Sziasztok leendő és aktív anyukák!
) Nem tűntem el, csak most kicsit hanyagoltam a babás topicokat, mert kezdtem besokallni (Ti nem ritek néha úgy, hogy jól esne 1 napig csak NŐNEK lenni, és nem anyukának??). Na mindegy, már jobban vagyok, voltam fodrásznál is, meg utánajártam, hogy és hol tudnék sportolni, kialudtam magam szóval happy minden
Aliznak 2 foga van alul, de brutál módon növeszti a felső kettőt is, tök duzzadt az ínye
( emiatt pár napja nyugtalanul alszik, és az altatás is katasztrófa (Betty: milyen módszerrel altattok?)
Hozzátápi nálunk érdekes: én délután, szopi után fél-1 órával kínálom meg valamilen péppel, amiben van: alma, sárgarépa, sütőtök, brokkoli, krumpli, spenót, banán. Mindig keverek hozzá Holle köles-, vagy rizskását is. A legnagyobb mennyiség eddig 150 ml volt, de kb. 1 hete 2-3 etetőkanálnyi és kész. Csak anya cicije kell
szerencsére még mindig nincs tejcsi gond, remélem 1 évs koráig nem is lesz, mert nem akarom megismertetni a tápszerrel.
Kriszta: keressetek homeos dokit, nagyon jó! Nem gyógyszerrel tömi a gyereket, és nem mellesleg erősödik a homeósoktól az immunrendszerük. (Aliz 3 nap alatt kijött a hörghurutból, azóta sincs semmi baja)
Ja és az oltásokat mindenk gondolja át, a Prevenarról p. kifejezetten rosszat ovastam, mi nem adatunk be semmi választhatót.
Cosmo: nagyon csini a pocid, és nekem is van tippem
) br apoci formája azért nem 100%-os, de érdekes lehet hallani a tippeket
Csajszik, akit érdekel a hordozás és/vagy a textilpelenkázás, és esetleg a mamami.hu-n is olvasgat: most szombaton Budaörsön lesz klub, ahol lehet nézelődni-kérdezni-próbálni, stb. Mi megyünk (most először), meg akarom tanulni normálisan a háti kötést
) Ha van kedvetek jönni, nyugodtan!
Tali: benne vagyunk, de akkor már mostanában ki kéne jelölni egy napot, hogy arra a napra ne tervezzen senki se mást, különben tologatjuk és semmi se lesz belőle. Szerintem egy szombatot kéne választanunk, nem?
Képek nem mennek fel
( na majd holnap próbálom!