Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem voltam túl sikeres. Azt viszont leszűrtem, hogy sok a gond, amit nagyon sajnálok.
Nem tudok mindenkinek reagálni, akiknek szeretnék, mert ma utazunk vidékre. Le kell vinnünk pár cuccot, és akkor már megmutatjuk Leát a dédiknek, rokonoknak, akik eddig még nem is látták. Már előre rettegek, mennyire fog kikészülni Lea a sok nyúzgálástól, a napirendjét képtelenség lesz úgy tartani, hogy egy nap 3 helyre megyünk látogatóba, meg 3-4 órákat utazunk....
Na majdcsak lesz valahogy. Pakolással elhaladtunk, de azért még nem az igazi.
Minden kis ünnepeltnek utólag is boldog hófordulót!
Orsi: Neked nagyon boldog 29.-et!
Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást! Akikre emlékszem, Bondiék, Zsuzsáék, Timiék, jobbulást! Ne haragudjatok, de a többi beteg nem jut eszembe.
)
Babákról édesek a képek, csak egyre kevesebbet raktok fel! Tessék pótolni!
kike: Felháborító, hogy tehettek meg ilyet veletek!!!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb megoldani ezt a dolgot, addig pedig ne legyél szomorú, hidd el, ez bárkivel előfordulhatott volna, ez nem a te hibád! Te minden tőled telhetőt megteszel a családodért, ezt mindenki tudja. Esetleg valahonnan nem tudtok kölcsönkérni olajradiátort, ami árammal működik? Meg elektromos rezsót, amin tudnál meleg ételt főzni? (Önkormányzat nem tud ilyenkor valamit tenni?) Jobb ötletem sajnos nekem sincs.
vkata: Mit mond a gyógytornász, ami elkeserít? Nem tudom, már én is gondolkoztam, hogy újra elmegyünk neurológiára, mert Lea még mindig nem mászik, nem kúszik, utál hason lenni.
Mondjuk ülve egész jól elvan, de azért kicsit zavar, hogy miért nem akar mászni. (Nekünk a védőnénink azt mondta, 8 hós koráig nagyon ráér vele, de azért ez akkor is nyugtalanít.)
Utólag boldog 7.-et nektek!
véda: Anyós gusztustalan, amit művel!!!
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy ez már tuti beteges, nagyon gáz, hogy valaki így viszonyuljon a fiához! És igen, párodat is lehet sajnálni, ő tényleg 2 tűz között van, és mivel nagy a szíve, nem tudja megtenni az anyjával, hogy a jelenlegi állapotában "ellenkezzen" vele. Persze titeket is nagyon szeret, de neki döntenie kell, ami biztosan nagyon nehéz a számára. Tudom, neked is tele lehet a hócipőd, megértelek, mert tényleg ocsmány dolog, amit anyósod csinál, a betegsége nem mentség a viselkedésére! De próbáld támogatni párodat, amennyire leki erődből futja, fordított esetbe ő is ezt tenné veled. Persze ez csak az én véleményem, ahogy mondani szoktam.
Kedves anyós meg majd jót pörkölődik az ördögnél, amiért ilyen gonosz a természete!
Akata: Julcsiékkal mi újság? Marci????
Még akartam írni, de nem tudom, mit.
Most nyargalok tovább a dolgomra, aztán szerintem majd vasárnap vagy hétfőn tudok jönni megint.
Addig is sok puszi minden babának és mamának!