Na itt vagyok, Nemrég tudtam letenni, remélem alszik egy ideig, mert még teregetnem is kell, meg felkészülni a délutáni óráimra, de persze először mit csinálok... Szóval gyorsban. A könnycsatorna átmosás csak részben sikerült, lehet, hogy szükség lesz egy vizsgálatra, amit altatásban csinálnak, mert elképzelhető, hogy a hasadék miatt máshogy fut le neki. Mondjuk hogy akkor mit tudnak csinálni, azt nem tudom... De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Én be se akartam menni, erre nekem kellett még lefogni is... Na mindegy, túléltük. Kis hősöm üvöltött mint egy kis disznó, de ahogy felvettem a vállamra, meg is nyugodott. Hazafelé meg egy csomót énekelgetett a kocsiban.
Úgyhogy drukkoljatok, hogy elég legyen ez az átmosás és ne gyulladjon be megint...
Neurológus:
"Jelen kontroll vizsgálaton nagyfokú fejlődést észleltünk a nagymozgások, finom mozgások, figyelem és célzott, finom mozgások területén. Hangicsál.... Forog biztosan a tengelye körül, hasonfekve már jobban kitámaszt, de még időnként a hátán illetve a fejbúbján támaszkodva közlekedik. Javaslat a hasonfekvés forszírozása, esetleg a mellkas alátámasztása is indokolt." Szóban pedig még azt mondta, hogy gyönyörűen összehangolja a két oldalt, a fejét tényleg csak amiatt nem tudja tartani még, mert gyenge, úgyhogy nincs egyensúlyzavar vagy ilyesmi, és nagyon jó, hogy ilyen figyelmes lett. MOndta, hogy attól nem kell tartanunk, hogy mozgássérült lesz. Az, hogy a logikája, a matematikai készségei, vagy a memóriája milyen lesz, azt nem tudja megmondani, de a legfontosabb, hogy érdeklődik és figyel.
Úgyhogy csupa jó dolgokat mondott. Megerősített abban, hogy a Gézengúz felesleges, úgyhogy már majdnem 100% hogy oda nem fogunk járni, de kedden még elmegyek hozzájuk, hogy az ottani ideggyógyász is megnézze, kíváncsi vagyok rá, hogy ő mit mond. Úgyhogy összességében nagyon jókat kaptunk, és nagyon meg lett dícsérve!!!
Kis hősünkre mindenki büszke lehet.
Én tutira az vagyok!!! (És egyre inkább kezd beigazolódni a mottónk, amit a férjemmel találtunk ki, hogy nekünk attól van egy rendkívüli csodagyerekünk, hogy átlag gyerek!
Kike, szerintem tök érthető, hogy panaszkodsz. Én sem tudnék semmi másra gondolni ilyen helyzetben, mint hogy hogy oldjam meg. Remélem, hogy tényleg találtok rá valami jó megoldást... És fel a fejjel!
Babu, tök jó házat néztél Kikének!
Tita lássuk csak, mitől lehet a hányinger. Csak nem terhes vagy??????
na jó, csak vicceltem, de remélem hamar elmúlik.
Véda, megértem, hogy kiakadsz. Anyósod tényleg nem egyszerű... Neked is sok kitartást.
Orsi, szerintem attól nem kell tartani, hogy Sarka Kata egy kórterembe kerüljön bárkivel... Szerintem neki egy külön kórtermet fognak fenntartani... Amúgy mától látogatási tilalom van az I-esen, úgyhogy nem irigylem akik most szülnek. Senki nem mehet be hozzájuk... (most olvastam, hogy Kata is írta... Kata, mától van is, nem csak lesz).
Na és most húzok dolgomra!
(Mancsi, most is hiányzol!!!