Új privát üzeneted érkezett!

Noémi :) Rodot még a boltba is el kell kísérnem, nemhogy ügyintézésre. Sajnos egy banki lekötést vagy átutalást nem tud egyedül megoldani, mert annyira szégyenlős és nem mer ellent mondani, hogy minden marhaságra be lehet palizni.
Bezzeg velem szemben 4 év alatt már kinyílt a csipája :D Pedig olyan édi volt, ahogy zavarba jött ha meglátott, és milyen fülig érő vigyorokat eresztett meg, ha valamiért megdicsértem. (Najó tisztára mint egy gyerek :oops: )

Esetleg annyit tudok, hogy a kapcsolataimat frissítem állami szférában, hogy ugyan vegyék pártfogásukba ahova menni kell. Kismama újság ? :D Viccelsz. Van egy apafej nevű oldal, tök szupi szerintem, kispapák csinálják kispapáknak, hogy az újak ne legyenek elveszve. Azt sem hajlandó megnézni, nemhogy kismama újságot olvasni. Szerinte a mama dolga, hogy intézze a gyerek körül amit kell, mert az összes ismerősénél így volt és slussz passz.

Anyóshoz annyit, hogy persze mindig akkor jön és akkor dumál amikor Rod nincs itthon. Azt mondja azért jön hogy lássa a fiait, de amint hazaér érdekes módon gyorsan mennie kell, nehogy lemaradjon miséről,barátnőről,pasiról,akármiről. Addig meg órákig löki a dumát. Ráadásul ki sem tudom zárni. :( Elektromos ajtó.

Ja és az új szerzeményem. A hetekkel ezelőtt engedélyezett tevés melegítő :D 1 FT Igaz utalással meg mindennel együtt 500 lesz de akkor is.
Kép
Vendég

Sziasztok Kismamik,

Ezen a heten most van az elso nap, hogy sikerult feljonnom a babanetre es alig gyoztem visszaolvasni annyit irtatok.

Poker: Udv a lanyos mamik taboraban
Acica: Gratula a kis kukishoz

Az igazsag az hogy nem jegyzeteltem, igy nem tudok nev szerint reagallni.

Szoptatassal kapcsolatban: Tokeletesen igazatok van abban, hogy nem streszeltek elore, lesz-e tej vagy sem temaban. En is igy fogok tenni. Sot most hogy olvastalak titekek okos otletnek tartom, hogy a mellszivot majd csak a szules utan a tutira beszerezni. En elektromosat neztem ki es hat eleg draga ahhoz, hogy csak elore megvegyem. Majd ha minden oke, elkuldom a paromat, hogy vegyen egyett.

Babakocsi: Ugy latom ez a tema van leginkabb napirenden. En kineztem egy Chicco-t a neten amihez tartozik hordozo is, nem olyan veszes az ara, majd meg el akarok menni egyszer babakocso nezelodobe uzletekbe ahol ki is tudom probalni es a legjobb lenne, ha szakkepzett elado is tarsulna a kinalathoz. Aztan dontunk, en semmikeppen nem akarok vagyonokat kolteni a babakocsira, foleg hogy igazandibol hasznalat kozben fog kiderulni mennyire valik be.

Babamozgas napi rutin: ez valoban nagyon erdekes, de en is kezdek esszrevenni valami rendszeresseget a mocorgasok kozott.
Pocok Viki alltalaban delelott aktiv, ami jo is mert bent vagyok az irodaban, ugye ulok es jol meg tudom figyelni a kis mocorgasokat.
Aztan szerintem delutan alszik, majd kora este megint szokott mocorogni.
Ejszaka hagy aludni, mar most nagyon jo gyerek :lol: . Vagy csak en nem veszem eszre almomban a mozgolodast.
Egyenlore meg csak gyenge kis rugdosasokat erzek, olyan nagyon lagy finom erzes, kivulrol termeszetesen meg nem latszik semmi, sot sokszor a kezemmel sem erzem. Gondolom ez par het mulva majd erosebb lesz, ahogyan no a baboca.

A vercukorterheleses vizsgalattol mar elore kivagyok, bar nekem van meg egy par hatem addig. Annyira rosszul viselem a vervetelt, minden alkalommal rosszul leszek es ez mely nyomot hagy bennem.
Nekem ez lesz a 3. vervetelem, es ha jol tudom tobbet nem is fognak csinalni. Marmint remenykedem benne.

Kellemes estet,

Banka
Kép
banka79

Sziasztok!

Poker, gratulálok a kiscsajszihoz :)
Ácica, szintén nagy-nagy gratula a kisfiúhoz! :)

Anuk, nagyon édesek a melegítők! Ahogy itt olvasom, ki mennyi mindent vett már, rájöttem, hogy mi nagyon le vagyunk maradva. Igaz, vettünk már pár rucit, de épp az előbb néztem, hogy ez max. a harmada annak, amit még be kell szereznünk :shock:
Ja, és amit már megrendeltünk, az a kiságy és az etetőszék. Ha jól emlékszem, még Anuk, Te tettél be képet a Bogi kiságyról, amit így jóval később ugyan, de szeretnék megköszönni, ugyanis ezt az ágyat rendeltük meg, plusz ugyaninnen egy nagyon édes etetőszéket is, bár tudom, erre még egy ideig nem lesz szükség, de annyira megtetszett :)
Puszedli, ha szeretnél képeket, és el tudsz jönni, csinálunk Rólad is :)
Babakocsi: eddig a Titi a legszimpatikusabb, már megnéztem nagyon sok oldalt, de ilyen árban háromfunkciós babakocsit nem láttam... azért még elnézünk két üzletbe itt a környéken, mielőtt megvennénk.
Védőnő: hozzánk holnap jön, először... két hete jött volna, de összetévesztett (???) egy másik kismamával, és ahhoz akart kimenni, engem meg elfelejtett (???) Másnap felhív, hogy jaj hát bocsi, akkor beszéljünk meg egy másik időpontot. Ez lett a holnapi nap. De legalább szabin vagyok és pihenek picit :) Ja, és múlthéten találkoztam a védőnővel a buszon, szerintetek mi volt a legfontosabb kérdése? Az, hogy mennyit híztam.... a busz közepén... hihetetlenek tudnak lenni...
Igértem esküvős képeket, de sajnos férjecském fotózik, így nem tud segíteni belinkelni, egyedül meg annyira béna vagyok, hogy nem tudom megcsinálni. Remélem holnap reggel fel fogjuk tudni tenni!
Mennyit írtam, most nézem... azt hiszem eldugulok :)
Jó éjszakát!
Magdi
magdii

Hű. a mai nap nagyon termelékeny volt! Alig győzöm olvasni!

Kissmanó: sajnálom, nem tudom, mi lehetett az osztrákokkal- itt minden út rendben volt-van...

Anuk: szerintem anyós nem tud a nevetekben intézkedni! Arra vigyázz, h lehet, h erre rá fog jönni, és nehogy megkörnyékezze Rodot, hogy majd ő szívesen segít az intézésben, aztán úgy lenyúljon valamit... Felháborító, h mit képzel!!!!

Hát ma borzalmas napom volt. Bent voltam de. a városban, de annyira úgy éreztem, h bármelyik pillanatban összeeshetek és elájulhatok. Egyszerűen nem mertem kapaszkodás nélkül egy lépést se tenni. Még jó, h találkoztam Istvánnal, ő hazatámogatott. Lefeküdtem, el is aludtam, annyira ki voltam. Utáa jó volt, még sétáltunk is egy kicsit délután. De most megint rosszul érzem magam. A gyógyteától vagy nem tudom mitől, mindjárt elhányom magam- pedig soha nem szoktam rosszul lenni semmi gyógynövény ízétől. És ma kisebb mennyiséget is kevertem össze, de...
Megyek is, mielőtt leszédülök a székről...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Megvan a babakocsi! :) :) :) Egyszerűen szuper! Megkaptuk az összes papírját - 2006 szeptemberében vásárolták, de tényleg alig használták. A vázon vannak apróbb karcok, de ez nálam is lesz pikk-pakk. Ami nagyon tetszik, hogy az egész darabjaira szedhető, úgyhogy minden részét ki tudom majd mosni!

Hát Anuk, igaz nem könnyű! Én is mindent elintézek a házunk táján (bank, utalások, adóbevallások, stb.) így én is részletesen a férjem szájába rágom a dolgokat...de azért megcsinálja. Mondjuk annyiban szerencséd van, hogy pl. a TAJ kártya kiváltásánál, illetve a Te papírjaid beadásánál nincs mire bapalizni pl. mint egy bankban.
Én azzal bírnám rá, hogy igen is ez az ő dolga, hogy amennyiben ő nem intézi el, úgy ahogy Te előre leírod, akkor kénytelenek lesztek elintéztetni (a kórházba szokott lenni bácsika, aki elintézi), de az 5-10 ezer Ft. Szóval...
Az újszülöttet pedig csak nem viszed ilyen helyekre...viszont a pénz így is kb. majd 1,5 - 2 hónap múlva fog megérkezni. :(

Annyira írjátok ezt a rutint a mozgásban...én nem vettem még észre...igaz este 8-9-10 körül szokott, meg mikor lefekszem. És napközben is, de akkor össze-vissza.
Mindegy, jól van, és ez a lényeg!

És most már "járműve" is van! :) :)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó estét!
Még próbálok írni egy gyorsat.
Mostmár legalább tudom, hogy ennyi variációja van a vérvételnek. Ékesanyu az megnyugtató, hogy legalább neked is így csinálták.
Puszedli éhgyomri levétel nem lesz, csak a zsömlézés után vesznek vért. :wink:
Amadea, ez a terheléses kötelező, mert erről nekem eddig nem tettek említést? Mármint ez a sok órás, leülős....
Ácica gratulálok a kukishoz, sok boldogságot hozzá!
Magdii a beszabadulós vásárlással gyanús, hogy én is így járok, de lehet, hogy limitálom majd az elvitt pénzmennyiséget és akkor talán csak a "fél boltot" veszem meg. De én is tuti, hogy nézegetni fogom utána, annyira aranyos rucikat lehet már venni. :D
Mormota, igen elvileg egy napon is születhet a két lányom, nem bánnám, bár apának meg 5 nappal korábban van, ő is drukkol, hogy hátha akkor..... :lol:
Na jó, már elég zsibbadt vagyok, azt hiszem ledőlök, remélem nem zagyváltam sokat, mert most nem olvasok vissza.
Mindenkinek jó éjszakát! 8)
poker

Sziasztok!

Megjöttünk a shoppingból, voltunk a Bébi- outletben a Soroksári úton. Először totál hasra voltunk esve párommal (Brandon után- naná!), de nem messze az outlettől találtunk egy másik áruházat, ami sokkal jobb- olcsóbb!!

Lányok, én nem gondoltam volna, hogy Ennyi igényem van egy babakocsival kapcsolatban! Azt hittem hogy majd rámsóznak valamit, oszt az is jó lesz, de egyre jobban kialakult, hogy mit- milyet is szeretnék. Hát a vége ez lett belőle, ilyet fogunk venni valószínű.
Úgy hívják, hogy Giordanni, és ő az, amit kerestem (de valószínű, hogy nem ebben a színben vesszük meg, bár engem nem zavar, hogy kék- fekete, és nem túl kislányos...) :)

Kép Babakocsi

Nagyon szép kiságyak voltak még, valamint gyönyörűséges huzatok baldachinnal (amit eddig nem is akartam, de most beleszerelmesedtem :oops: )
Ha már jártatok ott (Asti bababolt), akkor bocsi az ömlengésért, de nekem nagyon bejött! A honlapjuk nem túl jó, amit az eladónő is elmondott, mert ők igazából ruhákra specializálódtak és hirtelen bővültek ki szinte Mindenre.

Puszedli: akkor én nem tudok másra gondolni, mint hogy frusztrálod a lányt és fél tőled ( :D ), vagy eddig túl sokat nyújtottál a cégednek és rá kell jönnöd, ennyi is elég lett volna, mint amit ő tud (?). Szerintem ha visszamész dolgozni, kérj fizetésemelést :lol:
Meddig dolgozol még?

ÉkesAnyu: nem irigyellek a költözés miatt, de hát ezen túl kell esni. És utána mennyivel jobb lesz! :)

Anuk, ti együtt laktok anyóssal? Mert ha nem, szerintem küldd el a sunyiba már... Nem hiszem, hogy kevesebbet fog ezért segíteni a jövőben (eddig megtette??), és legalább nem stresszel. Komolyan képes lenne a babád kötvényét lenyúlni...? Milyen nagyi az ilyen?
Ezt az apafej oldalt meg fogom nézni, kíváncsi vagyok a pasi szövegekre :)
Tevés melegítő cuki- simán megérte az árát!!! :)

Ácica: gratula a kukishoz!! 8)

Mellszívó: barátnőm ezért hagyta abba anno a szoptatást. Mondta, hogy elviselhetetlenül fáj lefejni a cicit mikor tele van! Én ettől viszont eléggé parázok, a hányinger kerülget, ha csak rágondolok hogy a gyulladt cickót még FEJEM is!! :x
Azt mondják hogy az elektromos jobb, de olyan drága... :(

Magdii: nem válaszoltál, hogy jöhetne- e barátnőm is a fotózásra (13hetes még csak, nagyon kicsi a hasija), vagy mindenképpen nagypocakos képeket szeretne férjed? :)

Csillag: jobban vagy már?
Csajok, ez nem valami vírus? Éjjel én voltam rosszul, délután pedig barátnőm hívott, hogy lemondták az esti színházat mert szédül + hányingere van. :(

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Régóta nem írtam, de azért olvaslak Titeteket.
Én nem nagyon merek még vásárolgatni :( , de ha meglesz a negatív amnio eredményem :? , akkor tuti fogok. Ugye negatív lesz? :?

Nekünk babakocsink már van. A mi kisfiúnk lesz a 4.baba , aki használni fogja. Sógornőmék vették, anno 150 000 Ft-ért, de eleve így terveztük, hogy közösen fogjuk kihasználni. Az ő1.lányuk után jött hosszánk, aztán vissza a az ő 2.lányukhoz. Sötétkék Peg Perego, nagykerekű, mózes+sportrész. Még mindig jó állapotban van. Nekem muszáj volt vennem egy sportkocsit is ( de nagyon olcsón,30 000 Ft, Graco), mert volt egy kis "átfedés "a gyerekek között. Nekik már kellett a mózes, nekünk meg még a sport.

Ruhából is rengeteg van, persze még ki kell mazsolázni a nagyon lányosakat közülük.

Amnio eredmény ügyben: a doki anno azt mondta Szegeden, hogy 3 hét múlva érdeklődjek, a zárón meg 4 hetet írtak. Jövő kedden telik le a 3.hét, akkor biztos telefonálok.
Amadea! Esetleg nincs infód arról , hogy mennyi idő az eredmény?

Gratula az újonnan kiderült kislányokhoz és kisfiúkhoz! :D

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt Mindenkinek :)

Ma szabadságon vagyok éljen éljen :D :D
Tökmag, ne haragudj, hogy nem válaszoltam, figyelmetlen voltam és nem láttam a kérdésed :oops:
Nem feltétlen szeretne férjem nagypocakos képet, ha már picit látszódik, hogy kisbabát vár barátnőd, akkor róla is lehetne már pocakfotókat készíteni :)
Nagyon jó babakocsit néztél ki :)
Csillagtáncos, remélem már jobban vagy!!!
Megpróbálok betenni két képet az esküvőnkről a következő hozzászólásban, remélem sikerülni fog :)
Magdi
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.15 23:00-kor.
magdii

Sosi, Neked szerettem volna még írni, hogy nem lesz semmi gond, az eredményed biztosan negatív lesz!!!! Nagyon szorítok Neked, illetve Értetek!!!!

(bocsi a sok hozzászólásért, végre ráérek és tudok írni :) )
magdii

Sosi, biztosan negatív lesz az eredmény! Nem azt írta valaki korábban, hogy kb. 2 héten belül szólnak ha rossz, ha nem szólnak, akkor jó az eredmény csak meg kell várni a leletet?
Nem tudom...csak mintha ezt olvastam volna itt, de nekem nincs tapasztalatom...

Tökmag, nagyon tuti ez a kocsi! Nekem nagyon tetszik a színe, de tényleg nem kimondottan kislányos!

Anuknak, és mindenki másnak: a babakötvényhez csak a gyerek férhet hozzá majd 18 éves kora után...ha egyáltalán lesz mihez. Ugyanis az a kevéske pénz, addigra már euroban tuti nem fog sokat érni...ezért is mondták, hogy úgy tervezték ezt a nagyokos politikusok, hogy majd a szülő havonta hozzárak. De 1: kérdem én miből? A hatalmas összegű családi pótlékból? 2: én tuti nem oda tenném be a pénzt, mert nem tudom kivenni, és mi van, ha pl. idő előtt kell...

Egyébként erről mindig az jut eszembe, hogy anyukám mesélte, hogy anno mikor születtem, ő is elkezdett valami ilyen takarékbetétet fizetni nekem, hogy az mennyire megalapozza a jövőmet...mondta, hogy nehéz volt fizetnie, pedig akkor nagyon jól keresett...aztán mégis abbahagyta, és milyen jól tette...persze a múlt rendszerben ezt még nem lehetett konkrétan tudni. A lényeg, hogy 100 000 Ft-ot kaptam volna 18 évesen - az 2000-ben volt. Hát a jövőm megalapozására nem lett volna elég...maximum egy utazásra. Mindezt anyukám kb 15 éven keresztül fizette volna...

Na jó - indulok dolgozni!

Heni mi van veled? Tegnap nem is voltál....

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Sosi!
Én úgy tudom, általában 3 hét az amnio eredménye...és negatív lesz!!

Tökmag!
Nagyon jó a babakocsi,amit kinéztetek!!!

Magdi!
Nagyon szép menyasszony voltál :wink: , nagyon-nagyon tetszik a frizurád!!!
Ha esetleg a fotózást tényleg sikerül egybekötni egy fórumtalival, szívesen utazok...kíváncsi vagyok rátok "élőben is".

KépKép
amadea

Szisztok :)

Sosi minden rendben lesz! Ahogy Noémi írta, ha valami lenne már szóltak volna. :) Úgyhogy fel a fejjel.

Magdi húúúúúúúúúú nagyon csinik voltatok, és tök szupi a rucid.

Tökmag. Milyen honlapról néztétek ki? Ahogy a végét látom olasz, csak nem tudom kisilabizálni. Nagyon jó, és ne törődj vele, hogy lányos vagy nem. Hisz ki tudja a következő baba milyen lesz :wink:

Na ezt nézzétek meg :D Mit csinál a gyerek, ha nem figyelsz. Eszméletlen.
http://www.vicclap.hu/link/4758/
Vendég

Anuk!

:D :D :D
Amúgy jellemző, hogy mindenhol tartózkodik, csak éppen a játszószőnyegén nem :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet :) Nekem is a hajam tetszett a legjobban :) Szuper fodrászom van, nemrég akadtam rá, eddig szinte mindegyik elcseszte a hajam, ő az első, aki igazán olyan hajat tud nekem bármikor csinálni, amit megálmodok :) Már készül egyébként a szülés utáni frizurámra is, hogy egy rövidebb, egyszerűbben kezelhető dolgot faragjon belőle. Kb. egy éve járok hozzá, azóta mintha kicserélték volna a fejem :D
Anuk, édes a kisbaba amit belinkeltél :) Megnéztem a szabadidő rucikat is, nagyon tetszenek! Most ki is találtam, hogy elmegyek itt a közelben egy bababoltba körülnézni, a honlapjuk szerint jó áron vannak cuccok, és legalább megnézem a babakocsikat is élőben. Remélem nem vásárolom fel a fél ruhakészletüket :D
Amadea, próbáljunk meg összehozni egy fórumtalit! Ki tudna egyébként eljönni? És kinek mikor lenne jó, hétvége, hétköznap, esetleg péntek délután? Akár úgy is megoldhatnánk (talán már írtam is), hogy nálunk talizunk, és aki kedvet kap, fényképezkedik :D
Magdi
magdii

Nézzétek mit találtam, talán aktuális lassan nekünk is.

Gyermekvállaláshoz kapcsolódó szociális ellátások:
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... ontent.106

Biztos volt már szó róla, de gondoltam megosztom Veletek, egész jól össze van szedve, hogy milyen ellátás jár, és hogy lehet igényelni.
magdii

Hello Lányok!
Magdii, nagyon szépek vagytok a fényképeken, és tényleg elképesztően szép a frizurád:)
ja, és a találkozó jó gondolat, nekem a hétvége tűnik a legjobb időpontnak.
Sosi, egészen biztosan negatív lesz az amnio. Ez csak amolyan biztonsági vizsgálat, dont vöri.
Tegnap voltam este a doktornál ( akit tökéletes életképtelenségről tanúbizonyságot téve, alig találtam meg...), és engem is beutalt olyan cukormérésre. Terhelésesre. Ki kell váltanom valami glükóz-oldatot, vagy ilyesmit, és akkor otthon össze kell kutyuljam citrommal, meg 3-4 dl vízzel, ezt bele kell töltenem egy flakonba, és el kell ballagjak a kórházba reggel hétre vérvételre ( éhgyomorra), amikor levették a vért ( brr), akkor meg kell innom a fent leírt módon elkészített finom nedűt, és ott kell várakoznom kettő órát, aminek elteltével ismét leveszik a véremet, ezt követően viszont szabad vagyok. Amilyen tallpraesett vagyok, azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor most mit ennek szellemében előtte héten mit ehetek, és mit nem, de majd holnap a pplasztikázott a védőnénitől. Amúgy a doktor megnézte, a méhszáj 3,8 centis, teljesen zárt, a kis harcsának dobogott a szíve, telítődött a gyomra, szóval rendben van, és kábé fél kilós. Egyébként hajnalban szokott rugdosni, olyan hn5 körül már többször felébredtem rá.
Közben nézegetem a következő szakvizsga anyagát, baráti kettőszáznyolcvanhárom tétel, legalább nem fogok unatkozni.:)
szép napot mindenkinek,

mormota
mormota20

Netről:
A vizsgálatot éhgyomorra, legalább 10 órás koplalást követően végzik. A teszt elvégzéséhez felnőtteknél szükséges 75 g szőlőcukrot (glukózt) 2,5-3 dl vízben feloldva, 5 perc alatt kell elfogyasztani. Diagnosztikai szempontból a kétórás vércukorérték kórjelző: 7,8 mmol/l alatt normális; 7,8-11mmol/l között IGT-ről (csökkent glukóz tolerancia) beszélünk; és 11mmol/l fölött cukorbetegségről.

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Már jobban vagyok. Tegnao megmértük a vérnyomásom- akkorát nevettem, 125 volt, szerintem soha életemben nem volt ilyen magas!!! Le is feküdtem, aztán még vagy egy órát műsoroztam, vagyis mindenfélén összevesztünk, illetve random módon elbőgtem magam. A Kicsike is felébredt rá, pedig 11kor már aludni szokott, ő is beszállt a műsorozásba. Na, mire megnyugodtam, és hagytam Istvánt, h a gépnél dolgozzon, közben Ákost hallgattunk, mert engem nem zavart. Na, akkora kettőt belémrúgott a baba, gondoltam, hogy azért, hogy most már kuss legyen, aludni akarok! Lekapcsoltattam a zenét, utána nagyjából nyugi volt...
Ma eddig semmi bajom, remélem, nem is lesz, nem kéne ebből rendszert csinálni...

Sosi: hát persze, h minden rendben lesz!

Anuk: rémisztő ilyen gyorsításban végignézni, én komolyan beijedtem! Na, az i látszik, h nem a játszószőnyeg érdekelte... :lol:

Magdi: nagyon szépek a képek!

Topiktali: ha márciusra tervezitek, és jó előre kitaláljuk az időpontot, akkortalán megoldható, mivel sajnos sokat kell még Bp-re járnom (vár 11 vizsga + a következő félév 10 vizsgája...). Én a hétköznapra szavaznék, de tudom, h az nem túl szerencsés a
legtöbbeteknek, így egy péntek délután kompromisszumos megoldásként?

Tökmag: ez a kocsi nagyon tuti! Mennyiért láttad? A honlapjukon tényleg nincs rajta... És a mózes részénél feléd néz a gyerek?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Márciusban a péntek délután nekem is jó :wink:

KépKép
amadea

Nekiálltam babakocsikat sasolni. Mi az a Maxi Cosi adapter???

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Adapter, s nem csak Maxi Cosihoz: aminek a segítségével a hordozót a gyerekkocsi vázára teszed.

Kép
kissmanó

http://cgi.ebay.at/Haberkorn-Variosport ... 240%3A1309

ebben a linkben a nagy képeken, alulról az 5-iken látható az adapter.

Kép
kissmanó

Köszi, Kissmanó, pont ezt a járgányt néztem. Szerinted ennek a hordozója autósülés is?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

igen, szerintem az. csak éppen a másik fajta adapter, amivel a hordozót az autóba lehet rögzíteni (könnyebben, hisz az a talp állandóan az autóban lenne, így kevésbé macerás a hordozó az autó bíztiövével való bekütés), na azt nem látom.
egyébként ha épp ezeket nézegeted, akkor nem tudom, hogy ez a település mennyire van tőletek, de nekem ezektől hozta egy srác tavaly nyáron a nagyoknak a trambulint. szóval szépen odament, s megvette.
nézd meg a honlapjukat (ne az ebayen keresztül), ott van elérhetőség és minden kicsi kutyafüle.

Kép
kissmanó

ja, s mert én épp ennél a márkánál buktam az esernyőkocsival (amint említettem) a hordozós verziót (cudar nehéz csatlakoztatni.....de az más fajta), szerintem érdemes először kipróbálni, hogy mennyire könnyed mozgással tudod kezelni a hordozót vázracsatlakoztatáskor.

igaz, ez a Haberkorn bébjárgány, szóval lehet az adapterrel kevesebb a gond.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hát ti még többet írtok, mint a júliusiak! :shock: :lol: De azért olvasgatom szép lassan.

Egyelőre csak lesem, hogy ki mit hol, mennyiért... Meg hogy rucikból mekkorát. Most már legalább tudom, hogy inkább 62-eset kell venni, de majd akkor még nézek kelengyelistát, mert nekem még mindig sötét ez az egész, hogy mennyi hosszúujjút, meg rövidet, ujjatlant. Stb....

Ráadásul vannak ismerőseink, de még senki nem nyilatkozott, hogy kapunk e ruhákat. Szóval nem is tudom, hogy várjak e rájuk, kérdezni meg nem kérdezek, mert cikinek érzem. Szóval inkább megveszem.

Magdi!

Nekem már be is indult a fantáziám a fotózással kapcsolatban, pl. pózok, meg aki kicsit szégyenlős, az egy sállal eltakarhatja a hasát és akkor látszik is meg nem is. :oops: 8) :lol: Bár én sem vagyok túl fotogén, de azért nagyon érdekel a dolog. A topictalihoz meg majd alkalmazkodom, hisz engem még nem is nagyon ismertek, de én szeretek kismamák között lenni, ismerkedni, tapasztalatokat megosztani, úgyhogy nem lesz gond. :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati: tegnap kimaradt, hadd pótoljam ma
Üdv köreinkben.

Azért ha megnézzük a hozzászólások számát, a júliusiak vezetnek. Pedig elvileg később derült ki náluk a lényeg.
Amúgy ez azt hiszem júliusi "betegség", ilyen volt (míg ezen az oldalon meg nem szűnt létezni) a 2007 júliusi is.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Sosi, Peg Perego- t én is néztem, nagyon strapabírónak tűnik! És ha már a negyedik gyerek fogja nyúzni, akkor meg pláne... :)
Naná, hogy negatív lesz az amnio! Mindenki biztos benne, ugye Te is??

Magdii: semmi baj, én is néha csak átfutom az aznapi beszélgetéseket- főleg ha késő este jutok a gép elé. :)
Gyönyörűséges menyasszony voltál!!
Barátnőmnek még csak pici- pocija van, de már látszik, de majd megmondjátok, hogy megfelel- e. :)

Én is benne vagyok egy fórum taliban, és mivel már itthon vagyok, nem dolgozom, így jobban tudok Hozzátok igazodni, csak szóljatok!

Nem tudom, hogy ez a szín marad- e, vagy inkább pirosat rendelünk, még elválik...
Nálunk a gyerekszoba szőnyeg is sötétkék lesz, nem akarok nagyon babás színeket, pedig szeretem a rózsaszínt is (de lehet hogy a gyerekem speciel rosszul lenne tőle :lol: ).

http://www.bimbomarket.it/en/search_cat ... partment=0

Nem olcsó... 99e ft, de nem akarok kínlódni egy esetleges rossz minőségű kocsival mert nekem elég sokat kell pl. majd lépcsőznöm/bkv- znom. :(

Csillag: a mózes + babahordó felém néz, a sportrésznél meg fordítva. Ez is olyan adapteres, mint amiről Kissmanó írt.

Noémi, mondasz valamit, ugyanis két unokabátyámnak is fizették anno a szülők + nagyszülők ezt a kötvényt, de nem tudok róla, hogy ebből vették volna a lakásukat. Vagy kocsit. Vagy akár egy fürdőszoba szőnyeget :D

Tegnap párom totál transzba esett, mert most már olyan erőteljesen randalírozik a bébi, hogy látszik! Eddig ő éppen hogy csak valami kaparászást/csiklandozást érzett, ilyen erőteljes mozgást még nem! És mikor meglátta, hogy közben dudorodik is a pocim, teljesen bepörgött és fél órán keresztül sasolta a hasam. :)

Ti hogy aludtatok az éjjel?? Mert nekem valami szörnyű éjszakám volt, és barátnőim ugyanezt mesélték!!

Kép
tökmag79

Tökmag!
Én is rosszul aludtam, életemben először volt olyan igazi, filmbe illő, zihálós ébredésem...szerintem még sikítottam is...(nem kellene félős filmet néznem lefekvés előtt) Amúgy a hiretelen melegfront szerintem bekavarhat, lehet ezért szédültök sokan....anyukám is rosszul volt tegnap, szédült, feje fájt...

KépKép
amadea

Hát az alvásról ne is beszéljünk :( Rémálmaim voltak.

Rodnak van két dzsungáriai törpehörcsöge. Na persze én takarítom meg etetem őket, néha eszébe jut akkor játszik velük de annyi. Ronda disznó vagyok, de már alig várom, hogy kipurcanjanak, pedig imádom az állatokat. Egyébként 2 évesek voltak januárban, nem tudom meddig húzzák. :)
Nohát az álmomban naná, hogy úgy elszaporodtak, hogy megtámadták a malackáim, meg mindent elleptek. Haraptak, tiszta horror volt. A sógorom meg akváriumostul, papírdobozostul dobálta ki őket a harmadikról, de másztak vissza. Szörnyű volt brrrrrr. :(

Tökmag tök jó, hogy api már így látja, meg érzi. Nálunk mindig lemarad a műsorról, s ha a kisasszony fél percen belül nem produkál valami észvesztőt, már ott is hagy, mert hogy neki annyi más egyéb fontos és természetesen halaszthatatlan dolga van. :(

Őőőőőőőő hol is lenne a tali helye? :oops: Péntek délután nekem is jó márciusban. Csak busszal el lehessen könnyen jutni, mert ugye se kocsi se más. :oops:

Ja és olyan isteni finom nokedlis paprikás krumplit csináltam, hogy csuda :D Ki lesz a két pasi akadva, hogy már 4. napja nincs hús. Kit érdekel, spórolni kell és kész. :D Ja és Rodnak az éjjel volt a 33. szülinapja. Nincs felhajtás, épp csak puszit kapott.

Nah ez is megér egy misét, hogy miért :D Mikor a 30. lett, akkor az anyja összecsődített boldog boldogtalant. Senki nem tudta, annyi kaját csináltam, hogy négyünknek. (Anyós is nálunk ebédelt) Erre jött vagy 50 ember ebédre, én meg csak néztem. Pezsgő, torta nagy hacacáré. Én meg égtem mint a rongy. Se üditő, se sütik (csak muffint csináltam mert azt kért), kócosan, kiskötényben melegítőben. Egyébként Rod ezt a szülinapját totál sokként élte meg, nem valami társasági ember. Rólam nem is beszélve. Azóta nincs ünneplés nálunk. :?
Vendég

Jelentem aludtam mint a bunda, no de előtte hány éccakát csak átszundiztam? Ráadásul korán is eltűntem vízszintbe, amire azért is volt nagy szükségem, mertrettenet be voltak dagadva a lábaim. Mára már majdnem (azért csak majdnem!!!!) helyreállt a rend.

Sosi: valld be szépen, hogy ugye meg sem fordul a buksidban rossz eredményre számítani?
Én már átrágtam a témát, s azóta kisfiam is mozgékonyabb lett, randalírozik, pl. tegnap egész nap. Addig meg szépen meghúzta magát, mint ki nem akarja anyát zavarni.

Kép
kissmanó

Anuk: s anyós arra az emlékezetes szülinapra sem vett semmit annyi embernek? Pfújjjj.....remélem nem válik ilyen szipirtyó belőlünk soha.

Kép
kissmanó

[quote="kissmanó"]A írta:kissmanónuk: s anyós arra az emlékezetes szülinapra sem vett semmit annyi embernek? Pfújjjj.....remélem nem válik ilyen szipirtyó belőlünk soha.

De nem ám! Apukám telefonált, hogy jöhetnének-e köszönteni, és mikor. Én meg mondtam tök mindegy, itt van nálunk fél dunántúl. De ha jönnek legyenek szívesek hozni tortát meg pezsgőt. Hát így volt legalább valami. :)

Egyébként a szülinapi ajándék megint találó volt, amit szegény pasi kapott anyóstól. :) Nem tudom sírjak vagy nevessek, ha visszagondolok rá. Valami bánfi hajszeszt kapott egy szalaggal átkötve. (Rod baromi érzékeny rá, hogy kopaszodik)
Persze a tavalyi (egy tubus fogkrém és egy szájöblítő) és az idei (idegbeteg problémás gyerek nevelési könyv) karácsonyi ajándék sem marad el tőle.

Apukámmal már két hete megbeszéltük, hogy mikor jönnek köszönteni Rodot. Hoznak kaját, tortát, hátha valaki megint pofátlanul beesik, ami nem valószínű a 3 évvel ezelőtti cirkusz óta. :) Legalább főzni nem kell, api leadta a "rendelést" anyukámnak mit szeretne enni.

Tudjátok tudom, hogy mostanában nagyon ki vagyok akadva. Csak én ugye úgy nevelkedtem, hogy a gyerek az első, annak mindent megadunk amit csak bírunk. Anyukámék akármikor jöttek előre bejelentkeztek, meg mindig csak hoztak. Nálunk nem volt megkülönböztetés a testvérek között. S belecsöppenni egy ilyen családba félelmetes. Néha megfeledkezem róla, de minden egyes ünnepen szembesülni...
Vendég

Sziasztok!

A találkozóban én is benne lennék, de tényleg jó előre kéne egyeztetnünk időpontot és helyszínnt, mert sok felől jövünk. :)

Mormota nekem a védőnő azt mondta, amit Amadea leírt, hogy este 6 után már ne egyek a vizsgálat előtti napon. Illetve, hogy előtte ne egyek túl cukros ételt/gyümölcsöt!

A babakocsiról: tegnap este elhoztuk. Tényleg kifogástalan állapotban van. :) Miután hazaértünk, ide-oda szerelgettük. nekem még egy kicsit nehezen megy, de ehhez hozzátartozik az is, hogy féltem nehogy megüssem a pocim. Hely híján most ott áll a lakás közepén - úgyhogy majd hétvégén megpróbálok neki helyet keresni. Bár így legalább látom, és egész este azon gondolkoztam, hogy milyen kényelmes lehet - úgy kipróbálnám! :) :) Persze nem fogok beleülni, nem hiszem, hogy 60 kg-ra tervezték! :) :)

Én majd szeptemberben készülök Viktor 30. szülinapjára! Már most tudom, hogy tökéletes lesz - Áronnal!
Meglepetés bulit szeretnék, barátokkal. :) Én biztos vagyok benne, hgoy ő is tudja, hogy szervezkedek, mert ilyen vagyok!

Lányok, most kezdem érezni, hogy teljesen átszellemültem. Anyásodom...Nyugodt, és kiegyensúlyozott vagyok, nem tud senki kihozni a sodromból! Mintha a leszarom tabletta lenne infúzióban bennem egész nap! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi pár kartonnal átküldhetnél abból az infúzióból :D Az én hangulatom olyan hullámos, mint egy cunami. Nap közben is változik óráról órára.
Vendég

Amadea, én nem is sűrűn nézek tv- t, egyszerűen nem köt le. Tegnap pedig egész nap shoppingoltunk, és tök happy voltam hogy megtaláltuk "A" babakocsit + megvettük az utazó kiságyat. Lehet hogy tényleg a front...?
Még hálóinget is kellett váltanom, úgy leizzadtam- de neked sem lehetett semmi! :(

Ne is mondd Anuk: párom kitalálta, hogy nekünk kutya kell, merthogy a kiscsaj mennyire fog neki örülni! Naná, hát még az anyja: egy csecsemővel és egy kölyökkutyával Valóban élvezet lesz kimozdulni otthonról! Mondtam neki hogy döntsön: baba vagy kutya :lol:
Babgulyás (csülkös) lesz nálunk, de én csak utánaöntögetem az elforrt vizet, plusz beleteszem a végén (??) a rántást, mert párom rakta fel még délelőtt, mielőtt elment dolgozni... :)
Én egyszerűen ki nem állhatom a családi összejöveteleket!!! Szerencsére nekem nagyon kicsi családom van, és tök jól elvagyunk egymással, de pároméknál más a szitu és ezt nem bírom megszokni!! Lehet hogy azért vagyok ennyire passzív, mert nem vagyok hozzászokva, de én nem akarom folytatni ezt a "szép" hagyományt, hogy üljünk össze 50- en és szeressük (???) egymást.
Miért nem vágtad ki őket a lakásból, Anuk? :twisted:
Idén az én párom sem kapott semmit szülinapjára, de nem is kért mert azt mondta, hogy babát kapott és ez neki elég nagy ajándék! :oops:

Kissmanó: mitől durrant be a lábad?? Dolgozol még? Engem ezért írt ki a doki...

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Magdi: elmennék, de elég messze vagytok. És az esküvős képek gyönyörűek, nagyon szépek voltatok!

Noémi: örülök, hogy megvan a babakocsi!

Csillagtáncos: én is szédelegtem, sztem a melegebb idő miatt

Poker: nem lesz éhgyomros?

Tökmag: szép kocsi, mennyi is volt? Lehet a következő baba fiú lesz, akkor meg pont jó lesz.
Márc., ápr. végéig dolgozok. Majd látom.

Sosi: sztem próbáld meg hétfőn felhívni, hétha megvan már!!! Drukkolok, nem lesz baj!

Hol lenne a fórumtali? Gondolom pesten.

Amadea: Nem tudod, hogy légzésfunkciót hol csinálnának nekem? A tüdőgondozóban hoki van, Deszkre meg nincs kedvem átmenni a klinikára.

Anuk: anyósod elég durva
:shock: .

nálunk semmi különös, szép az idő, holnap megyünk haza a szülőkhöz:), végre! Már hiányzik az anyukám!

Szép napot!

Itt gyönyörű az idő!
Vendég

Puszedli: 99e ft... Nem olcsó, de mondom, nekem nagyon fontos hogy minden szempontból megfeleljen. Sajnos párom nagyon sokat dolgozik, így legtöbbször egyedül kell mászkálnom majd a bébivel. :(
De van rengeteg féle színben, feltettem a linket, nézd meg. Lehet hogy piros lesz, az elmegy fiúnak is... :)

http://www.bimbomarket.it/en/search_cat ... partment=0
tökmag79

Puszedli!
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, de lehet megérne egy rákérdezést az SZTK-ban....

Tökmag!
Nálunk apukám találta ki a kutyát....de szerencsére sikerült lebeszélni...

KépKép
amadea

Ez a kutya mizéria már nálunk is előjött. Én bevallom őszintén nem vagyok állatpárti. Az állatkertben oké, de a lakásban számomra tabu. (kivétel halak- az sajnos van is)
A férjem nálunk is kitalálta, de persze lebeszéltem róla. Szerintem arról van szó, hogy már bennük is dúlnak az apai érzések, és szeretnének valakiről gondoskodni! De szerintem ez a hóbort is csak ideig-óráig tartana. Kíváncsi vagyok mekkorát szentségelnének, ha zuhogó esőben kéne kivinni a kis dögöt, utána meg még a szart is össze kellene szedniük!

Tökmag, egyetértek. Számomra is fontos volt. Én ugyan BKv-ni nem fogok, de az fontos volt, hogy majd a kocsiba be tudjam emelni - akár még pocakosan is (a következővel gondolom :) )

Voltam a proktológusnál! Igazad volt Amadea, sajnos nem úsztam meg a rektális vizsgálatot, de nem volt szörnyű. Egy nagyon kedves doki volt. Rögtön újságolta, hogy 4 gyermeke van 3 hónapostól 5 évesig. :)
A lényeg, hogy a vas tett be...Mira vizet tanácsolt, holnaptól azt is iszom!
Szóval ezen is túlvagyok! :oops:

KépKép
KépKép
kfnoémi

Betöltöttük a 23. hetet! Már csak 16-17 van hátra! :) :)

Heni merre jársz??

KépKép
KépKép
kfnoémi

Akkor ez a kutya dolog tipikus pasi hülyeség :)
Párom úgy gondolta, hogyha egyszer itthon leszek a babával, lesz időm kutyázni is és mennyire jó lesz nekem/bébinek. :?
Egyébként én baromira kutyamániás vagyok, de nyáron volt a lakásfelújítás, és utána azt mondtam, hogy NEM kell egyelőre négylábú, mert megbolondulnék ha valamit csinálna a frissen festett fallal- vagy bármivel. Amekkora mizériával járt az egész, mostanában nem csinálnám végig mégegyszer...

Ti hogy álltok a gyerekszobával?
Nálunk féligkész- állapot van, jövőhéten jön fel apukám lemérni a falakat (ő csinálja meg a térelválasztót) és már "csak" be kell rendezni. A lényeg: szobája már lesz. :lol:

Kép
tökmag79

Tökmag: sajna a szervezetem a lábdagadással reagálta le azt, hogy kb. 66 óra alatt megtettünk olyan 3.600 km-t. Ráadásul azon töröm a búbom, hogy holnap a férjem viszi az egyik autót elcserélni egy másra (ami ismét megközelíti az ezer km-t), s mi lenne ha mennék én is. Jövő 7től úgy is ismét a szokásos taposómalom, vége a félévközi szünetnek oviban, suliban.

Noémi: most nem akarom a kedved szegni, de vannak babák, akiket 42 hétre úgy kell kitoloncolni. S akkor meg 19 is hátralehet még :?

Kép
kissmanó

HALI csajok

titeket végigolvasni nem semmi.

A rosszul létek nálam sem csökkennek. Fáj a fejem,szédülök, feszül a pocakom, nehezek a lábaim, és néha olyan hányingerem van a pici mocorgásátol.

Képzeljétek tegnap teljesen kiborultam, hogy engem átvertek, mert igaz hogy imádom a bébikém, és már az életemet adnám érte, de nekem egy büdös szóval nem mesélte egyetlen anyuka sem hogy a terheség ilyen nehéz. Néha elkotyintják magukat, hogy hát igen van egy kis hányinger,hizás, és hogy a szülés milyen fájdalmas.De könyörgöm mi van a többi 1000 dologgal. Nem tudok feljönni ugy 5 lépcsőfokot hogy ne kapkodjak levegő után. ha véletlenül beesik a papucsom az ágy alá meg kell várjam a páromat míg haza jön hogy ki halássza. és még csak a felénél járok a terhességnek. Nem beszélve a testemről. az eddigi diónagyságú cicim görögdényévé változott. sehol nem találok 75/E melltartót. pedig a 80as már nagy rám. elegem van.
Annyira kiszolgáltatotnak érzem magam. :oops:
Félek az egésztől, ugy érzem hogy ti mind élvezitek és a fellegekben jártok és én is igy képzeltem el a terhességemet. Ilyen szar anya lennék már most?????néha teljesen összeomlik a világom.

Bocsi hogy rátok zuditom, de tényleg kiváncsi vagyok hogy mindenkit rozsaszin felhő vesz e körül.

Mára már kicsit megnyugodtam, de melltartom még mindig nincs. :roll:

Kép
gijane

Jajjj lányok, mit láttam ma, vagyis kit! Egy három hetes csöpp kisfiút. Valami tüneményes, édes kisbaba, teljesen elolvadtam :) Pár hónap és nekünk is egy ekkora kis tündér lesz a karjainkban :) És egészen véletlenül az anyukájának baba és kismama turkálója van, nem messze a lakásunktól, azt hiszem, ha lesz egy szabad délutánom, ellátogatok oda :)
Anuk, borzasztó lehet ilyen anyóssal :( Sajnos vannak ilyen szülők, nekem szerencsém van, párom anyukája nagyon jó fej. Kitartást kívánok Neked, és azt, hogy a lehető legkevesebbet idegesítsd magad miatta!!!! Egyébként voltam a bababoltban is a sok-sok ruha után, amiket belinkeltél muszáj volt megnéznem a rucikat :) De nem valami olcsók... vettem azért pár db-ot, de majd inkább elnézek a turiba, biztos ott is találok szépeket :) Néztem babakocsit is (eredetileg ezért néztem ki a boltot), volt egy, ami árban és praktikumban szimpatikus, de még azért nézelődöm tovább...

Henivel remélem nincs semmi baj!!!!

Köszönöm a sok-sok kedves hozzászólást az esküvői képekhez!!!:)

Mindjárt összeírom, hogy kinek mikor lenne jó a tali, és beírom!
Magdi
magdii

Rózsaszín felhőt mondasz? Ha megtalálod, küldj belőle.

Mert tényleg vannak problémák, akik az átlag pocisoknál jelentkeznek, de vannak egyéniek is. Nekem pl. az amúgy sem kicsi cicik most egy terepjáró gumiabroncsának méretével vetekszik, középen összeér, izzad mint fene, attól meg viszket. Ha leveszem a melltartóm, akkor véresre lennék képes kaparni magam.
Aztán meg ugye ott van a 1,5 éves lányom, akit néha cipelni kell, bár álltalában a lábán közlekedik, s ha mód van rá, én ülök le mellé. De pelusozáshoz emelni kell, kiságyba ki-betenni szintén. Etetőszékhez is emelni kell, autósülésbe is én pakolászom.

Nos, ezek az apróbbak, a cipőbekötést megoldottam úgy, hogy lazára kötöm a cipőm, cipőkanállal kikötés nélkül müxik fel-levenni. A hajam rettenet hullik annak ellenére, hogy a kismamiknak csudiszép szokott lenni a hajkoronájuk (más alkalmakkor rábólintottam volna én is, de nem most). Német tanfolyásomból még hátravan egy adag, ha nem sajnálnám a kiadott pénzt, tuti nem mennék (ma sem).

Ami a szülést illeti, már említettem, hogy nálam legelőször az jött be, hogy annyira pocsékra, hatalmas fájdalmakra számítottam, hogy tényleg sétagalopp volt az egész, vigyorogva csináltam végig, mert minden pillanatban rosszabbat vártam. Dokim kérdezte is, hogy miért nem jajjgatok, hisz látja hogy fáj. Mire én: s még hogy fog....., meg hogy ki garantálja, hogy ez a maximum? Nem szültem még, tehát rosszabbra várok.
Persze másodszorra már nem vigyorogtam annyira, de utólag visszatekintve a dokim kényelme volt a fontos, nem én. Istenem, de jó is, hogy lecseréltem.
Fejfájás is álltalában játszik, míg eleinte meggyőződésem volt a kiváltó oknak az alacsony vérnyót vélni, ittam reggel 1 kávét, s minden oké volt, most már ez sem megy, mert nem alacsony a vérnyóm.
Hányinger: igen ritkán, de volt. Nem kívánom vissza. Ellenben a férjem megjegyezte már, hogy nem ér annyira undorodni a hústól, mert a gyerek "vegetariánus vagyok, kíméljetek" táblával érkezik a világra.

No, de félretéve mindent: miért lennél rossz anya? Pincurod köszöni szépen uh-n látottak alapján jól volt, s lehet tényleg azzal teszel most neki is jót, ha a fránya papucsot nem te bányászod ki az ágy alól.

Kép
kissmanó

Szóval topictali: ha nálunk lenne, mi Budapest XVIII. kerületben lakunk, busszal könnyen megközelíthető Kőbánya-Kispest vagy Határ út metrómegállótól kb. 20-25 percre.
Tökmag: ha márciusra tennénk a talit, és eljönne barátnőd is, akkor már lenne ám pocija a fényképezéshez :)
Tabati, aki nem szeretné megmutatni a hasát, akkor, ha szeretne fotót, ruhában is megcsináljuk :) Úgy is szépek a kismamák, szerintem nincs is olyan, hogy valaki nem szép kismamának, csak mi látjuk magunkat másnak, legalábbis ha magamból indulok ki, nekem sokan mondják, hogy megszépített a babavárás, tehát tényleg nem azt látják, hogy na mennyit hízott meg mennyire más lett az ember :)

És akkor, kinek mikor lenne jó:
Mormota: hétvége
Csillagtáncos: péntek du.
Amadea: péntek du.
Tabati: bármelyik időpont jó
Tökmag: bármelyik időpont jó
Anuk: péntek du.
Noémi, Puszedli, Ti nem írtatok időpontot, melyik lenne esetleg jobb?
Eddig legtöbben a péntek délutánra szavaztatok, akik esetleg nem, azok el tudnának jönni akkor is? Mondjuk egy délután négy-öt órai kezdéssel? Vagy legyen korábban? (dátumot nem tudok, de ha valakinek valamelyik márciusi péntek nem jó, azt a napot kizárjuk, így talán összejönne egy nap, ami a legtöbbünknek jó lesz)

Megyek főzök vacsorát, kb. másfél óra és itt a védőnő, ha nem felejti el megint, hogy kijöjjön... addig összeütök egy kis finomságot férjecskémnek :D
Magdi
magdii

Gijane, dehogy vagy rossz anya, ne mondj ilyeneket magadra!!!!! Ezek a dolgok velem is előfordulnak ám, főleg az első három hónap volt szörnyű... sokszor sírtam már a sok émelygés és rókakoma miatt... nem beszélve az állandó fáradtságról, székrekedésről... a melleim nekem is szokatlanul nagyok, van egy db (!) olyan melltartóm, ami kényelmes... szóval ezzel csak azt akarom írni, hogy mindenki átesik ezeken a dolgokon, max. nem beszél róla :) Nyugodj meg, egyáltalán nem vagy rossz anya, egyszerűen érzékenyebb vagy most mindenre, ahogy szerintem sokan közülünk is :)
Na tényleg megyek főzni :)
Magdi
magdii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?