Jaaaj, nemnemneeem...
Nettke, te ne haragudj, nem neked szántam azt a szöveget, vagyishát konkrétan senkinek nem szántam, és a "zavar" szón utána gondolkodtam el, hogy nagyon hülyén jön ki, nem ezt akartam írni (akkor meg mé nem szerkesztettem, ugyi...)
, szóval, azt akartam írni igazából, ha valakit bánt, vagy rosszul érint, akkor leveszem a vonyigát. De köszi a pozitív hozzáállást, nagyon aranyosak vagytok, csajok. Hát, úgy vagyok ám én ezzel, hogy akkor se érzem jól magam, ha felteszem, meg akkor se, ha nem...
Szóval, nagy ölelés mindenkinek, nagyon klassz banda vagytok.
Ööö.. izé, mitisakartam...
Dadomi, hallod, te milyen ügyes vagy, le a kalappal tényleg ám! És én is akartam kérdezni, mint Ani, hogy férjedurad mit szólt hozzá? Enyim biztos összetenné a 2 kezét, ha én ilyen munkálatokat bírnék végezni.
Fiaid meg egyenesen gyönyörűek. Itt meg
Josival értek egyet (én vagyok ma a bólogatójános
; nem helyesek, hanem szépek.)
Devcsa, hajrá tandíjmentesség!
Drukkolok! Jaj, ne is mondd a tescos sztorit...
Csajok, szegény
Devcsa már 5 perce integetett, meg vigyorgott felém, én meg néztem, mint a birka, meg még a hátam mögé is, hátha oda integet, meg köszönget...
Tisztagáz. Ennyit az arcmemóriámról.
Dadomi, én lehet akkor se ismertem volna meg, ha Zsombi vele lett volna...
Dadomi, remélem, Pécsen jól tudják majd diagnosztizálni kicsi Domit! Bővül a szókincse, jóvan...
Nettke, tök jó, h kaptatok jelmezt! Én ma kaptam a visszaigazolást a cégtől, ahol Hannáét rendeltem, holnap hozták volna, de nem leszek itthon ezért átkértem keddre.
Kíváncsi leszek, milyen, remélem, nem valami silány anyag.
Yuyu, hol vagy? Tök jó, hogy ennyit sétáltok!
Nettke, ha erre jártok, tessék hozzánk begyönni! Adok instrukciókat, ha gondolod, szeretettel várunk benneteket! (Meg mindenkit, aki erre jár
)