Új privát üzeneted érkezett!

Ja hát igen, nálunk a bankból 45 embert küldtek el most, de a céges autókat lecserélték újabbakra :evil:

Kép
dius87

Hát igen ez ismerős.

Na elég mára a zúgolódásból, mert árt a szépségünknek. :lol:
Még az ég is kiderült egy kicsit, úgy látszik Dius csak a mérgünket kell kiadni egy kicsit.

Miért idegesít anyósod?
Vendég

Mit szóltok az új vonalzóimhoz????
Vendég

Szép, először azt hittem rossz topikba léptem, be mert egyből a vonalzóra tévedt a szemem. :lol:

Anyós csak azzal idegesít, hogy most jutott eszébe hogy 1 hónapja nem látta az unokáját és ő most azonnal jön ma vidékről, de még el sem indult. Minek jön nekem ide este?? Én nem fogom az esti "rituálét" felborítani miatta és kése este lefeküdni úgy hogy párom reggel korán kel, meg persze én is mert Barnus reggel 6kor reggelizik! És ráadásul mindig akkor jön amikor a párom nincs itthon. Nem érdekli a fia?? Miért nem jön hétvégén??? Anyósom, Gyurcsival vetekszik a szeretetemért! :?

Kép
dius87

Azt mondja azért ilyen sűrgős mert ennyi idő után a gyerek nem fogja megismerni!...

Kép
dius87

hahó!
Dadomi, akkor most nemtom, sírjak-e, vagy nevessek... Szegény kis manócskád...
Devcsa, klasssz, ügyes vagy! Méltányosságból kérted? Hát, aki megérdemli, hogy ne kelljen fizetnie, az te vagy! (Ha má ugye olyan sz@r helyzet van, hogy fizetni kell...) :evil: :? :cry:
Politikába nem folyok bele (nemszeretem), de csajszik, mielőtt teljesen lelombozódnátok, nézzétek meg, hogy ki írja ezeket az infókat... :wink: Mondjuk, nem zörög a haraszt, ugye, de én azért ennél bizakodóbb vagyok. Dius, a csp befagyasztása nem azt jelenti, hogy nem adják, hanem azt, h nem emelik az összegét. Én legalábbis így tudom. Anyósod nagy egér! Hát,. nagyon nem lennék a helyedben, én is ideges lennék. Messziről érkezik a mama? Mondanám, hogy 6-kor szólj neki, h pucoljon haza, mer fürdetés dehát én se tenném meg, csak a szám nagy... :wink: Kitartást hozzá!
Ani, nem ismerős a bogyód... De remélem, használ amellett, hogy leküld a padlóra!
Mi egy óóriásit sétáltunk az oviba és vissza. Jó volt, tiszta tavasz!

been

Na erre nem mondok semmit, csak itt mosolygok magamban. Tényleg vannak ilyen emberek? :shock: Szegény. És bocsi nem téged nevetlek ki, hanem az anyósod viselkedését. Bár a másik fórumon olvastam az anyósoddal folytatott kálváriád, de mindig meg tudnak lepni az ilyen emberek. :? Ne idegeskedj nem ér annyit az egész.

Csajok köszönjük a napocskát, csak ideért. Kép
Vendég

been én azt hittem, hogy teljesen elveszi...

Igen már itt is süt a nap :)

Párom lebeszélte anyóssal, majd vasárnap jönnek! huhh :lol:

Kép
dius87

Jól van, Dius, örülök, h megúsztad! :D
Tuntun, a napocska úgy elment hozzátok, hogy itt nálunk hírmondónak se maradt belőle! :lol: :lol: De volt elég, most süssön nektek! :D
Ja, fiad jópofa a ceruzáival, már akartam előbb is... :lol:
Ani, én azt olvastam, h aki rágja a ceruzát, annak nincs rendben a szexuális élete :mrgreen:. Pedig én is rágom! ... :lol: :lol:

been

ez a "pedig én is rágom" nagyon tetszett :lol: :lol:
Megcáfolom én is az olvasmányodat :P
tényleg jól sikerült elküldenünk innen a napot. Gondolta,ha nektek nem kellek...hát megyek :x
Vendég

Én meg figyelek a fiamra Kép
Vendég

Ani, gondoltam, hogy te is a kivételt erősítő szabály vagy! :lol: :lol:
Ugye? Nálatok sem süt már? :? És meddig kell szedned ezt az antibigyót?

been

Tuntuuun... :lol: :lol: :lol: Felnőttekre vonatkozik... 8) :D De azért csak figyeld! Lesz bajod a kiscsajokkal, az biztos! :wink:

been

Hát nem sokáig maradt itt a napocska, kb 40percet, de már le is ment és sötétedik, de az ablakot kinyitottam félórára..

Most megyek lefekszem Barnussal mert nyűgös és a mellkasomon megnyugszik és elcsucsul, valamikor én is vele! :)

Majjövök! :)

Kép
dius87

Jó pihit!
Itt egész nap nyitva voltak az ablakok, reggel még felvettem a fűtést, de rá 1 órával, ahogy hazaértünk az oviból Árminnal, már le is kapcsoltam... 23 fok lett a lakásban így is. :shock: Majd fürdésre kapcsoljuk be legközelebb. Kész főnyeremény az ilyen időjárás. :lol:

been

Sziasztok!
Megjártuk a várost Dáviddal,megvan a jelmez is,de ezek az ügyfélfogadási idők kicsinálnak(mep,államkincstár)lehetetlen hogy két óra után bármit is tudj intézni :evil: majd holnap.És még az ég is beborult :? Emma,ez a vonalzó,jajistenem...most vettem csak észre :cry: fáradt vagyok má most,és még hol van az este?Bár ma nincs új pöttyöm van vmi jó hír is mára..lépek sütni,de szemem Rajtatok ám!

Kép

Kép
nettke76

Emma Nem méltányossági, hanem elméletileg rám még érvényes a gyesen lévő kismamák ingyen oktatása, mert 2004 előtt kezdtem az egyetemet. Tehát 2004 utántól megszüntették eme kedvezményt. De áment csak a dékán mondhat. Ha meg nem ,akkor jön a méltányossági egyedül nevelem, nincs fizetésem...stb
Azt hiszem Ani te is erre voltál kíváncsi.
Vendég

Devcsa szurkolok, hogy ne kelljen fizetned.

Csajok ne is írjátok a törtlesztő részleteket. Nekünk 20 ezerrel kell többet fizetnünk. Egész hónapban azért dolgozom a fantasztikus egészségügyben, hogy ne vigyék el a házunkat. De legalább, ha még tovább emelik mi még tudunk időt hosszabbítani.

Emma jártál ma Szekszárdon a főpatikában olyan negyed négy körül? Hátulról láttam valakit, szőke is volt, alacsony is volt. Csak nem szólítottam meg mert siettem a buszra. Szal nem tudom, hogy te voltál-e?

Híreket már én sem szívesen hallgatok, lassan jobb lesz a strucc politika. Minden honnan csak azt hallom, hogy ezt rugták ki, meg azt, bezártak mégegy üzemet. Pfúj!!!!! Most még összetehetem a két kezem, hogy a kórházban dolgozom. Itt nem lehet új embereket felvenni, ezért akik vannak, 'biztonságban" vannak.

Ani akkor végre lehet festeni, takarítani, de jó.

Még akartam valamit, majd ha eszembe jut jövök, ha nem baj?
Vendég

Ja, Devcsa, éértem!
És mi lesz Dávid, Nettke? (Vonalzóm volt ilyen korábban is, de levettem, aztán most visszatettem, de szóljatok, ha zavar és leveszem ám... ) :oops: Normális vagyok egyébként, de ő is az én gyerekem, gondoltam, méne legyen neki vonalzója. :?
Rékababa, nem engem láttál, úgyhogy jó, h nem szólítottál meg... :lol: Basszus, most eszembe jutott első találkozásom Devcsával, azóta is égek... :oops: 8) :lol:
Rékababa, nehogy merészelj nem jönni!
Na, megyek építeni.

been

Emma
Nem kell annyira égni, rajtam sem volt felirat,hogy Devcsa vagyok tessék ide nézni.
De azért örülök, hogy a férjed hátba vágott, hogy figyelj már ,mert neked integet az a hülye lány :lol: :lol:
Vendég

Emma! Eszedbe ne jusson levenni a vonalzód!!! Szerintem nem zavar egyikünket sem! Miért is zavarna?

Kész vagyok csajok a fürdővel :lol: :lol: :lol: De a ragasztó valami iszonyat büdös volt... :evil: Miután felkentem ki kellett mennem az erkélyre, mert szerintem tuti rosszul lettem volna, pedig az arcomra szorítottam egy törülközőt, bár nem nagyon szűrte meg a szagokat... :? Majd ha Dominik nem ugrál itt a monitorban, akkor rakok fel képeket is a művemről.
Ja van egy újabb szó, amit ma tanult Dominik: hülye :oops: :oops: Nem én voltam a tanára, Dani tanította, persze csak hallkan, hogy én ne halljam meg... És ha hallottátok volna, hogy milyen tisztán mondja... :roll:
Most meg asszem eszek valamit megéheztem a munkában :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Devcsa! A mi talink is jól sikerült anno, emlékszel? :wink: De Zsombidat nem lehetett nem megismerni :lol:

dadomi

Emma,hagyjad a vonalzót. Nagyon jól gondolkodsz.Ha meg zavar valakit,azt csak sajnálni tudom.
dadomi kiváncsi vagyok. Figyu,igyál meg egy calcimuscot,tuti szívtál be jócskán abból a bűzbombából.
nettke az ügyintézés kész röhej errefelé. Én ma,mikor az OTP-ben voltam(hú,még mindig felmegy a pumpám),egy csomó emberbe botlottam az Apeh elött. Ki volt írva,hogy nem műxik a szgépes rendszer,és zárva voltak. Röhej.
nettke,de jó,hogy nincs újabb pötyid. Egyébként minden nap megszámolod,vagy kipipálod őket,hogy biztos vagy benne??? :P :wink:
devcsa és mikor tudod meg biztosra? Drukkolunk!!!
Vendég

neméri,már ketten is találkoztatok devcsával???
Vendég

Dadomi Tényleg a mi talinkon meg te szóltál rám,hogy hahó nem a babanetről; és anyukám csapott hátba, hogy nekem beszélnek.
Emmát a Szekszárdi Tesco-ba csekkoltam le .
A többiekkel sajna még nem találkoztam.
Yuyu-t szoktam látni a Pesti buszról. Talán már háromszor is láttam, ahogy Enikővel sétafikálnak, de eddig sose vettek észre
Vendég

Ani Biztosat talán jövő hétre tudok. Be kell mennem a dékáni hivatalba, kérvényt írni + egy szívhez szóló levelet...azután meg reméljük a legjobbakat. Már azért bizakodó vagyok
Vendég

Akkor néhány kép, csak meg ne unjatok :P

Először is Cseriani, ezt neked küldöm (persze a többieknek is, de Ani biztos érti, hogy miért neki :D )
Kép

Egy alvós a nagyfiúról:
Kép

Az én "mosogatógépem" :lol:
Kép

dadomi

És a munkám

Ilyen volt a linóleum felszedése után:
Kép

Kép

És ilyen lett tádáááám:

Kép

Kép

Kép

És ezen látszik az új radiátor is:)

Kép

dadomi

A csempén még látszik a régi ragasztónak a nyoma, majd ha lesz kedvem higítót szagolni, akkor lesikálom. Addig meg, akit zavar tehet ellen, hogy eltűnjön. :wink:

dadomi

na,ha lenne kalapom,most megemelném elötted :D
Nagyon ügyi vagy. Remélem drága férjurad is megdícsér :P
Hallod,ha egy 30 évvel idősebb lenne a kis cumisod...jajj,ezek a gyönyörű szemek :oops: De még Elizának megmutatom majd a képet,de már csak holnap,már felment apájával...
Megyek én is,ma már nem jöszök,jó éjt mindenkinek. Lassan vízszintbe kellene tenni magam,azért nem vagyok a topon... :(
Vendég

Dadomi már említettem, de most megent, persze, ha nem gond. Baján van egy doktornő aki aszthmás, allergiás gyerkőcökkel foglalkozik. Nagyon-nagyon dícsérik, nálunk sok kicsit ő hozott helyre.
Képek: mindegyik nagyon tetszik. Tuntun nagyon édesek a gyerkőceid. Dadomi Dominik tiszta anyja. Azok a szép nagy szemek.

Emma akkor még jó, hogy sietésben voltam. Épp loholtam, hogy elérjem a buszt.
Vendég

Rékababa! Ha meglesz Pécsett az eredmény, akkor utána lehet, hogy felkeresem ezt a doktornőt. Csak előbb legyen valami konkrét dolog a kezemben, tudjam, hogy mi is a baja Dominiknak. És nem gond, hogy említetted megint, sőt, ha elfelejteném, akkor légyszi említsd még akárhányszor, tudod az én agyam nagyon szita mostanában...

dadomi

hú már megint le vagyok nagyon maradva,termeltetek :lol:
Dadomi nagyon szépek a fiúk,de tényleg,pedig a fiúkra inkább azt mondják,hoyg helyes,de nekem inkább szép :) ez a linóleum,olyan mintha kő lenne :) Ügyes vagy!
Nettke,de jó,hogy nincs új pötyid!!
Dius sikerült pihenned?

Kép
Kép
josi

ja és Emma le ne vedd Andris vonalzóját!!!!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Szép estét mindenkinek!
Emma,csajjjje,én megharaplak....vasárnap úgyis megyünk Paksra,menetben betérünk hozzád és... :twisted: összecsavarodott a szívem a vonalzód láttán,csak ezért írtam.Hirtelen belegondoltam ha Dávid nem olyan ügyes odabent kilenc hónapig,velünk is ez történik...remélem tudjátok hogy én nem vagyok "olyan"hogy ha vmi nem tetszik akkor nem burkoltan célozgatok,főleg nem ilyen helyzetben!!!!!!!!!sztem Dadomiezt bármikor meg tudja erősíteni.Szal én kérek elnézést ha félreérthető helyzetet teremtettem :oops: tényleg csak hirtelen szíven ütött :oops: nemám harizol??!!naaaa...csajje...puszi neked,naaa... :cry: josi,ne tudd meg,hogy örülök neki,végre nem akarom lehántani magamról a bőrt,és azért kicsit esztétikusabb a kinézetem is,van mié örülnöm magamnak :wink: mondjuk a mérleg nagy haragosom azt inkább most meg sem közelítem de nyárra úgyis lefogyok...úgyis.Hát holnap nagy farsangolás lesz,Dávid kutyus lesz,Martin varázsló.majd fotózok!Bár beígértem hogy visszaviszem a bácsinak a jelmezeket mert ma kriminális mindkét Ördi :roll: Dadomi,nagyon durván nyomod,anyám :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Jaaaj, nemnemneeem... :lol: :lol: Nettke, te ne haragudj, nem neked szántam azt a szöveget, vagyishát konkrétan senkinek nem szántam, és a "zavar" szón utána gondolkodtam el, hogy nagyon hülyén jön ki, nem ezt akartam írni (akkor meg mé nem szerkesztettem, ugyi...) :twisted: , szóval, azt akartam írni igazából, ha valakit bánt, vagy rosszul érint, akkor leveszem a vonyigát. De köszi a pozitív hozzáállást, nagyon aranyosak vagytok, csajok. Hát, úgy vagyok ám én ezzel, hogy akkor se érzem jól magam, ha felteszem, meg akkor se, ha nem... :x Szóval, nagy ölelés mindenkinek, nagyon klassz banda vagytok.
Ööö.. izé, mitisakartam...
Dadomi, hallod, te milyen ügyes vagy, le a kalappal tényleg ám! És én is akartam kérdezni, mint Ani, hogy férjedurad mit szólt hozzá? Enyim biztos összetenné a 2 kezét, ha én ilyen munkálatokat bírnék végezni. :lol: Fiaid meg egyenesen gyönyörűek. Itt meg Josival értek egyet (én vagyok ma a bólogatójános :mrgreen:; nem helyesek, hanem szépek.)
Devcsa, hajrá tandíjmentesség! :D Drukkolok! Jaj, ne is mondd a tescos sztorit... :oops: :P :lol: Csajok, szegény Devcsa már 5 perce integetett, meg vigyorgott felém, én meg néztem, mint a birka, meg még a hátam mögé is, hátha oda integet, meg köszönget... :roll: 8) Tisztagáz. Ennyit az arcmemóriámról. Dadomi, én lehet akkor se ismertem volna meg, ha Zsombi vele lett volna... :D
Dadomi, remélem, Pécsen jól tudják majd diagnosztizálni kicsi Domit! Bővül a szókincse, jóvan... :P
Nettke, tök jó, h kaptatok jelmezt! Én ma kaptam a visszaigazolást a cégtől, ahol Hannáét rendeltem, holnap hozták volna, de nem leszek itthon ezért átkértem keddre. :D Kíváncsi leszek, milyen, remélem, nem valami silány anyag.
Yuyu, hol vagy? Tök jó, hogy ennyit sétáltok! :lol:
Nettke, ha erre jártok, tessék hozzánk begyönni! Adok instrukciókat, ha gondolod, szeretettel várunk benneteket! (Meg mindenkit, aki erre jár :wink:)

been

Most már nyugodtan alszomEmma,puszi!:)megyek me kész vagyok mint a mateklecke.Hülye szteroid...oszt még a seggem is nő tőle :evil: Jó éjt!

Kép

Kép
nettke76

Sziasztok,

dadomi, le a kalappal előtted, ügyes csajszi vagy.

Emma, akkor hétfőn veszed át a csomagot? Remélem nem fogtok csalódni benne. Mennyi időre vállalják a szállítást?
Tudom, hogy az ígéret földje vagyok, de holnap már tényleg szakítok rá időt, hogy elmeséljem az értékelést.

Na még fárasztalak Benneteket pár képpel, aztán eltűnök.
Vendég

Milyen a kalapom? Kép

A kis erdei manóból csak a kalap maradt :lol:
Kép

Idétlen nagyfiam:

Kép

Nagyon jó itt ülni:

Kép
Vendég

Köszi csajok, aranyosak vagytok! Azért szentségeltem ám közben, főleg a ragasztó miatt... Apánkat nem részletezem, túl sok kedves szava nem volt a munkámhoz. És ez alól még a fáradtsága sem felmentés. Szarul esett, de legalább tőletek kaptam kedves szavakat hozzá. Azért remélem holnap, ha kialussza magát, már több jószót kapok érte.
Emma! Szerintem simán megismernéd Devcsa Zsombiját! Azok a hatalmas igéző szemek!!!! :lol: :lol: :lol: Nem lehet összetéveszteni. Meg annyira vonzza a tekinteted, hogy akaratlanul is megnézed, és biztos felismernéd!!! Egyébként én Cserianit is Elizáról ismertem meg :lol: Elmentek mellettünk és én csak a babakocsit néztem, aztán visszanéztem, hogy én ezt a lánykát ismerem!!! És jól bokánrúgtam Anit, hogy hé vegyen már észre :lol: :lol: Jaj de örülök, hogy írtál Nettkének, mert szegény már megijedt, hogy elüldözött téged, msn-en öntöttem belé lelket, hogy ne aggódjon, nem vagy te sértődős.

dadomi

dadomi, ezek a pasik már csak ilyenek. Ne is bosszankodj miatta, ma tőlünk megkaptad a megérdemelt dicsérő szavakat, holnap meg a párod is bepótolja. Ha meg nem rúgd bokán :twisted: :twisted:

És akkor mára a fóti fórum bezárt, mindenkinek kívánok szép és jó éjszakát!!!!!

Kép
Vendég

Nettke, tényleg ne haragudj, én vagyok a nagyonhülye, meg így írásban olyan béna ez az egész, szóval nagyon elszúrtam én azt a mondatomat, visszanéztem most, Dadomi hsz-e után; nagyon sajnálom, hogy rossz pillanatokat (perceket, órákat) okoztam neked, de tényleg... Áááh... Nem gondoltam én soha, hogy bántani akarnál, nem is volt semmidesemmi rossz abban, amit írtál, az én hsz-em volt a gáz, pedig nem is úgy gondoltam... :oops: :oops: Jaj, bocs, itt magyarázkodok össze-vissza, de sz@r így nagyon, na. Tényleg nem akartam rossz érzést kelteni senkiben, se a vonyigával, se a hszemmel tééényleg... És tök jó, hogy ilyen jó fejek vagytok! :D
Na, ha tudnék úgy fogalmazni, ahogy nem tudok, milyen jó lenne most nekem... :roll: :? :mrgreen:
Dadomi, holnap - ma - biztos megkapod a megérdemelt dicséretet uradtól is! vagy, ha nem össznépileg rúgjuk bokán, iga, csajok? :wink:
Tuntun, annyira szépek és jópofák a fiaid, hát tényleg ebben a topikban csak gyönyörű gyerekek vannak! :lol:
Képeket mégmégmég! :lol:
Nettke, fúúúú, szteroidok, te szegény... Te figyejjé, és van rá remény, hogy meggyógyítanak egyszer teljesen? Vagy kiszűrik, amire allergiás vagy, és azokat kerüld, ha tudod? Vagy hogyane?
Tuntun, nem csak értekezlettel lógsz, hanem szüléstörténet heppienddel is ááám! :wink: Figyelek áááám! 8) :wink:
Na, a felét elfelejtettem annak, amit akartam, de látom, Tuntun is jó fáradt volt, hogy elköszönt itten a fóti topiktól... :lol: :lol: Menek is aludni én is.

been

Jó reggelt csajok!!!!

Annyit írtatok 1 nap alatt,hogy mire elolvastam, addigra elfelejtettem,hogy mire akarok reagálni. :oops:

Tuti lett a fürdőszoba burkolása!!!!!

No lépek, iszok egy kv-t.Majd jövök még.

Nőgyogyinál minden okés, nincs cisztám, sem polipom és fingja nincs a dokinak,hogy mitől fájhat a hasam!
Már én éreztem magam kellemetlenül, hogy bizonygatom hogy tényleg nagyon fáj. Nem vagyok nyávogós fajta, nem szoktam bogyókat sem kapkodni ész nélkül, de a hasam tényleg fáj.

Kaptam rá Mesulidot, és figyelnem kell,hogy az használ-e?!

Rákszűrés eredménye jövő héten.

Dius!

Anyósodat nem értem.....mikor ment el végül???

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Jó reggelt mindenkinmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmekm m
Nálunkm hét ágran nsüt a napnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Zsombi is besegít ma re ggel,j,
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Emma bocsi :oops: :oops:. Pedig mostanában nem is írtam a fóti fórumba. Időm se nagyon van, meg nincs is kinek.

Képzeljétek a napocska nem pártolt el tőlünk, már kukucskál a ház mögött. :lol: :lol: :lol:
Akkor legalább elsétálunk a gyógyiba, jó messze van tőlünk (busszal 3 megálló) és megvan a de.-i levegőzés.
Ma úrinő vagyok főznöm nem kell :D :D

A picikém meg még alszik, hát még mi is aludtunk volna, de ez a fránya iskola.

Josi, Csilla felriadt most is?
Julcsi, hol vagy?
Vendég

devcsa,

Zsombi "hozzászólása" a legjobb :lol: És én akkor most Zsombitól kérdezek, mikor születtél nagylegény? :lol: :lol:
Ezt Zsombinak küldöm: Kép
Vendég

jó reggelt.
devcsa,jó a hsz-ed :lol:
tuntun,jók a képeid :wink:
dadomi,dícsérjen meg,vagy csúnya világot rendezek felétek!!!!! :P
Kriszta,úgy szorítottam!!!Figyu,tudod,hogy nekem hányszor fáj a hasam? Okát ne kérdezd,nem tudják.De már nagyon-nagyon régóta. Voltam már kórházban vakbél-gyanúval,és még sorolhatnám. de okot nem tudok :(
bocsi,megyek,épp egy tankon megy a vita. És egyikőjük lány. Mi lenne,ha 2 fiam lenne??? :x
Vendég

Ani, meséljünk Neked, milyen ha két fiú egy tankon veszekszik :lol: :lol:

Lányok segítsetek, valaki ellopta a napot :cry: :cry: :cry:
Vendég

Reggelt!
Devcsa... :lol: :lol: :lol:
Kriszta, jájjj... A rákszűrésed biztos jó lesz! Ez a Mesulid mi, fájdalomcsillapító? És előadtad végülis neki az "ötletedet"
:x a kezeléseddel kapcsolatban?
Ani, akkor téged is üdv a hasfájósok között... :?
Tuntun, jó sétát! Itt is süt a nap, meg ott is, vééégre! :D
Mi megyünk be Paksra, Hanna ma nem megy ezért oviba. Megyünk a munkahelyemre adópapírokért, és viszem a kölkeket, mert a munkatársaim mindig könyörögnek, hogy menjek máááá be velük... Hát, most bemegyek. :lol: Utána meg tesco, bár nem tudom, ezt a feladatok 2 gyerekkel egyedül hogy fogom megoldani... :?

been

Na, kellett leírnom a napsütést... :cry:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?