ahogy a kórház "kommunikálja" az ügyeleti beosztást.... :shock:
pihenj, gyógyulj!!

Miklós mellett egy 1 éves ír farkas.. semmi félelemérzet nincs a gyerekben, bízik bennünk és az állatokban.. :lol: mondjuk, amikor "borította fel" lelkesedésből, már nyígott, de csak a tehetetlenség miatt (overálban korlátozott a mozgása..)

KépKép
Kép
gyuzso

Hú, Lányok...
Ez most sűrű, de nagyon. Remélem, hamarosan beköszönt a TAVASZ! MINDENKIHEZ... Én már nagyon várom.
Isten hozta Szonja-babát!
Eni, nagyon szépek vagytok!!
Többiek meg: sok erőt, kitartást, bölcsességet, hitet.
andi
Vendég

Csak villámban.....

Mi megjártuk az ügyelete, persze orvost sehol nem találtunk :twisted: :evil: :twisted: t éljsen a TB...Berke nagyon vacakul van lázas és minden résből ami az arcán van spriccel a váladék , kötőhártya (ezt már Lettinek is átadta orrfolyással társítva) és egyéb finomság mindez 39 -es lázzal vegyítve......

[color=red]Isten hozott szonja baba[/color] Sok-sok tejcsit nektek.....és boldogságot!!!!

Eni .....sokat egyaltam ma rajtatok....
csak egy kép a kedvedért és tudd nem véletlenül küldtem azt amit küldtem :) :oops:
Ez a kép akkor készült Lettiről amikor hazajöttünk a kórházból még a karaszalag is rajta van...... Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást majd igyekszem jönni amint lesz időm és alszanak a beteg manóim.....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!!
Gyógyulgassatok
sok-sok gyógypuszi a manóknak

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi, ez az ügyelet nem semmi. És jók a kommunikációs csatornáik. :evil: Szegény Peti, jó hulla lehetett.

Ancsa
,örülök h Lara már jobban.
láttam írtál, jó az a honlap de én nem tudok ilyen ügyesen rajzolni, a nyomába sem érek... ehhez biztos képzőművészetit végeztek.

Judy
, a sírás tényleg segít, ártérzem mit érzel. nekem szerencsére a nyagijaim élnek, de nagypapák már nem. annyira sajnálom h nem láthatták Kolost, annyira imádták a kiskölyköket.

Veronikusz, egyedül 3 gyerekkel... kitartás. Szegény Szofi, annyira sajnálom. rossz lehet látni ahogy szenved.

nekünk is kijutott egy kis izgalom. Kolos elvágta két ujját egy konzerves dobozzal, amiben a ceruzák voltak. Imádja pakolni, de eddig csak a ceruzákat rágta, na most játszott a dobozzal is és egy nagy sírásra figyelek fel. iszonyatosan ömlött belőle a vér, pedig nem volt nagy vágás. végül addig ügyeskedett míg le nem rágta a tapaszt az ujjairól. szerencsére már elállt akkor a vérzés, nem szakitotta fel megint a sebet.

Andi
, jaj...sok pozitív energia. nem szabad rosszra gondolni. párod mindjárt itthon lesz az biztos ad majd erőt.

Eni, de jó volt olvasni ezt a csak pozitívan hozzáállást. biztos mindne rendben lesz, erős csaj ez a te Jankád!!!
snooopy

Dorka, nagyon sok gyógypuszi, szegény Pici Berke, és Letti.
snooopy

Orsi, juj, Kolos ujj!

Ancsa, még nem olvastam, majd mindjárt!

Mindenkinek jobbulást ám, most úgy látszik csőstül jön... :?

Vki, Osanit????Ugyanúgy 5 golyó vagy 8???

Azért a kórház védelmében írom, hogy ez nem az István kórház volt, hanem a Csepeli orvosi ügyelet és egy pasernyák bénázta el, kíváncsian várom a magyarázatát....

Kriszta, gondolom, hogy kistesóval csak sokkal nehezebb! Hajrá Petya!

Ja, és a nap jóhíre nekem: Levi mellettem tornázott és egyszercsak iszonyú meglepődött fejet vágva felült. Pislogott mint béka a kocsonyában, aztán eldobta magát. Azóta is próbálja leutánozni magát, de nem megy....

Judy, még Neked: nálunk nagyim tavasszal ment el, 6 hós terhes voltam, tényleg vki jön, vki megy, de iszonyú nehéz volt ezt megemésztenem akkor. Szóval kitartás!

:cry:

Eni, jól teszed, add ki!!!! Szóval akkor nem a szobatársakkal volt a bibi?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Isten hozott Szonja!!! Gratuláok és sok boldogságot, egészséget!!!

Rövid leszek és tömör :oops: Horror napok mögöttünk és félek előttünk is :cry: Iván nem alszik, de legalább hisztis, mint állat és ezt finomabban nem tudtam megfogalmazni :? Viszont szerencsére nem vagyunk betegek....

Judy
Szerintem is sírhatsz nyugodtan Anna előtt! Én mindig elmondtam Ivánnak, hogy mi bajom, akkor is, ha nem érthette...

Memme
Megint szívemből írtál!!!! Ez a depis, sírós, elmenekülős...ugyan ezt érzem és utálom. Majd he lesz enegiám, akkor bővebben....

Andi
++++++++++++++++++++++++++

Eni
Sztem nincs mit csodálkozni, hogy kiborultál! Egyszer a legnagyobb pohár is megtelik :wink: De lesz ez még jobb és igen, nagyon klasszul fogod fel. Ez az utatok és a végén vár a szivárvány :wink:

Dorka, Veronikusz, Ancsa
Gyógyuljatok, nagyon rosszul hangzik, amiket írtok!!!
Millió gyógypuszi********************

Válás ügyben litániát tudnék írni, de most nem megy.....A lényeg viszont, hogy nem szabad elvárni egy pasitól, hogy úgy gondolkozzon és érezzen, mint egy nő!!!!!! Szerintem ezért nem szabad annyiban hagyni azt, hogy ha menni akar, akkor menjen. Ők nem gondolják végig, hogy mit okoznak, legalábbis nem úgy, de a nő erre rávilágíthat. A kapuzárási pánikra én tuti nem a válást választanám! Sőt, én hamár menni kell, akkor is csak idővel válnék, nem azonnal!
Talán ésőbb majd leírom hosszan....
Gabi annyit gondolok rád!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsu, most olvastam, nagyon köszi!!!!!!

Reni, szíja, végre! Iván meg...kis csibész. Kitartás!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nah újra itt persze loholó gyerek nincs most a nyakamban így van esélyem írni :D

Enikém!
Ment mail! Nagyon szépek vagytok :D

Zsu!
Mica és kuttty :D nagyon édik :D hiába jó választás volt a csávó! ;)

Memme!
Ezt a hullámvölgyet annyira értem.... sokszor játszódik le ugyanez az én fejemben is! Remélem hamar tovább-száll!

Zsó!
Nagyon sajnálom ezt a teáskanna balesetet, azóta ahányszor elkészítem a napi teaadagot, mindig eszembe jut! Most hogy vagy?

Gabi???? Jeletkezz!

Andi!
Tudom min mész keresztül most de sok erőt nektek, ha beszélgetni szeretnél szólj!

Orsi!
Már akartam a múltkor is hogy szuperek a rajzaid! Nagyon ügyes vagy!

Ancsa!
Ha legközelebb ilyen tuti helyre mentek szólj mert esküszöm hogy a legkisebb bőröndbe is bele tudom préselni magam!

Dóri!
nagyon szép a pocakod, és Tünde a csúszdán!!!! Tuti vagyesz csajszi :D

Dorka!
Berkének jobb ulást a magyar egészségügy.... no comment!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Reni!
Nálunk is alvás-sztrájk tombol, remélem hamar túljutnak rajta ha nem összetesszük őket éjjel bulizni mi meg szunyálunk egyet ;)

Steffikém!
Jobbulást!

Tigrincs!
A születéstörid olyan te vagy :D édesek vagytok :D

Veronikusz!
Szofinak jobbulást!

Heni!
A sielős képek, nagyon tuti helyen voltatok!

Tuti hogy van akit kihagytam előre is bocsi de rengetegen vagyunk!

Orsi

borsa

Aprooka!
én 8-at szoktam

Szofi megint elkezdett hányni. Kapott kúpot. Lázas is de Panadolt addig nem mertem adni, míg hány. Kúp után viszont KO lett. :oops:
Esti fektetés egyedül .... inkább nem is mondom! :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!
Kolos ujja :cry: :cry: :cry: :cry: sok-sok gyógy pusszancs!!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Igen Zsófi pont így: Valaki jön, valaki megy. Jövő szombaton lesz egy éve, hogy apukám elment. Én 16 hetes terhes voltam...

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
neked akartam... Petinek gratula a mászáshoz!!!

Orsi

borsa

Borsa
köszi, lehet hogy írok mailt, jó? :oops:

Orsi
jajajjj Kolos újjjjjjjjjjaaaaa

Veronikusz
minden elismerésem a tied!!!

Ancsa
gyógypuszi Larának

még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Bármikor!!!!!!

Orsi

borsa

Andi!
ez én sokszorosan mondhatnám neked!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na.... most sikerült csak úgy ahogy visszaolvasnom.

Jaj Lányok, annyira sajnálom ezt a sok szörnyűséget, amin keresztül kell mennetek. Ilyenkor hálát adok a sorsnak, hogy a mi életünk rendben van. ( persze nálunk is vannak kisebb-nagyobb gondok és szó, mi szó a válás szó is jópárszor felrepült, de egyenlőre csak észheztérítésnek használtuk - remélem így is marad)

Judy, ((((())))) részvétem. Sírd ki Magad, az mindig segít. Gondolj a szépre, a jóra és hidd, hogy a nagymamád fentről lát Benneteket és Ő sem szeretné ha szomorú lennél. Tudom sovány vígasz.... de én hiszek abban, hogy egyszer még találkozhatunk egymással. Én nagyim akkor ment el, amikor Szandi 1 hónapos volt. Nagyon beteg volt - rák , de mindig azt mondta, addig nem halhat meg, amíg a dédunokáját nem vette ölbe..... Sajnos csak egyszer sikerült, mert már annyira gyenge volt...... :cry: :cry:

Eni: annyira bölcsen tudsz fogalmazni. És nagyon jól csinálod. Ez az utatok, ezt kell végigjárni. Janka egy hős, Veled együtt. Minden rendben lesz! És sírj csak, attól megkönnyebbül a lelked! Megható az a fotó........

Veronikusz: a francba ezzel a hányással. Evett ma valamit Szofi?

Andi: mit mondanak a doki? nem lehet ez az erős fejfájás a kemo mellékhatása? Vagy valami vírus? Mintha írtad volna, hogy koponya ct-t csináltak és jó lett az eredmény... vagy tévedek? Bárcsak segíthetnénk.......

Minden kis és nagybetegnek, égési sérültnek, bibis újjúnak mielőbbi gyógyulást ........

Gabi:
??????????

Durca: igen, ebben a hónapban megyek. ( 19-én ) Már várom.

Memme: jaj, de sokszor érzek én is így. + kitörni, kitörni ebből a mókuskerékből, mert mostmár elég volt ( persze csak egy időre ) Kell valami más, ami feltölt, kikapcsol - és úgy szeretnék megint erre vágyni amit most csinálok és ha majd ez az érzés meglesz, akkor jöhet Hármaska......

Judit hívott 8 előtt, de nem hallottam - most meg nem vette fel. Megesz a kíváncsiság......... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Judy, nagyon sajnálom. Én nagypapámat temettem pocakosan Benével. Nagyon szerettem volna, ha látja még Benét, nem vagyok biztos benne, hogy felfogta, hogy már jön, de már nem tudta megvárni. :(

Váláson én is sokat rágódok. És ne haragudj Gabi, hogy most annyi mindent írunk, de ez már nem a ti esetetek, csak az ember agyal... Nehéz ügy. De Reni, szerintem ez nem feltétlenül van így. Tegnap apjukkal sokat beszélgettünk erről, hogy vajon tudjuk-e majd átadni értékként azt, amit mi gondolunk a házasságról, családról a gyerekeinknek, hogy majd ők is úgy... Ő pl közülünk sokkal megfontoltabb, és nagyon belátja, mi mivel jár. Sőt, elsőre ezen gondolkodik. De ez ő. Én vagyok az ösztönlény. Bár persze, engem meg ez tart a családban.

Andi, nem tudok mit írni. Én is nagyon aggódnék.

Eni!
Megértelek, és jó, hogy semmi azonnali rohanás nincsen!!!

mtunde

Cancan
igen volt koponya ct, az azt mutatta nincs áttét, nincs daganat, HÁLISTEN
A doki azt mondja a gyengeségtől van a fejfájás, ami azért furi, mert 2 hete fáj a feje!2 hete pedig nem volt gyenge!!A hányás pedig szerintem attól, hogy kb 1,5 hete alig eszik.......nagyon nem tud még felkelni sem, mert rögtön hányingere van és segíteni kell neki.....(ezért rossz ez a látogatási tilalom)
A mi véleményünk (Öcsémé és enyém+rokonok), hogy a kemótól van, a felgyülemlett méreganyagtól....(Gyuzsó, ilyen létezhet???)lehet, ez a kemó mellékhatása nem tudom!!!!Ugye ma az orvossal nem is tudtunk beszélni a zárlat miatt!!De öcsém ma bejutott :roll: este, 10perce, lányok sírva, zokogva hívott fel a boldogságtól!!!Mikor jött ki odament a nővérkéhez és megköszönte,hogy beengedte!A nővérke annyit mondott, hogy nem kell megköszönni ez természetes és tudja mit érez,mert neki is van gyereke.....
bocs kicsit hosszú lett :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Judit,
szeretettel gratulálok én is Szonja babához!

Lányok,
a mellettünk lévő utca egyik kertjében kinyíltak a hóvirágok, Kisjankó ma megszámolta, pontosan 40db :roll: , szóval tessék bizakodni, lesz még tavasz!

Andi, Gabi, Eni,sok jókivánság tőlem is!

Betegek gyógyulni!

Kép
Kép
paklincs

Andi!
Nagyon sajnálom, az az igazság, hogy nem is tudok mit írni.......ha bármiben tudok segíteni szólj......küldöm az erőt!!!!!!!!!

Judy!
részvétem. az élet ilyen , sajnos nem válogat.......
A kádért bármikor jöhetsz, megvár......

Zsó!
Gratulálok a mászáshoz, nagyon ügyes Levi, jó korán kezdi...klassz :lol:
Gyógyuljanak azok a sebek mihamarabb :!: :!: :!:

LAra, Steffi, Veronikuszék, mindenki aki betegeskedik, Orsi is és akit kihagytam azok is TESSÉK MEGGYÓGYULNI :!: :!:

Paklincs!
VAn remény :lol: Kisjankó remélem jó sok hóvirágot tud még számolni, de jó lenne egy kis tavasz.....
:) :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Jajjj lányok , olyan jó, hogy vagytok!!!!
Kép

megyek vadászok a neten Balunak cipőt :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok....

csak gyorsba-minden betegeskedőknek gyors gyors gyógyulást kívánok!

SZonja baba isten hozott :lol: épp ideje volt hogy megérkezzél!

holnap ígérem kaptok két születéstörit,most kicsit kevesebb ídőm van próbálom kihasználni az ídőt még így négyesben....jövöhéttöl enyém a terep a két gyerköccel :lol:
nagyokat sétálunk Benedekem élvezi,hát még én hiszen olyan jókat alszik ami nekem tök furi Mikey után....már azon agyaltam tán valami baj van hogy ilyen jó Benedek de megnyugtattak ez a norma-Mikey volt egyedi eset...

na lépek holnap jövök

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép jó estét mindenkinek!

Judit: Hatalmas gratula nektek.

Judy: Sajnálom :cry: Sajnos mi is hasonlóan jártunk mikor Viktort vártam.

Eni: Kitartás nektek. Erősek vagytok.

Rólunk: Egész nap hiszti ezerrel és jól megfájdult a fejem tőle. Apját alig lehet a gép mellől elrángatni és akkor is csak nyavajog,hogy " úgy-e sietsz?" meg hasonlók.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Eni,
olyan jó, hogy ez a kép nyitja az oldalt, szeretem az ilyen oldalakat!!! 8)

Veronikusz,
hogy vagytok? Estét lezavartad?
Büdöske?
Mi tegnap felébresztettük, és még a gyógyszereket is beadtuk félálomban, úgy be is vette, ma már ébren nem :-) (mi ugye dokinál voltunk, és hát jobbnak láttuk megfürdetni) :oops:

jaj most olvastam, hogy megint hányt a kis drága!!! :cry: Sok gyógypuszi!!!!remélem már alszanak, és nem lesz éjszakai müszak!!!mennek az energiák is Neked!!

hú, Dorka,
ezt olvasni is nagyon rossz volt! :cry:
Sok gyógypuszi Nektek!!!

Snoopy,
jaj szegény Kolos! Küldünk egy nagy nagy gyógypuszit a bibire! Lara egy hónapja vágta el az úját, de azóta is emlegeti, ha a lenti fürdőben mosunk kezet, mindig mondja, hogy bibi :wink: , mert azt is ott mostuk le először.

Kriszta,
hú, már egy éve! :cry:
Szegénykém emlékszem! És előtte voltatok valahol pihenni, vagy rosszul emlékszem. :oops:

Hú, de ügyes Petya, gratula neki!!! Neked meg gatyó fel!!! :wink:
Nem lehet semmi két örökmozgó!

Memme,
Remélem már jobban! Segítséged most van?? szitter? Vagy ilyesmi?

Reni,
Küldtem egy két álommanót!!! remélem odaért! vagy most buliztok?

Borsa,ok, ok
akkor majd szólok, de mi lesz a túlsúllyal? :wink: Így is volt 6 kg. :lol:
lakás????
Nektek is mennek az álommanók!!

Heni,
ezt olyan szépen írtad le! És tök jó, hogy még láthatta a dédunokáját!!!!ÉN mit nem adnék, ha Apukám láthatná az unokáját! :oops:

Sikerült Judittal beszélned?

Andi,
Anyukám megkérdezte, mikor vége lett a kemónak (fél évig kapta) hogy mikor múlnak el a hatások. És mondták, hogy évek. És rengeteg mellékhatása van. Most lesz majd tavasszal egy éve hogy befejezte, és most hétvégén is annyira zsibbadtak az ujjai, hogy nem tudott fogni! Nagyon drukkolok nektek!!!! Anyukád egy szuper Anyuka lehet, aki két ilyen szuper gyermeket nevelt!!! Meg kell gyógyulnia!!!!!

vettél cipőt?

Emese,
és Te mit csináltál még Jankó számolt? :wink:

Etenci,
Jó hogy jöttél, de pihenj csak sokat, mi itt leszünk és várunk!!!

Bagolytárs?
Na most már aggódom! Remélem nem vagytok betegek, csak csurog a tejci ezerrel! Majd azért ugorj be ha erre jársz!

Ja, és köszönjük a gyógypuszikat, úgy néz ki, hogy lassan de jönnek. Lara 9 óta alszik, és még nem köhögte fel magát egyszer sem. És este már evett két darabka krumplit, répácskát és egy kis kompótót! Remélem most már javulunk, és ma az ágyamban alszom.

Nyugodt éjszakát!!!

ancsaboszi

Heni!
Szinte semmit nem evett tegnap Szofi :oops:

Andi!
:oops: vannak még rendes emberek!

Dorka!
hogy vagytok ma? milyen volt az éjjeletek???

Ancsa!
Örülök, hogy jobban van Lara!!! De jó!
Szofi este hányt 2x, így adtam neki megint kúpot. Elég sokat forgolódott az ágyon. Éjfél körül fel is kelt. Kérte a hányós tálat. Majd hazaért a férjem. Beadtam a lázlehúzót. Ivott picit. Remegett keze lába. :cry: Fürdés elmaradt, mert a fürdőszobában vetkőzésnél elsírta magát. :oops: de a fürdés a legkevesebb!!! sajnos NAGY GÁZ VAN!!! Zsófi székrekedéses és általában Glicerinnel sikerül kakilnia. Tegnap viszont kakilt magától. Már aggódtam, hogy ne legyen fosos …. Hát éjjel át kellett pelenkázni, mert nagyon hasmenéseset kakilt és a reggel 6 órai szopinál is bugyborékolt a popója. :cry: kivagyok! Neki mit tudok adni??????? Már várom a reggel 8-at és hívom a dokinkat!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dórák!!!!
Nagyon boldog névnapot!!!

Kis betegeink hogy vannak????

emano/Andi
KépKép
emano

Dóri, Dorka!
Boldog névnapot kívánok!!!

Veronikusz!
Szegénykék, reméljük, Zsófival nem lesz semmi gáz.

Ancsa!
Ez hányás most azért volt, mert hányós vírus, vagy azért mert annyira köhögött? (Tegnap Petya is kiköhögte a kaja egy részét.) milyen gyógyszert kaptatok rá?

Kép
Kép
kriszta36

DOROTTYÁKNAK, DÓRÁKNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj!
És Lilluska Dorottyájának is boldog névnapot!

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!

Mit mondott a doki? Sikerült elérni?

Kép
Kép
kriszta36

Jajj Veronikusz!
sikerült a dokit elérni????

emano/Andi
KépKép
emano

Isten hozta Szonja babát! Minden jót kívánunk neki, mamájának és a család többi tagjának!

Dorka, Dóri, Dorottya!
boldog névnapot nektek!

Hú látom jó sokan vagyunk rossz szériában, tényleg jöhetne a tavasz, bár állítólag ma jó idő lesz, itt egyenlőre süt a nap.

Veronikusz!
Elmúlt 8, mit mondott a doki? Nagyon izgulok értetek!

Dorka!
Ti hogy vagytok?

Snoopy!
Kolos ujja?

Valentina!
Miért hisztis Viktor? Apával ne foglalkozz, ennyi neked is jár!

Judy!
Hát a Jó Isten az egyik kezével tényleg elvesz a másikkal ad :( Részvétem, de ott van Anna baba!

Tenci!
Végree! Képek? Nekem is olyan fura volt, hogy Mirci tök jókat aludt piciként a babakocsiban, 2-3 órát.

Tigrincs-Timi nem jelentkezett be! Mi a helyzet?

Én jobban, bár jó lenne aludni még egy kicsit és a fejem se fájhatna, dehát ne legyünk ugye telhetetlenek

Balesetmentes, mosolygós, napsugaras, szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

HALI lÁNYOK!!

Bocsánat,de most csak röviden,igazság szerint ENIÉK és JUDITÉK miatt jöttem ilyen korán.(valójában a védőnőnél kéne lennem 2 gyerekkel,hogy a 2 éves és 5 éves statuszt felmérje...hagyjon már,mikor itt izgalmak vannak :lol: :lol: )

JUDIT+SZONJA!!!!!!!!!!!

NAGY GRATULA ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁG![color=red][/color

ENI!
Gondolom azt elmondták,hogy az antibio vizelettisztitás gyanánt kell...
adj mellé neki protexin restorét(sokkal jobb,mint a normaflore).
Feltöltéses vizsgálat borcsának is volt,gondolom a radiológiára kell mennetek?! ez az,amikor bebugyolálják ilyen szkafanderbe és alulról megvilágítják,monitoron pedig nézik a veséket,ugye? vagy pedig mikor katéteren keresztul valami anyaggal feltöltik a vesét és látják a dógot?
Hát készülj fel a morcosságra és az evidenciára,mármint,hogy nem mondanak túlzottan semmit.
szopizzon jó sokat előtte,mert közben nem tudod mozgatni. és meglátod minden rendben lesz..

és ha kell valami gondolat vagy támasz,hát keress bátran:-)))

Kép

Kép
durca

Judit
Gratulálunk Szonja babához! Jó egészséget és sok tejecskét!

Dóráknak, Dorottyáknak boldog névnapot!

Judy
Részvétem, nagyon sajnálom.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:03-kor.
Vendég

Jó reggeltet! :lol: Illetve sokkal de sokkal jobbat!!!!

Veronikusz, mi a helyzet????

Baleset és betegséghegyek, enyje, pedig már tényleg jön a tavasz.
Budafokon már a hóvirágok fele bólogatva integet, ha megyünk anyósomékhoz. Olyan szépek!

Dórák, Dorottyák, Dórik, Dorkák, nagyon boldog névnapocskát.

Andi, Balucipő?

Borsa, köszi, írtam fentebb, már jól, minden majdnem a régi.

Babanet: ha privibe bemegyek, felajánlja a válasz lehetőségét, de alul nincs küldés gomb. Ti tapasztaltatok ilyet?
Ancsa, ezért nem tudok válaszolni, bocsi. Persze a levelet megírtam, akkor vettem észre, hogy nincs mire kattintanom...

:twisted:

Köszi az Osanitos tippeket!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?