Sziasztok!
Nagyon meleg van!!! Mi nem túl nagyot sétáltunk ma, de tegnap 2 szopi közt végig kint voltunk egy alkalommal, nagyon jó volt
Ma viszont teljesen átalakított babakocsival mentünk. Kivettem a bundazsákot (nálunk ez bepatentolható, jó vastag), és beraktuk a karfát + előszedtük a biztonsági övet. Eddig nem használtuk, mert a bundazsák elég védelem volt, most már muszáj
Én is nagy bajban vagyok az öltöztetéssel. Végül maradtunk a polár rugi + vékonyabb sapi öltözéknél, de levittem egy plédet is. Tényleg nagy a meleg, de volt egy kis szél. Szerencsére Zsoltika nem izzadt meg
A mai nap fő híre számomra: ZSOLTIKA ESZIK!!! Már tegnap is evett ugye almás krumplit, de ma kb. 1 deci mennyiséget bevágott
Lehet, hogy evett volna még, de elfogyott
Úgy látom, leginkább az jött be neki, hogy jó folyósra csináltam, és langyosan ettük. Láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki, a lábacskáival türelmetlenül rugdalt, hogy adjam már azt a kaját
Szépen tátotta a száját is
És egy csöppet sem bukott vissza.
Aztán most uzsonnára almát banánnal kevertem, azt is mind benyomta
Egy kicsi banán fele és egy fél alma volt. Szóval úgy látom, megtört a jég, és remélem a gyarapodás is beindul ezek után.
Viszont megint van kérdésem
Egy nap hányszor adjak főzeléket és gyümit? Én a következőképp gondoltam: nálunk reggel 6-kor és 9-kor van szopi (kábé), aztán adnék egy kis főzeléket, délben megint szopi, aztán megint főzelék, 3-kor szopi, utána gyümi, aztán már csak szopi. Jó ez így?
Bocsi a sok kérdésért, de írtó kezdők vagyunk
Batka,
hozzátápival mi is görcsölünk (lásd fent), de kitartás, beindul nálatok is hamarosan! Gagyogáshoz gratula
Barbi,
biztos nincs semmi baja Ádinak
Ha eszik is rendesen, nincs láza, nincs ott semmi gond
Zsoltika nem fordította el a fejét és a száját sem szorította össze, egyszerűen mind megette, amit készítettem
Vera,
hosszú séta
Talán mi is tudunk már menni, hogy Zsoltika ül, és vastag ruha sem kell. Arra gondoltam, hogy ha van kedved, találkozhatnánk valamelyik nap
Tőletek a kínai piac (Fáy u.) messze van? Nem oda akarok menni persze
, de kb. félúton lenne tőletek és tőlünk. Ott aztán sétálhatnánk, meg persze máshol is, ha már nálunk is megy a hosszabb túra
Rucik nagyon aranyosak, és Benci is
Köszi a hintáról a képeket! Sztem hétvégén megnézzük valahol, mert már nagyon kéne!
DBarbi,
tali
Klarissza,
én is azt tudom javasolni, amit a többiek is: keverd a krumplit valamivel. Látod, nálunk is bejött az almás krumpli, pedig először nagyon nem ment a dolog! Viszont Zsoltika a sütőtökös papit sem szerette, de nem baj. Fő hogy már legalább egyfajta főzeléket megeszik. Most egy darabig ezt adom, aztán kóstolunk mást is. Nálunk a sárgarépa jön majd
Anita,
nagyon sokat segítesz
Tényleg, főleg azzal, hogy bíztatod az embert. Én is utólag szeretnék boldog 8hónaposságot kívánni Robókának
Zsizsa,
éjszaka
Nem tudom, mi lehet a baj, de remélem, hogy a foga jön Gabinak, mert az egyszer csak kibújik, aztán nyugis lesz az éjszaka. Majd írd meg, mit mondott a doki!
No mára ennyit, most már mennem kell. Zsoltika a kiságyban van, és veri a fejét az ágy támlájához
Puszi: