Sziasztok!
Megjöttünk a shoppingból, voltunk a
Bébi- outletben a Soroksári úton. Először totál hasra voltunk esve párommal (Brandon után- naná!), de nem messze az outlettől találtunk egy másik áruházat, ami sokkal jobb- olcsóbb!!
Lányok, én nem gondoltam volna, hogy Ennyi igényem van egy babakocsival kapcsolatban! Azt hittem hogy majd rámsóznak valamit, oszt az is jó lesz, de egyre jobban kialakult, hogy mit- milyet is szeretnék. Hát a vége ez lett belőle, ilyet fogunk venni valószínű.
Úgy hívják, hogy
Giordanni, és ő az, amit kerestem (de valószínű, hogy nem ebben a színben vesszük meg, bár engem nem zavar, hogy kék- fekete, és nem túl kislányos...)
Babakocsi
Nagyon szép kiságyak voltak még, valamint gyönyörűséges huzatok baldachinnal (amit eddig nem is akartam, de most beleszerelmesedtem
)
Ha már jártatok ott (
Asti bababolt), akkor bocsi az ömlengésért, de nekem nagyon bejött! A honlapjuk nem túl jó, amit az eladónő is elmondott, mert ők igazából ruhákra specializálódtak és hirtelen bővültek ki szinte Mindenre.
Puszedli: akkor én nem tudok másra gondolni, mint hogy frusztrálod a lányt és fél tőled (
), vagy eddig túl sokat nyújtottál a cégednek és rá kell jönnöd, ennyi is elég lett volna, mint amit ő tud (?). Szerintem ha visszamész dolgozni, kérj fizetésemelést
Meddig dolgozol még?
ÉkesAnyu: nem irigyellek a költözés miatt, de hát ezen túl kell esni. És utána mennyivel jobb lesz!
Anuk, ti együtt laktok anyóssal? Mert ha nem, szerintem küldd el a sunyiba már... Nem hiszem, hogy kevesebbet fog ezért segíteni a jövőben (eddig megtette??), és legalább nem stresszel. Komolyan képes lenne a babád kötvényét lenyúlni...? Milyen nagyi az ilyen?
Ezt az apafej oldalt meg fogom nézni, kíváncsi vagyok a pasi szövegekre
Tevés melegítő cuki- simán megérte az árát!!!
Ácica: gratula a kukishoz!!
Mellszívó: barátnőm ezért hagyta abba anno a szoptatást. Mondta, hogy elviselhetetlenül fáj lefejni a cicit mikor tele van! Én ettől viszont eléggé parázok, a hányinger kerülget, ha csak rágondolok hogy a gyulladt cickót még FEJEM is!!
Azt mondják hogy az elektromos jobb, de olyan drága...
Magdii: nem válaszoltál, hogy jöhetne- e barátnőm is a fotózásra (13hetes még csak, nagyon kicsi a hasija), vagy mindenképpen nagypocakos képeket szeretne férjed?
Csillag: jobban vagy már?
Csajok, ez nem valami vírus? Éjjel én voltam rosszul, délután pedig barátnőm hívott, hogy lemondták az esti színházat mert szédül + hányingere van.