Ildi, szintén 6 hós unokahúgomnak is tüszős mandulagyulladása van, ő is antibigyót kap... tudom, csak Kíráért aggódsz, de biztosan segíteni fog neki.
A fiam négy évig szedte... (jó, önkényes szüneteket tartottam azért benne, de arról szólt az egész, hogy inkább a gyógyszer, mint egy húgyúti fertőzés és vesemedence-gyulladás)
Orsi, csini vagy!
Evelyn, ezek csodás hírek, gratulálok!!!
Ideggyógyász elszólása
Henkám, még nem bírtalak meghallgatni - valami program-izé van, majd Apa megvarázsolja a gépen.
Sarka Kata az I-esen fog szülni?
Andi, megnézem, hogy különítik azt el neki... amikor egy folyosón van ambulancia, mellette rögtön a szülőszoba műtővel és utánuk a gyermekágyas osztály... köztes helyeken pedig a látogatók (bár azok most épp nem...)
Vikid cuki!!!
Jaj, lányok, a mozgással ne foglalkozzatok!!!
Már sokszor írtam, hogy Oti 8-9 hósan kezdett kúszni, és 11 hósan állt négykézlábra! Viszont verbálisan meg lazán verte a korosztályát! Minden gyerek másra gyúr rá először
Lakásszentelés szép dolog - rendes dolog, hogy hozzátok maguktól mennek. Nálunk hívni kell a papot.
Marhára próbálok pozitívan gondolkodni, de hajnalban kicsit pöröltem már a Főnökkel, hogy másfél beteg gyerekkel vagyok itthon, enni-aludni csak hébe-hóba tudok, és ezt ráadásul betegen... aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy ezzel valami sokkal rosszabbtól kímél meg minket. De akkor is iszonyatosan fáradt és elcsigázott vagyok... és még most is, ilyenkor is társasozni kell a gyerekemmel... megyek is.
Jó éjt!