Sziasztok!!!
J
obbulást mindenkinek!!!!
Mi már jól vagyunk, de a Marietta még mindig köhög - csak már nem vészes.
Tünde!! Mi használtuk a Cataflámot - szerintem jó. De amikor az influenza-szerű (?) betegségünk volt, akkor 3 napig massszívan lázasak voltak és a Cataflám is csak 1-2 órára vitte le a lázukat. Nekünk az egész testes hűtőborogatás jött be, az volt a leghatásosabb! Ha nagyon magas a láza, akkor az virus fertőzés inkább. És magas lázat nem tudsz levinni csak gyógyszerrel, kell a fizikális lázcsillapítás is!!
Nagyon úgy tűnik, hogy elkezdődött az influenza tarolása!
Évi!!Hát én is úgy érzem, hogy a dolgok most ellened vannak, nehezítik a dolgodat
de ne hagyd elrontani a kedved!!!! Én nagyon írigyellek a pocakodért!!
Kory!! Húú, ti nagyon betegek voltatok!! 5 nap!! Szegény csajszi, nem csodálom, hogy lestarpált lett. Kíváncsi vagyok én is az eredményekre.
Emlékeztek egyszer talán meséltem, hogy itt nálunk is van egy kislány, aki nagyon vékony (ő tényleg) és náluk is ment ezügyben mindenféle kivizsgálás. Rossz evő, vékony (apja is nagyon), de tüneményes, édes, egyebekben jól fejlődő csajszi.A viszgálatok mind negatívak lettek, még a lisztes is, pedig ők is arra gyanakodtak. Nem is tudom mi lenne ilyenkor a jobb: ha kiderülne, hogy ez és ez a baja a gyerkőnek és anyuka ezt és ezt kell tenni. Vagy ha minden negativ és tovább aggódsz, hogy miért ilyen vékonyka, ha semmi baj??
Húú az üvegfestés nagyon szép!!! Mi még soha nem csináltunk ilyet
Én béna vagyok és neki se állok, csak az oviban ügyeskednek
Kory!!Láttam az iwiw-en a képeteket!!! Szuper jó!!!!
Bari!! Milyen bőbeszédű vagy!
Dög unalom az élet?? Semmi nem történik???
Mi lesz farsangon a legény??? az előzőn emlékszem ilyen szuper jelmeze volt!!
Ja, Tünde! Nekem Csernustól csak a Nő című könyv van meg. Amit most olvasok, az a barátnőmé. Ez azért jobb, mert nem olyan trágár, mint a Nő, de úgyanolyan kegyetlenül őszinte és "gyomorszájonvágós" Nekem nagyon tetszik. Bár a párom azt mondta, hogy ne olvassam, mert csak a problémákat hozom a felszínre. Mint amikor egy hosszabb továbbképzésre megyek és elmerülök egy témában, akkor mindig alaposan kivesézem azt a mi életünkre kivetítve. De, hát mit csináljak, ha tudom, hogy nem vagyok tökéletes anya, feleség, barátnő - de szeretnék az lenni. Ezért megpróbálok okosodni. Még akkor is, ha tudom, hogy az eredendő lustaságom visszafog
De ebben a könyvben (Ki nevel a végén?) nagyon jó gyakorlati tanácsok vannak arra, hogy hogyan kerüljük el azt amikor konkrétan segget csinálunk a szánkból! És ez már megy kicsiben is! Hányszor megfenyegettem a Sárát, hogy kidobom a játékát, ha nem pakol!? Nem tettem meg - ezt ő is tudja. Nincs is semmi eredménye a fenyegetőzéseimnek. Most még kicsi, de hogy fogok rá hatni később?? Szerintem nálunk ő lesz a problémásabb, ő szabadszellemű, nem tűri úgy a korlátokat mint a Marietta és én . Próbálok felkészülni rá!
Jaj, lehet tényleg nem kellene olvasnom, mert megint nagyon belemerültem
Andi!!!
Hol vagy?? Hiányolunk!!!!!