sziasztok!
KATICA!
jesszusom,vesehomok..azért az nagyon tud fájni..adtak rá valamit?
Borinak gyógypusszancsok!!!!
és milyen jó hír,ezzel a gyes dologgal.Azért ilyenkor mindig megnyugszom,hogy vannak még segítőkész emberek a közigazgatásban:-)))
sajna a GOKI valóban nagyon kiszúrt velünk,hogy finoman fogalmazzak..kb.4 hónappal meghosszabították Boróka kórházi tartózkodását.Először mikor a VSD műtétre várva bélcsavarodáat kapott,mert a nővérke egyaz egyben megitatta vele a 4 dl aloe vera gélt
vittem be egy cumisüvegben aloe verát,ráírtam kurva nagy betűkkel,hogy napi 2ml, teában higiítva(ugye ez azért kellett,mert ott szószerint kirakták az embert,ha ők úgy gondolták,sőt volt olyan,hogy látogatási időben sem engedtek be,mert sürgős ellátásuk volt..),aztán mikor másnap bementem üres volt az üveg..
a bélcsavarodás durva volt,4 napig találgatták mi a baja,miközben orrán száján,mindenhol dőlt belőle minden,majd életveszélyes állapotban szállították a tűzoltóba,ahol bélsztómája lett,kivezették a beleit,mert annyira begyulladt.
Sztem a GOKI is tudta,hogy,mint jogász kezd elegem lenni a dolgokból,mert először azt mondták,hogy nem vállalják,majd azt,hogy igen.
Mikor átvitték az újabb műtétre várva.(úgy,hogy a gyerek abszolut műthető állapotban volt,nulla antibio,jól evett stb.),akkor 1 hétig MEGFIGYELTÉK..majd mikor magamból kikelve üvöltöztem,hogy ugye nem akarják,hogy a sajtó megjelenjen itt és megkérdezzék,hogy vajon egy sérült gyereknek mindegy,hogy mikor műtik...és üvöltöttem,hogy ne foglalkozzanak azzal,hogy tolószékes lesz-e vagy hülye az az án dolgom mert vállaltam,tegyék ők is azt,amit vállaltak..erre másnap kiírák műtétre,de azért dobtak egy fricskát anyának!!!műtét előtt egy nappal,délután 4 kor! belenéztek a légcsövébe és mondták,hogy műtét elnapolva(illetve nem is mondták,hanem telefonon közölte az ügyeletes),mert szűk a gégéje,gégekanült neki!!!!
aztán,mikor másnak,miután kicsi bogaram épp jóllakott,jött a telfon:szívjanak vissza mindent a gyomrából,mert jön a sebész,gégekanült rakni!!!!!ott éreztem először,hogy én a metró elé ugrok..
nem tudom elmondani,milyen érzés volt....
és a gyerek,bélsztómával,gégekanüllel,nagymotoros szívműtéttel 2 hét alatt felépült,mehettünk vissza a tűzoltóba,ahol ismát újból összeszedték..2 hónap alatt..
és hazajöhettünk..
szívem szerint megírtam volna a történetet valahová,de nem láttam semmi értelmét..én a környékére nem megyek annak a kórháznak,elég,ha a tűzoltóba megyünk kontrollra..de majd egyszer,mikor jó idő lesz,elviszem a csajt és megmutatom ezeknek az embereknek,akik szerint feleslegesen toltak bele pénzt,időt,energiát...
mjad gy köv.levelemben elmesélem,milyen volt,mikor döntenünk kellett arról,hogy műtsék-e vagy se...horror volt és sztem az orvostársadalom szégyene volt az a pár ember,aki ebben és ehhez aszisztált.
csók,szilvi