Na sziasztok!
Sarka Katának külön szoba?? Szerintem neki elintézték a külön szülészeti részleget!!
Véda!! Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú az anyósod! De a ferjed egy főnyeremény! Nagyon ügyesen kezeli, hogy 2 tűz között van!!
Kike! Szegény, jól rátok jár a rúd! Kitartás!!
Evelyn! Hát Eliot nem semmi! Mindig tud újat mutatni! Egyemmeg! Én büszke vagyok rá, az tuti!! Olyan jó, nagyon örülök neki!!
Marcsika! Tegnap is taliztál, ma is. Holnap kivel fogsz??
Képeket nem csináltatok?
Henka! De jó, hogy többet jössz hozzánk! Örülök neki!
Wera! Szegénykém, jó fáradt lehetsz! Bugri-Nórika! Gyógyulj meg hamar, ne bántsd anyát!!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!
Orsi! Boldog szülinapot!!
Az én kicsi manóm az életben nem fog elindulni! Itt már egy csomó baba kúszik, feláll, felül. Mütyi nem hajlandó! Hintázik négykézláb, ne csak hátrafelé halad. Az sem tudatos, csak elcsúszik a lába...
Viszont egyedül iszik cumisüvegből! Kikapja a kezemből és már dől is hátra. Csak néha nincs mögötte semmi
Már figyelek rá és mögé rakok egy párnát, így nem kell félni, hogy hátraesik.
Ma volt nálunk a lelkész, megszentelte a lakást! Mi nem vagyunk hívők, nem járunk templomba, de mikor megkeresztelték Mütyikét, akkor annyi kérése volt, hogy egy évben egyszer had jöjjön el hozzánk. Januárban szokott. Így ma megtette. De egyébként rendes faszi, nem akar rávenni minket semmire, csak jött szentelni és beszélgetni!
Aranyos volt!
Apa nagyon beteg volt 2 napig, kötőhártya-gyulladása van meg a torka fáj meg gyengusz. El is ment betegre. De ma már sokkal jobb. Tegnap ég reggel nem tudta kinyitni a szemét!
Na megyek, mert nemsokára ébred a kicsi babám.