Sziasztok
Zita, nem találtad el, nem sétálni voltunk... tegnap megírtam a mai kötelező programot...
Kocsiablak - most fel van húzva - alkatrész hetek múlva... Berényben viszont bementünk a bababoltba: vettem egy bodyt + rágókát
Meg útközben sajnos láttunk egy elég csúnya balesetet - csak a végzetes nyomait - elég rosszul voltam
Délután meg volt egy halom dolgom, viszont sütöttem muffint!!!
Meózzátok le, hog sikerült?
Apa már gyanakodott, hogy túl sokáig mosogatok, de végülis sikerült meglepni
Zita, én is nagyon élvezem ezt a csodás időt! Hami nappali alvásait az erkélyen tölti, úgyhogy sokat profitál belőle
) Meg bosszúság ide vagy oda, azért jó volt ma is elmenni ebben a csodás napfényben!
Ági, amit mi vettünk hosszított bodyt (ez jó név
- én meg itt bénáztam, h hogy hívják), annak EUs számozása van:
3 hó - 60 cm, 6 hó - 67 cm , 9 hó - 71 cm, 12 hó - 74 cm stb. (a többit nem jegyeztem meg, mert nagyon nem érint. Egyébként Haminak lehet ennek megflelően vásárolni
Szilvi, talira még csak 5leteket, javaslatokat gyűjtünk - mondd meg TE, h mikor és hol
Könnycsatorna tisztítás
Az én dokim meg se spirál, se fog.gátló
Vic, nem vagyok én szakavatott szerviz kérdésben.. sajna. Bár lennék! Vagyis bár ne lennék, mert ne kéne javíttatni !!!
Én nem kínálok senkit semmivel... nagggggyon rossz háziasszony vagyok
Babaprojekt... Én úgy szeretném, ha Hami 3-max 4 éves lenne, amikor a kistesó születik. Persze ez még változhat. Szal ha elmúlik 2 éves, indulhat a babaprojekt
Én azt gondolom, hogy kisebb korkülönbséget nem tudnék lelkiismeretesen megoldani úgy, hogy megadjam mindkettőnek, ami lehetséges. 4nél többet megint nem szeretnék, mert mi van, ha szeretnénk 3.at?
Emese, kajára felcsillanó szempár
2x-Zsófi = Brigi, üdv itt
Csípődolog
A miénk nem egy fényes orvos, de a csípőjét mindig megnézi. Figyeltem is rá! Zsófi nagyon édes, kis szemes
Egyébként a megjelenő nevet megváltoztathatod a profilban. Belemész és a Teljes név (az üzeneted mellett megjelenik) című rovatot átírod. utána meg az alatta lévő gombbal elmented
)
Boró, én alkohollal lekezeltem neki a BCG sebét, amikor kifakadt. De neki nem volt gennyes, csak vér jött
Azóta piros pötty...
A délinél hol a játékdiszkont? A Mammutba szándékoztam menni, köszi
Najóvan, elmehettek, de hozzatok egy naaaaagy vödör vizet, amiben mi is tudunk pacsálni!!!
Boldog 3 hót holnapra nektek!!! Érezzétek jól magatokat!
Detti, én úgy borogattam, hogy 1/4 pelenka vizesen összehajtogatva - picit betolva a pelus alá is, hogy fogja. Erre egy régi vékony kendőmet -sálamat (hosszúkás anyagot) rákötöttem szárazon. Így belül vizes, kívül száraz és nem mozog.
Hicu, már írtad oltás utáni módszered - de csak pár hete. Így én most vetettem be először a 4 hósnál. Nagyon jól működött, mert nem maradt alatta csomó, a 3 hóanál meg hetekig lehetett érezni picit a helyét. Úgyhogy köszi
Nagyon ügyi görgős Dudu
Vic, bánatos szem
Tényleg barna.. Ja, egyébként apája kitalálta, h Hami szeme kezd bebarnulni... sztem nem igazán, mivel kék
de minden lehetséges
Tigri, képek naggggyon arik
Szerintem ez az utóbbi marketing szempontból előnyösebb, kelendőbb példány lesz a piacon
Pussz
Ann