Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Köszi a hiányolást! Nem írok sokat, mert beletelt egy csomó időbe, hogy elolvassam a termést, Gabit meg fürdetni kell. Így csak magunkról pár sort.

Tegnap a családomnál voltunk a férjem névnapját ünnepelni, és tök jó volt, még én is tudtam társasozni, addig a húgom Gabizott. (Nem én nyertem, de nagyon jó volt a játék.) Ma meg jött hozzánk a húgom, és együtt elmentünk neki vásárolni, közben Gabi levegőzött. Erről jut eszembe:

ruha: hosszúujjú body, hosszúujjú rugi, kocsicipő, polár naci, polár felső, sapi. Vittem egy vékony takarót is, de az csak akkor volt rajta, amikor elaludt.

Mostanában a mi éjjeleink is katasztrofálisak, pedig nem is érzem az ínyén, hogy meg lenne duzzadva, szóval nem értem az egészet. Zombi vagyok.

Már sír is a kiscsaj, az élet nem könnyű.

Babák nagyon szépek és ügyesek.Kép

Jó éjt, majd próbálok holnap jönni, bár apája még itthon lesz, és ő eléggé számítógépmán.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Hahó!

Kölkec fürdik apájával, ezért még egy szó:

krumpli: nekem ma mondta a védőnő, hogy önmagában nagyon fojtós, és a gyerek visszaöklendezheti, ezért keverjem ezzel-azzal, és tegyek hozzá anyatejet is, hogy jó híg legyen.

Én bekötöm a kocsiba Gabit, biztos ami tuti.

Na, vége a fürcsinek, pá mindenkinek! (Ez rímel.Kép)

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Csak egy rövidre, mert megyünk aludni. Pontosabban csak Benci, de ahhoz én is kellekKép

Ann!
A hintát nem kell fúrni. Az ajtófélfa felső kiálló részére kell akasztani, de ez úgy van megcsinálva hogy nem tud szétnyílni a csiptetős rész, fizikailag lehetetlen hogy kimozduljon oldalra.
De ez csak akkor műxik így ha van az ajtófélfának ilyen kiálló része. Nem kell nagy, elég akár csak két centi is, csak legyen!
Lefotóztam, remélem látszik valamennyire:
Kép

Ruhákról is kérdeztetek. Én hétvégén és ma is kifejezetten tavaszi ruhákat vettem, vékony kiskabátot és egy nagyon cuki kis gatyót mellénnyel, mindkettőben van egy nagyon vékony bélés. Még csak épp hogy rápróbáltam itthon Bencire, de azért küldök róla képet a köv. üzenetben, mert ebbe már nem engedi feltenniKép

Én ma még az overállt adtam Bencére vékonyabb sapival, de a cipzárt nem húztam fel teljesen, és már én is gondolkodom hogy melege volt-e így. De árnyékban még nincs annyira dögmeleg azért. Fokozatosan kell levetkőztetni szerintem őket.

Többre most sajna nincs időm, de holnap jövök!

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

És az új rucik:
Kép
Kép

KépKép Kép
76vera

Vera, nagyon csini cuccokat vettél Bencinek!
Én éppen tegnap emlitettem a páromnak,hogy már milyen régen nem vettünk ruhát Ádámnak...Erre ö, tényleg,miért???-Mert most nem nötte ki olyan gyorsan, csak 2-3 cm-t nött az elmúlt 2 hónap alatt.
De tavaszi cuccok majd kellenek nekünk is.
Én bekötöm Ádámot, az az igazság, már a séta elején. Aztán ha alszik, akkor azt úgy is lehet, de ha felül, akkor meg muszáj. Ö is nagyon hajolgat elöre meg nézelödi oldalra.

Krumpli tényleg brutális magában, nálunk is volt öklendezéstöl kezdve minden. viszont amióta almával keverem, jöhet.

Azt hiszem valami bújkál Ádámkámban.Egész nap olyan levert volt, ahogy irtam fél 9-kor ébredt, és a 10 órási evés után megint elaludt a járókában. Amikor meg ébren van, is olyan buszma, csak fekszik és csendben nézelödik. Meg az ölembe kéredzkedi, nyújtogatja a kezecskéit, hogy vegyem fel.
Ebédre brokkolit próbáltam krumpli+husival, az elsö falat után öklendezni kezdett és még a 10 óraiból is visszajött egy kicsi, vagyis nem izlett neki. Ezután gyorsan próbáltam az alma-krumpli-répa koktélt, amit szeret, de csak pár kanál ment le, dörzsölgette a szemét, és csak úgy kókadozott a székben. Felhoztam aludni, szó nélkül türte, és mire a takarót ráraktam már aludt is. Megmértem 37,5 a fülecskéjében, hááát, nem is tudom. Ennél sokkal alacsonyabb az alaphömérséklete, szóval lehet valami készülödik.
Szegény picim, olyan levert, nem ilyen szokott lenni,mászik egész nap, meg sem áll egy pillantra sem.
Na, el is köszönök, csak ennyit akartam.

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi! Ne búsulj! El is felejtettem mondani, hogy jók a képek! Ádi nagyon aranyos mindkét szülővel és tündéri a mosolya! Lehet, hogy csak ma volt ilyen Ádi, és lehet, hogy nem lesz semmi baja, lehet hogy csak a fogmagvacska készülődik, lehet, hogy csak ma pihente ki a tegnapi kiélt energiákat, ezer más oka lehet a kezdődő betegségen kívül. Nem mindennap van étvágya. Neked sincs mindig ugyanúgy étvágyad. Lehet, álmosabb napja, ahogy neked is. A kis hőemelkedés pedig nem feltétlenül jelent rosszat. Szóval fel a fejjel, bízzál benne, hogy nem lesz beteg Ádibádi, hanem ezerrel mászik a gardróbba.
Vera! Bence gyönyörű, a ruhák is tök jók!
Zsizsa! Nálunk is apa fürdetett, és ő is altatott, ezért tudok írni Kép
üdv, és jó éjt
panu
panu

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést és az ötleteket is Kép Kipróbáltuk a krumplit almával, egész szépen ette Zsoltika KépKépKép Egyáltalán nem jött vissza. Viszont keveset evett, kb. 5 babakanálnyit, DE legalább evett! Most pár napig ezt adogatom, aztán megkóstoljuk a répát.

Répát lehet adni magában? Vagy azt is keverjem valamivel?

Lányok, honnan lehet tudni, hogy mikor elég a babáknak a főzelék vagy gyümi? Ahogy adogattam Zsoltinak, vágott fura képeket, de végülis elfogadta, nem tolta ki a nyelvével a kanalat. Lehet, hogy még evett volna? Bár nem látszott túl lelkesnek... Szerintetek mikor elég?

Most csak ennyit akartam írni, megyünk aludni, mert nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKépKép

pgaboka

hi

bocsi, de csak az ezen oldaon lévö képeket tudtam megnézni, majd 1x csak visszaolvaslak titeket.
ez lesz a 3 éjszakám amitt nem alszom, mert torkaszakadtábol üvölt s felváltva probáljuk vigasztalni.
halvány lila fingom nincs miért. befeszit és ordit, most itt a kezembe alszik, de ha leteszem max30-50 perc és folyt.köv.

szoritsatok, hogy gyorsan elmuljon, mert mosogatorongy lesz belölem.Kép
orsolya11

SEGÍTSÉG!!!! Kijött belőle a krumpli!!! Pedig tejcivel hígitottam jó folyósra Kép Most mit csináljunk?
Orsi:
Kitartás!!!! Doki?
klarissza

klarissza: ha a ruci is iolyan lett, ruha csereKép
semmit nem tudsz, várj egy picit hadd nyugodjom le a pocija, s szopi vagy tápi(?)

hát ha ma is ilyen lesz lemegyek a dokihoz holnap.
orsolya11

Orsoly, látom ebben is ikrek a babáink...Egyszerre nyügösek...
Szegény Ádim elaludt a karomban amig telefonon beszéltem,most a mi ágyunkon horpaszt. Ma már vagy 4-iket aludja, és csak délután fél 4-van...
Sajna megint mértem höemelkedést,várom már apát nagyon haza...
Sziasztok,és hajrá a nyügisebb babákkal...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Csajok,
csak panaszkodni jöttem, Gabi ma már megint óránként ébredt éjjel, és hatkor már véglegesen felkelt, hát nem tudom, hogy mit csináljak.Kép Ezt én nem bírom már sokáig (ez volt a negyedik ilyen éjjel). Kit érdekel már a hat óra egyben alvás, én azzal is kiegyeznék, ha három óránként ébredne. Én is elviszem a dokihoz holnap, ha fogzik, akkor tűrök, de ha nem, akkor fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy beteg lenne, semmi jele nincsen.

Orsi,
totál együttérzek veled.

Most csak ennyi.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Jó reggeltKép

De úgy látom, nem is olyan jó ez a reggel Zsizsáéknak pl.Kép
És a többiek is, este csak szomorkás üzeneteket írtatok.

Zsizsa, Barbi, Orsi!
Sajna semmi okosat nem tudok írni, mert nálunk ilyen még nem volt. Csak azt hogy kitartás, és tényleg mutassátok meg a babókat az orvosnak, hátha ő megfejti a nyűgösség okát!
Nagyon sajnálok minden nemalvó babát és anyukát! Hátha a tavasz majd jó hatással lesz a babákra és a friss levegő miatt egész éjszakára elnyomja őket az álomKép

Klarissza!
Mennyit evett Laca? Lehet sok volt így elsőre?
De nem baj ez, majd a következőnél már az összes benne maradKép
És egyébként ízlett neki? Vagy azért jött ki mert nem esett jól? Szerintem keverd valamivel, úgy sokkal finomabbKép

Gabi!
Szerintem amíg nyeli, addig kéri. Nálunk újabban ha már nem kér Bence többet akkor kinyomja a nyelvét, ezzel együtt persze a kaját isKép Meg olyankor már nevetgél és minden más érdekli. Nézegeti az előkét, nyúlkál mindenért. Amíg éhes, addig tök nyugiban tátja a száját és eszikKép

Répát lehet magában adni, Benci imádja, de én bébiételben adtam, mert félek a boltitól. Csak akkor adj ilyet ha tudod honnan származik és nincs tele nitráttal!

Panu!
KösziKép
Liziről mikor láthatunk már új képeket? Régen tettél fel.

Barbi!
Még tegnap akartam mondani hogy a férjed tisztára úgy néz ki ezen a képen mint John TravoltaKép Bizony isten ha mondjuk egy reklámképen láttam volna őket, azt mondom hogy ő azKép

Mennem kell, mert Bencét fel kell öltöztetnem.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Napsütéses szép jóreggelt!

Nincs időm, csak nyúlfarknyi, még reggelizek közben, Robó még játszik pizsiben. Indulunk hami után sétálni.Olyan nagyon jó idő van.

Klarissza: nem sok ötletem van,lehet, hogy éppen folytós volt neki így elsőre.Próbáld hígabban adni, vagy keverd tényéleg valamivel. lehet, hogy szopi után tényleg sok volt neki egyszerre. Kitartás, szerintem ezzel még nem kell rögtön dokihoz menni. próbálgasd többféle képpen adni nek. Bízzunk benne, hogy jön vki okosabb és segít.

Orsi, Barbi, Zsizsa:emlékeztek, nálunk is volt kb ebben az időben, hogy majdnem minden nap írtm, hogy Robó milyen nyűgi. Akkor még azt hittem a foga, de azóta sem bújt ki neki, pedig már elmúlt hétfőn nyolc hónapos.lehet(de én nem igazán vagyok főmufti ebben), hogy van ilyenkor egy kisebb dackorszak a babáknál. Én erre vetek. Azóta nem annyira nyűgi Robó, kivéve nálam menszesz előtt. Akkor viszont megérzi a drágám. Viszont este ő is még mindig sűrűn kell. Sok megnyugtatót tudom nem írtam, de talán segít kicsit, legalább abban, hogy nem vagytok egyedül.
Próbáljatok pihenni, vagy segítséget kérni a családból, hogy legalább egy jót aludjatok. Utánna teljesen más szemmel tudjátok nézni a dolgokat.

Vera: csini rucikat vettetek, nagyon édes Benci.

Gabi: nálunk Robónál úgy működött, hogy ette ette, aztán egy jó adag mindig kijött bukásként a végén. Azóta kevesebb adaggal próbálkoztam, és már nincs annyi bukás, de vannak olyan babák, akik nem buknak egyáltalán. Ki kell kisérletezni szerintem mennyi az elég. Tudom sokat nem segítettem...
Örülök, hogy jól evett Zsolti, látod nincs semmi gondKép.

Jaj úgy szorítok mindenkinek, hogy ne legyen gond, kitartást és sok erőt kívánok mindenkinek.

Anita
anita77

Köszi mindenkinek a bíztatást!
Folyós volt, de csak langyi. Két pici falatot nyelt le, de tuti, hogy nem ízlett neki, mert teljesen elvörösödött a feje és az én mosolygós Lacám igencsak fancsali képet vágott tőle Kép
Ma pihenünk, holnap kibontok egy sütőtök pürés bébiételt. Hátha...

ÉS MILYEN GYÖNYÖRŰ AZ IDŐJÁRÁS KINT!!!!! Kép
ITT A TAVASZ!!!!!
Panu:
A következő bébikajákat vettem neki a Megatoys-ban: alma bannánnal, őszibarack, sütőtökpüré, almapüré burgonyával, paradicsompüré burgonyával, alma-sütőtök. Mind 4 hónapos kortól adható, de alapvetően nem ezekkel akartam kezdeni a hozzátápit. Bár nekem nagyon ízlenek az ilyen kaják Kép
klarissza

Sziasztok!

3 órát sétáltunk, utána felcipeltem Fannit babakocsistól a 3dikra...kipurcantam, semmihez sincs erőm. Voltunk vagy 10-en kismamák+babák a parkban, szépen egykupacban KépKépKép Úgy néztünk ki, mint egy csoport babakocsis tüntető, csak a transzparensek hiányoztak Kép

Nincs erőm írni sem Kép

dbarbi
DBarbi

Hello Csajok!

Látom mindenki élvezi a nyaratKép

Mi is 3 órát sétáltunk, dögmeleg van, de imádoooooom!!!!
Lányok, akinek közel van a XIII.kerület és még nem ismeri: felfedeztem egy Kenguru Gold üzletet a Gyöngyösi sétányon a Duna Plazaval szemben. Millió babaruha és középár kategória. Sok az akció is, és ha eléred a 10ezer forintot (akár több részletben is, csak a blokkokat kell gyűjteni) akkor az ezutáni összes vásárlásodra 8% engedményt adnak. Kár hogy én ezt csak most tudtam meg, mert nekünk rengeteg KG-os ruhánk van. Imádom ezeket, mert nagyon jó minőségűek és nagggyon szépek. Ha egyszer lesz egy kislányom, neki is itt fogok vásárolni, mert tele van a bolt rózsaszín ruhácskákkalKép
Na szóval mi itt voltunk, ami tőlünk elég messze van. Alig volt rajtam ruha de így is szakadt rólam a víz mire hazaértünk. Bencét is tavasziasan öltöztettem de szerintem még ez is sok volt, 5 percenként húzgáltam fel-le a cipzárját mert nem tudtam eldönteni hogy fázik-e vagy sem. Tök béna vagyok, szerintem szegény gyerekem izzadt, mert mikor lehúztam a kiscipőcskét, nedves volt a tappancsa. Hát így jártam, de holnap okosabb leszekKép

DBarbi!
De jó nektek hogy ilyen sokan vagytok arra babásokKépKép Én senkit sem ismerek a környéken, pedig jó lenne már másokkal együtt tologatni a kocsit és játszóterezni.
Fanninak tetszett a sok baba, ugyi?

Én is kipurcantam úgyhogy megyek is. De nem pihenni, mert főzőcskézek+pakolok, mert holnap hozzák az új szekrényünket és polcainkat. Nagy élmény lesz azt is elpakolni, de azért már váromKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

A mai éjszakánk detto a tegnapi folytatása volt, este fürdés után leraktam, és ma reggel megint én ébredtem hamarabb 8-kor. Még most is alszik,pedig már fél 9 van. Mértem egész este a höjét, 36,9-37.0 vagyis még csak éppen höemelkedésnek sem nevezném. Viszont mégegyszer elaludt a kezemeben, ahogy beszélgettünk John TravoltávalKép
Szerencsére eszik, szopizott is és üvegböl is evett. Remélem ma már jobban lesz olyan kis levert ez az örökmozgó baba...

Anita, bocsi,hogy csak most irom, de BOLDOG 8 HÓNAPOSSÁGOT Robókádnak!KépKépKép

Gabi, én is azt mondom, amig nem foditja el a fejét, vagy szoritja a száját, addig enne...Nálunk ha még éhes sir, vagyis el sem tudom téveszteni,hogy mennyi az annyi...De majd belejöttök szépen.Kép

Orsoly és Zsizsa, maximálisan együttérzek veletek, bár mi most alvókúrán vagyunk, volt nekem is részem néhány szaftos éjszakában.
Csak drukkolni tudok,hogy minél hamarabb elmúljonKép

sziasztok, jók legyetek!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok,

Orsi, Zsizsa,
udv a zombik kozott! Mi is hasonlot jatszunk mar egy ideje, azzal a kulonbseggel, hogy mar vannak ejszakak, amikor csak 3 orankent ebred, es 7-8-ig alszik (nem 5-kor). Fogalmunk sincs mitol, foga tuti nem jon Kép kitartas... (Zit, Diti, egyeb klubtagok Kép merre vagytok?)

Barbi,
orulok, hogy Adi megjavult. Titkot elarulhatna Emmanak is Kép

Anita,
koszi a hianyolast. Boldog 8-hossagot Robonak. Orulok, hogy nalatok mar rendezodott valamelyest az alvas Kép

Vera,
nagyon edi ruhakat vettel Kép en is ki vagyok tiltva a boltokbol, mert mindig velemjon valami Kép de olyan edesek, es ki tudja mikor lesz kovetkezo (ha lesz)...

Klarissza,
erdemes megnezni az osszetevoket is, en mar lattam 4 honapos kortol tejes-csokis-cukros bebikajat is Kép paradicsom ha jol tudom 1 eves korig nem ajanlott

Zsuzsofi,
sokmindenben nem ertunk egyet, de orulok, hogy ilyen sokmindenki velemenyet kikeritek a mutettel kapcsolatban. Drukkolok, hogy Bence rendbejojjon nelkule is! (Es nevvaltas utan is Bencenek fogjatok hivni?)

Emma elkezdett rendesen gagyogni, olyan kis zabalnivalo KépKép baba, (e)mma, nem - szerintunk ezeket mondja, bar tuti nem, csak a buta szulok mindig belemagyaraznak mindent Kép
Hozzatapival kuzdunk, eddig semmi nem izlett, sutotoktol is borzongott + pottyos lett, most a hasa. Kicsit szuneteletjuk a hozzatapit, majd hetvegen megint nekifutunk

Minden babo edes, nem sorolnek fel mindenkit, inkabb megyek aludni (itt hajnali 1/2 5 van), de a kepeket mindig megnezem am Kép

batka
batkamano

Fanninak Kecskeméti szilvát adtam az elöbb.Úúú Lányok, ez valami isteni! Kár, h nekem nem hagyott belőle Kép

Vera: Fanni ez egyik legidősebb babóca, persze, tetszik neki a többi baba Kép Van egy kisfiú, akivel régebb óta ismerik egymást, majd mindennap együtt sétálunk, olyan édesek! Ültek a babakocsiban és megfogták egymás kezét KépKépKépKép
Ez a mai még nem a teljes létszám volt (internetes mamik vagyunk) + a park még rajtunk kívül is televan kismamákkal, akik hozzánk csapódnak Kép Igazi babakocsikonvoj Kép

dbarbi
DBarbi

Nem tudok elszakadniKép
Tudtam hogy az előbb és már 3 napja mi marad ki mindig.

Anita!
NAGYON BOLDOG 8 hónaposságot ROBÓKÁNAK!!!

Olyan béna vagyok, 15én nem voltunk itthon, de volt eszemben, aztán pedig mindig csak kimaradt. Ne haragudj! Te mindig annyira odafigyelsz ezekre és mindenkit szoktál köszönteni! Na de majd az egyéves szülinapján Robónak én leszek az első, megígéremKép

Batka!
De rég írtál már!
Nagyon ügyi Emma hogy már ilyen szép szavakat mondKép Nem bizti hogy ti magyarázzátok bele, Emma a korához képest nagyon fejlett baba!
Hozátápiba és alvásba meg majd belejön ő isKép

DBarbi!
Fanni elég korán kezdi a pasizástKép
Kecskeméti szilva tényleg fini, nálunk én ettem meg, mert akkoriban Bence még csak pár kanálnál tartott, így megehettem a maradékotKép

Ann!
Hogy sikerült a vásárlókörút Pesten? Beszámolót kérünk!!!Kép

Barbi!
Remélem Ádi már nem levert és pakol ezerrelKép Ugye hogy inkább legyen egy baba örökmozgó és rohangálni kelljen utána, mint ilyen kis bágyadtka?

Na most már tényleg megyekKép

Pá,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Nagyon meleg van!!! Mi nem túl nagyot sétáltunk ma, de tegnap 2 szopi közt végig kint voltunk egy alkalommal, nagyon jó volt Kép Ma viszont teljesen átalakított babakocsival mentünk. Kivettem a bundazsákot (nálunk ez bepatentolható, jó vastag), és beraktuk a karfát + előszedtük a biztonsági övet. Eddig nem használtuk, mert a bundazsák elég védelem volt, most már muszáj Kép

Én is nagy bajban vagyok az öltöztetéssel. Végül maradtunk a polár rugi + vékonyabb sapi öltözéknél, de levittem egy plédet is. Tényleg nagy a meleg, de volt egy kis szél. Szerencsére Zsoltika nem izzadt meg Kép

A mai nap fő híre számomra: ZSOLTIKA ESZIK!!! Már tegnap is evett ugye almás krumplit, de ma kb. 1 deci mennyiséget bevágott KépKépKép Lehet, hogy evett volna még, de elfogyott Kép Úgy látom, leginkább az jött be neki, hogy jó folyósra csináltam, és langyosan ettük. Láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki, a lábacskáival türelmetlenül rugdalt, hogy adjam már azt a kaját Kép Szépen tátotta a száját is Kép És egy csöppet sem bukott vissza.

Aztán most uzsonnára almát banánnal kevertem, azt is mind benyomta Kép Egy kicsi banán fele és egy fél alma volt. Szóval úgy látom, megtört a jég, és remélem a gyarapodás is beindul ezek után.

Viszont megint van kérdésem Kép

Egy nap hányszor adjak főzeléket és gyümit? Én a következőképp gondoltam: nálunk reggel 6-kor és 9-kor van szopi (kábé), aztán adnék egy kis főzeléket, délben megint szopi, aztán megint főzelék, 3-kor szopi, utána gyümi, aztán már csak szopi. Jó ez így?

Bocsi a sok kérdésért, de írtó kezdők vagyunk Kép

Batka,
hozzátápival mi is görcsölünk (lásd fent), de kitartás, beindul nálatok is hamarosan! Gagyogáshoz gratula Kép

Barbi,
biztos nincs semmi baja Ádinak Kép Ha eszik is rendesen, nincs láza, nincs ott semmi gond Kép Zsoltika nem fordította el a fejét és a száját sem szorította össze, egyszerűen mind megette, amit készítettem Kép

Vera,
hosszú séta Kép Talán mi is tudunk már menni, hogy Zsoltika ül, és vastag ruha sem kell. Arra gondoltam, hogy ha van kedved, találkozhatnánk valamelyik nap Kép Tőletek a kínai piac (Fáy u.) messze van? Nem oda akarok menni persze Kép, de kb. félúton lenne tőletek és tőlünk. Ott aztán sétálhatnánk, meg persze máshol is, ha már nálunk is megy a hosszabb túra Kép

Rucik nagyon aranyosak, és Benci is Kép Köszi a hintáról a képeket! Sztem hétvégén megnézzük valahol, mert már nagyon kéne!

DBarbi,
tali Kép

Klarissza,
én is azt tudom javasolni, amit a többiek is: keverd a krumplit valamivel. Látod, nálunk is bejött az almás krumpli, pedig először nagyon nem ment a dolog! Viszont Zsoltika a sütőtökös papit sem szerette, de nem baj. Fő hogy már legalább egyfajta főzeléket megeszik. Most egy darabig ezt adom, aztán kóstolunk mást is. Nálunk a sárgarépa jön majd Kép

Anita,
nagyon sokat segítesz Kép Tényleg, főleg azzal, hogy bíztatod az embert. Én is utólag szeretnék boldog 8hónaposságot kívánni Robókának Kép

Zsizsa,
éjszaka Kép Nem tudom, mi lehet a baj, de remélem, hogy a foga jön Gabinak, mert az egyszer csak kibújik, aztán nyugis lesz az éjszaka. Majd írd meg, mit mondott a doki!

No mára ennyit, most már mennem kell. Zsoltika a kiságyban van, és veri a fejét az ágy támlájához Kép

Puszi:

KépKépKépKép

pgaboka

Gabi! Gyümiket szopik között, a krumplit főételként és utána a szopi, legalábbis nekem így mondták, és a krumpli a déli szopás idejében...
lizi nem hagy, akarja a klaviatúrát magának... Kép Kép
panu
panu

Sziasztok!

Panu!

Azért csak most veszi a nevére, mert nem ő az apjaKép Apuci, elhagyott, mikor 12 hetes terhes voltamKép

Batkamano, igen Bence marad, csak azért kerül közé még egy név, mert az hogy Kern Bence, nem hangzik jól...

Klarissza, írok mailt!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hali, folytatásos napi-beszámolóm következö részét olvashatjátok:

Szóval, 9-kor ébredt 35,2-es hövel, most meg ki fog hülniKép De a lényeg, hogy mosolyog, mászik, jó kedvü, olyan mint mindig.

És ha nagyitóval nézem akkor talán látok egy ici-pici fogacskát...még csak egy fehér pötty az inyén, már amennyire meg tudom nézni, de helyileg ott van, ahol a fogacska fog jönni.
Valszeg ez volt a nyügi és höemelkedés oka.

Batka, üdv, bár csak ne lenne ilyen zombi-klubbKépKép

Sziasztok csajok,megyek vasalniKép Valaki? Nem csatlakoztok???KépKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Nem is mondtam, hogy közben jönnek a fogak, már kint van az ötödik is, és jól látszik a hatodikKépKépKép

Tagnap vásároltunk, itthonKépKépKép
Internetes gyerekboltokból megvettem Benci nyári ruhatárátKép Összesen ha 10 000 ft lesz, akkor sokat mondok, és mind márkás cuccKép
Úgy örülök neki!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barbi:
én is vasalok, mert Apa sztrájkol...de hát igaza van...
Lányok!
Tegnap sétáltattam a babucimat és nem mentünk sokat napon, mégis estére megpirult az arca. Ma szintén kerültük a tűző napot, így volt mikor húztam a kocsit Kép (amúgy is elég feltünő kocsink van, így meg aztán tök hüjén nézhettünk)Szóval szerintetek védekezésül bekenjem ezentúl a pofiját a nap ellen? (Van olyan pozíció, amikor a tető mellett is rásüt a nap, ha meg oda pakolok egy pelenkát, ha ébren van nem lát ki)
Mit csináljak?
klarissza

Sziasztok!

Részvétem a nemalvóknak, remélem tényleg csak a fogacskák viccelnek...nálunk szerencsére kettö kibújt már gond nélkül. Ennek ellenére vannak hisztis és hisztisebb napok, de hát ez van. Azt hiszem nevelési hiba lehet Kép
Rakok fel két képet. Az első mert valaki emlitette a lábujjrágást, hát nálunk is van ( a képet kicsit cenzúráztam, nehogy bepereljenek gyermekpornó közzétételéértKép Kép )
Kép
Ez meg olyan huncut Kép
Kép

Hozzátápi: tudja valaki, hogy mikortól lehet adni (anya)tejbegrizt? Fini lehet ugyanis, de nem találtam meg sehol.
Meme, irtad, hogy nem akarsz adni neki tejet, de felnöttnek való krumplipürét kapott...az hogy lehet?
Robó, boldog 8 hónaposságot, Fanni pedig 9-et! Istenem, hogy hogy telik az idö!

Apropó idö. Tudja valaki, hogy amig mi itthon vagyunk szülési szabin, gyeden stb addig a munkáltatónak mit és mennit kell utánunk fizetnie, ill kell-e egyáltalán? Hol lehetne ennek utánanézni? (felturtam a netet, de csak azt találtam meg, hogy nekem mi jár, de hogy a munkáltatót mi terheli, azt nem.) ELöre is köszi.
Jó Éjt mindenkinek!

Itt a tábla, ha hiányzott volna. Zsomi körül még mindgi kavarodás van, én nem tudom miért...lehet, hogy érzi a progi, hogy ö valójában fiatalabb Kép

Sziasztok, Edit
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 3500 g / 56 cm 9 hó + 0 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 3770 g / 51 cm 8 hó + 19 nap első baba
Ágnes Timea 2003.07.04 8 hó + 13 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 2600 g / 50 cm 8 hó + 2 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 3200 g / 55 cm 7 hó + 23 nap első baba
Kata Mihály 2003.06.30 8 hó + 16 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 3385 g / 53 cm 7 hó + 16 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 3450 g / 57 cm 7 hó + 16 nap Anna Rebeka
Zit Benjámin 2003.08.09 4000 g / 54 cm 7 hó + 8 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 3040 g / 54 cm 7 hó + 4 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 3250 g / 54 cm 7 hó + 3 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 3270 g / 54 cm 6 hó + 24 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 3150 g / 50 cm 6 hó + 20 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 2830 g / 48 cm 6 hó + 18 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 2280 g / 48 cm 6 hó + 15 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 3200 g / 51 cm 6 hó + 16 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 3850 g / 54 cm 6 hó + 16 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 2150 g / 48 cm 6 hó + 15 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 3925 g / 53 cm 6 hó + 14 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 3860 g / 54 cm 6 hó + 12 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 3800 g / 52 cm 6 hó + 11 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 3300 g / 53 cm 6 hó + 7 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 3400 g / 55 cm 6 hó + 7 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 2940 g/ 49 cm 5 hó + 28 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 4000 g / 59 cm 5 hó + 27 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 2600 g / 49 cm 5 hó + 25 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 3200 g / 56 cm 5 hó + 23 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 3340 g / 56 cm 5 hó + 23 nap János Ádám
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 3670 g / 51 cm 5 hó + 17 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 1547 g / 45 cm 5 hó + 17 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 3350 g / 57 cm 5 hó + 14 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 3300 g / 56 cm 5 hó + 5 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 2700 g / 50 cm 4 hó + 14 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490 g / 56 cm 4 hó + 13 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 3700 g / 52 cm 4 hó + 9 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Gabi!

Oké, taliban benne vagyok, nagyon örülnék ha tudnánk találkozniKép A Fáy utcát tudom hol van, közel hozzánk, arról viszont fogggalmam sincs hogy milyen hosszú, szóval a kínai tőlünk lehet nagyon messze is és közel is, nem tudom. Lehet valamelyik nap a hétvégén megkérem Apát hogy arra sétáljunk és akkor én is jobban tudok kalkulálni időben hogy mikor találkozzunk ott.

Hozzátápiról: Én is úgy tudom hogy a főzeléket naponta egyszer kell adni, ebédre, tehát 11 és 2 között valamikorKép Ilyen idős korban naponta egyszer mehet mellé gyümölcs, délelőtt vagy délután, de inkább uzsira ajánlják, mert akkor már elvileg kevesebb a tejcsi. Fokozatosan kell adni a babáknak a kaját, a hozzátápi elején minden próba után szopizzon is, aztán egyre többet fog enni mást és egyre kevesebb tejcsit fog kérni. Nekünk a doki azt mondta hogy ha már elég nagy adagokat megeszik ebédre, akkor a déli szopit fokozatosan elhagyhatjuk. Aztán a délutánit is kiváltja a gyümölcs mondjuk később majd túróval, joghurttal, így már ez is elég kalória lesz nekik, aztán a tízórai is már csak valami más lesz és így tovább, szépen lassan leszoknak a szopiról. De ez lehet nagyon lassú is, ahogy te szeretnédKép
A végén a lényeg kb. az hogy reggel és este van szopi, tízóraira valami szilárdabb, ebédre főzelék, uzsira gyümölcs, este lehet még valami szilárd újra és lefekvéskor szopi. Valahogy ígyKép
De ez mindenkinek a saját ritmusától is függ és persze attól hogy ki milyen gyorsan (vagy épp lassanKép) szeretne leállni a szopikról.

Bocsi ha hosszú voltam!

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Klarissza! Kend be az arcát, a popsikrémmel, amíg mást nem rendel az orvos Kép, de komolyan, mi csak ma voltunk kint ( a betegség miatt), de én is látom a pirosodást, pedig Lizinek nincs hófehér bőre.
Mi is vásároltunk délután a brendonban. Tök jó tavaszi sapkát vettünk például, olyan vagány benne. Mostanában azért nem tettem fel és nem teszek fel fotót, mert a gép kölcsönbe nagybácsinál. Amíg ő haza nem érkezik, be kell érnetek a csupasz szavakkal. A sapkán kívül vettünk tavaszi kabátot, polárt, kis szoknyácskát (annyira édes volt, nem lehetett otthagyni, kötényszoknya), pulcsit, rugit, rövidujjú bodyt. Szóval alig valamit, de mégis egy halom pénzt otthagytunk. Gyermeket először vitte az apja a kenguruban, de már megjegyezte, hogy új kell, ha tudta volna, hogy ez ilyen, pedig látta rajtam... Kép hiába férfiből van Kép
Zsófi! Gratulálok az új apucihoz, jó hogy van! Hol vásároltál? Érdekel.
Gabi! Örülök, hogy Zsolitkánál megtört a jég, és mire tavasz lett, megjött az étvágya is Kép Kép Kép
Barbi! Én már reggel vasaltam, ágyneműket, gyerekholmikat, a mi holmink pedig most szárad, szóval még lesz vasalnivaló. És akkor most jól van Ádi? Olyan fehérpötty nekünk is van már egy ideje, én is mindent ráfogok, de csak nem akar kijjebb jönni. Pedig biztosan fogacska.
Zombiknak fel a fejjel! Csak akad valaki, aki megmondja a tutit. A betegség nálunk is betett, én is kókadozok az éjjeli szopiktól. Rájöttem, hogy szomjas lehet, azért ébred gyakran, elfogadja a vizet is, pedig korábban nem ivott semmit.
DBarbi! Én is gondolkodtam, hogy mit lehet a játszótéren ilyen pici babákkal csinálni, mert hát még nem járnak, és mindent a szájukba vesznek, szóval marad a séta, vagy mégsem??
mára elég volt belőlem, még hátravan a mosogatás...
üdv, panu
panu

Közben írtatok. Edit! Csudaszép a fiad! Boldog évfordulókat minden érintettnek! panu
panu

panu:

http://aprok-boltja.atw.hu
http://www.babaholmi.hu
http://baby03.dr.hu
http://www.gyerekextra.hu
http://www.gyerekruha.hu
http://www.babaruhabolt.hu
http://www.martiruha.hu

Most a baby03-ról, és a babaholmiról rendeltünk.

Zsófi
(Van még néhány olyan oldalam is, ahol csak új ruhák vannak, ha kell, azt is bemásolom.)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép

Ne tudjátok meg milyen jól sikerált a Bpi kirándulás.... bal első elektromos ablakemelő beragadt - LENT!!!! Citroen assistance - telo.. hát izé... beragadt... biztos elektromos hiba....de ingyen elszállítják bárhova. Há kösziiiiii, de megy az ajutó, csak kiviszi a szél a fejünk, meg ott van benne a 4,5 hónapos gyerek ... Ennyiben maradtunk. Felhívtuk a Jászberényi szervizt (ahonnan van), holnap vihetjük. Még jó, h van garázs, különben valaki a kocsiban aludna Kép És gondoljátok el, mi van, ha el 1-2 héttel előbb, vagy esőben, hóviharban történik....
És külön kellemetlen, h nem a mi ajutónk, hanem az anyukámé.. Így nem is tudutnk mindent elintézni - ergo: szombat újra Bp. Holnap meg J.berény... hurrááá! Mert imádok Berénybe menni, de nem íííígy + apának dolgozni kéne...szal rohanni kell. Pedig Anita, szívesen taliznék veletek! No meg szombaton Bpn többiekkel, de így az a nap is zsúfolt lesz Kép
Remélem, Hami nem fázott meg, ui. most tüsszög KépKépKép

Viszont vettem muffinsütőt Kép + egy pár cuccot Haminak az Auchanban. De se hintát, se rágókát nem kaptam... etetőszékkel meg megvárjuk sztem a börzét. Sztetek érdemes?

Zsizsa zombisodás KépKép

Anita, 8 hós Robóka, hűűűha, Boldog hófordulót KépKépKép

Barbi, örülök, h Ádi ilyen szépen alszik! és még föl se mondtál!!! KépKépKép Ugyemondtam, h fogacska??

Batka, imádnivaló lehet gagyogó Emma Kép

Gabi, haspók Zsoltika! KépKépKép

Edit, lábujjrágás KépKép

Én is imádom ezt a meleget és szeretnék jó sokat kirándulni + sétálni és mindenkivel jó nagyokat talizni,
De mostmár mennem kell, mert rengeteg dolgom van - most épp pancsi (csúsztatva ..)

Pussssssssssszancs
Ann
annann

Sziasztok Lányok!

Már megint ezer éve voltam... Kép
Most is csak egy gyors bekukkantásra van időm, reményem sincs hogy végig tudjam olvasni a lemaradásomat Kép
A 3-4-szeri éjszakai kelésen és a reggel 6 körüli végleges felébredésen kívül egyébként minden rendben velünk. Az utóbbi szépséges napokban rengeteget vagyunk kint, gyerkőcök nagyon élvezik. Csibi rohangál, biciklizik egész nap, Tünci meg hatalmasakat szunyál kint. Ma őt is lekapta a nap picit, el is felejtettem hogy bekenjem bármivel is. Én egyébként a Nivea babanaptejét szoktam nekik használni, nagyon bevált.
Most 3 napot apa nélkül vagyunk itthon, ugyanis kiszaladt az Adriára feltérképezni az üzleti lehetőségeket. Bár rosszabbra számítottam, mert a gyerkőcök valamiért egész rendesen viselkednek, de azért megérződik a hiánya a mindennapi teendőkben. Na meg persze amúgy is KépKépKép Már alig várom hogy holnap legyen és jöjjön haza Kép
A Babaholmi oldalt én már ajánlottam nektek egyébként még hónapokkal ezelőtt, csak senkit nem érdekelt különösebben... Apa egyik motoros haverjának a felesége csinálja, nekem még minden termékük bevált, és az árak is nagyon kedvezőek. Ja, és mellékesen személyesen hozzák ki nekünk Kép Most épp lógunk nekik vagy 1500 Ft-tal, a múltkor nem volt itthon aprónk, úgyhogy rendelek is valamit hogy azzal együtt fizethessünk. Na ezt úgy írtam mintha dugig lennénk nagy címletekkel KépKép
Na megyek megfürdök, a csemeték már alszanak, nekem is muszáj amíg lehet Kép

Sziasztok, Diti

U.I. Azt már meg se ígérem hogy hamar jövök, de úgyis írok amikor csak lehetőségem van rá.
diti

Sziasztok!

Klarissza: szépen lassan ízleni fog Lackának, majd meglátod. Paradicsommal én is úgy tudom, hogy várni kell. Amikett felsoroltál azok tényleg mehetnek már neki, viszont figyelni kell, hisz néha olyan bébiételek is vannak, amiket még elvileg nem is lehetne adni. Múltkor éppen olyat láttam, hogy málna és nem tudom mi volt még 4 hós kortól.Málna elvileg egy éves kor előtt sem adható. Szóval nem árt megnézni mit vesz az ember.
Nap: nálunk sem bírja Robó,azaz a bőrét nem tudom, hogy bírja e, mert nem igazán tettem ki még nagyobb fénynek, ugyanis annyira hunyorog ha a szemébe süt, hogy igyekszem eltakarni olyankor, elég körülményes...

DBarbi: olyan jó lehet, hogy ennyi anyuka és bébi gyűlt összeKép. Gondolom Fanninak is nagy élmény lehetettKép.Nincs lift nálatok?Fannikának nagyon boldog 9 hónaposságot kívánok.Kép Kép Kép.

Batkamanó: édes lehet Emma gagyogása. Jut eszembe, már kérdezni akartam, milyen nyelvre tanítjátok majd?Köszi szépen a gratulációtKép. éjszakák pedig nem éppen rendeződtek még, hiszen így is sokat ébred, de legalább hamar elalszik és kevésbé nyűgi.

Vera: köszi szépen a gratulációd. Aranyos vagy és természetesen nem haragszom, tudom milyen , mikor az ember leányának ezer felé van a fejeKép.Jólesett, hogy gondoltál ránkKép.Jó , hogy írtad, hogy főzi délben legyen, eddig Robó este kapta...

Gabi: köszi neked is, hogy gondoltál RobóraKép. Énis nagyon kezdő vagyok, de nálunk így működik eddig: szopi 9 körül, majd attól függően mikor ébred Robó, gyümit eszik, délben szopi, délután is szopi és kb 17-18 körül kap főzeléket.Így tuti, hogy elég lenni az esti tejcsi is, ami alapból kevesebb, mint nappal.A fő szerintem , hogy szopizzon ameddig csak lehet.

Barbi: ma éppen nem vasaltam, de tegnap annál többet.fogacska kibújt már? Majdcsak nem lesz láza Ádinak tőle.Nagyítóval nézésKép.

Edit:Boti annyira tüneményes.rengeteget változott már, tiszta nagyfiúsKépTáblázatot köszönjük szépen.Fogacskákhoz gratulálokKép. Jó hamar kibújt Botinak KépHuncut mosolya nagyon aranyos.

Panu: biztosan nagyon csini Lizi az új ruhácskákban. Azért a képet ne felejtsd majd el Kép.

Zsófi: engem is érdekelnének az új rucis oldalak, ha van időd tedd fel légyszi.

Ann: mi szépeket vettetek? gondolom jól elfáradtatokKép.

Zsizsa: merre vagy, régen írtál már.

Mi is ma nagyokat sétáltunk, olyan jó idő volt. Igaz a ruhával én is gondban vagyok, hogy mit is kéne ráadni, mert olyan hirtelen meleg lett, semmi átmenet nincs, félek, nehogy megfázzon. Azért tartalékba most tettem be egy plédit, hogy legyen kéznél, ha esetleg szél lenne, vagy elmenne a napocska.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Látom közben írtatok:

Ann: autó miattKép. Kár, hogy sietnetek kell, jó lett volna összefutni, de majd máskor!Sajnálom, hogy nem tudtál több mindent is venni.Kevés az egy nap tényleg, hogy mindent végignézzen az ember.

Diti: örülök, hogy adtál életjelt magatokrólKép. Jó apának, hogy csak így kiszaladKép.Azért ha tudsz gyere ám, várunkKép.Csodállak, hogy két gyermek mellett hogyan bírod még, hogy reggel is korán kelsz, ellátod őket és még éjszakázol is. Babaholmi oldal pedig szerintem sokak érdeklődését akkor még nem keltette fel.Most viszont itt a tavasz és mindenki nagybevásárlásokba ütközik. Tényleg ezen az oldalon mennyi a postaköltség? Egységes, vagy km-től függ?

Zsizsa: közben látom, hogy ma írtál reggel, arra reagáltam is már, úgy néz ki én is zsombisodom?Kép Minden esetre érdekel, hogyan vagytok azótaKép.

Jó éjt:Anita
anita77

Sziasztok!

Zsoltikám még mindig vígan mászkál a szőnyegen, pedig már rég aludnia kéne. Séta közben sem aludt, és délután sem... Remélem, éjszaka fog Kép

Vera,
a kínai piac majdnem a Béke útnál van. A legjobb az lenne, ha egyszerre indulnánk mindketten otthonról, aztán a Fáy u-ban összetalálkoznánk Kép De ha a férjeddel megnézitek hétvégén, úgy is jó Kép Akkor a jövő héten valamelyik napra megbeszélhetjük a talit, nagyon-nagyon jó lenne KépKépKép

Köszi a hozzátápiról írtakat, abszolút nem volt hosszú, sőt örültem az információknak Kép Én 2-kor adtam ma Zsoltinak a főzeléket, 3-kor pedig szopizott. Szóval így pont jó volt szerintem. Én is délután adom a gyümölcsöt. Nagyon okosodok ám Kép

Anita,
neked is köszi az infókat Kép Hogyan vészeli át Robó mostanában az éjszakákat? Sokszor felkel? Segít az, hogy délután kap főzeléket?

Diti,
Apa nélkül Kép

Ann,
autó Kép

Panu,
vásárlás Kép Majd várunk fotókat Liziről! Neked is köszi a tanácsokat.

No most kell abbahagynom, megyek Apának segíteni, hátha elaludna ébrennagyonjólelvagyok Zsoltika Kép

Jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Hozzátáplálás: Én második étkezést majd akkor, ha már mérhetőt eszik legalább 2 hete. Harmadik meg még nagyon messze van Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Én is régen voltam, mert hétvégén elmentünk meglátogatni a dédit Demecserben (Szabolcs megye). Marcus jól viselte, odafelé Nyíregyházán már én kértem meg anyut, hogy etesse meg (akkor már több, mint 4 órája nem evett). A kocsiban aludt, nézelődött, jól elvolt Kép Ott sem volt vele különösebb gond, viszont másnapra lázas lett, így jöttünk haza. Más tünet viszont nem volt és nem volt nyűgös sem. És ma már tudom, hogy miért. Kint van a jobb alsó fogacska Kép
Viszont előtte hetekig volt álomban sírás, nyűgösség stb, úgyhogy hasonló cipőben lévőknek kitartást!

Edit,
Mindent ugyanúgy fizetnek a munkáltatók, mintha dolgoznál. Tehát vonnak adót, nyugdíjt, egészségügyi járulékot stb, stb.

Mi is megkezdtük a hozzátápit. Elsőként az alma debütált, először csak a leve, másnap már a reszelék (5 kanál). Harmadnapra már majdnem egy almát becsapott a fiatalúr és mellette megitta a tápiadagot is Kép Látom, hogy délután kell adni a babónak a gyümölcsöt, ivszont nálunk a délutáni evés inkább esti (7-8 között) és elalvás előtt csak egy kicsi kaját igényel még, ha kér még egyáltalán. Így nem tudom, hogy mit csináljak... tegyem tízóraivá? Ja és még egy: az almától piros pöttyök lettek a popsiján.. kenegetem, de elég makacs. Ötlet, tapasztalat?

Köszi

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Klarissza: nálunk pont ugyanet a helyzet, szabályosan leégett Dominika, és ma én is húztam a babakocsit Kép én tegnap este óta Neogranormon baba testápolóval kenegetem neki, talán egy kicsit jobb lett mára, már nem annyira piros, inkább barna Kép

Dbarbi: én rutinosan kiveszek először egy kiskanállal magamnak a kecskeméti szilvából....Kép az nálunk mindig van itthon Kép a Nestlé kötre is hasonlóan finom Kép

Boti, és Bencike nagyon klassz fickók!!! Igazából már megint nem olvastam vissza, csak itt-ott belenéztem!

Zombi anyukáknak részvétem, és kitartás csajok, fogtok ti még 12 órát is aludni egyben!!! Bár tudom hogy ez most baromira nem vigasztal Kép
Mi is egyre nyálasabbak vagyunk és egyre többször kelünk éjszaka, asszem fogmanó nálunk is beindult. Valami kis halvány fehér csíkocska már látszik az ínyén, de hiába kenem Denitoxszal, mindig lenyalja!

Gabi: örülök hogy Zsoltika jól belakmározott, ez biztos ízlett neki mert hasonló volt mint a tejcsi, folyós, langyos...egy idő után csak lemerül az elem benne és elalszik, ha más nem mászás közben Kép de addig jó amíg ilyen kis életre való, és eleven!

Zsuzsófi: mi van veletek?!?!?!? Műtét?!?!?!!?

Ann: muffinsütő?! milyen? hol? mikor? mennyiért? megveszek már egy nyamvadt szilikon sütőformáért Kép

annyira kedvet kaptam Zsuzsófitól hogy megnézegetem most a babaruhás oldalakat!

ui: mindig félbehagyom amit írok, na mindegy, már megszoktatok ilyennek Kép

pusz
Regina és a tegnap óta kreol Domi baba
gregina

Hanzika, azt tudom, hogy vonnak (de mivel ugye a tb fizeti, gondolom azt is a tb vonja), az érdekelne, hogy amig nem dolgozom, a cégemnek kerülök-e valamibe. (pl. a táppénz 30 %-át a cégnek be kell fizetni a tb felé ha táppénzen vagy.)
Reméltem hátha van könyvelö - adószakértö közöttünk Kép

A piros pöttyök (ha az almától van és nem a fogzástól, ami szintén lehetséges, Diti irt erröl egyszer) ellen kevésbé savas almát lehet próbálni. Elképzelhetö, hogy a magas savtartalom csipi ki a popóját.

Én össze - vissza adom a hozzátápit...amikor jól illeszkedik a napirendünkbe. Nem hiszem, hogy ez nagy baj lenne. Össze - vissza alatt értve, hogy van amikor egyszer és van amikor kétszer kap egy nap, van hogy csak gyümit vagy csak krumpli- vagy répapürét (persze anyatejböl, imádja) vagy mindkettöt. Talán a déli szopi után már várja, mert mintha kevesebbet szopizna, mint régebben és ha valamilyen ok miatt nem kap egyebet (pl nem vagyunk otthon) akkor kér még cicit egy fél óra múlva. Különben meg mindig egyszerre eszik amennyi kell neki.
Sokszor csak az ölembe ültetem és adok neki banánt vagy héjazott almát rágcsálni, egy fél banánt teljes nyugalommal megeszik igy.
Tudja valaki mikortól lehet grizt adni?

Tegnap talán nagyon kiszivta a szabad levegö, nem tudom, mert fél 7kor már nem birtuk a hisztijét, letettük a kiságyba, azonnal elaludt (vicces volt, üvltött a kezemben, amikor meg letettem csendben maradt és aludt...) aztán fél 11kor ébredt, fürcsi, hami stb. Azért én jobb szeretem ha este ébren van és 8 felé lefekszik.
Kiváncsi vagyok mikor ébred ma, 4kor szopizott, ha a szokásos menetrendet tartja az esti csúszás ellenére is, akkor 7 felé várható...

Orsi (remélem ti jártok a Rubinba, ha nem akkor bocsi), babaúszás kérdéseim vannak (más is válaszolhat persze, pláne ha rosszul emlékszem a névre, sajna nem tudok visszaolvasni):
1. mondókák: eszterlánc, valami kis-kis kigyó, meg az elején a masszázs alatt van egy katonás (de nem az "aki nem lép egyszerre", hanem a másik)
2. hogy viselte a baba a merülést? Boti elsöre rosszul lila fejjel üvöltött, második alkalommal elöször csak kis sirás, inkább hüppögés, viszont másodszorra teljesen elkeseredett, nem is lehetett megvigasztalni csak azzal, hogy kivettük a vizböl. Kinn ültetni meg nem lehet, nehogy megfázzon, igy ki kellett jönnünk...valami ötlet? Még hajnalban is azon rágódtam, hogy mit rontottam el és milyen gonosz vagyok meg ilyenek. komolyan, aludi sem tudtam. Tiszta hülye vagyok.
Aztán a vizen kivül semmi baja sem volt, a szaunában már vigyorizott....

Bocsi, hogy megint hosszú voltam, már kiszúrtam, hogy a hosszú hozzászólásokat kevsebben olvassák, de sajna nem tudom visszafogni magam ha végre (vasalás helyett pl. ;)) nethez jutok.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Hahó!

Kismanóm ma "csak" átlag másfél óránként ébredt, és a hozzászólásokat is hagyta végigolvasni, viszont válaszolni már nem nagyon tudok (pedig nagyon szeretnék már végre egy rendeset írni), mert felkelt, meg a dokinénihez is most megyünk.

Edit,
én mindent elolvasok, legyen bár hosszú vagy rövid, csak éppen válaszolni nem tudok. A céges dolgot megkérdezem anyukámtól, ma jön látogatni, és szerintem neki tudnia kell szakmájából kifolyólag. Gríz: búzából van (glutén van benne), ezért, ha jól tudom, egy éves kortól ajánlják (vagy tíz hós?). Csinálj inkább helyette tejberizst, azt már lehet.Kép Babaúszásról nem tudok mit mondani.

Panu,
az Auchanban lehet mirelit barackot kapni!Kép

Voltunk tegnap nőgyogyóban, Auchanban, anyuméknál, szóval egésznapos programunk volt. A végén meg tömegközlekedve jöttünk haza kendőben. Az egyik buszon Gabó nyavajgott öt percet, aztán felálltam (előtte átadták a helyet), persze rögtön csönd, utána már le is tudtam ülni, de az elején kicsit rosszul éreztem magam, hogy bármit teszek, nem nyugszik meg. Amúgy egész jól bírta.Kép Az Auchanban vettünk neki sapit, mert már mindet kinőtte, és a melegre való tekintettel nyári sapit is, és nem tudtam otthagyni egy tündéri kisruhát, teszek fel róla képet. Kettőt teszek fel, mert amin a ruci jól látszik, ott Gabi néz ki bután, ahol meg Gabi aranyos, ott a ruha nem látszik.Kép A sapinak van megkötője is, de most nem kötöttük meg, ugyanis újabban ez eléggé macerás.Kép

Na, megyek, mert még fel kell öltözni stb. a dokinéni meg tíztől rendel.

Zsizsa

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Edit,
természetesen anyatejberizst értettem!Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

<font color="ff0000">Sziasztok!

Orsoly, Zsizsa:
Fel a fejjel lányok, Beni már csk 3x ébred éjszaka, a régi 10-12-höz képest. Van remény, kitartás! Kép

Anita:
Boldog 8 hónaposságot a picinek!

DBarbi:
Fanninak boldog 9 hónaposságot!

Gabi:
Gratu Zsoltika evéséhez, kis ügyes! Kép

Ann:
Kocsi Kép

Nálunk csilli-villi lett a lakás, azóta minden nap porszívózom Kép. Beninél megvan a fogból 2 milliméternyi, tök bírom amikor rágja a kezem, fura, hogy már valami van ott. Imádom ezt a szép időt, sokat sétálunk mi is. Most nálunk annyi gond van, hogy egy hete összeakadnak a szemei, kancsít rengeteget, megyünk majd dokinénihez, hogy mi van.
Apája meg beadta a pályázatot Cyprusra, ha sikerül kimennie akkor jövő nyáron megyünk nyaralni Kép Kép Kép Tengerben fog feredőzni a kisfickóm Kép Utána meg lesz egy kis alapunk ahhoz, hogy kölcsönt vegyünk fel és itthagyjuk ezt a szutyok lakást. Tehát szorítsatok, hogy kivigyék!!!! Köszike!!! Kép Kép

Pussz mindenkinek ( kicsinek-nagynak ) és nagyon szép napot!!!!!!

zit</font>
zit

Halihó,sziasztok!

Ádám megint olyan,mint régen, vagy még rosszabb isKép Éjjel mi is 4-szer keltünk, éjfél-fél 2-kor- 2-kor és 4-kor. Majd úgy döntött negyed 8-kor véglegesen elég volt az alvásból. Minden egyes alkalommal négykézláb találom az ágyban,és úgy nyafog... Aztán átvittem magamhoz, ott ettünk, egy órán át nézelödött, gagyarászott, mászott fel a falvédöhöz Kép ,most meg úgytünik elaludt. Csakhogy én meg már ilyenkor nem tudok visszaludni, szóval ennyit rólunk.
Fogacskánk már tutti biztos, hogy jön, szép kis fehér csikocska van a bal alsó helyén, fog ez még reszelni is.
Viszont ennek örömére fogyókúrázik Ádámkám, második napja nem megy a hozzátápi, csak cici és tápszer felváltva. És olyan hasmenése lett tegnap este, azt hittem elájulok a szagtól. Azt hiszem ez mind-mind a fogacskának köszönhetö.

Edit, ha a hosszú irásokat nem olvassák el, akkor az én irásaimat soha-senki nem olvasná...Szerintem nem igy vanKép
Sajna se adószakértö nem vagyok, sem a Rubint babaúszását nem ismerem, igy nem tudok neked segiteni, de a grizzel egyet értek Zsizsával, inkább 1 éves kor után. Mi már 4,5 hónapos kortól hamizunk rizspelyhet, itt nálunk ez az elsö kaja amit ajánlanak, és külön babáknak való rizspehelyt lehet kapni.

Zit, drukkolok a párodnak, de mi a szakmája, hogy lehet-mehet Ciprusra???

Zsizsa, Gabi és a ruha is nagyon csini mind a két képen, látom már mindenki tavaszi cuccokra gyúr...
Nekünk elég lesz majd május környékén beszerezni, addig itt bármikor visszajöhet a tél...

Ann, én is Kép a kocsiért, a párom ezért idegenkedik mindig kölcsönkérni kocsit,mert tutti akkor lesz valami...Igy most mi is nagy autóvadászásban vagyunk, nyárra jön 3 rokon, plusz mi 3-an, meg még a kutya... VAgyis egy jó kis egyterü Minivan-t nézegetünk, ami késöbb nekünk is jó lenne, ennyi cuccal közledkedni.

MEgyek is, remélem még késöbb lesz mit olvasgatnom..Hahó lányok,mindenki a jó levegön van???

Barbi

Kép
Kép
barbi

Szia Barbi!

Párom katona, ahogy én is. Kép Együtt voltunk kint egy évig békefenntartónak, a felkészítésen ismerkedtünk meg, utána jöttünk össze és kint tartottuk az eljegyzést. Kép Csak így a távlatból szép ám ott minden, mert amikor kint voltunk akkor nem szerettük, de mindegy, mert ez hosszú. Kép Igazából a magyarok voltak bunkók kint.

pussz!
zit
zit

Sziasztok!

Úúúú Zit szorítok nagyon!!! Magyarok meg mindenhol bunkók. Épp ma beszéltük anyuval, h mindenhonnan (külföld) az a hír, h egymásra sem nyitják az ajtót, van ahol nemis köszönnek egymásnak Kép Pedig amikor mi voltunk kint (Róma is, Prága is) akkora bulik, konvojban kirándulások voltak, h nekem ez annyira hihetetlen. Lényeg, hajrá!

Voltunk ma tanácsadáson. Fanni 9,00 kg és 76 cm. Febr.5-én 8,77 volt, úgyhogy nem hízott sokat, tökéletes. Éspersze foga egysem KépKépKép Nembaj, dokibá is mondta, így nem romlik KépKépKép Nagyon stabilan ül, dokibá megpróbálta kibillenteni, de visszahúzta magát ügyesen Kép Viszont innentől kezdve üvöltött végig Kép Utána nagyot sétáltunk, a pofiját meg is kapta a nap picit Kép

Zsizsa: nagyon csini Gabi az új ruciban-sapiban Kép Mi Tescoztunk tegnap, szintén nyári sapi ügyben. A tavalyiakat kinőtte a tökfeje Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok Kép

Megjártuk Jászberényt... kocsi ablak most felhúzott állapotban - alkatrész hetek múlva Éjelnéljenkunori!! Kép
Barbi, egyébként mi is gondolkozunk ajutón, de pont ilyet szeretnénk, mint az anyukámnak van. Ez még nincs 1,5 éves, anno mi segítettünk neki választani Kép Még nemtom.. ekkora hitelt a nyakunkba venni... majd lesz valami. De akkor gyorsan kéne, mert állítólag Eu csatlakozáskor emelkednek a kocsi árak...

Diti, ha ilyen ritkán jössz, legalább egy képpel megdobhatnál minket Kép Jó, hogy mondod, a babanaptejet, ha ilyen tempóban jön a nyár, hamar kellhet!

Anita, én még mindig gondban vagyok az öltözködés terén. Lassan le kellett veszegetnem róla a ruhákat, mert üvöltött kint - melege volt. Ma úgy volt kint, hogy body + rugi + egy meleg pulcsi + sapi. Így jól érezte magát. Aztán lehet h kevés...

Hanzika, gratula Marcusnak a fogacskához!!!! )KépKép

Regi, drága, hát nem te modntad, h az Auchanban lesz muffinsütő - ezresért - szilikonos? No hát én azt vettem meg és ma ki is próbáltam Kép
Kép
Meó?

Edit, sajnálom, h nem jól sikeült a merülés. Én sajna nem értek hozzá... Én elolvasom a hosszú írásokat is, meg a rövideket is - de sztem sokan így vannak vele!

Zsizsa, Gabi tündéri a nyári cuccban KépKépKép

Zit, Ciprus KépKépKép Nem rocc - én úgy tudom az jó. Aszittem, csak a párod katona, de hogy mé? Émmeg katonagyerek vagyok (anyukám az, apukám is az volt) - úgyhogy gondolhattam volna Kép Szorítok!!!

Barbi, nyügi, éhségsztrájk Kép Egyébként én is látom már Haminál a fehéret, de nem érzek semmit, mint pl. Zit, úgyhogy fogunk az nem van Kép

Pusszancs, mer fürcsi.
Ann

Ui.Van új kép a profilomban rólunk
annann

Edit:
Eszterlánc:
lánc, lánc eszterlánc, eszterlánci cérna, cérna volna, selyem volna, mégis kifordulna.
Cérna volna karika, karika, forduljon ki botondka, botondkának lánca.
Feladat: te hátra felé araszolsz, míg a gyereket a hátán fekteted a vizen, s fogod az egyik kezeddel a tarkojánál a másikkal a fenekét. (késöbb a fenekét már nem kell tartani)

Kis-kis kigyo:
Kis-kis kigyo tekeredj a fára, kis-kis kigyo tekeredj a fára. Tekeredik a kigyo, rétes akar lenni, tekeredik a rétes kigyo akar lenni.
Feladat:
Szintén hátra menetben vagy, baboca veled szembe néz. Honaaljánál fogod s, mint a kigyomozgás jobbra-balra nyujtott karral cibálod a gyereket.

Masszás/katona:
Mostanában lemaradok rola, vmi miatt mindig elkésünk.Kép
Majd legközelebb odaérek, legalábbis megprobálom.

Merülés:
A benedek imádja, pannám visitott. Ne eröltessétek, mert megutálja a vizet. Minden orán meg lehet probálni 1x, ha bög ne csináld többet, majd köv.orán ujra lehet meriteni.
Vagy hagyjál jo sok szünetet a 2 merülés között, pl. ora elején és ora végén 1x-1x.
Nálunk is van egy kislány aki állandoan visit, most már ott tartanak, ha bejönnek vele a vizbe bög a picuri.
Ne rágd magad, majd megszokja, uj még neki ez a nagyon-nagy medence.

Zombiságrol majd holnap, most megyek hunnyni egyet, ki tudja, hogy mikor ébred.
orsolya11

Sziasztok!

Pesten vagyunkKép

Az oldalak címei viszont csak othon vannak meg, így majd csak szombaton/vasárnap tudom leírniKép
remélem nem baj!

Regina, írtam régebben, hogy elküldtek minket pulmunológushoz, majd ő dönti el, hogy lesz e műtét, vagy sem. 24.-én megyünk hozzá.

puszi mindenkinek!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?