Lányok olvasom a ,hogy PCO a téma.
Kriszta én pont a Diane 35-től lettem az sőt akik szedték sokan lombikolnak.
Ponotsabban a Pécsen a Mánfai dokinak első kérdése Dianet szedett?
Barátosném mondta.
Utóhatás ,hát van rendesen ,én dugig vagyok pattanással.Sajnos fotot ,hagy az arcomon
Szerencsére arcomon ,mellkasomon,hátamon nincs szőr,na még csak az kéne
Elég a lábamról írtani
Sőt most szülés után is dianet írt fel a dokim :Nem is használt
Kétnaponta szépen pecsételő vérzésem jelentkezett.Jó mi.
Petéből meg nagyszita-hát inkább ne tudjátok meg ,hogy az ilyen fájdalommal jár ha nem tud megrepedni.
Ja és társult mellé egy inzulinérzéketlenség is amitől frankón lehet hízni.
Kriszta hallgas Emmára ezt kezeltetni kell.Én Metformint szedek ,aránylag beált a mensim is .elvileg holnap után kéne .
Pttanások már vannak a képemen úgy hogy jövőúhéten legkésőbb biztos jönnek a mensi manók.
Ja és amióta a metformint szeden van minden hónapban tüszőrepedésem spontán,nem vagyok tele cisztákkal.Na jó van még 1-2 pete pluszban de nem fejlődnek túl.
És Zsombival is így sikerül teherbe esnem.Hiába kaptam mindeféle szart.A metformin volt a nyerő .
Berninél semmi gond nem volt akartuk 2-3 hónap és lett is.
Annyi van még ,hogy mivel nem szedek semmit fogigátlót ,így a leki állapotom ,a testi épségem -takony meg ilyenek,meg a cikulsban elfogysztot fájdaom csillapítok miatt szokott késni ált.32-35 napra jön meg-nekem a 15-17 -dik nap van tüszőrepim még peteérlelő bogyók mellettt is,ezért hosszabb a ciklusom és ez tök normális egyébként,de van ,hogy 42 napra jön meg sőt volt már 56nap is de ott volt valami az uh képen 2-3 mm ami sajnos nem nőtt és kaptam gyógyszert,szerencsére nem lett kaparás belőle.
Na a lényeg adig kell utánajárni amíg meg nincs a megoldás,lásd az én példám
Tuntun :aranyosak a lurkok
Dius -Barnus:de nincs igazam?(tv-s dolog)Én anyatejet nyomtam Zsombi orrába amikor taknyos volt,hatásosabb volt ,mint az orrcsepp
Ani:na akkor jöhet a festés.végre látod a dolgok végét.Zsombinak is mára Zöldtrutyi folyik az orrából.Remélem csak ennyi lesz.
Csak nem lesz lázad,láz üző sugik mennek!!!!!!
Dadomi,Rékababa,Devcsa ,Dius,Nettke (akit kihagyatm ezer bocsánat) puszoka nektek is ,Pénteken talán visszatudok olvasni.
Megyek főzni.