nikuc, 2dl víz a sterilizáló aljába, 8 perc legmagasabb fokozaton. nem robban fel
szalamandra, jobbulást, szerintem, amíg benne vagy, nem nagyon tudsz mit tenni, csak túlélni. majd utána visszahozod a tejet, ha megcsappant... nem mindenki annyira érzékeny arra, hogy eszik- iszik-e.
nikuc, a homeósokat a babáknak vízben feloldva kell adni. nem tudom, van-e benne tejcukor?
dorka most az alvására szed homeóst
egyelőre nem oldotta meg... de jobb lett, az tuti.
mi nagyon nagyon szerencsések vagyunk, ezen a télen még nem voltunk betegek. najó, noémi volt itthon 3 napot, és folyt az orra. a dokit ki sem hívtam (kijár). remélem, ez így is marad!
gabesz, laura 7 hós volt, amikor tunéziába mentünk vele. főleg a tengerparton töltöttük az időt, ott aludt de, du meg felmentünk a szállásra aludni. egy welnesst viszont tényleg nem biztos, hogy ki tudsz használni, nagyon zajos az uszoda és egyéb vizes cucc... és az ő bőrének nem jó, ha sokat áztatod...
egy balcsi pl nyáron jó lehet, pláne társasággal, ahol van kire bízni a babát, míg apjukkal mondjuk csobbantok egyet.
susy, teába tenni a homeóst nem jó ötlet szvsz, ugyanis semmi kaját nem lehet előtte-utána, a tea meg annak számít. vízben kéne oldani!
barnus nagyon édes. én miért nem kapok olyan gyereket, aki elalszik a játszószőnyegen???
susy, jó utat! tényleg klassz idő van! a következő alvásidőben megyek is a lányokért, szerintem elmegyünk játszózni kivételesen. (úúútálom
)
ha már mennyiségek: tegnap dorka megint nem evett egyszer, valami nyűgje volt, és fejtem 140-et, tehát van elég tej. ehhez képest nem nagyon hízik még mindig, ma mértem egy kaját, 110-et evett. bolond ez a gyerek? vagy úgy döntött, kikompenzálja az induló 300-as hízásokat???