Új privát üzeneted érkezett!

Dius! Nekem is szarakodott sokáig, most már egész jó

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Nem, tetű lassú...
Dadomi, én is, mikor bementem hozzá, aszontam neki, lehet, terhes vagyok... Válasz: Megtartjuk!!! :lol: :lol:
Az új rendelőjében voltál te is? Mondta, hogy jön majd egy másik doki, közösen bérlik gondolom. Nem tudod, ki az? Csak ne a Bruncvik legyen... :roll: Bár nekem mindegy végülis, amíg nem találkozok vele... :roll: :evil:

been

Sziasztok,

Emma köszi a linket megnézzük.

Meg még azt akartam mondani, hogy láttam az Auchan katalógusban sólámpát - 2 kg-os - 1.590,- Ft-ért, ha érdekel. Nekünk ekkora van, ez nálunk bevált.
Vendég

Nem tudom melyik doki lesz még ott. Erről nem beszéltünk :D Csak a 3. babáról, tudod a mániájáról :lol: :lol:

dadomi

Hehe micsoda poénos dokibácsitok van!

Na mesélek egyet, 1x úgy kiakasztottuk apával a dokit, hogy asszonta menjünk a p...ba. :D
Kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy felemelte a hüvelyi ultrahangot, megkérdezte milyen színű gumit szeretnék rá és közölte,hogy nagyon gyengéd lesz. :D
Dolga végeztével viccelődött, hogy bezzeg Istvánomnak nincs ekkora...

Persze röhögés.
Legközelebb ugyanúgy hüvelyi ultrahang, beszélgetés a vizsgálat közben, párom kérdi fiú vagy lány?
Mondja a doki,hogy a 8. hétben nemigazán lhet tudni.

Erre párom magabiztosan közli,hogy fiú lesz.
Erre a doki:És ha lány lesz?

Párom:áááá tutira fiú.
Doki: És ha mégis lány?

Erre én felkönyököltem, bennem a hüvelyi ultrahanggal és lazán közöltem, ha lány majd ledobjuk a Taigetoszról.....

Hát látszik a videófelvételen is, hogy abban a pillanatban nagyon remegett a felvétel. :D

Onnantól kezdve, ha mi bementünk, tutira 30 perc volt egy kivizsgálás, csak a röhögés hallatszott ki.

Hja és hozzá kell tennem, hogy apa 120 kiló, dokibá szintén, a rendelő meg bazi kicsi, ők röhögtek én meg terhesen a nagy hasammal kapálóztam a nőgyogyi székében, mert nem tudtam felülni....persze rájuk kellett szólnom,hogy segítsenek felkelni. :?
Holnap apát kitiltom a rendelőből, mert sose végzünk....

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta! Hát a te dokid sem semmi!!! :lol: :lol: De te sem lehettél semmi mikor feltápászkodtál benned a hüvelyi uh-val :P :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Ani hogy álltok a kéménnyel?
Exszomszédasszonyom!!! Te merre kóborolsz????

dadomi

Dadomi!

Jó fej a dokibácsim, van sok poén a tarsolyomban.... :D
De ha az urammal összekerülnek...akkor ajajjj.

Ani kidőlt, a kéménye áll. :D
Szegényt biztosan belepte a korom....és takarít, glancol,hogy holnap üdén, frissen és bájosan csevegjen velünk. :D :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Nekem meg szárad a fürdőben a padlójavítás, mert még mindig találtam javítani valót a padlón... Túl precíz lennék? Ja, tegnap nem tudtam csinálni, azért vagyok így elmaradva vele... :?

dadomi

itten vagyok máris. Áll a bál. Kémény kész,Kristóf hisztis,Eliza taknyi,és nagyon szenved a fogával. Nyomom bele a nurofent,kapja a dentinoxot,de semmi hatása. Délután kb.20 perc üvöltés után aludt el,közben persze kalapálás,stb...élmény volt. Rohadtmód görcsöl a hasam mellesleg,4 nappal elöbb jött meg,mint szokott,tuti az idegbajom miatt. Mellesleg délután dokinál voltam,fáj a torkom ismételten,kaptam antibigyót,mondta,hogy ne lepődjek meg,ha belázasodok. Márcsak ez hiányzik.
Hát,röviden ennyi.
Jókat kacagtam itt a történeteiteken :lol:
Kriszta örülök,hogy jöttél,hiányoztál,de mint olvastad,ennek hangot is adtam. Olyan rossz érzés van bennem mindig,mikor valaki eltűnik :( Biztos szegény Timi miatt van ez :cry:
dadomi,Emma,hajrá következő babók!!! Én nagyon drukkolok :wink:
Na,megyek,elpakolom a vacsi maradékát,majd még jövök.

ja,du.mikor akartam írni,nem műxött a babanet :evil:
Vendég

Sziasztok,

csak gyorsan dobok fel egy-két képet.
Bárcsak ilyen idő lenne már: Kép

Karácsonyi fiúk:
Kép
Vendég

Otthoni beach, a 3. kisfiú a sógorom középső fia: Kép

Tanuljuk a fogmosást:
Kép

"Munkavédelmi" ruhában:

Kép

Nálunk ilyen volt az évnyitó:

Kép
Vendég

Tuntun nagyon jók a képek!!!! Főleg a munka védelmis! :lol:

Jó éjt mindenkinek, reggel folyt. köv!

Kép
dius87

Sziasztok,

nálunk is vacakolt a babanet, úgyhogy csak végigolvastalak Benneteket. Holnap ígérem "kommunikatív" leszek :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 22:14-kor.
Vendég

Sziasztok,

mára én is elköszönök.

Jó éjt Mindenkinek!!!

Manócskák végigaludni az éjszakát!!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Éjszakai baglyok szabadságon voltak? :lol:

Kis betegekkel hogy telt az éjszaka?
Vendég

Sziasztok lejelentkezem ,hogy megvagyunk :wink:

Tenapra van igazolásom :szülői értekezleten voltam
berni611

jó reggelt mindenkinek!!!!

Gyönyörű idő van!!!Nálunk 77 ágra süt a nap :lol:
Mostmár maradjon is ilyen idő :wink:
Betegek hogy vannak?
Ez a gyógyszar,amit kaptam,hát...este bevettem,kb.1 óra múlva úgy kinyúltam tőle,alig bírtam elmenni zuhányni. Szinte mindenem remegett,olyan fáradtnak éreztem magam. Igaz,tuti nem csak a gyógyitól van :x
Na,megyek,gyerekek bírkózzák egymást :evil:
Vendég

Nálunk meg köd van és szürke égbolt :cry: :cry:
Szerintetek így ma jobb kedvem lesz?
Évi, az rendben, hogy du. szülőin voltál, de de.? Egyébként nem akarok reklamálni de tartozol egy képpel. Lehet, hogy apát megfűzöm, hogy hétvégén menjünk el megvenni, de a kép nélkül nem tudom őt fűteni. :lol:
Ani, ha birkóznak, akkor gyógyulgatnak nem?
Vendég

Lányok olvasom a ,hogy PCO a téma.
Kriszta én pont a Diane 35-től lettem az sőt akik szedték sokan lombikolnak.
Ponotsabban a Pécsen a Mánfai dokinak első kérdése Dianet szedett?
Barátosném mondta.
Utóhatás ,hát van rendesen ,én dugig vagyok pattanással.Sajnos fotot ,hagy az arcomon :cry: :cry: :cry:
Szerencsére arcomon ,mellkasomon,hátamon nincs szőr,na még csak az kéne :evil: Elég a lábamról írtani :evil: :x

Sőt most szülés után is dianet írt fel a dokim :Nem is használt :x
Kétnaponta szépen pecsételő vérzésem jelentkezett.Jó mi.
Petéből meg nagyszita-hát inkább ne tudjátok meg ,hogy az ilyen fájdalommal jár ha nem tud megrepedni.
Ja és társult mellé egy inzulinérzéketlenség is amitől frankón lehet hízni.

Kriszta hallgas Emmára ezt kezeltetni kell.Én Metformint szedek ,aránylag beált a mensim is .elvileg holnap után kéne .
Pttanások már vannak a képemen úgy hogy jövőúhéten legkésőbb biztos jönnek a mensi manók.

Ja és amióta a metformint szeden van minden hónapban tüszőrepedésem spontán,nem vagyok tele cisztákkal.Na jó van még 1-2 pete pluszban de nem fejlődnek túl.
És Zsombival is így sikerül teherbe esnem.Hiába kaptam mindeféle szart.A metformin volt a nyerő .
Berninél semmi gond nem volt akartuk 2-3 hónap és lett is.

Annyi van még ,hogy mivel nem szedek semmit fogigátlót ,így a leki állapotom ,a testi épségem -takony meg ilyenek,meg a cikulsban elfogysztot fájdaom csillapítok miatt szokott késni ált.32-35 napra jön meg-nekem a 15-17 -dik nap van tüszőrepim még peteérlelő bogyók mellettt is,ezért hosszabb a ciklusom és ez tök normális egyébként,de van ,hogy 42 napra jön meg sőt volt már 56nap is de ott volt valami az uh képen 2-3 mm ami sajnos nem nőtt és kaptam gyógyszert,szerencsére nem lett kaparás belőle.

Na a lényeg adig kell utánajárni amíg meg nincs a megoldás,lásd az én példám :wink:

Tuntun :aranyosak a lurkok

Dius -Barnus:de nincs igazam?(tv-s dolog)Én anyatejet nyomtam Zsombi orrába amikor taknyos volt,hatásosabb volt ,mint az orrcsepp :wink:

Ani:na akkor jöhet a festés.végre látod a dolgok végét.Zsombinak is mára Zöldtrutyi folyik az orrából.Remélem csak ennyi lesz.
Csak nem lesz lázad,láz üző sugik mennek!!!!!!

Dadomi,Rékababa,Devcsa ,Dius,Nettke (akit kihagyatm ezer bocsánat) puszoka nektek is ,Pénteken talán visszatudok olvasni.
Megyek főzni.
berni611

Ígérem több képet nem teszek fel, de ez a jelenlegi kedvenc képem:
Kép
Vendég

Tuntun :igen is.Na a apa a hétvégén takarította ki ,hátul egy szivacs van elől meg egy vileda szerűanyag.Na má most én azt mondom ,hogy minden pórszívot szedjetek darabokra ,hogy lássátok mit ,merre meddig lehet mosni.
De teszek fel képet.
berni611

Na megnéztem az oldalsó szűrőt rendesen ilyen papírszerű vieldás valami,szerintem érdemes most venni hozzá olyan szűrőt.
Sőt mondom is a páromnak ,mert azért tényleg 5 év után elég gátul fog kinézni,ha mossuk.5 év múlva meg lehet nem lesz hozzá szűrő :evil:
szal 100 szónak is 1 a vége jó lenne ha 10 évig kibirná ez a porszívó,bár nem úgy gyártják őket :evil: :evil:

A fényképezőgéphez meg töltöm az elemeket ,ert a másiknak a képeit nem lehet ide feltölteni :evil: :evil: :evil:
berni611

Hali Kislányok!:)
Csak aláírom a jelenlétit aztán megyek dolgomra,ma még Mamához is kell menni bevásárolni meg számlát fizetni,aztán sütés,mert holnap farsang-ilyenkor azért lehet vinni házi sütit-és még jelmezbeszerző körút is lesz mert Dávid mégsem akar pókember lenni :roll: Nézegettem amit írtatok,hát micsoda történetek,ezzel a ciszta meg ilyesmi dolgokkal megjártátok itt páran a hadak útját.Mennyivel nagyobb áldás pasinak születni,mi? :lol: Ani,megnyugodtál egy kicsit?Te is rendesen lelkizős vagy hallod...ki tudod borítani magad nagyon.Vigyi ám Magadra!tuntun,nagyon jók a képek,és mennyire hasonlítanak Rád a Fiúk!A Picikét úgy meg lehetne nyomkodni,a kis husiját neki :lol: :lol:mi az hogy ígéred,nem teszel fel képet??Minél többet,még szép!! Dadomi kisfiát meg nyomkodtam szilveszterkor,nagyon élvezte,olyan édi volt!És mindenkit Martinnak hívott aznap este :lol: :lol: most hirtelen nem tudom ki említette a Mánfai dokit,kolléganőm Nála szült és Ő csinálta a lombikot is Neki,állítólag vérprofi a pasas!na megyek,bedobok gyors egy mosást,írjatok ám,este jövök :wink: jövő héttől úgyis meló,ki tudja mikor érek ide...puszi mindenki!

Kép

Kép
nettke76

Hú de car éccakám volt,Csilla továbbra is felsír ma 3x,nemtudom mi lehet,mert felveszem megnyugszik és már teszem is vissza,és alszik tovább.
Képekből sose elég!!! :lol:

Kép
Kép
josi

hali!
Naggyon agresszííív vagyok, hát komolyan mondom, az agyamra megy ez a tetű babanet. órákat kell várnom, mre ideérek hozzátok. hogyazaaa... :twisted: :twisted: :twisted:
Josi, szegény Csilla, hát mi lehet? Nem lehet, hogy a foga esetleg?
Nettke, fotózz majd a farsangon, oks? Aztán nem ér ám sokat hiányozni... :cry: :wink: Pötyteid nem jöttek vissza? és úgyamúgy hogy vagy?
Tuntun, annnyira szépek a fiaid! Kérünk még soksok képet! Nekem mind kedvencem, de leginkább a kékkendős bícselős variáció, hát behaltam rajta... :lol: :lol: :lol:
Ani, mit kaptál? Remélem, mostmár meggyógyulsz hallod... Gyerkőidnek is jobbulást! Kémény?
Dadomi, várlak ám, mizu a kis pöttyösöddel! :?:
Ja, és itt is ezer ágra süt a nap, megyünk is sarat dagasztani ki a kölkekkel. :D
Á, folytköv, Ármin tombol... :twisted:

been

jó reggelt!
Ez nem ér hogy az ország egyik részén süt a nap a másikon meg megvan borulva, szürkület és köd!! :evil:

tuntun nagyon aranyosak gyerekek!! És a képekből sosem elég tényleg, imádom nézni őket, mind olyan szép!! :)

Barnus megint húzza a lóbőrt.. rengeteget alszik, tegnap egész délután aludt aztán este meg szenvedtünk vele! :?

Képzeljétek 2hét alatt fogytam 1,5kgt... jeeee, de lassú :(

Kép
dius87

Hajrá, Dius! Repülnek majd lefelé, meglátod! :lol:
Éjjel alszik Barnus amúgy? És napközben besötétítetek neki?
Küldjük Pest felé a napsütést! :lol: :lol: Mert megérdemlitek! :P :D

been

Jujj csajok, lehet , hogy nem kell fizessek az egyetemnek (ha az isten meg a dékán is úgy akarja) !
Meg még a nap is süt, ma nagyon jó napom van. És Zsombikám ma a bilibe kakilt, mondta, hogy kaka, én meg villám sebességgel rántottam le a gagyeszt és tádám! Na elég volt az önfényezésből. Nektek is hasonló szép napot :):):)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.05 11:17-kor.
Vendég

Köszi, remélem is, hogy repülnek és még tejcsi is van! :)
Igen alszik, 11kor aludt el és 6kor kelt. Minden reggel 6kor kel, csak az elalvás nem minden nap ugyanakkor van, de 11ig általában elalszik. De reggel is csak enni kel fel, aztán fél7kor már csucsu van és általában 9fél10 fele kelünk reggel.

Nap közben nem sötétítek ugyanúgy elalszik, tegnap is majdnem átaludta a napot!
Hát én nagyon örülnék napnak, legalább a jövőhéten süssön ki mert szombaton új babakocsit veszünk és szeretném kipróbálni! :)

Kép
dius87

Devcsa gratulálok a bilibe kakihoz, nagyon ügyik vagytok! :lol:

Kép
dius87

Dius remélem délutánra nálatok is kisüt :wink:
Tudjatok egy nagyot sétálni
Vendég

Barnus kicsit taknyi, nem biztos hogy kiviszem nehogy rosszabb legyen! :?

Kép
dius87

Sziasztok,

vagyok ám én is mostmár. De. kitakarítottam, aztán elmentünk Erikkel egy kicsit levegőzni. Nap ugyan sehol, de a köd valamennyire felszállt, muszáj volt egy kicsit már kivinni. Van nem olyan messze tőlünk egy babaruhás-fehérneműs csajszi, akinél azóta vásárolok mióta Ricsike megszületett és láttam nála olyan szép melltartókat. Na gondoltam meglepem vele magam és persze apát is :lol: és képzeljétek nemcsak szép de occcsó is volt (400 Ft).
Dius-Barnus nem akarlak elkeseríteni, de ma nálunk biztos nem fog kisütni :( :( . Ráadásul vasárnaptól megint rossz időt mond, de legalább holnap-holnapután. Légyszi küldjétek ide a jó időt.
Devcsa, gratulálok Nektek a bilihez, nálunk ez még mutatóban sincs. Most nézem, hogy csak egy pár nap van Zsombi és Erik között? Mi június 30-án születtünk.
Drukkolunk a tandíjmentességért. Mondd meg a dékánnak, hogy egy olyan csapat áll a hátad mögött, akikkel jobb ha nem húz ujjat 8) 8)

Köszönjük a képekért a dicséreteket.

Most elmegyek ebédelni, aztán jövök mesélni.
Vendég

Nem vagyunk bárányhimlősek! Bár inkább az lenne Domi :? a tejfehérje ütötte ki, megyünk majd Pécsre allergiavizsgálatra. Mindjárt jövök még, csak elaltatom Domit.

dadomi

jajj dadomi,szegényke :(

tuntun,dius,itt még mindig 7 ágra süt. De gőzerővel küldöm felétek a napsugarakat,oksi?

Emma Azi sandozt kaptam,ha a név mond valamit...

Anyu meg influenzás. De be lett oltva ellene. De az semmi,a doktornénink is,és ő is be lett oltva. Sőt,anyuéknál az egész hivatal. Röhej. Állítólag kihagytak vmit az ingyenes oltóanyagból. És ha jól tudom-remélem-az ingyenes az nem ugyanaz,mint amit mi kaptunk. Anyunak a munkája miatt járt az ingyenes. Hát,nesze neked. Fel kellene jelenteni az egész bagázst.

A kéményt holnap már kipróbálhatjuk,addig száradnia kell a vakolatnak.

Képzeljétek,december 4-én igényeltünk az otp-nél egy másik szlacsomagot,meg hozzá kártyát,ami még mindig nem jött meg. Megjött a netkártya,azt ma hoztam el,amit szintén akkor igényeltünk. A másikról viszont nem is tudnak,de a szerződés viszont itt van nálam...Zoli holnap bemegy,és odacsap az asztalra. Menjenek a ...valószínű a másik kártyánkat elfeleljtették megrendelni. Azzal havonta 2x ingyen tudtunk volna pénzt levenni. Kérdem én,akkor most ebben meg aköv.hónapban ki a p..a fizeti a pénzfelvét díját? Hamár egyszer ők cseszték el???
Hú,mérges vagyok,de nagyon.
Na,lépek,kiteregetek,meg vasalnom kellene. De lehet pihenni sem ártana :?
Gyerekeim túl jól vannak,bár most alszanak,de alig férnek a bőrükbe. Biztos érzik a tavaszt 8)

dadomi drukkolok nektek. Mikor kell Pécsre mennetek?
Vendég

tuntun nagyon jók a képek. Tegyél még!!!!!
josi,sztem is a foga lesz. Vagy esetleg frontérzékeny a kisasszony? Lehet,hogy nála nem hisztiben nyilvánul meg a front,mint amihez nekem időnként szerencsém van,hanem a nem-alvásban :?
Vendég

Cseriani! Hát megadta a drnénink a pécsi gyerekklinika számát, majd holnap telefonálok kérek időpontot, jó lenne az influenza járvány lecsengése után menni, mert ha jól hallottam Pécsett már látogatási tilalom van az influenza miatt. Bár kb 3 hónapra tudnak adni, majd meglátjuk. De úgy tudom, hogy előtte a singulairt nem szedheti egy hónapig, de majd a részleteket megkérdezem telefonon. Én ide Szekszárdra már nem viszem allergiavizsgálatra, nem érnek sz@rt se! Ha már a napunk úgy is rámegy, akkor inkább normális helyen nézzék meg.
Tuntun! Jöhetnek a képek nyugodtan!!! :lol: Micsoda vasgyúró a kicsi fiad. A nagyobbik meg már kész kis legény!
Nettke! Azért a te terhességed sem volt semmi Dáviddal, és csak a szülés után tudtad meg a dolgokat!
Devcsa! Igen igen, mondd ám meg a dékánnak, hogy itt a mi kis csapatunk, kiállunk melletted, meg az ingyenes féléved mellett!!!! És ha nem adja meg.... hát!!! Zsombi nagyon ügyes!!!! :lol:
Ezer ágra süt a nap, dokinéni után egy órát a játszótéren voltunk a fiúkkal, gyönyörű szép idő van. Én már nem bánnám, ha jönne a tavasz!!! Nem bírom a bezártságot...
Hallottátok, hogy kurcsány feri milyen megszorításokat tervez? Persze már megint a legtöbb a kisgyerekes családokat érintené. A gyed-et egy évig adná, a gyest két évig - ezzel is "buzdítaná" a szülőket, hogy vállaljanak gyereket, befagyasztaná a bruttósított családi pótlékot. De a legdurvább, hogy ő az összes szerzett jövedelmét a vagyonbevallása szerint, amit a vállalatától kap (mert a miniszterelnöki fizuját alapítványoknak adja - kíváncsi lennék melyik alapítványoknak!), mindet elköltötte az utolsó fillérig. A palotája rezsije kb 30 millió egy évre, az adója 28 milla, a bevallása alapján napi 230 ezer forintot költ. És azt a rohadt 26 ezer gyest sajnálja... A k...va anyját az ilyennek!

dadomi

cseriani a bankok már csak ilyen szemetek! Én Bp banknál vagyok ez se különb, képzeld egyszer vásárlásnál eltünt a számlámről 40ezer ft, már a 9.hónapban voltam és úgy felidegesített az ügyfélszolgálatos nő hogy majdnem megszültem. Aztán panaszt tettem, küldtek levelet hogy több idő az ügy kivizsgálása, aztán nem is bocsánat kérő levelet küldtek hanem hogy ez van.
A csaj azzal idegesített fel, hogy ilyet mond: Ha bebizonyosodik hogy tényleg rajta volt a pénz akkor majd vissza adják ha nem, akkor nem, ez van! Na most mond meg, ilyenkor mi van? Ha rágondolok még mindig szét b**z az ideg! :evil:

Itt még mindig nem süt a nap, de legalább kicsit világosabb van!

Kép
dius87

dadomi én nem hallottam, ügye nem teheti meg? Miből fogunk élni??? A lakáshitelem törlesztő részlete az egekben, rezsi elmaradásunk van és ha még cspt se kapok, meg a gyedet is elveszik... hát a mi a f**z lesz velünk?

Kép
dius87

Emma, köszi a linket, megnézegettem, de egyenlőre nem láttam semmi érdekeset. Hétvégén megyünk a Corába, hátha lesz valami. Viszont, nézegettem a 98-as jelmezeket és olyan aranyos volt a kisoroszlános baba cumival. Nagyon helyes nézzétek meg.
Ani, én meg a kötelezőmmel jártam így. Még 29-én sem volt csekkem, felhívtam a bizt.-t, ahol közölték, hogy náluk nincs is a szerződés. Neten kötöttem és mindenről kaptam visszaigazoló mailt. Akkor hogy-hogy nem? És akkor azt mondja a csaj menjek be Pestre! Mondom szó sem lehet róla, nem azért kötöttem meg neten, mert én Pestre szeretnék rohangálni. Erre csodák csodája mára itt a csekk és a befiz. hi.:02.12.! Na és ha addig megállít a rendőr? Természetesen csak egy biztosítós járhat így :evil:

Politika megint: Olvastam a megszorítási csomagot és nekem is szorult a kezem (ökölbe). Ebben az országban nincs más csak nyugdíjas és kismama? Nesze neked népességszaporodás!
Azért én tudnék ajánlani a kormánynak más megszorításokat is.
pl: egy kommandós ne mehessen el 35 évesen több százezerért nyugdíjba, mellékesen másnap már munkába is áll ugyanennyiért vmelyik biztonsági cégnél, de tudnám azt is ajánlani, hogy 45 évesen fegyveres testületnél dolgozó vezető ugyanmár ne 600 eft !!!! nyugdíjat kapjon. Arról nem beszélve, hogy ezek az emberek szerencsére egészségesek és valószínű, hogy még évtizedekig élnek "aranyéletet" a mi pénzünkből. Hol érdekli őket a megszorítás? Persze mondhatják azt is, hogy stresszes a munkájuk, de a mai világban mennyivel stresszesebb egy banki dolgozóénál, v. egy tanárnál akit ma már sikk nem megverni. Vagy sorolhatnám még.....
Te meg menj el az 1 éves gyereked mellől dolgozni, mert a gyes éhenhalni sok...... És akkor kérdezem én hol van ennyi bölcsőde?

Bocsánat a kifakadásért, de tele van a hótörpöm......
Vendég

hú,dius,nekem a BB-t ne is emlegesd,nekem is volt náluk számlám,de szépen leléptem tőlük. Ők csesztek el valamit,mi ittuk meg a levét,és mikor bementem megszüntetni a számlát,és mondta a csaj,hogy nagyon sajnálja,bla,bla,bla,azt hittem,lecsapom.

dadomi azt hallottam már én is,hogy nagyon sokára adnak időpontot. Szerintem is várjatok,ha tudtok. Addig gondolom a tejet mellőznetek kell....
Igazad van,hogy nem viszed ide,meg legalább kirándultok egyet :roll:

devcsa,drukkolok. Örülök,hogy jó napod van :D
Áruld már el,hogyhogy nem kell fizetni-már ha publikus. Lehet a hírekben volt valami,de napok óta nem hallgattam :oops:
Épp ezért azt sem hallottam,amiről dadomi írt.de felháborító. Mindenkit el kellene innen tüntetni,aki hatalmon van. Valaki betette ide,ami az iwiw-en is van,hogy mikor lesz itt jó világ...hát,nagyon-nagyon igaz. :shock:
Vendég

tuntun teljesen igazad van!!! Ilyenkor nagyon el tudok keseredni... nem értem hogy miért tőlünk veszik el a pénzt? Szerintem orvossal kéne megvizsgáltatni a Ferit mert nem normális, de most komolyan agyával és azidegeivel biztos nincs rendbe minden. Volt a tvben hogy állítólag idegbeteg! De már én is az vagyok tőle!

Kép
dius87

tuntun fakadj ki nyugodtan. Kb.ezért nem hallgatok én már híreket. Meglátom a svájci frank vagy az euro árfolyamát,és hányingerem lesz,vagy sírhatnékom. Megkérte a kormány a bankokat,hogy segítsenek? Segítettek,megemelték a bankközi kamatot. Hú,mekkora segítséget tettek. Menjenek a ...-ba.
Vendég

Ani én pont ma írtam emailt a bbanknak, de gondolom sz*rni fognak rá. 41ről kezdtünk a törlesztést és legutóbb 62volt és 55t kapok a gyerek után. Na ilyenkor mi van? Én most azt kérdeztem tőlük hogy mi van olyankor ha 50nél többet nem tudok fizetni? Mert én nem, nem fizetni nem akarok, csak ennyit nem tudok. De gondolom őket nem érdekli...

És még anyósék is idegesítenek most! :evil:

Kép
dius87

Közben láttam, hogy egy rugóra jár az agyunk. Benneteket is foglalkoztatnak ezek a dolgok.
Dius-Barnus, remélhetőleg te nem fogsz ebbe beleesni, mert a tv. hatálybalépését követően született babákra igaz. De sajnos volt már erre ellenpélda is :( Ha eddig vaciláltam volna a 3. babán, a kormány eldöntötte helyettem. :evil: :evil:
Bankokról meg ne is beszéljünk én május óta szenvedek az egyikkel, talán már megoldódott, de ha nem vezérigazgatói szintig megyek.
Mondjátok meg, hogy hogy lehet, hogy mindkét autónk svájci frank hiteles és az egyiknek 1 eft-tal ment fel a törlesztője a másiknak 60 eft-tal? Úgy játszanak a bankok velünk, mint macska az egérrel. Rohadjon meg az egész pénzvilág! Még akkor is ha én is ilyen területen dolgozom. :lol: :lol:

De van egy aranyos sztorim is:
Tegnap du. Ricsikével nézzük át a napi anyagot, közben az én fiam hatalmas krátert vés a ceruzával a radírjába. Mondom neki, hogy kértelek, hogy ne tedd tönkre a dolgaidat, de Te azért is csinálod, pedig nem fogok neked újat venni.
Kérdezem tőle mit mondtam Neked a pénzről? A válasz: hogy nem terem a fán. :lol: :lol:
Ugyanis amikor kezdtük a sulit, akkor egy rémálom volt amit csinált a ceruzáival. Ha radíros végű volt, akkor kikaparta belőle a radírt,majd a fémet szedte le. A nem radírost meg szinte félig megette, rágta. :evil: :evil: Kb. 20 grafitot vettem neki első félévben, a színesekről nem is beszélve. Na második félév kezdetén feltöltöttem teljesen új ceruzákkal a tolltartóját és mondtam, hogy innentől kezdve bármi rágást látok a ceruzán a saját pénzéből vesz másikat. Meg a szokásos szöveg, nem azért dolgozik Apád ennyit, nem terem a fán a pénz...... Na azóta rágni nem rágja, de a színes készlet kb. a felét már elhagyta. :roll: :roll: [/b]
Vendég

tutun te is a bank területén dolgozol? Én is ott dolgoztam. Melyik bank?

Kép
dius87

:lol: :lol:
Egyébként,mintha magamat látnám,én is állandóan rágtam,és még sokszor most is,ha valamit írok,és fél percre megállok,a tollat autómatikusan a számba veszem :oops:
De csak a sajátot!!!! :P
És azt hallottátok,hogy a kocsiba nem elég a biztosításról befizetett csekk,hanem kell a kötvény is? Minek???
dius nekünk is az egyik kocsi részlete volt már 37 e ft,de volt már 67 is :cry:
Vendég

Meg nevek nélkül: úgy sajnálom a "nyomorgó" magukat sztároknak gondoló embereket. Az egyiknek a legkisebb problémája az, hogy milyen kismama estélyit viseljen a bálon, meg hogy Olaszországból megérkezik-e a megrendelt babakelengye..... A másiknak, hogy a 7 munkahelyéből csak 4! maradt meg. :evil: :evil:
Ja és mindezt minimálbéren!
Nekünk meg lassan egy sem lesz, de ez így természetes ugye.

Más hírek: az APEH-nél külön oktatást kezdenek (v. kezdtek) bizonyos alkalmazottaknak az ismert embereket ellenőrizendő. Mert ugye nekik nem két lábuk van és nem két fülük, vagy talán ők nem szóból értenek :evil: De ha csak most kezdték el, akkor eddig mi volt velük???
Vendég

Dius, nem bank, hanem biztosító, de egykutya mindegyik. De azért imádok ott dolgozni. :oops:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?